Jersey&Paris - Dag 4 - Jersey is thaa shiit.


Ph1; "Avgångstidstavlan" (?), ph2; Liberation Square, ph3; Maxine, my "host-dog". 


Ph4&5; Random på stranden, ph6; Jessica - Thaa roommate, ph7; Lite av våran busskur. 

Ph8-11; Random i St. Clement - Parish:en/delen av Jersey jag bodde i. 


Ph14; Maxine, ph15; En cool bil. 

Ph16; My roommates and me - Fr. V. Maxine, Elinor, Hanna (Jag), Julia och Jessica.

Efter den dyrare middagen på den finare restaurangen dagen före åkte allihopa tillbaka till hotellet för att vänta på bussen, som var försenad. Bussturen påbörjades runt midnatt, då alla var äckligt glada och pigga, och höll på i ca feta timmar. Jag tror jag skulle ljuga om jag sa att jag sov hälften av tiden. Destinationen var St. Malo, där vi sedan skulle ta färjan. Åh, det riktigt knöt sig i magen av att lämna Paris... Men jag kommer tillbaka. Jag ska tillbaka. Jag vet inte när eller hur, men Paris har inte sett det sista av mig. Väntetid innan färjan: Ja. Tid på färjan: 1-2h. Tempo vid ankomst till Jersey: Fullt ös, medvetslös! Sömnbrist: Vad är sömn?

Väl framme på Jersey möttes Jessica och jag upp av våran "host-uncle" som snällt tog våra bagage och gav oss våran mycket udda lunch. Fast... Han hade glömt den så han fick åka och hämta den igen, jobbigt läge! Utsvultna: JA. Ätbara saker i sikte: Nada. Till slut blev det iallafall lunchdags! Måste även överraska er med att säga att jag åt min första apelsin den dagen... Ohno, she didn't! Ohyes, she did! Eller okej, ett par klyftor men det räknas... Visst? Efter lunchen satte en town walk igång och efter att ha gått gata upp och gata ner genom hela (åtminstone halva) St. Helier var benen slut och kondisen nowhere to be found. 

På eftermiddagen blev Jessica och jag upphämtade av våran "host-aunt", då våran "hostfamily" var bortrest. Väl hemma i huset, radhuset, mötte vi våra andra rumskamrater, Julia och Elinor. Två skånska människor vars var spårlöst försvunna. Jag hade lite svårt att förstå dem, speciellt Elinor, och det hade jag sista veckan också... Oopsi! Pizza for dinner, ohyeah. Nomnomnom. Efter middagen gick alla ner till Le Hocq, tornet vi posar framför på sista bilden... Även fast det inte syns, vilket gjorde kvällen till en perfekt första dag/kväll på Jersey! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback