Moulin Rouge

 <--- Filmen! 

Natten till torsdagen, i veckan, bestämde jag mig för att ge denna film ett försök. Jag har hört så mycket om filmen och själva "Moulin Rouge" - temat, så jag tänkte att detta var en film jag måste se! Så var inte fallet. 

Filmens handling: En ung poet flyr London och åker istället till Paris, allt under det tidiga 1900-talet, och i Paris är allt då väldigt bohemiskt. På en nattklubb/bordell är Satine, en kurtisan, stjärnan men hon drömmer om att bli en riktig skådespelerska. Efter många missförstånd blir den unge poeten och Satine förälskade i varandra men de kan inte vara tillsammans. För mycket står på spel, även fast kärleken verkar vara oövervinnerlig. 

Min åsikt: Galen, knäpp och sinnessjuk - Allt i en musikal. Jag förväntade mig så mycket mer, så mycket bättre, men allt jag fick var ett par sinnessjuka människor. Jag tog mig igenom halva filmen, lidandes, men sedan orkade jag inte mer. Kanske är jag för ung för filmen? Jag vet inte. Det dröjer verkligen ett tag tills jag ger denna film ett försök igen. Detta är nog en film man ska se, bara för att ha sett. Lite som Titanic. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback