Nobels testamente ,..

[Tidsinställt] - Nu har jag just anlänt till Jersey skulle jag tro! Träffat min värdfamilj och sånt. Vilket äventyr hörreni! 

 <--- Filmen! 

Vad handlar filmen om? På Nobelmiddagen blir två människor skjutna, och inte vilka som helst, och Annika Bengtzon är vittne då hon såg gärningsmannen. Hon jobbar även för kvällspressen som reporter men nu har hon fått yppandeförbud och får inte uttrycka sig på något sätt om vad hon sett. Förutom reporter är Annika även mamma och sambo, även fast hon lägger ner all slit i hennes jobb. Dock ger sig inte Annika och vill verkligen ta fast gärningsmannen, trots yppandeförbudet. 

Vad tyckte moi om filmen? För att vara en svensk deckare kan jag bara tacka och ta emot. Däremot missade jag själva "slutet" där man får se hur allt löser sig osv men inte gråter jag för det. Filmen var bra underhållning och en klassisk vardagsfilm! Jag kan inte säga att filmen var något utöver det vanliga men du fick i stort sett det du ville se. Absolut inget tvång att se denna film, varken slöseri med tid eller något meningsfullt med den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback