Tonight I feel a little bit brave.En bild mamma och pappa skickade via mejl, man kan nästan tro att det är en såndär bild som följer med alla datorer. Vill också vara utomlands ♥ "Bara" 111 dagar kvar tills mirran och jag yrar runt i Paris och går på äventyr på Jersey! Gash, vill verkligen åka NU.

Hallådär! Just nu har jag mycket mer blogglust än jag hade förut idag, vilket är bra för annars börjar alla inlägg kännas så torra och tråkiga. De timmar då dagen verkligen var igång spenderades på altanen med fysikböckerna så uppslagna som det bara gick medan solen tittade fram. 

På matsedeln stod idag stekt kyckling i "vit sås" tillsammans med nudlar. Haha, har faktiskt aldrig lagat det helt själv förut och som ni kanske vet så är jag inte en mästerkock. Min gräns brukar gå vid att steka hamburgare, som för sin del inte alls är krävande. Det kanske inte låter så avancerat, vilket det inte var heller, men jag kunde laga mat utan att bränna något eller få något att brinna. Skillad tjej. Hade gärna tagit bild på det men efter att jag blandat kycklingen med såsen så såg det bara ut som sås... Så... Kanske inte såg så gott ut. 

Dagens höjdpunkt: Min moster var nyss här på besök och vi gick ner i tvättstugan för att kolla en grej. Jag hade helt glömt bort att jag hade bett min bror hänga upp en tvätt för några dagar sen och jag att jag inte heller sett hur det blev. Jag tror jag dog några gånger av skratt där! Aldrig hade jag sett något liknande! Det såg ut som att han hade kastat alla plagg på linorna varpå allt såg ut som russin. Det som var minst skrynkligt var nog underkläderna.

*I skolan*
Random: Hanna... Varför ser dina kläder ut som russin? :$
Jag: Jag bad min bror hänga upp tvätten... ;s 

Innan jag börjar packa idrottsväskan tills imorgon, låt mig ge er ett par tips! 

Hanna tipsar: 

1.
Klädnypor och galjar finns för en anledning, använd dessa mycket och väl! 
2. Skaka alltid ur klädesplaggen när du tagit ur dem från tvättmaskinen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback