Yrar runt med kameran och ser ut som att jag bryr mig.
Linnea (länk till hennes blogg) på första bilden och random saker på de två följande. Fotografering och redigering är gjord av mig ♥

Hallådär duuudes! Tar just nu en otroligt skön paus i mitt fysikpluggande. Det tar verkligen på en att behöva sitta så mycket och ofta, speciellt med fysiken. Ö är vad jag kommer få på provet på torsdag, yey. Positiv tjej blickar framåt! 

Idag hade jag dubbla fysiklektioner på morgonen för att tekniken blev "inställd", vilket var bra för jag behövde mycket hjälp! Känner mig dock lite osmart ner jag sitter där som ett frågetecken men sånt är livet ibland. Tråkigt nog. Därefter hade jag en håltimme på 3h och 15 min Alva, Linnea, Emma och jag hade planerat att ta med våra kameraor och gå ut och fotografera, vilket vi gjorde! Det blev riktigt lyckat och håltimmen bara försvann! 

Sista lektionen var projektarbete och jag insåg att allt arbete vi hade gjort förra gången var spårlöst försvunnet så jag fick sitta och rusha igenom allt igen vilket inte alls var kul! Fick verkligen panik. Det där kan man kalla en riktigt duktig tjej ska ni veta ;)

Åt mat hos min moster direkt efter skolan med min bror och sedan kom det lite folk och fikade, trevlans. Sen jag kom hem har jag redigerat bilder, pluggat fysik, facebookat och bloggat. Tror dock att jag ska packa ihop fysiken snart :o Mitt huvud är snart slut och blandar ihop alla möjliga formler ihop om att det ska bli precis som facit. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses ♥

Kommentarer
Postat av: jossan

sv: Svarta låga converse är sjukt nice ja! :D

Men alla är snygga egentligen heheheh :D (a)

Jo det är sant, mamma tjatar också om att skorna inte är bra för fötterna & blabla men jag är så van att gå i dom att jag tycker dom är sjukt sköna, just för att dom är så låga hihi ;)

2012-03-14 @ 11:09:59
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se/
Postat av: jossan

Bilderna var jättefina btw! :D

2012-03-14 @ 11:10:22
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback