Jersey&Paris - Dag 1 - Paris, kärlek vid första ögonkastet.Ph1; 
Random bild från flygplatsen i Paris. Ph2; Louvren. Ph3; Random i Paris. Ph4; Eiffeltornet x3. Ph5; Jessica (t v) & Linnea (t h).
 Ph6; Random i Paris. Ph7; "Hard Rock Café" - Skylten.

Efter en äckligt tidig morgon och en flygtur från Stockholm till Paris var alla riktigt sega. Däremot var det full rulle hela tiden och direkt från flygplatsen hoppade vi in i en buss, åt ätbart och drack drickbart, åkte runt i Paris och blev guidade av en guide. Även fast hon pratade engelska just då lät det som att hon pratade franska  - Smile and wave boys! När bussturen var slut begav vi oss mot vårt hotell, som låg i utkanten av Paris, och precis när jag fått ut min väska ur bussen trampade jag i hundbajs. Lite fml där va? Nej, just det, allt är positivt i Paris! Glöm aldrig det! Det hjälpte oss faktiskt väldigt mycket. Tillochmed att bli påkörd i Paris hade varit mer än okej - För då hade jag blivit påkörd i ParisFattar ni?

På kvällen tog vi metron, gick en stund och sedan var vi framme vid Hard Rock Café! Awesome, awesome och åter awesome. Där åt vi mat som kunde mätta en hel armé och sedan blev vi så mätta att vi kunde rulla hela vägen hem, typ. På vägen ut köpte jag mig en "Hard Rock Café" - T-shirt, kanske kommer en outfit med den någon dag! Väl på hotellet somnade jag som en stock, drömmandes om Paris, i Paris. En underbar känsla! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback