Var glad att jag är här.

Hej och hallå där!
 
Som ni antagligen vet är Hanna en riktigt bra bloggerska (kan det vara för att hon vill bli krönikör av något slag?). Jag är urdålig jämfört med henne, och bloggar sällan men försöker hålla min blogg vid liv för att det ändå är kul att blogga! Men Hanna då, joo hon bloggar i stort sett varje dag så jag ska försöka mitt bästa att blogga så mycket som möjligt och så roligt som möjligt! Jag hoppas inte Hanna tappar läsare p.g.a. mig, men i fall ni tycker det jag är tråkigt sluta läsa bloggen men bara till den 21 Juli, för då är Hanna tillbaka igen :)
 
Men något roligt ska vi hitta på nu :)
Hanna får ur sig många fina quotes men jag tänkte ge er några roliga ordspråk istället! 
 
"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli." - Tack du gentleman!
 
"Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool..." Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i Beatles, 1962 - That's what he said.
 
"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." Nalle Puh - Den björnen kan vi alla lära oss något från :)
 
"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra." Margaret Mead - Tyck inte att du är dålig nu, men precis som hon sa du är unik precis som alla andra. Men det bästa är att vi alla är ollika unika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback