"Imagination is more important than knowledge."


Phs; När jag inte orkade plugga mer förut idag. Då åkte kameran fram och linsskyddet av!

What goes around...


På senaste tiden, sen jag skaffade weheartit-konto, har det varit riktigt tyst runt kategorierna "tankar som svävar" och "quotes about stuff". Tänkte iallafall skriva några rader om detta. 

Texten på bilden är faktiskt riktigt intressant och något jag ofta kan komma på mig själv att tänka på. Vad tänker folk om mig? Vad säger dem bakom min rygg? Allt sådant som ingen säger direkt till den dem pratar om, det vill jag veta. På gott och ont. Jag har aldrig kommit på någon med att prata bakom min rygg, men jag skulle nog kort och gott säga upp kontakten. Nu pratar vi inte "småskit" utan "kniv-i-ryggen" - skit. Jag hör hur människor i min omgivning "pratar" om människor jag antingen känner eller är bekant med... Och det är så lätt för dem. Är det lika lätt för mig? "Pratar" jag också om folk? Dem flesta pratar "småskit", men inte "kniv-i-ryggen" - skit. Det är en skillnad. 

Brukar ni också tänka så? Detta skriker såklart tillitsproblem men är det verkligen så konstigt? En del pratar "småskit" om människor omedvetet... Jag har nog gjort det ett par gånger. Om du hade chansen att få reda på vad alla sa om dig bakom din rygg... Skulle du ta den chansen då? Jag skulle utan tvekan ta den chansen. Jag säger alltså inte att jag inte har "pratat" "småskit" om någon... För det har jag... För jag är inte alltid en ängel. Jag är inte heller så godtrogen att jag litar på varje människa jag känner... För det kan vara så att falskheten lurar bakom hörnet. Om jag vet att någon i min omgivning "pratar" om någon jag känner eller är bekant med, varför skulle denna någon inte kunna göra detsamma bakom min rygg? Det finns ingen garanti att denna någon inte skulle göra det. 

Nu fick ni något att tänka på!

Produktiv as hell.


Ph; En bild jag tog för ett tag sen. 

Hallådär människor! Klockan är snart 11 och jag måste komma igång med dagen. Annars kommer detta bli ännu en slö-dag... Visst är dem sköna... Men man får ju ingenting gjort! Ska snart gå ner och fixa iordning mig, äta frukost och putsa till mina vinterskor lite. Har nämligen tänkt att fotografera lite idag och då får mina vinterskor ta sin första promenad denna säsong. Att gå i converse börjar bli lite kallt nu. Ska försöka bli av med min plugghög idag också... Önska mig lycka till! Btw, sista oktober idag. Ojojoj, oktober gick så snabbt... 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Och om uppdateringen är lite low ↓ här så kanske den är bättre på min facebook eller instagram, who knows? 

Ramona and Beezus

 <--- Oh, that movie. 

Låt mig berätta om filmen... Det är en barnfilm, en riktigt mysig sådan, och du får skåda det mesta ur ett barns perspektiv. För att vara exakt... Ramonas perspektiv. Ramona är en väldigt fantasifull tjej som är full av överraskningar och livsglädje. Trots att hon alltid menar väl är det inte alltid så det verkar. Hennes fantasi är ibland för mycket, kanske inte för henne men för alla andra. Ramona känner sig otillräcklig och bara ivägen - Det är dags för förändrig.

Ta er tid att titta på denna barnfilm då man bara kan beundra Ramonas fantasi och själv få ett leende på läpparna. Jag har tolkat budskapet ungefär såhär: Att vara annorlunda anses av dem flesta vara en dålig sak, men denna film bevisar motsatsen. Det är modigt att våga. Att våga vara sig själv. Att våga sluta påverkas av ord och människor som ständigt vill trycka ner en. Att vara annorlunda är bra. 

Detta må vara en film som passar barn, men det betyder inte att även äldre personer inte borde titta. Jag tror trots allt att det finns ett barn inom oss alla. Ett barn med lika mycket fantasi som Ramona har. ♥

En höstlovstisdag

God morgon människor! Ligger just nu sängen och börjar bli lite hungrig... Väntar på att Alva och Irma också ska bli hungriga men då får jag nog vänta ett tag! Vet att uppdateringen inte var den bästa igår men får väl kompensera det idag istället. Vet inte alls vad dagens planer är... Men eftersom att det är höstlov så är det inget bekymmer! Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!


MP3 love.

 
Så mycket bättre: Darin - Stockholm

To Rome with love

 <--- Oh, that movie...

Nu ska jag berätta om en jättedålig film jag råkade spendera en biobiljett på. Trailern verkade jättebra och vi (Paris-tjejerna och jag) tyckte att en romantisk komedi verkade som pricken över i:et på vår helg tillsammans. Halvvägs in i filmen började vi skratta - Inte för att filmen var hysteriskt rolig utan för att vi inte hittade någon mening med filmen överhuvudtaget. Vi visste lika mycket om vad filmen handlade om innan vi började kolla som vi gjorde när vi gick ut ur salongen. VÄRDELÖS. Enda anledningen till att jag skriver om filmen är för att varna er för att INTE titta på filmen. 

Alltså, titta inte på filmen, ni slösar tid. 

#instagram #iphone #friday #saturday #sunday


Ph; En bild jag tog imorse ♥

Hallådär duuudes! Tänkte uppdatera er lite snabbt om vad som har hänt sen i torsdags. Har konstigt nog inte bloggat sen dess... Shame on me. Gulliga är ni iallafall som kikar in här dock! 

Fredag: Chill skoldag, jobba på eftermiddagen.
Lördag: Marieberg, ny telefon och storstädning.
Söndag: Fix, plugg, övningsköra, rasta kameran, fixa inför imorgon.

Btw, nu kan ni följa mig på instagram där jag heter hhhannahhhs! Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

Det är någon som bultar på mitt huvud.

Phs; Två bilder jag tog för ett tag sedan. 

Idag är en nästintill helt vanlig torsdag, bara det att jag inte befinner mig bakom skolbänken. Så lyxigt som det brukar vara har hela min klass ledigt idag. Däremot vaknade jag upp med världens huvudvärk imorse och har inte orkat mig på något alltför ansträngande - Att dricka te och gå på alvedon är väl dagens sysselsättning. Har egentligen en plugghög som skriker efter mig men när det känns som att någon slår ett baseballträ i mitt huvud är plugghögen inte alltför lockande. Anyway, nu ska jag försöka bli piggare och därför kolla på "Torka aldrig tårar utan handskar", au revoir! 

Kvällstankar.

Jag vill skriva något som ni ska tycka om att läsa men har lite av en idétorka. Tankar kommer hela tiden... Men just nu inga tankar som någon annan än jag själv är intresserad av. Eller, jag vet inte. Imorgon är jag ledig från skolan men jag har en hel del saker som ska avverkas så hjärnan får kämpa hårt imorgon iallafall. Egentligen vet jag precis vad jag ska skriva... Men är det värt det? Är det intressant? Kommer någon att kunna relatera till det? Ja, kanske, kanske inte, definitivt. 

Jag råder er att välja väldigt noggrant vem ni litar på. Bästa vänner, vänner, bekanta osv. Förr var jag kanske inte lika försiktig men det har tiden ändrat på. Ni kommer alla att märka vem ni kan och inte kan lita på. Det är inte raketforskning. Detta innebär inte att ni nu ska gå och bli folkskygga... Det innebär bara att ni ska vara lite mer rädda om er själva. Det är trots allt ni som får ta itu med konsekvenserna om ni väljer fel människor att lita på. Även om jag blivit mer utåtriktad än jag var förut betyder inte det att jag kastar runt min tillit hur som helst. Den har till och med blivit mer "helig" för mig. Hur viktig är din tillit och hur delar du ut den? 

Förut såg jag även ett avsnitt av "New Girl", som förresten är jättebra, och dem tog faktiskt upp något riktigt intressant. "Om vi hade träffats idag, skulle vi fortfarande vara vänner då?" Jag tog mig lite tid och tänkte igenom den frågan och "på" vissa vänner etc. var det väldigt tveksamt. Jag är väl medveten om att människor förändras så det är självklart att svaret skulle kunna bli nej. Men visst vore det tragiskt om det blev det också? 

Ljuva toner från Håkan och annat bra.

Hejsan folket! Jag har för tillfället, och har haft ganska länge, bildbrist, tidsbrist och brist på blogglust. Jag läser fina citit som fyller Weheartit, lyssnar på Håkan och pluggar lite halvt. Iallafall pluggade jag förut... Räknas det? Idag avverkades flera lektioner som jag tog mig igenom, men utan mina änglar Elina och Alex(andra) hade det inte gått lika bra! Känner på mig att tiden tills studenten kommer rocka... Och det är ändå ca 2,5 terminer kvar! 

När jag kom hem, med en lite för tung och stor plugghög, la jag mig i soffan för att "vila". Två timmar senare vaknade jag upp trött som ett as. Efter en timme började jag plocka fram plugghögen ur väskan och tog mig igenom den med livet i behåll. Vill bara säga att fysik är så ologiskt. Nåväl, längtar tills trean då fysik bara är ett föträngt minne. 

Har även under kvällen klämt in både ett "gossip girl" - avsnitt och ett "torka aldrig tårar utan handskar" - avsnitt! Iallafall, nu är det snart sängdags och morgondagens väska måste packas! Au revoir ♥

"Back to summer paradise"


Ph; Random. 

Hej pysar! Tittar in här lite för att uppdatera er litte hur min helg har sett ut och diverse andra saker. Kan ju vara kul att veta, eller? 

I lördags taggade jag galet inför reunion partyt och klockan 12 åktes det in mot Örebro. Bussen rullade mot Göteborg kvart över 1 och 6-halv 7 var bussarna på plats i Göteborg. Bussresan var rätt seg men jag överlevde då jag visste att kvällen skulle bli grym. Träffade massa olika människor, en del som jag inte sett sen i somras, och det var ju grymt bara det! Tyvärr tyckte jag att lite underbara människor fortfarande fattades... Men jag fick helt enkelt nöja mig med dem roliga människorna som lyckats släpa sig till Lisebergshallen. Kvällen bestod av dans, dans, dans, sång, sång, sång, kramar och åter kramar, Olas framträdande och annat trevligt. 

Vi höll på till midnatt då det var dags att bosätta sig i bussarna igen. Dem var så fulla att luften nästan tog slut - Jobbigt läge. Kom iallafall tillbaka till Örebro vid 4 och stod vid ytterdörren en timme senare. Om vi lägger till en halvtimme, alltså halv 6, så var jag i säng. Kan lova att somnade riktigt snabbt! 

Vaknade upp kvart över 1 på söndagseftermiddagen och jag var sådär lagom död. Till min förvånan var mina fötter helt okej och rösten lät precis som vanligt. Det var tänkt att jag skulle plugga denna dag... Men usch och fy så segt det gick. I brist på ork kastade jag pluggplanerna i soptunnan och chillade galet hela dagen! 

Ojoj, redan framme vid denna dag, alltså måndag! Den började med att jag försov mig en halvtimme... Men ingen större skada skedd. Pluggade lite halvt när jag kom till skolan och sedan satte jag mig framför ett revenge-avsnitt. Så bra! Hade en mattelektion samt lite lek i photoshop innan det var dags för att lyssna på en föreläsning av Magnus Samuelsson. Ganska så jävla coolt skulle vilja säga. Sen blev det tal och grejer i teknikhuset - Inte lika kul. Däremot bjöds det på ätbarheter och det säger man ju inte nej till. 

Efter teknikjippot gick några roliga tjejer och jag till God Smak och fikade i väntan på bussen. Inte dumt, inte dumt! Kom hem och började kolla på filmen Rock of Ages, som är skapligt bra, och sen bar det iväg på utvecklingssamtal. Eftersom att jag är en "duktig flicka" gick det prima! Min mamma och moster hade tidigare övertalat mig om att vara med på deras vattenjumpa... Och så blev det. Motivationen var: Kan tanterna så kan jag. Men haha, jag underskattade det nog lite... Visst gick det bra... Men inte som en dans på rosor. Jag kanske är liiite ur form. Eller... Jag har ju faktiskt aldrig varit riktigt form heller. Pinsamt! 

Anyway, ska sluta skriva nu innan jag skrivit en hel bok... Blog you later!

12-10-20

Phs; Jag just nu.

Drar mig mot Göteborg om en dryg timme! Jobbigt att komma hem mitt i natten sen men det är det nog värt. ♥

12-10-19


Ph; Random as hell. 

Hejsan folket! Tänkte blogga lite såhär på kvällskvisten innan jag får för mig något annat. Imorse satte sig Alva och jag i biblioteket för lite serie-tittande. Kollade nyaste avsnittet av TVD och funderar starkt på att kolla om avsnittet för det var så satans bra. /beroende. Själva skoldagen bestod av rätt trista lektioner... Och efter skolan satt jag kvar pluggade engelska. 

Eftermiddagen spenderades på Marieberg och sedan nerdykt i fysikplugg. Känns iallafall skönt att jag "bara" har en engelska-text, plugg inför svenskaprov och entreprenörskapsprov kvar att plugga i helgen. Haha, kul. Åker ju imorgon runt 12 och kommer hem natten till söndag... /sömnbrist/sann jersey-style. Anyway, förbereder mig för en oförglömlig lördagskväll i Göteborg med finfint folk!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Ps. Visdomständer suger as. Ds. 

12-10-18


Ph; Random. 

Hallådär folks! Idag har varit en riktigt ovärd dag. Hade bara en lektion som började 12.15... Och jag var i skolan till 9.45. Tycker det är lite ruttet av lärarn att inte dyka upp - Tänk om alla elever skulle göra samma sak? Iallafall, nog om det. Efter mattelektionen åkte jag med en fullproppad buss hem och fick mig en promenad på köpet. När mamma kom hem blev det fika hos mormor och morfar som jag inte sett på väldigt länge ♥

Nu ska jag ta kväll, kolla på filmen "Vamps" och förbereda mig inför en fredag på länge då jag inte jobbar. Känns faktiskt riktigt konstigt, men på ett sätt skönt. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Filmer jag vill se.Detta är filmer jag skulle vilja se! 

MP3 love.


Begåvade

Finfina människor gjorde en finfin dag.


Ph; Random. 

Hallådär! Åh, denna dag har varit mycket bättre än gårdagen. Bara att släppa den löjliga deppigheten och slå på charmen! Kan ju trots allt vara rätt rolig när jag väl vill... Eller? Imorse började jag jobba igenom lite fysikuppgifter följt av två stycken mindre ansträngande lektioner - Chill. Därefter åkte finfint folk och jag till Örebro, införskaffade oss, eller iallafall mig, en redig matkoma på La Baguette. Nästa "äventyr" väntade vid Örebro Universitet, den verkliga anledningen till varför vi åkte till Örebro. Där lyssnade vi på en helt okej föreläsning, smårushade till bussen och tillslut hamnade jag på 704:an påväg hem med rätt finfint folk. 

Med alla dessa finfina människor denna riktigt oansträngande dag kan jag bara säga att dagen var finfin! Dessutom köptes det biljetter till Breaking Dawn part 2 idag, som har premiär den 14/11, och jag längtar redan! Gash, haha, visste att hösten skulle, trots vädret, ha massa finfina saker att leverera! ♥

En regnig tisdag i oktober.


Ph; En höstbild som jag lovade er.

Hallådär! Denna halvt dåliga dag har varvats med skratt, men största delen har nog varit allmänt sned. Jag hyser ett större hat än någonsin mot fysik, ifall ni ville veta... Så det kan gå och ta sig någonstans! Hörde att jag var den positiva tjejen idag, eller? Som om det inte vore nog blir man deprimerad bara av att kolla ut genom fönstret för vädret är hämtat direkt från helvetet! 

Anyway, imorgon blir det två oseriösa lektioner och sedan vidare till Örebro. Alltså ser morgondagen mycket mer lovande ut! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

En dag och en nypa Paris.

Hallådär folks! Tänkte som vanligt slänga in ett litet inlägg innan sänggång. Idag har varit en rätt chill dag överhuvudtaget; Entreprenörskap, 2 h hål och brandövning, lek i Camera Raw och plugg i lärobok. Jag klagar inte! Eller kanske, bara lite. Det var inte kul att stå ute i kylan under brandövningen... Men vi gjorde som pingvinerna - Värmde varandra med varandras kroppsvärme! Eftermiddagen spenderades med Irma i hennes håla - Vi gjorde ingenting speciellt som vanligt. Hähä. ♥ 

Satt nyss och kollade på bilder på Weheartit och hur konstigt nog det än låter så ryser jag av att kolla på bilder av Paris, Eiffeltornet etc. Det är en så sjukligt vacker stad så att en finare får man leta länge och väl efter! Den som någon gång upptäckt Paris lämnar kanske Paris fysiskt men aldrig psykiskt. Åh, kan knappt vänta tills på lördag! Gaah... /taggadtjej.

Tyvärr har jag inga bilder redo för er än då jag inte redigerat klart mina höstbilder än... Jobbigt läge. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

"You don't give up on the people you love."

Slänger in ett litet inlägg innan sänggång! Idag har varit en helt vanlig söndag vilket innebär plugg, övningskörning och annat lite mer chill som har fyllt dagen. Andra gången jag kör manuellt... Trodde det inte var möjligt att få så mycket kärringstopp som jag fick. Haha, pinsamt. Imorgon har jag bara tre lektioner, fast egentligen två stycken, vilket är riktigt skönt! 

Anyway, uppdaterar er imorgon! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Bloggarn #1


Ph; Moi. 

Hej folket! Har hört att jag är den ultimata bloggarn då uppdateringen är på topp, eller? Har helt enkelt varken haft tid, lust eller ork till att skriva några rader här överhuvudtaget. Dagarna ni gått miste om, torsdag-idag, kan jag sammanfatta lite kort. Torsdagen var en rutten dag från att jag steg upp (Läs: försov mig) till att jag slängde mig i sängen på kvällen (Läs: avslutade den äckligt ruttna dagen). Gårdagen var iofs mycket bättre men kan ärligt säga att jag haft bättre dagar. Denna dag har hittills bjudit på middag och äppelplock hos farmor, plugg av olika slag och bra musik. Under dessa tre dagar har träningsvärk plågat mig, gjorde tom ont när jag skrattade. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.


Sometimes getting away is the best way to create yourself.Hejsan, hade faktiskt inte tänkt blogga idag... Men jag gör det iallafall. Det är vad jag kallar en "lagbrytare"... Hähä. Imorse blev det fysikplugg i skolans korridorer följt av en idrottslektion som kommer ge mig träningsverk imorgon bitti, samt två andra halvdana lektioner som representerar min eftermiddag. När jag kom innanför dörren upptäckte jag hur hjärndöd jag verkligen var och hur orken till vadsomhelst hade försvunnit vartsomhelst! 

Fick verkligen rycka upp mig och sätta igång med plugget! Det krävdes knäckemackor, MTV och en hel del musik kan jag säga er. Krigade igenom de sista fysikuppgifterna och är numera "ganska" redo för prov imorgon! Eller... Det är iallafall vad jag intalar mig. Gjorde andra duktiga saker som duktiga flickor gör också... Duktigt! Resten av kvällen spenderades framför olika serier, me like 

Hähä, satt nyss och kollade igenom dem fina "meddelandena" jag fick från diverse människor från språkresan... Helt sjukt att det är snart 3 månader sen jag såg de flesta av dem! Som tur är sticker jag till Göteborg om 10 dagar för att gå på reunion partyt och träffa alla goa och glada människor igen! Har verkligen saknar dem massorAnyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.


Catch my breath - Kelly clarkson


Älskar, älskar, älskar ♥ Har alltid tyckt Kelly Clarkson varit rätt så awesome och denna låt visar att hon fortfarande kan leverera kommande hits! Tycker verkligen om låten, så lyssna, lyssna, lyssna!

"I knew you were trouble when you walked in, so shame on me"


Phs; Random.

Hallådär duuudes! Morgonen började verkligen inte bra... Fick stå under mitt fina "brittiska flaggan" - paraply i spöregnet när jag väntade på bussen. Verkligen ingenting roligt att börja dagen med! Ett flertal lektioner drev dagen framåt och efter skolan satt jag kvar med Alexandra för att plugga fysik. När hon stack till bussen/tåget joinade jag boysen vid deras fysikpluggande och tog sedan bussen hem. 

Sen jag klev av bussen har jag ätit knäckemackor, kollat första avsnittet på nya säsongen av Gossip Girl och pluggat lite fysik. Nu ska jag gå och leta på något ätbart, fortsätta plugga fysik och kanske skriva på min engelska-bokrecension också. Men bara kanskeVi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Btw, ledsen för att bloggen innehåller så mycket plugg... Men det var teknik jag gick, ellerhur?

MP3 love.

I knew you were trouble - Taylor Swift

En ny låt av Taylor Swift, däremot inte i det vanliga countrysoundet som vi vanligtvis hör henne sjunga. Däremot tycker jag att låten är jättebra, att hon är suverän och att det är roligt att höra något annat från henne också. Hon har trots allt en makalös röst! ♥

"You've got a heart as loud as lions so why let your voice be tamed?"


Ph; En bild sen igår.

Hallådär duuudes! Imorse märktes det verkligen att vi går mot kallare tider då det var rena rama istiden ute och mössa och vantar var väl behövligt! Även om det inte är så skönt att stå ute och sakta men säkert frysa ihjäl så är det fortfarande mysigt med hösten och vintern framförallt. Att stå ute och huttra i kylan medan allt runtomkring har förvandlats till ett stort och glittrigt vinterland - Så vackert! 

Jag har nyss kollat på Revenge men ska nu ta tag i fysiken. Vill verkligen inte och iq:n är låg som satan, men jag måste. Känns som att jag är ute och simmar på djupt vatten inför torsdagens prov. Usch och fy! Anyway, mot pluggandet! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

En helg i oktober.


Phs; Förberedelser inför kalaset i lördags! 

Hallådär! Just nu spelas Stiftelsens skiva på Spotify och jag har övergett fysikplugget. Förstår inte alls mycket och tanken av prov på torsdag gör mig lagom nervös. Igår var det öppet hus på Alléskolan där jag hade som uppgift att intervjuva diverse människor, rätt okej! Hemma väntade kallas för mor med släkten och det bjöds på smörgåstårta, korv och kakor. Det märktes verkligen att jag gick upp klockan 7 den morgonen för jag var helt slut framåt eftermiddagen/kvällen. 

Idag fick jag iallafall sova lite längre, men är fortfarande rätt seg. I förmiddags bar det iväg till marieberg där vi förbokade min nya telefon, så om några veckor slipper jag min stenåldersmobil som jag varit fast med sen juli. Någonstans mellan mariebergsbesöket och en snabb titt på den nyaste släktmedlemmen, min kusin Meya, hann jag med en promenad med kameran. Därför har jag iallafall några höstbilder som ska redigeras lite osv. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.

Red - Taylor Swift


Emeli Sandé – Read All About It, Pt. III

12-10-15

Phs; Jag just nu med dagens "outfit" och frisyr. Matchades enkelt med ett par leggings, även en par jeansshorts när jag kom hem. Älskar verkligen tröjan, den tänker jag mysa mycket i i höst och vinter! 

Hallådär duuudes! Tänkte slänga in ett inlägg om dagen såhär på kvällskvisten! Dagen började tidigt med fysikplugg som idiotförklarade mig mycket och väl. Fortsatte med diverse lektioner tills jag slutade. Numera är det väl ingen nyhet att jag, på fredagseftermiddagarna, åker och jobbar? Kom iallafall hem hyfsat tidigt, vid 18. 

Hemma väntade min goda marknadschoklad, som det blivit något fel med och som jag därför tvingats äta med sked istället, samt mat från Chili & Wok! Måste även tillägna min mamma en eller två rader då det är hennes födelsedag idag! Imorgon blir det kalas med släkten, kul! Något som inte alls är lika kul imorgon är att Alléskolan har "öppet hus" och det innebär en skoldag till, usch och fy! 

Anyway, nu ska jag ta fredag och kolla både Glee och Revenge! ♥

Kanelbullens dag utan en enda kanelbulle.

Ph1; Mitt "Rosa Bandet" på min nya mössa! Ph2; Två inköpta nagellack som fick följa med hem. Ph3&4; Presenter till min mamma! ♥

Hallådär alla fina! Sitter här med nymålade naglar och ska snart kolla ett par avsnitt av Revenge samt äta något ätbart. Dagen började med två timmars krigande med fysiken, men det var det verkligen värt för nu jäklar har jag lite mer koll på allt! Jag har nämligen ett fysikprov nästa torsdag och ett i fysik är guld värt!

Efter skolan åkte Alva och jag till Örebro. Det som följde med hem är grejerna på bilderna ovan samt en übermysig tröja från Gina Tricot som skriker höst! ♥ Något som ekar är min plånbok då shoppingkalaset inte var helt gratis... Men så kan det gå om man är lite av en shopaholic som jag är. Även ett besök på La Baugette hanns med och därav en redig matkoma! 

Btw, det är kanelbullens dag idag! Även om det inte blev något kanelbullesätande i Örebro så är jag glad iallafall! En sådan här dag kommer bara en gång om året ;) Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.

Carly Rae Jepsen – Beautiful  

Åh, en sååå fin låt, kan inte annat än älska den! 

12-10-02Hallå! Idag har jag, förutom skolan, bakat marknadschoklad! Dock inte just dem på bilden. Har även skrivit lite på min engelskarecension och pluggat entreprenörskap och fysik. Har prov i entreprenörskap och vet inte alls hur det kommer att gå! För övrigt ska jag snart kolla ett till avsnitt av Revenge, är som besatt. Det är så sjukligt bra! Haha, och nu har jag ont i magen av all marknadschoklad jag har ätit... Kul. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Låt mig andas höst.


Ph; En bild jag tog härom kvällen! 

Hejsan alla människor! Tänkte skriva några rader innan jag kryper ner i sängen. Första oktober idag då... Mysigt! För ett år sen var det mycket varmare och jag var och fotade med en fin vän! Kan nog säga att hela oktober förra året var rätt händelsefylld... Var bl.a. på dop och skaffade mina glasögon! Haha, glasögonen blev en ganska stor ändring... 

Idag drack jag glögg för första gången sen i vintras! Ååh, kan tyckas lite tidigt men en sån glöggälskare jag är så skulle jag lika gärna kunna dricka det på sommarn också. Även en liten ångest över "livet efter gymnasiet" har jag hittat i ett hörn av mig själv. Inbillar jag mig eller verkar de flesta veta exakt vart de ska ta vägen efteråt? Har iallafall gett mig in i djungeln och kollat in en del grejer som kanske kan vara intressanta i framtiden. Trots att det är 1,5 år kvar, så vet jag av erfarenhet att tid har en tendens att gå alltför fort än vad man själv tycker att den borde göra. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!