12-03-31Fick en liten chock av att vakna upp till vit mark och lätt snöstorm... Kul.

Hallådär och godmorgon! Eller ja, själv har jag varit uppe sen halv 9 men bara degat fram tills nu. Insåg att jag hade en del att göra idag och att det är bäst att jag sätter igång! 

Dagens "to-do" - list: 
1.
Bära upp madrasser så att mina fina vänner slipper sova på golvet, äkta kärlek ♥
2. Städa mitt rum (röja klädhögar, damma, dammsuga etc.)
3. Plugga matte, läsa engelskabok och fortsätta på "svenska nationella" - talet.
4. Tagga för ett awesome "american pie" - marathon med mina brudar! ♥

Like a fool, I trusted you.
På mitt "shopaholic" - kvitto var idag: 1 par svarta låga converse och 1 vestliknande blusgrej (?), orange. Is there anything else to say 'bout that? Nope. Weeii, enkelt och snyggt! Btw, fick ta fram mitt "smidiga" jag för den högra bilden där uppe :$

Hej såhär på kvällskvisten! Tror jag har missat att det är earth hour 2012 imorgon! Får ju nästan skämmas. Ni får gärna säga att ni var lika ovetande som mig, tack för stödet på förhand. Det äger rum imorgon, kl. 20:30-21:30! Mitt i den bästa delen av tv-tablån och mitt "american pie" - marathon... Men känns som en skyldighet att släcka ner, faller för grupptrycket och tänker sitta med ficklampa. Duktigt ♥ 

Såhär en fredagskväll och jag velar mellan datorn här uppe och let's dance där nere. Kanske kan springa ner till reprisen, missar nog inte så mycket iallafall! ;)

Dagens i-landsproblem: 1. Min pekfingernagel gör ont. 2. Jag hann inte äta upp fikat vid redovisningspausen förut idag så fick lägga mitt på ett bord och äta det efter sista redovisningen också :$ 3. Jag tror jag smittar av mig... Förut idag sa t.o.m min lärare vilket i-landsproblem jag hade :$ Lite... Ovanligt.

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

En fasad av självsäkerhet, den lurar er alla.Även om min självkänsla brister och om självförtroendet rasar, då kommer det enda som ni ser vara fasaden av självsäkerhet.

Hallådär!
Haft en riktigt chill dag idag. Har suttit och lyssnat på när mina klasskamrater redovisat om "deras" företag, min grupp redovisade även om "vårat" företag. Tyckte det gick förvånansvärt bra, inte lite pirrigt eller så att stå inför folk och prata :$ Ehe... Hade bara en "lektion" efter det, engelska, där vi skulle välja en bok och sen åka hem! Har en bok här hemma, Very LeFreak - Rachel Cohn, som jag ska försöka ta mig igenom :p Kom därför hem 12:40 idag, skönt! När mamma kommer hem blir det marieberg och förhoppningsvis köpa ett par nya skor?! Hihu. 

Party? Yes, please. Mute button? As if. Off button? Never.

MP3 love.Gash, har blivit kär i låten, rösten, ja, allt.

Vill ni ha en annan låt som också är bra...? Lyssna på Nicki Minaj – Starships - Explicit Version!

We're responsible, we grew apart, but time helped us. He sure as hell did.
Jag är inte ledsen, inte sur eller besviken. Jag kämpar inte längre, jag saknar inte längre, jag har helt enkelt slutat bry mig. Varför ska man stanna kvar om något ändå håller på att dö ut? Jag är inte förvånad över hur det blev, bara att det gått så långt att jag faktiskt inte bryr mig längre.

Hallådär duuudes! Livet leker lite lätt och jag leker med, inte ofta det är såhär bra faktiskt. Inser hur fina vänner jag har, hur efterlängtat påsklovet och människorna jag ska spendera det med är, hur glad jag blir av tanken att jag ska utomlands i sommar. Gash, satan vad bra det känns.

Dagen idag har varit rätt chill, även fast jag var i skolan tidigt. Övade inför vår presentation om företaget som vi ska ha imorgon, känns rätt pirrigt! En välbehövd mattelektion efter det följt av mat, idrottsarbetesskrivande och förberedning inför nationella provet i svenska. Om någon ville veta, okay? Ska väl tillägga att påskmaten gav en rejäl matkoma, nomnomnom.

Trött på att agera boomerang, trött på att alltid komma i andra hand eller bli ivägkastad, trött på mig själv för att jag inte inser att jag är så dum som alltid kommer tillbaka. Tack och hej, disktrasor betyder mer än dig!

Vi springer i regnet.Random bild, jao. 

Hallådär!
Dagen började med sovmorgon, ett antal lektioner och sen bussen till Askersund. Det var tänkt att det skulle bli glassätande i hamnen men när vi kom dit så regnade det, alltså inte lika peppande :/ Shoppade istället loss på Ica jouren och gick hem till Alva för att fika med henne, Becca och Irma. Ni är bra ni tjejer

Åkte med mamma hem och sen dess har jag suttit och pluggat matte/kollat facebook. Effektivt här! Härligt att det snart är påsklov också, massa roliga saker som är inplanerade! Nu ska jag gå och göra annat, så vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

Words.

Bilder från weheartit.

Ta bort allt slitet, ibland är det inget att kämpa för.

Hallådär, ni fina människor som strosar längs gamla gator i städer som nästintill glömts bort. Hej, till alla er som äter er första glass i vårsolen. Just nu sitter jag nyklippt inne på Trivsamt och bloggar från mammas telefon, nice.

Imorse vaknade jag upp hos Alva, dock väldigt tidigt så det blev att vakna upp framför MTV. Vi drog till skolan och gick på våra två lektioner för dagen, var halvt trött genom båda två. Kul där!

Nu är det sista veckan innan påsklovet och förhoppningsvis blir det mycket saker som händer då! Kan ju inte annat än hoppas på underbart väder iaf! :)


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.

Hallådär! Dagen har varit rätt chill osv, mycket nice. Har egentligen lite bråttom för jag måste hinna packa då jag ska till Askersund ikväll, spenderar även natten där hos Alva :) Massa kul då vi har sovmorgon också (y' Inte alls dumt faktiskt! Men som sagt, bråttom var det! Ciao.

Känn dig inte ensam, min vän.
Weheartit har alltid de bästa orden.

12-03-25

Ur kameran idag.

Hallådär! Har haft en riktig vår- och sommarfeeling idag, gash, kan det inte bara bli sommar direkt? Typ... Nu. Shortsen och linnet är på, musiken är lagom nice och humöret är på topp, känns bra dehär! Såklart har jag liggat och solat idag, känner mig ovanligt blek sen m & p kom hem... :s Hähä. Även en promenad med kameran satt fint i solen. Vill även tillägga att idag är det våffeldagen men att jag inte åt några, bad ass over here! Tycker det är kul att det finns speciella dagar då man ska proppa i sig olika sorters fikabröd :$ :') 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

MP3 love.Bra röster måste få göra sig hörda.Kelly Clarkson – I Forgive You

Efter dåliga dagar kommer bra.Random bild sen en mulen dag.

Hallådär! Idag har det hänt rätt mycket. Mina föräldrar kom hem med en massa fina saker, synd bara att skorna var i helt fel storlek :/ Så... Om ni är intresserade av ett par converse, låga, svarta, strl 37,5 (ung.) och vill ge mig 400 kr så är det bara att komma!

På eftermiddagen bar det iväg på kalas med ätbara saker och folk, inte allt för dumt på en lördag. Resten av dagen har varit riktigt chill och tror den fortsätter i samma stil. Nice. Imorgon har jag lovat mig själv att gå ut och fotografera, synd att inte ta vara på det fina vädret! I veckan blir det att besöka Askersundshamnen för glassätande :') Kan det bli mer sommarkänsla eller?! 

Måste
bara tillägga att jag tycker ni är lite knepiga... Igår var det många människor som klickade in sig på bloggen... Men kommentarerna, vart tog de vägen? :o Ni får gärna lämna ett spår här på bloggen i form av en kommentar eller två och inte bara som en siffra i statistiken!

Curves or bones, love your body no matter what.

"I think a lot of overweight girls are hypocrites. I'm naturally tall and skinny, I eat what I want, I don't starve myself, and I'm beautiful.

So why are you allowed to to love your 'curves' but it's wrong for me to love my 'bones'? Why is it okay for you to call me anorexic, but horrible for me to call you fat?

If you can tell me to 'gain weight', why can't I tell you to lose weight?

If you can feel beautiful for being big, I can feel beautiful for being small. Get over it."

Detta hittade jag på Annaellinors blogg, länk: http://annaellinor.devote.se/blogs/18174314/i-agree.htm

Nu till mina tankar:
Jag kände mig otroligt tagen och träffad av denna text, den stämmer verkligen och jag kan inte hålla med mer än vad jag redan gör! Innan någon bestämmer sig för att av någon anledning hoppa på mig ska jag förklara hur jag tänker och då, om ni fortfarande vill, får ni ifrågasätta mig. 

Jag kan faktiskt koppla detta till idag, så det är vad jag tänker göra. Idag på engelskan pratade vi om ätstörningar, hur unga tjejer tyckte de var överviktiga osv osv, såna viktiga saker helt enkelt! Tycker verkligen att det är jätteviktigt och riktigt allvarligt, sånt alla ska prata om för att verkligen förstå. 

Enda sen jag var liten har jag varit mindre än alla andra, eller vänta, jag har varit minst. Mat var verkligen inte min "starka" sida och jag åt riktigt långsamt. Jag kan stolt säga att jag överlevt och är bättre nu för tiden. Ni som vet hur sakta och lite jag äter nu för tiden, ni skulle varit i chocktillstånd då för det var helt klart värre. Jag kan absolut inte säga att jag haft någon som helst ätstörning men problem med mat, helt klart. Det är dock inget jag går och är stolt över för vissa stunder har och är det fortfarande rätt tufft. Eftersom jag alltid varit liten har jag även varit lite underviktig och nu vet jag inte riktigt... Så länge jag lever är jag nöjd. 

Det enda som kanske inte stämmer i texten borde vara att jag är lång men även korta borde ha rätt till att vara smala? Tro mig, jag har önskat ett flertal gånger att väga mer, bli större eller så men det händer aldrig. 

Dagens samhälle har den vidriga synen av att det vore mer okej att vara mindre/smal/"benig" istället för att vara större/kurvigare/"tjockare" vilket jag inte heller förstår... Men det gör det inte mer okej att trycka ner mer på mindre/smalare/benigare för att de är "mer" accepterade av samhället. Jag säger inte att större/kurvigare/tjockare inte får ta emot både det ena och det andra... För det får dem. Ingen borde behöva bli nertryckt pga kroppsform, religion, hudfärg och allt annat som man nu kan bli nertryckt för! Istället för att försöka passa in i samhället och ändra oss efter idealet, borde vi inte försöka ändra samhällets syn?

Jag har själv blivit frågad om jag har anorexia eller någon form av ätstörning... Jag har blivit kallad för det också... Alla möjliga människor har tjatat, sagt och bönfallt mig om att äta mer, snabbare osv osv. Jag lovar att det tar på en. Jag lider extra mycket när jag ser hur mina vänner inte äter 'tillräckligt', skippar måltider eller tränar allt för mycket... För fan vad orolig man blir. Eftersom jag vet hur jobbigt det är när folk tjatar så blir det ju lite dubbelmoral eller vad man ska kalla det... Men allt är ju pga omtanke! Jag tycker inte att vi borde gå runt och kalla varandra för sjukdomar, det gör oss nästan sjukare än de som faktiskt har dem. Om ni förstår vad jag menar, och missförstå mig gärna inte. 

Till sist: Jag tror det är lika svårt för en överviktig att gå ner i vikt som det är för en underviktig att gå upp i vikt. Inte svårare, inte lättare... Bara jäkligt svårt. Vi kan inte bestämma över våra kroppar, visst, vi kan äta mer och vi kan motionera bättre... Men en hel del tror jag är upp till våra kroppar. Show me what your mama gave ya and be proud! 

Nu fick ni massor att tänka på, ciao!

I want endless summer nights and some good people around me.

Ph1&2: Jag va. Ph3&4: Mina fötter som är bleka... Ph5: Min vänsterhand i behov av ommålning. Yepp, jag bjussar lite på bilder, generös jag känner mig! Hade faktiskt några på mobilen också... Men jag vet inte var min usb-sladd är så... SYND.

Hoho, min katt "kloade" nyss mig... Undrar om någon vill ha mig död? Yes. Kan iallafall meddela att idag var jag i skolan, pigg och kry! Rätt skönt ändå att det var min andra och sista skoldag denhär veckan. Kul att träffa människor igen då det känts rätt ensamt att bara sitta hemma... Inte haft någon att prata med heller ju. Forever alone.

När jag kom hem la jag mig på altanen och solade, überskönt! Kan tillägga att jag älskar att sola... Kanske lite för mycket vissa gånger. Vill ha sommar nu! Vill att hamnen ska öppna så man kan äta glass, NU! Hm... Riktigt ovanligt faktiskt... Brukar inte vilja äta glass faktiskt :$ Jag vet att ni kollar konstigt på skärmen nu som att jag är smått efterbliven eller nåt... Jag bara känner det. 

Runt 16 följde jag med min kusin till Örebro och kom hem för en stund sen, gott med McDo förresten! Yummie. Nu ska jag sluta ha ångest över att jag inte ens öppnade fysikböckerna, eftersom att jag missat en hel del, och ta itu med det en annan dag när jag saknar liv istället. Bra plan, ellerhur? 

Imorgon taggar jag kalas, hemkomst och massa bra saker! Au revoir, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

So right, like an old song stuck on replay.Säg hej till mina strumpor, lodis.

Denna dag har varit lagom F I N och jag gillar't! Vädret har varit kanonbra men det ryktas om att det blir ännu bättre väder imorgon vilket jag stormgillar! Kanske rentav älskar. Blir, liksom många andra, alltid mycket gladare av vädret! Just nu knaprar jag knäckemackor med gräddost (tror det är sån?), jordgubbsté och kollar på the last song. Bara för tråkig fakta kan jag säga att jag nästan alltid väljer samma smak av te, bara för att det är så jäklans gott. Go jordgubbsté! 

Åh, så glad, "bara" 100 dagar kvar ♥

12-03-22Random bild av två bilder.

God morgon! Nu undrar ni säkert varför jag är vaken så tidigt även fast jag inte ska gå till skolan idag heller. Känner mig nämligen mycket piggare och bättre men ska stanna hemma så jag vet att jag är helt frisk när jag kommer tillbaka. Great. Eller ah, är riktigt hungrig nu så får hoppas att jag äter nåt idag. Sen i tisdags kväll har jag ätit en mars och druckit cola... Kanske inte det bästa? Att inte ha någon matlust är tråkigt och dåligt. 

Börjar sakna mina klasskamrater lite... Hm. Nåväl, får nog träffa dem imorgon! Peace out, denna dag kan bara bli bättre än igår!

100 dagar.Bilden är från WeHeartIt.com

Sitter och förälskar mig lite mer i Paris, hihu, och nu är det "bara" 100 dagar kvar tills jag åker! Lämnar mellanmjölkssverige, spenderar dygn i Paris och 3 härliga veckor på Jersey! Det kanske verkar ganska långt bort men det är bara lite mer än 3 månader dit! :o Gash, så spännande! Bra att jag gör utropstecken överallt ocskså... Så att ni kan förstå hur glad jag är liksom. Go utropstecken.

Ett halvt glas cola.

Godmorgon? Jag ligger halvt utslagen i soffan och tittar på MTV, världens bästa tv-kanal ♥ Sen jag kom hem från farmor igår har jag bara legat i soffan, kuuul. Kan inte heller stå upp mer än i kanske 10 min för då börjar jag må illa. Därför stannar jag hemma från skolan idag och dessutom blir det ännu tråkigare för jag har sett hur fint väder det är ute?! Sugigt värre här va! Det enda som är bra är nog att m & p har shoppat saker till mig :') 

/ Sjuk tjej.

MP3 love.Hoho, har ni sett?! De små liven har gjort en sång! Helt klart värd att lyssna på.

Vackra ord.Håltimmeshäng i rummet med böcker.Fr. V: Jag, Linnea, Emma och Alva från fotograferingen förra veckan. Synd att Elina var sjuk :/

Hallådär alla roliga människor! Sitter och fördriver tid i biblioteket med Alva och Elina eftersom att vi har en håltimme på 3 h och 15 min, idag igen. Känns faktiskt lite segt. Egentligen så sitter jag och skriver på en idrottsuppgift som ska vara inlämnad efter påsklovet men jag är rätt seg så motivationen är lite low. Hähä. Senare idag har jag bara två lektioner och mer än hälften av klassen har inte ens varit här på morgonen, kul! Nejnej, back to work nuuu! Eller ska jag lyssna lite på musik? Ja. 

Efter skolan idag åker jag in till Askersund på pensionärsmiddag hos farmor med mormor och morfar. Samtalsämnen: Vädret, vädret och tv-tablån. Sounds like party...

Den kör vi på!


Bättre än inget men sämre än vadsomhelst annat.

<--- Den nya headern. 

Hm... Har försökt att uppdatera bloggen lite men den blev inte alls speciel... Så därför får detta duga så länge innan våren kommer på riktigt och allt blir vackert!

12-03-19Vackra ting, vackra människor, ibland är livet bra vackert men sen finns det vidriga människor som inte förtjänar nåt mer än att glömmas bort i tystnad.

Hallådär beautiful people! Har nyss kollat på ett oth-avsnitt och ska nog snart gå ner och fixa ihop lite frukost! Känns lite konstigt att vara hemma... Har ju inte ätit frukost här sen i fredags?! Ska jag nämna att det måndag idag? ;) Tror jag ska fixa lite musik till min mobil också, kan ju inte gå och lyssna på fjolårets spellista tills jag faller i graven. 

Annars ser dagen rätt ljus ut - Awesome! Så... Dagens planer: 1. Äta frukost. 2. Chatta med m & p. 3. Dra iväg mig själv för att se min kusins nya lägenhet... Om hon är hemma. 4. Äta mormor och morfar ur huset. 5. Plocka påskris med min andra kusin.

Peace out.

Förvirrade människor är vi allihopa.

Jag ogillar människor som inte hälsar. Jag är rätt klantig vissa gånger och iq-befriad när någon minst anar det. Ibland är jag envis och bestämd och andra dagar blir jag övertygad av allt och alla. Vissa stunder verkar världen bara rasa samman och ibland känns den som en enda stor hippiebuss. Stundtals galen och stundtals lika hyper som en sköldpadda är snabb. Motiverad, inspererad och kreativ de senaste timmarna på dygnet men ack så blåst vissa gånger. Jag älskar när människor beskriver mig som galen eller annorlunda för då har mitt budskap kommit fram - Att jag inte är som alla andra. Sörjer alla vackra själar som tror att deras lycka beror på någon annan. Gråter tårar av att se någon utan självförtroende eller självkänsla. Gråter ut av att känna mig lämnad eller betydelselös. Förstår inte varför jag ibland måste försvinna för att förstå hur mycket jag betyder. Hatar att jag ibland är en sån bekräftelsehora. Jag älskar att få komplimanger, likt många andra. Vill inte vara självständig, vill inte stå på egna ben, vill inte. Bryr mig lite för mycket om vad människor tycker och ibland lite för lite, aldrig 'lagom'. Människor som bara pratar bullshit är inga att lyssna på. Jag saknar mycket, ogillar förändringar men längtar galet till sommaren. Drömmer om att bo i en lägenhet som skriker HANNA och jobba som krönikör. Ibland vet jag precis vart jag ska men inte vägen dit och ibland går jag bara för att hitta något kul längs vägen. Vi tror att vi behöver flytväst, hjälm och ibland autopilot för att klara av livet... När allt vi behöver är ett par fina vänner.

Jag är så jävla rörig. Ibland inte alls rolig att ha att göra med. Men ibland, då. Då är jag så jävla bra.

MP3 love.Timbuktu – Fallskärm
Norlie & KKV – Tröjan du hatar

Inte för att det är svenskt, inte för att det är mainstream men utan för att det är bra.

Turn up the music, I need it in my life.Random bild där va?

Hallådär duuudes! Har som sagt spenderat helgen med Irma och vi har ju sovit lite överallt ;p Är iallafall hemma nu, och har varit det ett tag, och ska snart gå ner och duscha för jag känner mig en aning ofrääääsch. Mysig tjej, ohyes! Därefter göra "ensam hemma" - saker och med det menar jag inte att styra fest utan nu är det dagen efter och huset behöver sig en ordentlig dammsugning. 

Om dagen räcker till blir det att gå ut med kameran, vandra runt i min gamla håla och filosofera om allt och inget. 

Hejdå pyyysar!

I en håla.Random bild.

Hallådär! Just nu sitter jag i en håla, nämligen hos Irma i Olshammar :o Har varit här sen igår efter skolan och kommer hem, om huset står kvar, på söndag! :) Så... Bloggningen blir nog lidande men shit the same ungefär. Hoppas att ni har en awesome helg! Btw, skönt med studiedag på måndag :'''') Au revoir!

Rosa töser i djungeln.Jag måste tipsa om detta program, nämligen Djungelns Drottning på Kanal 5! Det handlar om 10 stycken stockholmstjejer som flygs ut i djungeln. I slutändan är det 5 stycken tjejer som får tävla om alla pengar som vinns under programmets gång. De byter plattänger, skor och Stureplan mot småkryp, tuffa tävlingar och en plats utan el. Första programmet gick av stapeln igår (onsdag) kl. 21:55 på Kanal 5! Be there the same time next week! Ni vill inte missa detta, jag lovar!

You're weird. I like you.Random bild från i tisdags ♥

Hallådär alla fina! Sitter just nu vid datorn i biblioteket med Linnea efter ett fysikprov. För min del gick det åt den nedre delen av bokstavsskalan, Ö närmare bestämt. Fast jag har inga sura miner än men de visar väl sig när provresultatet kommer! ;) Skönt att det snart är helg iallafall för den kommer iallafall bli lagom bra! 

Har egentligen inget viktigt att säga (?), fördriver bara tiden innan idrotten börjar. Vi hörs när vi hörs, antagligen i eftermiddag!

Olika krav hit och dit.

Vad tycker ni om alla "listor" som finns där det står vad killar INTE ska göra mot oss tjejer? Jag tycker det är lite överskattat. Precis som jag tycker att skriva att "alla killar är dumma i huvudet" osv. är onödigt. 

I alla dessa listor står det att de t.ex. inte ska nämna andra tjejer, deras ex eller gå på fest eller umgås med andra tjejer utan deras flickvän. Dessa tjejer som ställer dessa krav, iallafall det sista, behöver lära sig att chilla ner lite. Bara för att ni har en relation betyder det inte att ni är varandras ägodelar, ni är med varandra för att ni valt det och inte pga. av en massa krav i form av en lista. Ni som vill ha en relation i form av krav-lista kan ju stänga in er i ett rum utan fönster eller dörrar så är ni helt och hållet varandras. 

Att alla killar är dumma i huvudet, svin, players eller beteer sig som p12:or är inte sant. Det är bara bilden vissa flickor/tjejer/unga kvinnor/kvinnor/tanter ger pga. en dålig pojke/kille/ung man/man/herre de träffat på. Usch, blir så förbannad på människor och speciellt vissa tjejer nu då som överreagerar och ställer orimliga krav! Din partner, om du har en, är bara en människa och du vill väl att hon/han ska kunna vara sig själv med dig? De flesta brukar svara ja. Isåfall, sluta ställ krav där han ska "hålla tillbaka" lite av sig själv. Han är inte din ägodel, för andra gången. 

Jag säger inte att inte killar säkert har en liknande lista för oss tjejer men den är väl då inte heller så bra, right? Jag har lärt mig att i alla sorters förhållanden är det nästan bättre att inte förvänta sig nåt. Förväntingar leder till slut till att du blir besviken och det ena efter det andra dödar till slut relationen helt och hållet. Det vill du väl inte ska hända?

Viktiga saker inom alla sorters relationer enligt mig:

Tillit. Det är A och O i relationer.
Kärlek. Det säger väl sig självt?
Förlåtelse. Alla gör vi misstag, låt dem inte stoppa er.
Humor. Sluta vara torr och ha lite kul, ingen vill ha att göra med en torrboll!

Hey, I heard you were a wild one.Bild sen igår.

Kom hem med bussen för en stund sen och just nu tar jag en kort paus innan jag kör igång igen och pluggar fysik. Tycker att fysiken är typ det jag har hållt på med idag, vilket är otroligt segt. Var till tandläkarn imorse, stor tjej kan gå dit själv, och på det viset försvann min sovmorgon. Fast jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv, åkte nämligen tåg själv från Örebro till Hallsberg. Nu kan jag checka av det från min "att göra innan jag dör" - lista, grymt! Hähä, skämtosido, jag känner mig faktiskt lite grym. 

Idag fyller förresten min pappa år, nice! Vanliga människor kör frukost på sängen, valfri mat och kalas för släkten. Idag körde jag och min bror på att gratta via telefonsamtal. Ska jag nämna att vi skickade med två ahlgrensbilarpåsar och en chokladkaka i resväskan? ;) Snälla barn.

Brb, plugga fysik som satan i gatan och göra allt annat än att sitta här och dega! Simma lugnt.

Yrar runt med kameran och ser ut som att jag bryr mig.
Linnea (länk till hennes blogg) på första bilden och random saker på de två följande. Fotografering och redigering är gjord av mig ♥

Hallådär duuudes! Tar just nu en otroligt skön paus i mitt fysikpluggande. Det tar verkligen på en att behöva sitta så mycket och ofta, speciellt med fysiken. Ö är vad jag kommer få på provet på torsdag, yey. Positiv tjej blickar framåt! 

Idag hade jag dubbla fysiklektioner på morgonen för att tekniken blev "inställd", vilket var bra för jag behövde mycket hjälp! Känner mig dock lite osmart ner jag sitter där som ett frågetecken men sånt är livet ibland. Tråkigt nog. Därefter hade jag en håltimme på 3h och 15 min Alva, Linnea, Emma och jag hade planerat att ta med våra kameraor och gå ut och fotografera, vilket vi gjorde! Det blev riktigt lyckat och håltimmen bara försvann! 

Sista lektionen var projektarbete och jag insåg att allt arbete vi hade gjort förra gången var spårlöst försvunnet så jag fick sitta och rusha igenom allt igen vilket inte alls var kul! Fick verkligen panik. Det där kan man kalla en riktigt duktig tjej ska ni veta ;)

Åt mat hos min moster direkt efter skolan med min bror och sedan kom det lite folk och fikade, trevlans. Sen jag kom hem har jag redigerat bilder, pluggat fysik, facebookat och bloggat. Tror dock att jag ska packa ihop fysiken snart :o Mitt huvud är snart slut och blandar ihop alla möjliga formler ihop om att det ska bli precis som facit. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses ♥

12-03-12Bild ur arkivet. 

Hallådär alla fina människor! Dagen började lagom bra då jag trodde att jag glömt skåpnyckeln hemma så fick dela skåp med Alva idag. Kul att jag hittade skåpnyckeln när jag kom hem sen. Känns som nåt som bara händer mig ;s Gash, ibland blir jag lite less på mig själv. Förstår inte ens varför jag ibland blir förvånad längre?! 

Körde badminton idag på idrotten vilket gick hyfsat... Om du vet hur dålig jag är på det :$ Förstår inte varför det alltid går sämre när man spelar "på riktigt" men nät liksom! Tycker iallafall att Linnea och jag hade ett riktigt danceparty hähä, roliga tjejer! Olika random lektioner all day long och efter skolan åkte jag till Askersund för att äta mat hos farmor, som för övrigt gillar att göda mig. 

Nu; Chilla vid tv:n! Vi hörs när vi hörs men jag känner på mig att det kommer bli en bra dag imorgon.

My shoes looks like trash cause I've been searching around for you.

Hallådär alla morgonpigga! Sitter just nu i biblioteket och fördriver tiden tills askersundsbussen kommer och min lektion börjar. Glömde roligt nog min skåpsnyckel idag och vill inte gå till vaktmästarn för han skrämmer mig :o Så ska försöka ragga upp ett skåp eller nåt när mina classmates kommer! Awesome. Duktig som jag är som har jag försökt plugga fysik nu på morgonen men jag gav upp ganska snabbt. Förstår verkligen ingenting! Eller jo... Lite... Men förstår inte hur facit kom fram till svaret? :o Jag får ofta inte alls samma svar... Jobbigt och pinsamt. Men det är bara att kämpa, har fysikprov på torsdag som jag måste få iallafall E på! 

Har väl inget mer ointressant (eller intressant) att säga så ja, vi hörs när vi hörs!

Tonight I feel a little bit brave.En bild mamma och pappa skickade via mejl, man kan nästan tro att det är en såndär bild som följer med alla datorer. Vill också vara utomlands ♥ "Bara" 111 dagar kvar tills mirran och jag yrar runt i Paris och går på äventyr på Jersey! Gash, vill verkligen åka NU.

Hallådär! Just nu har jag mycket mer blogglust än jag hade förut idag, vilket är bra för annars börjar alla inlägg kännas så torra och tråkiga. De timmar då dagen verkligen var igång spenderades på altanen med fysikböckerna så uppslagna som det bara gick medan solen tittade fram. 

På matsedeln stod idag stekt kyckling i "vit sås" tillsammans med nudlar. Haha, har faktiskt aldrig lagat det helt själv förut och som ni kanske vet så är jag inte en mästerkock. Min gräns brukar gå vid att steka hamburgare, som för sin del inte alls är krävande. Det kanske inte låter så avancerat, vilket det inte var heller, men jag kunde laga mat utan att bränna något eller få något att brinna. Skillad tjej. Hade gärna tagit bild på det men efter att jag blandat kycklingen med såsen så såg det bara ut som sås... Så... Kanske inte såg så gott ut. 

Dagens höjdpunkt: Min moster var nyss här på besök och vi gick ner i tvättstugan för att kolla en grej. Jag hade helt glömt bort att jag hade bett min bror hänga upp en tvätt för några dagar sen och jag att jag inte heller sett hur det blev. Jag tror jag dog några gånger av skratt där! Aldrig hade jag sett något liknande! Det såg ut som att han hade kastat alla plagg på linorna varpå allt såg ut som russin. Det som var minst skrynkligt var nog underkläderna.

*I skolan*
Random: Hanna... Varför ser dina kläder ut som russin? :$
Jag: Jag bad min bror hänga upp tvätten... ;s 

Innan jag börjar packa idrottsväskan tills imorgon, låt mig ge er ett par tips! 

Hanna tipsar: 

1.
Klädnypor och galjar finns för en anledning, använd dessa mycket och väl! 
2. Skaka alltid ur klädesplaggen när du tagit ur dem från tvättmaskinen. 

Vara effektiv; Inte sitta här.

Hallådär! Känner mig verkligen inte effektiv idag, och jag har varit vaken i två timmar! Blä. Har suttit och lekt i photoshop ett bra tag nu, vilket är riktigt kul, men eftersom att jag har bildbrist så skulle jag vilja gå ut med kameran men när jag tittar ut på vädret blir jag otroligt opepp. Usch. Har inte ens ätit frukost så min mage kurrar konstant! Bra där. 

Idag ska jag hinna med att:

1.
Leta på rostbröd och sen äta frukost!
2. Klä på mig kläder, går just nu i sovtröjan.
3. Vattna alla dessa blommor, har jag sagt att jag gillar plastblommor?!
4. Packa väskan tills imorgon.
5. Plugga fysik - Vill inte.
6. Börja äta lite på massa rester, gash, alla göder mig.
7. Göra någonting av dagen.

Ha en bra dag så hörs vi kanske senare!

tjabba bloggen

hellu all pretties and uglies (:
elin här som gästbloggar lite på kvällskvisten!
kom till hanna runt 18 och ska vl snart dra mig hemåt.
vem tusan är du?!?!?! klart du undrar, klart du vill veta!
jag är en sjukt underbar människa från urskogen mariedamm,
men nu bor jag i örebro innan jag flyttar vidare till ett land som heter america
men mer om det om några år eller så
ahmen vem är jag?
 
osvosv
går på rytmus - singer/songwriter! ganska lagom ballt
och det är glet bra osv !
hanna är en av mina bästaste bästa vänner som jag har
och hoppas behålla resten av livet, även om hon luktar lite illa ibland!
(gott jag lovar, mmmmmm)
 
så såg jag ut förut
innan sidecut
innan mörkthår
osv
ahja.
jag är duktig på att vissla
och vill att ni följer mig på twitter och tumblr
och prenumererar (fin stavning högsta betyg i svenska!)
på mig på facebook för jag skriver sjukt bra grejer.
sant.
känns som att jag sitter och ordbajsar här nu ara för att skriva
men det är ganska fint
en knapp på hannas tangentbord är trasig så ordar inte med den
tror det kan vara så att det är komma knappen ni vet den som gör kommatecknet
ni vet. ett skiljetecken. ah den knappen.
MEN JAG ÄÄÄÄLSKAR HANNA MASSA HON ÄR BÄST puss och kram
och snopp i stjärten och gärna på fler ställen!

12-03-10

Hallådär! Spenderade natten hos min kusin + familj men blev inte så mycket sömn så sitter här och är rätt trött faktiskt! Ska försöka slänga ner mig själv i duschen, äta nåt och fixa lite innan Elin kommer och spenderar kvällen, natten och morgonen här! Nice. Har även fysikplugg som skulle behöva göras men det går riktigt segt. Har inget mer att säga men ah, blog you later!

Spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does.Random bild på ett äpple... Som jag inte ens äter.

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag sätter igång med min "att göra" - lista! Skola som vanligt idag men den blev så mycket bättre för Alva hade med sig marknadschoklad. Ren och sann kärlek ♥ Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska älska henne eller marknadschokladen?! Haha, eller... varför inte båda liksom :') (a' 

Nu ska jag leta på mig något ätbart och sedan börja städa! Vill egentligen inte men det är tydligen nåt som måste göras. Ska försöka hinna plugga också eftersom jag tror att pluggtillfällena i helgen inte kommer bli så många... Men det återstår att se :) Efteråt utrymmer jag huset och spenderar kvällen, natten och morgonen hos min kusin + familj! Mysigt ♥

Hoppas ni har en awesome helg med massa roliga saker planerat,
blog you later!

Det intressanta i det ointressanta.Gillar egentligen inte stående bilder men ville ha denhär bilden... Så nu blev det så! Dagen har faktiskt varit riktigt rolig osv, det gillas. Imorse åkte jag till skolan tidigt, dels pga. brist på skjuts, och pluggade fysik. Riktigt duktig tycker jag allt! 

Haha... På idrotten idag så spinnade Alva, Linnea och jag... Eller ja, mer tv-tittande än spinning kanske men iaf. Vi tittade på någon talk-show där det var en kvinna som hade blivit anmäld till programmet för att hennes kusin var orolig för hennes livsstil eller vad man ska säga. Hon hade sex med rika karlar för att de skulle betala hennes räkningar, ge henne resor eller bilar. Förstår verkligen inte mig på henne... Särskilt när hon nekade till att hon var prostituerad, vilket hon var. Gash, vilken idioti!

Efter skolan gick jag hem från bussen vilket resulterade i blöta skor, inte okej. Imorgon får jag förhoppningsvis skjuts hem från bussen så jag slipper gå i slask! Blev lite hushållssysslor, som jag verkligen ogillar, och sen mat + fika hos kusin + familj. Bara bra eftersom att jag inte litar på mina matlagningsskills. Kom hem för en stund sen och har hunnit hänga upp tvätten. Oj, vad intressant! Usch, imorgon ska det dammsugas... Vill inte. 

Nu ska jag lyfta på rumpan och dra mig till köket där jag ska plugga fysik! Känns som att jag spenderar allt för mycket tid med dendär fysiken, särskilt idag. Det gör det inte bättre att det är prov på torsdag heller... För fysik får en verkligen att inse hur IQ-befriad man faktiskt är. Den bittra sanningen. 

Om jag aldrig någonsin hör av mig igen så har jag antingen somnat i fysikboken eller liggandes i soffan medan jag försökt kolla nya oth-avsnittet! Au revoir. Ser fram emot helgen!

MP3 love."We've got plenty of time to figure it out" - Dave Days är awesome.

Ensamhet - Från min synvinkel.

Alla känner vi oss ensamma ibland. Vissa mer än andra och vissa oftare än andra, men i det stora hela är det något som händer oss alla. Det krävs inte mycket för att känna sig ensam. Ensam hemma, osynlig i vardagen eller att det inte finns någon att stödja sig på när allt det roliga är slut. Det är olika sorters ensamhet som jag tror är rätt så vanligt. Du har känt dig ensam, jag har känt mig ensam och de du aldrig trodde de om... Ja, de har också känt sig ensamma. Ren sanning. 

Känna sig mindre ensam, hur? Ja, det är ju en ganska svår fråga med olika svar till olika människor, såklart. Men jag kan säga vad jag gör! Det kanske inte är rätt och det kanske inte är att rekommendera till alla men iaf. 

1. Om det behövs så gråter jag en skvätt och går vidare, det känns som att ta av sig en tung ryggsäck och man blir så lättad. Riktigt skönt.

2. Jag brukar tycka synd om mig själv ibland... Bara för att tycka synd om mig själv! Denhär punkten lät kanske lite konstig men efter ett tag så får jag nog av att tycka synd om mig själv och rycker helt enkelt upp mig själv igen!

3. Ställer mig i duschen och låter vattnet "duscha av" alla mina bekymmer, problem osv. Också det är otroligt skönt och en varm dusch säger väl ingen nej till?

4. Fullt upp! Ju mer grejor jag har på gång, desto mindre hinner jag tänka! Så... Plocka upp mobilen och sök upp dina vänner/skaffa dig vänner och boka upp hela veckan! Kom ihåg att små grejer kan göra mycket i slutändan.

5. Tänk positivt på din ensamhet! Gör grejer du inte kan göra i vanliga fall... Jag brukar höja volymen på musiken, ta på mig mina favvokläder och dansa/hoppa/go crazy i hela huset! Typ sådär som de gör på film. Ta en fjärrkontroll eller t.ex. borste till mick för mer inlevelse och "free" - känsla! Den är grym.

Handlar hela ensamheten om att du tror att ingen bryr sig om dig och/eller att du inte har någon att vända dig till? Ja, då har du fel. Vi blir alla lite osäkra på vart de i vår omgivning står ibland och ofta vill vi ha bekräftelse på att ja, du är viktig, du betyder mycket för mig i mitt liv och bla bla bla. Jag tycker det är viktigt att uppskatta människor i sin omgivning och visa/säga det också! Alla blir glada av uppskattning och ibland gör det någons dag. 

Bara för att du känner dig ensam så betyder inte det att du är ensam.

12-03-07Random bild tagen idag.

Soffpotatisar och sportfånar! Nu har jag bosatt mig i soffan - Tv:n är på och datorn står på bordet. Just nu är maten i micron också så jag slipper vara hungrig för det är precis vad jag är... Hungrig. Var ju som sagt till tandläkarn imorse och sedan vidare till skolan. Blev en rätt bra dag tillslut! Har väl egentligen ingenting intressant att skriva om så... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Sorry for party rocking.

Hejsanhejsan! Är ledsen för att bloggen varit rätt tråkig på sistone utan bilder och allt men jag har inga bilder nu heller. Just nu kolllar jag på MTV och äter frukost - Vilken bra morgon! Har massa tid att döda innan min skjuts kommer och skjutsar mig till Skyllberg så att jag kan ta bussen vidare till A-sund och gå till tandläkarn. 

Väldigt snällt att ge mig skjuts tycker jag allt! Speciellt när mina föräldrar inte kan skjutsa på mig (a' Fast nu är jag lite sur för det verkar som att jag inte kan logga in på facebook. Gash, i-landsproblem! Sug, så dåligt det är. 

Ibland förvånar det mig hur besviken jag plötsligt kan bli på dig.

Vardagssurr om plugg och annat random.

Hallådär alla fina människor! Dagen har faktiskt varit rätt seg och usch vad jag ogillar såna dagar. De är verkligen ingenting att ha. Så... Vi hoppas direkt till efter skolan istället. Dock kan jag inte säga att det blir så mycket intressantare, SYND. Har bara småfixat lite grejor när jag kom hem och pluggat fysik som satan själv. Ojojoj. Nu låter jag som en mycket smart tjej men om jag ska vara ärlig så körde jag fast rätt så många gånger vilket resulterade i runda ringar kring många frågor... Dvs. såna jag ska fråga om hjälp på.

Får fråga mina mer smarta vänner om det imorgon för varenda kotte verkar vara smartare än mig?! :o Eller så är jag så smart att jag inte ens inser hur smart jag faktiskt är... Awkward.

Nåväl, nu ska jag logga ut ifrån flikarna jag har uppe och umgås med min familj en sista kväll! :)

Some smart kid told me this.Två sanna bilder med quotes som jag helt håller med om! ♥

I stayed, you left and we never spoke again.

Det är lustigt hur allt visar sig i slutändan. Tycker ni inte också det? Ibland till ens fördel men ibland till ens sämre. Hur det än är så ger allt erfarenhet. Vare sig vi vill eller inte! Det sägs att vissa väljer att kalla sina misstag för erfarenhet. Något jag helt klart håller med om. Det måste varit någon smart som kom på det där. Man kan inte jämföra varandras misstag precis som man inte ska jämföra varandras erfarenheter eller sig själva för den delen.

Vi har alla våra sämre sidor, vissa är bara bättre på att gömma dem. Vi lyckas inte alla gånger och de som en gång ser den sämre sidan har svårt för att kunna se den bättre igen.

En sanning om mig: Jag brukar gå runt och leta "fel" på människor för att försöka känna mig mindre ensam ibland. Hur kondtigt det än låter så funkar det... Visst är det hemskt ellerhur? Jag tycker att så länge man inte skadar någon annan eller liknande så kan det vara rätt så hälsosamt för en själv. På ett riktigt skruvat vis.

Till slutet av saker finns det alltid en väg dit. Vissa säger att det är vägen dit som spelar själva rollen och ja, även där håller jag med. Den är viktig as hell (!) om jag får uttrycka mig så. Dock måste jag säga att det är ännu viktigare vem man går med längs vägen - Den som stannar kvar och den som går sin väg. Vi kom just till med meningen just denna text idag!

De som stannade, de som kom och de som gick. Vi har alla varit med om dessa 'typer' - De finns överallt runtomkring oss. Det är faktiskt oftast när det är svåra tider som de visar sitt "sanna jag" vilket jag kan tycka är lite falskt i vissa stunder. Iofs kanske de själva aldrig har prövats på de viset men då är det allt på tiden att det händer! Jag vet att iallafall jag vill inte gå runt och tro att människor är något man länge trott när det sedan visar sig att man står kvar där utan en enda själ när det behövs som mest.

På stigar,leriga vägar i skogen, motorvägar, cykel- och gångvägar eller helt jäkla vilse i skogen - På alla livets vägar - Där vill jag kunna lita på människor. Det spelar ingen roll om vägen är rak och allt annat än svår eller om vi är vilse i skogen och springer runt som blådårar - Där vill jag kunna lita på människor. Ibland svider det att se hur lätt de faktiskt kan ge upp... På mig, på sig själva och på varandra. En del glider isär pga. tid och avstånd vilket är synd, såklart, men ibland är det bara att acceptera att alla kommer och går.

Jag går hellre tillsammans med någon i mörkret än ensam i solskenet. Jag vill kunna titta tillbaka längs vägen, om så bara för att se hur långt jag kommit.

Jag hoppas att jag väckte några av era tankar kring detta eller att ni iallafall tog er till slutet! Kommentera gärna om ni tycker nåt. Alltid lika glad för all respons.

There's a beuty in everything and everyone.Alla bilder är hittade på Wehartit.com ♥

En kort skoldag, ohyes.

Hallådär alla fina! Idag blev det en riktigt kort skoldag och det är inget man klagar över. Började idrotten 09:20 med spinning med Alva. Kan bara säga att det gjorde riktigt ont i rumpan efter ett tag ;s om ni ville veta liksom.

Därefter åkte några människor och jag upp till vårt fadderföretag, som vi gör ett projektarbete om, åt mat där, gick på en rundtur och fick ställa våra frågor. Riktigt coolt faktiskt!

Vi avslutade så vi precis hann med en tidigare buss hem - jag kom hem hit vid 14. Nu vet jag inte riktigt vad som händer men ja, vi hörs när vi hörs och syns när vi syns! Love.


Low update.

Hallådär! Idag har uppdateringen varit väldigt låg och den kommer dessvärre inte bli bättre för att min dator ska skickas iväg. Usch, datorlös. Tråkigt att uppdateringen ska behöva lida men så kan det vara ibland! Får väl utnyttja skoldatorerna.

Idag har jag varit en sväng till farmor, riktigt länge sen jag såg henne. Fixade även en kedja till mitt ur så nu kan jag börja använda det.

Nu svamlar jag bara om ointressanta saker så... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Love.


Packar ner mitt liv i lådor och flyttar vidare.Bild ur arkivet; Jag älskar den ♥

Verkar som att varenda kotte är sjuk just nu?! Inte okej. Ni får alla krya på er tycker jag! Första halvan av dagen har jag inte alls gjort mycket så riktigt chill. Det är ju trots allt lördag och min hals är ju inte riktigt återhämtad än. Fast värst är det på morgonarna (?) ;s Har dammsugit min dator, återställt den osv så nu funkar mitt sims 3 igen! Vem vill lana med mig? :') (aaa' Måste förstås säga att det är ett riktigt beroendespel... Och ja, när jag var liten älskade jag att leka med dockhus. Bara för att

Andra halvan av dagen fick jag hjälpa min kusin + familj att fixa i deras nya lägenhet för de har nämligen flyttat. Haha, vilken röra! Ibland är det så mycket grejer så man vet inte vart man ska börja... Och det kan ju stämma för övrigt också... Och inte bara när man byter lägenhet. 

Dessutom är det ju Andra chansen ikväll i Melodifestivalen men jag vet inte riktigt hur sevärt det är? Det finns ju trots allt en anledning till att de hamnade i ANDRA chansen ;)

My universe will never be the same.Dagens inköp + ett par basleggings! Det färgade randiga linnet är köpt på Carlings och det mörkblåa lite oversize linnet är köpt på Rut m.fl. Båda kostade 129 kr/styck. ♥

Hallådär duuudes! Skoldagen var väldigt seg idag ska jag säga er! Skönt med helg med andra ord. Fick tillbaka engelskaprovet och samhällssaken som gick rätt bra - Den övre halvan av bokstavsskalan, grymt! Haha, på tal om skola... Satt och läste nåt gammalt Egoina hade skrivit på sin blogg om olika lärstilar och har kommit fram till att jag är visuell. Om man är random som mig, vill veta hur man pluggar grejer bäst eller om man tycker det är intressant så kan man klicka på länkarna. De olika lärstilarna <--- eller ---> Lärstilstestet

Efter skolan la jag mig och chillade på altanen, vill ha sommar ♥, och målade naglarna. Dock blev naglarna inte så jättebra då det blev lite stressigt i slutet då mamma var påväg hem :$ Vi åkte iallafall till m-berg och bilderna ovan visar dagens inköp! Haha, min morfar var rätt gullig förut när jag visade mina kläder. 

*Visar mina kläder jag köpt*
Jag: Visst var dem snygga? ;)
Han: Ah, är det sånt du ska vandra omkring i när du är i Paris?
Jag: Haha, ja... Typ ;) Eller när det blir varmare i Sverige (a' 

Nu blir det mys nere med mamma i soffan! Får se vad resten av helgen har att erbjuda. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Unspoken words sometimes mean more than the spoken ones.

"I fall for people to easily, a silly text message, a wave in the hallway or maybe just a simple hello. I fall easily and then I get let down. I fall and fall and fall. I set up high expectations and then they crash down right over me."

"
We're all in the same game; Just different levels. Dealing with the same hell; Just different devils."

"
Friendship isn't about whom you have known the longest. It's about who came and never left your side."

Bekanta mig med halstabletter.

Hallådär! Vaknade upp av att min hals har bestämt sig för att bli sjuk och kan därför inte svälja eller prata utan att det gör ont. Vilken start på morgonen! Fick därför ställa mig till öppningen av Ica Allé tillsammans med fler "morgonpigga" människor som ivrigt ville racea runt med kundvagnar eller köpa sin frukost för att kunna fylla på mitt halstablettsförråd. Har känt mig trött och seg hela dagen idag och som tur var fick vi slutade lite tidigare så hann med en tidigare buss hem. En fin vårpromenad från Skyllberg fick jag "unna" mig, jag och mina hörlurar ♥

För att glömma bort min dumma hals och huvudvärk så la jag mig på en madrass på altangolvet... Duktigt nog somnade jag där och sov i ca 1,5 h. Vill verkligen att det ska bli sommar nu! När jag vaknade igen blev det ett glas oboy i min fina "morgon"frisyr. Har verkligen inte sett någon snyggare frisyr på länge... Rawr. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka in till Askersund och kolla in nya grejer i Lilla Torgboden, en designaffär, och resten av dagen spenderas nog i sängen... Tittandes nya oth-avsnittet! 

- Ingen bild -