Det intressanta i det ointressanta.Gillar egentligen inte stående bilder men ville ha denhär bilden... Så nu blev det så! Dagen har faktiskt varit riktigt rolig osv, det gillas. Imorse åkte jag till skolan tidigt, dels pga. brist på skjuts, och pluggade fysik. Riktigt duktig tycker jag allt! 

Haha... På idrotten idag så spinnade Alva, Linnea och jag... Eller ja, mer tv-tittande än spinning kanske men iaf. Vi tittade på någon talk-show där det var en kvinna som hade blivit anmäld till programmet för att hennes kusin var orolig för hennes livsstil eller vad man ska säga. Hon hade sex med rika karlar för att de skulle betala hennes räkningar, ge henne resor eller bilar. Förstår verkligen inte mig på henne... Särskilt när hon nekade till att hon var prostituerad, vilket hon var. Gash, vilken idioti!

Efter skolan gick jag hem från bussen vilket resulterade i blöta skor, inte okej. Imorgon får jag förhoppningsvis skjuts hem från bussen så jag slipper gå i slask! Blev lite hushållssysslor, som jag verkligen ogillar, och sen mat + fika hos kusin + familj. Bara bra eftersom att jag inte litar på mina matlagningsskills. Kom hem för en stund sen och har hunnit hänga upp tvätten. Oj, vad intressant! Usch, imorgon ska det dammsugas... Vill inte. 

Nu ska jag lyfta på rumpan och dra mig till köket där jag ska plugga fysik! Känns som att jag spenderar allt för mycket tid med dendär fysiken, särskilt idag. Det gör det inte bättre att det är prov på torsdag heller... För fysik får en verkligen att inse hur IQ-befriad man faktiskt är. Den bittra sanningen. 

Om jag aldrig någonsin hör av mig igen så har jag antingen somnat i fysikboken eller liggandes i soffan medan jag försökt kolla nya oth-avsnittet! Au revoir. Ser fram emot helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback