This is me!

 
Ja det här är jag! Irma Kristoffersson. För er som inte vet vem jag är, så är jag en av Hannas mycket underbara vänner! (När jag har chansen kan jag ju skriva vad jag vill!)
 
Jag träffade Hanna första gången när vi gick i 7an. Vi skulle inte riktigt börja i samma klass, men i samma franskagrupp! Jag har många minnen av att jag inte alls hade tänkt bli kompis med henne.. Hon kom bara med på köpet. Men efter dagar, veckor, månader och till och med ett år så var Hanna min vän hon var en av mina bättre vänner. När jag ser tillbaka nu skrattar jag bara åt det, man tror att man inte har ett dugg gemensamt när man träffas men man växer ihop och gör sakerna gemensamt! Hanna vet vad mitt första intryck av henne var, och hon sa desamma om mig. Hon ville inte heller bli min vän. Jag har  nog lärt mig att vänskap är inget som bara kommer utan det är något man gör. För snart 4 år senare är vi vad jag säger bästa vänner ♥
Jag har en underbar tjej som vän och jag kan inte för mitt liv förstå vad jag skulle gjort utan henne! Nu i efterhand är jag sjukt glad att jag valde franska istället för spanska!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback