Jersey&Paris - Dag 5 - Väldigt mycket oviktigt.Ph1; Fr V. Sophia, en polis, Josefine och Tilda. Ph2; En staty-padda. 

På dag hände det verkligen ingenting. Iallafall inget så minnesvärt. Vi hade våra första "lektioner" som ändå inte var så seriösa och på eftermiddagen sprang vi runt i St. Helier och hade "Treasure Hunt". Uppmärksamma gärna att Sophia, Josefine och Tilda har sina kläder ut-och-in på bilden! 

12-07-31Två bilder sen juni. 

Oj! Redan sista juli... Hela juli bara sprang förbi. Anyway, tre veckor för flera minnen för livet - Så värt! Annars har det varit en helt vanlig tisdag. Eftermiddagen spenderades med en saknad Irma. Lite mer än 4 veckor sedan vi sågs sist. Gash, att vi överlevde? Tv:n bjöd på Allsång på skansen och sedan väntade ett tunnbad som jag just kommit upp ur! Skönt som satan. Nu ska jag sitta vaken tills mitt natt-McDo kommer och sedan sova tills det är dags för jobbet imorgon. 

Åh, det känns så sjukt. Så galet. Av mitt kvarvarande sommarlov har jag bara 11 lediga dagar kvar, inklusive helger. Satan, satan och åter satan. Därför hoppas jag på strålande sol tisdagar, torsdagar och helger! Resterande dagar får det gärna regna... Tack på förhand! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses.

Lerbäcks teater 2012: Pippi Långstrump på de sju haven.I söndags var jag på teater, i Lerbäck, och jag hade höga förväntningar! Iår spelades "Pippi Långstrump på de sju haven" med Magdalena Jerlström i huvudrollen som Pippi. Ända sen 2004 har Lerbäcks teater varje sommar levererat med en ny teater, vilket uppskattats! Efter varje år som gått har föreställningarna bara blivit bättre och populärare, och iår var inget undantag. Mina förväntningar och jag blev allt annat än besvikna, snarare tvärtom! Så mycket talang svävar i luften i Lerbäck. Det blev en riktigt bra söndag tack vare teatern och jag kan knappt vänta tills nästa sommar! Har ni ännu inte sett årets teater borde ni boka biljetter så fort som möjligt! 

Ps. 
Kategorin kanske inte stämmer helt och hållet... Men vart skulle jag ha placerat detta inlägg annars? Ds. 

Jersey&Paris - Dag 4 - Jersey is thaa shiit.


Ph1; "Avgångstidstavlan" (?), ph2; Liberation Square, ph3; Maxine, my "host-dog". 


Ph4&5; Random på stranden, ph6; Jessica - Thaa roommate, ph7; Lite av våran busskur. 

Ph8-11; Random i St. Clement - Parish:en/delen av Jersey jag bodde i. 


Ph14; Maxine, ph15; En cool bil. 

Ph16; My roommates and me - Fr. V. Maxine, Elinor, Hanna (Jag), Julia och Jessica.

Efter den dyrare middagen på den finare restaurangen dagen före åkte allihopa tillbaka till hotellet för att vänta på bussen, som var försenad. Bussturen påbörjades runt midnatt, då alla var äckligt glada och pigga, och höll på i ca feta timmar. Jag tror jag skulle ljuga om jag sa att jag sov hälften av tiden. Destinationen var St. Malo, där vi sedan skulle ta färjan. Åh, det riktigt knöt sig i magen av att lämna Paris... Men jag kommer tillbaka. Jag ska tillbaka. Jag vet inte när eller hur, men Paris har inte sett det sista av mig. Väntetid innan färjan: Ja. Tid på färjan: 1-2h. Tempo vid ankomst till Jersey: Fullt ös, medvetslös! Sömnbrist: Vad är sömn?

Väl framme på Jersey möttes Jessica och jag upp av våran "host-uncle" som snällt tog våra bagage och gav oss våran mycket udda lunch. Fast... Han hade glömt den så han fick åka och hämta den igen, jobbigt läge! Utsvultna: JA. Ätbara saker i sikte: Nada. Till slut blev det iallafall lunchdags! Måste även överraska er med att säga att jag åt min första apelsin den dagen... Ohno, she didn't! Ohyes, she did! Eller okej, ett par klyftor men det räknas... Visst? Efter lunchen satte en town walk igång och efter att ha gått gata upp och gata ner genom hela (åtminstone halva) St. Helier var benen slut och kondisen nowhere to be found. 

På eftermiddagen blev Jessica och jag upphämtade av våran "host-aunt", då våran "hostfamily" var bortrest. Väl hemma i huset, radhuset, mötte vi våra andra rumskamrater, Julia och Elinor. Två skånska människor vars var spårlöst försvunna. Jag hade lite svårt att förstå dem, speciellt Elinor, och det hade jag sista veckan också... Oopsi! Pizza for dinner, ohyeah. Nomnomnom. Efter middagen gick alla ner till Le Hocq, tornet vi posar framför på sista bilden... Även fast det inte syns, vilket gjorde kvällen till en perfekt första dag/kväll på Jersey! 

LOL

 <--- *trumvirvel* filmen! 

Filmens handling: 
Lola är en helt vanlig tonåring och lever ett hyfsat normalt liv. Hon har kärleksbekymmer, skilda föräldrar och en bästa vän. Hon är oskuld, storasyster till två stycken och dator och mobil är något som spelar stor roll. Lola har kommit till det stadiet när hon precis börjat utforska och leva livet - Precis som alla vill. Det finns däremot hållhakar och allt är inte en dans på rosor. 

Min åsikt: Detta är helt klart en tonårsfilm, utan tvekan. Förväntningar? Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig faktiskt... Därför blev jag varken överraskad eller besviken. Filmen bjuder på starka relationer; mor&dotter, flickvän&pojkvän, far&mor och bästa vänner. Jag vet inte varför, men jag tycker inte att Miley Cyrus passade som "Lola"... Jag vet inte heller vem som skulle ha spelat henne istället. Förutom hur mycket man ska värdesätta kärlek i olika relationer tycker jag inte att filmen har något speciellt budskap... Eller är jag blind? Den var nog inte så sevärd som jag från början trodde... Men den gör en perfekt vardagsfilm! Se den om du vill... Men du missar inte direkt någonting. 

Jersey&Paris - Dag 3 - Upptäcka Paris.


Sista dagen i Paris. Dagen spenderades mestadels med människorna från bilden ovan. Fr V: Jessica, Viola, Linnea, Jennifer och jag. Vi utforskade Paris gator, vilket var riktigt trevligt! Eftersom att vi hade för lite tid skippade vi att åka upp i Eiffeltornet och gick istället och kollade på en såndär bro med massa hänglås, såna där man ser på film vet ni? Hur vackert som helst! När vi väl var där såg vi även flera stycken "Amazing race" - deltagare som skulle försöka få upp ett visst hänglås. Till lunch tog vi (jag och någon mer...) McDo och sedan joinade vi resten av gruppen i en park. Mysigt! Framåt eftermiddagen bar det iväg på en båttur på floden Seine, som går genom Paris och Frankrike för den delen också. Riktigt vackert! Efter båtturen var vi i jakt på mat men utan andra möjligheter slutade vårt letande vid en rätt dyr restaurang... Däremot var maten hur god som helst, dock ekade våra plånböcker rätt rejält. Tur att Jersey har pund som valuta! 

Dance until you feel unstoppable, then dance a little more.Heyho, dagens outfit. 

Idag har jag hunnit med lite av varje. En promenad, solat (när solen tillåtit), kollat första delen av filmen LOL och gått på Lerbäcks teater som by the way var awesome. Mer om teatern kommer antagligen imorgon. Vad tycker ni förresten om den lite förnyade designen? Jag vet att den inte är något märkvärdigt men jag måste tillägga att det inte var så lätt att hitta bland alla koder! Imorgon är det jobbet som gäller för mig så hoppas verkligen att det regnar på alla som är lediga imorgon. Blog you guys later! 

Ps. Ska försöka slänga in lite "Paris" - inlägg också! Ds. 

Moulin Rouge

 <--- Filmen! 

Natten till torsdagen, i veckan, bestämde jag mig för att ge denna film ett försök. Jag har hört så mycket om filmen och själva "Moulin Rouge" - temat, så jag tänkte att detta var en film jag måste se! Så var inte fallet. 

Filmens handling: En ung poet flyr London och åker istället till Paris, allt under det tidiga 1900-talet, och i Paris är allt då väldigt bohemiskt. På en nattklubb/bordell är Satine, en kurtisan, stjärnan men hon drömmer om att bli en riktig skådespelerska. Efter många missförstånd blir den unge poeten och Satine förälskade i varandra men de kan inte vara tillsammans. För mycket står på spel, även fast kärleken verkar vara oövervinnerlig. 

Min åsikt: Galen, knäpp och sinnessjuk - Allt i en musikal. Jag förväntade mig så mycket mer, så mycket bättre, men allt jag fick var ett par sinnessjuka människor. Jag tog mig igenom halva filmen, lidandes, men sedan orkade jag inte mer. Kanske är jag för ung för filmen? Jag vet inte. Det dröjer verkligen ett tag tills jag ger denna film ett försök igen. Detta är nog en film man ska se, bara för att ha sett. Lite som Titanic. 

The Lorax

 <--- Filmen! 

Filmen handlar om Thneed-ville och en pojke, Ted, som bor där. I Thneed-ville finns inga levande växter, inga föroreningar och inget smuts i någon form. Däremot är luften allt annat än fri. Thneed-ville är omringat av en gigantisk mur som skiljer staden från den förorenade världen utanför. Dock har det inte alltid varit så. För länge sedan fanns det träd, gräs och djur där - Rena paradiset. Ted är galet förälskad i en tjej vid namn Audrey, men för att vinna hennes hjärta måste han hitta ett riktigt träd. Det blir en resa han aldrig kommer att glömma! 

Förutom lätt humor i riktig barnfilmsanda har filmen även ett viktigt budskap som jag tror att alla borde ta åt sig. Nämligen att miljön är viktig och för att ändra någonting måste vi först ändra våra vanor etc. Jag trodde att den skulle vara roligare, faktiskt, men jag ångrar inte att jag såg den. Kanske var denna bara lite för mycket barnfilm? 

The time of my life - Cecelia Ahern

 <--- Boken. 

Bokens handling: Lucy Silchester börjar närma sig trettio och hennes liv är en enda stor röra, vilket hon förnekar. Hennes liv är byggt på lögner och hon kan inte sluta. För att behålla en lögn en hemlighet måste hon hitta på en ny. Allt som kan vara fel i ett liv - Det har Lucy i sitt. Det är dags för henne att ta tag i sitt liv! Det dröjer inte länge förens hennes Liv står vid hennes dörr och knackar på. Han är hennes liv och han kräver förändring. 

Vad tyckte jag om boken? Den var helt okej. Stundtals en riktig bladvändare men i början rätt seg och det tog även ett tag att "komma in" i boken. Jag skulle inte kalla detta en ungdomsbok, vilket den inte är, men den går att läsa av de flesta. Den ger dig en riktig tankeställare och såna böcker vet ni ju att jag gillar lite extra. Jag läste boken på engelska och vet tyvärr inte om den finns översatt till svenska. Annars går det lika bra att läsa den på engelska då språket var helt okej det också. 

Lite struktur.De två sista bilderna är två inköp sen i torsdags, handlade i Hjo. 

Känner mig som en lodis. Sitter fortfarande i min pyjamas och har inga som helst planer på att byta kläder. Lodis all day long. Hade hoppats på solsken men här öser regnet ner i omgångar - Det är bara för att jag är ledig. En aning desperat försöker jag hitta plats åt mina nya inköp men mitt rum tycks vara för litet... Har även gått igenom lite mer saker från Jersey, bra där! Idag är verkligen en filmdag! Nej, nu ni, ni små filurer, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

MP3 love.Äntligen! En singel från The Veronicas. Jag måste erkänna att denna inte var den bästa låt jag hört men den blir helt klart bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. Längtar tills deras nya album kommer ut i höst! ♥ Men vem längtar inte? Det är ju The Veronicas vi pratar om här. 

Jersey&Paris - Dag 2 - Disneyland Paris.


Pics från Disneyland Paris. 

Dag två i Paris spenderades på Disneyland, vilket var rätt coolt det också. Jag och Jessica, min rumskompis på Jersey, sprang runt som paparazzi och försökte fotografera alla disneyfigurer. Vi åkte däremot bara en grej och stod i kö väldigt länge. Nästan precis innan vi skulle samlas igen och börja gå mot metron så upptäckte Jessica och jag att vi missat en hel "värld" där inne... Så vi rushade igenom den. Resumé: En kanonbra dag i en helt annan värld! Enough said. ♥

MP3 love.Cher Lloyd – Want U Back & Hunter Hayes – Wanted

Listen, love, live. ♥

12-07-27Bild sen igår.

Hi there, my love. This morning I woke up from a beautiful dream. One minute I was in Paris, in love with the city, and in the next I was on Jersey, walking on the beach while it was low tide. I left a piece of me behind, felt like it was time to let go and move on, and I came home so much stronger. More attitude, more self-confidence, more independence, more me. I've grown so much the past three weeks. I'm not a girl, not yet a woman. 

Today I've been working my ass off! I started at 10 and went home at 19. Dead was not only my middle name but sure as hell my first name as well. Although, I don't complain! I'm completely broke and my wallet screams for money. If I work hard enough I might be able to buy a new lens to my camera, that would be something! I'll blog you tomorrow! 

Jersey&Paris - Dag 1 - Paris, kärlek vid första ögonkastet.Ph1; 
Random bild från flygplatsen i Paris. Ph2; Louvren. Ph3; Random i Paris. Ph4; Eiffeltornet x3. Ph5; Jessica (t v) & Linnea (t h).
 Ph6; Random i Paris. Ph7; "Hard Rock Café" - Skylten.

Efter en äckligt tidig morgon och en flygtur från Stockholm till Paris var alla riktigt sega. Däremot var det full rulle hela tiden och direkt från flygplatsen hoppade vi in i en buss, åt ätbart och drack drickbart, åkte runt i Paris och blev guidade av en guide. Även fast hon pratade engelska just då lät det som att hon pratade franska  - Smile and wave boys! När bussturen var slut begav vi oss mot vårt hotell, som låg i utkanten av Paris, och precis när jag fått ut min väska ur bussen trampade jag i hundbajs. Lite fml där va? Nej, just det, allt är positivt i Paris! Glöm aldrig det! Det hjälpte oss faktiskt väldigt mycket. Tillochmed att bli påkörd i Paris hade varit mer än okej - För då hade jag blivit påkörd i ParisFattar ni?

På kvällen tog vi metron, gick en stund och sedan var vi framme vid Hard Rock Café! Awesome, awesome och åter awesome. Där åt vi mat som kunde mätta en hel armé och sedan blev vi så mätta att vi kunde rulla hela vägen hem, typ. På vägen ut köpte jag mig en "Hard Rock Café" - T-shirt, kanske kommer en outfit med den någon dag! Väl på hotellet somnade jag som en stock, drömmandes om Paris, i Paris. En underbar känsla! ♥

Vi kör längs Vättern.Ph1; 
Dagens outfit; Linne från New Look (Jersey) och shorts från Cubus. Resten av bilderna är från dagsutflykten till Karlsborg och Hjo! 

Äntligen dags för en liten dagsutflykt! Det är lite av en tradition, familjen/släkten emellan, att under den svenska sommaren ta en biltur till Karlsborg och Hjo. Dagen bjöd på kanonköp, glass, minigolf, besök på Sibylla och extremt bra väder! Tror man kan kalla detta för en mer än lyckad dag! Igår försökte jag ta mig igenom en lite halvt rubbad film, får väl skriva några rader om den senare ikväll! Ikväll rullar "The Lorax" på datorn, förhoppningsvis, och jag har stora förväntningar på den faktiskt. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Imorgon är det äntligen fredag och jag ska jobba.

Jersey&Paris - Tankar innan språkresan.

Åh, herregud! Sista natten i Sverige var jag nervös som satan, därav bristen på sömn och 3-4 timmar i min älskade säng. De närmaste dagarna innan avresedagen fylldes med packning, hejdå:n och jobb. Tillochmed påväg upp till Arlanda kändes det lite ofattbart att nu var det verkligen dags! Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att åka, mentalt liksom, men det gick hur bra som helst! Jag skulle egentligen åkt tillsammans med en kompis men det blev ändrade planer! Som tur var hade jag redan pratat lite med min blivande rumskompis vilket fick allt att kännas rätt så jävla bra. 

3 veckor. Tre veckor utan familj, vänner och allt man förknippar med trygghet. Det låter faktiskt ganska läskigt. Framför mig hade jag en resa, utan föräldrar för första gången, till främmande land med människor jag först inte kände. Hur skulle det gå med maten? Jag som är så himla kräsen och "speciell" med min mat... Skulle jag få svälta i tre veckor? Vänner? Hurihelvete skulle jag kunna skaffa vänner? Hur gör man? :$ Haha, nä, men seriöst... Jag var lite orolig. Jag kommer alltid ihåg vad jag och mina vänner gjort osv... Men HUR vi blev vänner? Inte en aning. Satan vad illa, forever alone i tre veckor. Tänk om... Alla andra var "normala" och humorbefriade, vad skulle jag då ta mig till? Eller om jag helt enkelt inte passade in? Inte överhuvudtaget... Tänk om... Min personlighet var för mycket och jag skulle ses som mycket udda och jobbig? Tänk om... Min personlighet var som en fjärt i rymden och en tegelvägg skulle vara intressantare än mig? Satan vad många "tänk om..." det fanns egentligen... Men det fanns även något självklart, ett "mål" med resan: Vara utåtriktad som satan och ha så äckligt kul att om jag skulle dö på kvällen så skulle jag vara nöjd. 

Mission accomplished! ♥

The amazing Spider-man, 3D ,..

 <--- Filmen (no shit, Sherlock...)

Det var en gång ett par sts:are, på Jersey, som skulle gå på bio... Jag och en till tjej, vid namn Linnea, satte oss framför filmen ovan, i 3D! Vi kunde ha gått på Ice Age 4 istället men kom igen, Spider-man?! Filmen är inte en uppföljare till de föregående tre filmerna utan en annan verison av ettan! Jag tänker dock inte berätta handlingen eftersom att den är lika självklar som att kunna Bä bä vita lamm. Kan ni inte den visan ber jag om ursäkt och ni får googla på handlingen till filmen! Google is your friend. 

Vad tyckte jag om filmen? Totally amazing. Kan verkligen rekommendera denhär filmen till, typ, vemsomhelst i hela världen! Den har rätt många likheter med de andra "Spider-man" - filmerna men den är ändå sin egen film... Vet inte riktigt hur man ska förklara? 3D-effekterna gjorde verkligen sjukt mycket! Dock är det inte så bra om du redan har glasögon, har en liten näsa och ska försöka ha på dig 3D-glasögonen... Jag fick sitta och kolla i mina 3D-glasögon under hela filmen men det var det värt! Jag menar, vad skulle du valt? Ta av dig glasögonen som ger dig bra syn och då ha 3D-effekter men se hela filmen i rutten kvalité eller strunta i 3D-glasögonen och bli yr istället då du ser filmen men 3D-effekterna får dig att känna dig som att du druckit något allt för olämpligt... 

Svamel, svamel och åter svamel... Bara se filmen, alright? 

We've got a bad ass over here.Två bilder ur arkivet! 

Hallådär! Har ni saknat mig? Måste börja med att ursäkta mig för den ruttna uppdateringen sen jag kom hem. Den har inte ens existerat. I måndags jobbade jag, halvt död, och resterande dagar har spenderats framför datorn och krigat mig igenom alla bilder jag tagit under språkresan. Igår var slitet över och ett album på lite mindre än 300 bilder, på facebook, blev komplett. Om ni vill så får ni gärna kika in på min facebook och kolla där, men annars kommer det komma ut bilder här på bloggen också! Det kan bli lite tjatigt men jag tänkte att jag kunde skriva ett par meningar osv till bilderna... 

Idag började jag jobba klockan 08:00 och slutade inte förens 15:30. Äckligt less blir jag när solen bestämmer sig för att existera - När jag jobbar. Får iallafall hoppas att vädret håller i sig imorgon också då jag beger mig ut på en liten dagstripp! Hör av mig! 

There's no place like home.Slänger in en bild på "host family"-gruppen, Arlanda, 1/7-12, till Jersey.

Tänkte egentligen bara slänga in ett inlägg överhuvudtaget, då varken orken eller tiden finns. Jag lovar er att bilder från språkresan osv. kommer att dyka upp så småningom! Även kanske någon video. Däremot har jag över 2100 bilder att gå igenom och massor som jag vill leka lite med i photoshop. Även en ny design borde väl vara på sin plats? Åtminstone lite nya bilder borde ta plats här på bloggen! 

Ville bara säga att jag har haft det helt underbart! Har träffat och lärt känna, såklart, en hel del störtsköna människor! Alla hade verkligen sin egen personlighet, vilket var kul! Nej, nu kan jag inte skriva mer... Ska nämligen upp och jobba imorgon. Ha det så bra så uppdaterar jag imorgon! ♥ Desssutom vill jag säga tack till Irma som har tagit hand om min blogg medan jag varit borta. 

Förlåt,..

Hejsan, nu är jag här för att göra ett sista inlägg! Jag hade tänkt att det skulle bli mer bloggande i veckan men vet inte riktigt vad som hände med det /: Jaja! Hanna är om ca 1 timme tillbaka i Sverige, eller hon sitter på planet som säkert svävar över Skåne eller liknade :) Det har varit mycket kul att skriva på Hannas blogg. Men att ha två bloggar, ett jobb och till och med ett liv blir det mycket! Jag hoppas hon är nöjd för dom inlägg hon fått i alla fall, för det har inte varit lätt! Speciellt inte när Hanna har en jätte bra blogg, för det finns ju en anledning till varför ni läser den ju :) men tack Hanna att jag fick blogga på din finfina blogg medan du var borta för det ska bli kul att du ska få läsa allt nu! :) Jag vet att du har haft det jätte bra i Jersey/Paris så let's hear about your trip! :D Välkommen hem min vän, majonäsen, citronpepparen, rostmackorna, nudlarna, jappen och sourcream & sweet chili chipsen har saknat dig lika mycket som du har saknat dom! Ses snart, vi har klarat 4/5 veckor, så 3 veckor är ju bara lite mer än hälften det var ju helt klart att vi skulle klara det här! :)


Vad är nästa drag på din rubiks kub?

Livet är upp och ned ibland, eller hur?
Men den som kan stå på händer behöver bara göra det och så är allt lite klarare.
Jag t.ex. som inte kan stå på händer, har det lite svårare. Vi hakar upp oss på grejer som vi inte kan se på ett annat sätt. Det tar lång tid innan vi kan se det från en annan synvinkel. 
Det är då vi behöver en person som kanske inte kan stå på händer men i alla fall försöka åt oss. Min sån person är Hanna. Hon har alltid funnits där när jag mått dåligt eller varit ledsen. 
Men på dom här tre veckorna har jag varit utan "my rock" som dom säger på engelska! Jag har fått tänka en extra gång jag har fått hålla det inne och tänka på "vad skulle Hanna ha sagt nu?". 
Men jag har bara en gång under den här tiden utan Hanna verkligen velat säga en sak till henne, för att det var så läskigt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det var då jag verkligen behövde henne, men som sagt jag tänkte "vad skulle Hanna ha sagt nu?" och det blev lite bättre. 
Jag tror att både jag och Hanna har växt under dom här veckorna, hon som person och jag som mitt beroende av henne! Visst jag kommer alltid behöva henne och kommer alltid vilja ha henne som min vän, men jag kan nu tänka som Hanna skulle ha tänkt.
 
För den här gången fick jag ta trapporna upp, jag fick ta ett steg i taget och veta att du inte står där uppe när jag kommit upp. För just nu har du tagit hissen ända upp till toppen där man inte behöver bry sig om sitt riktiga liv utan bara ta det lugnt och tänka på vart man är just nu. Och just nu är du i Jersey, där ska du ha det riktigt kul dom sisat dagarna och sen komma hem och dela med dig av dina äventyr och skojsigheter, medan jag ska berätta hur tråkigt jag haft utan dig och hur jag fått deala med saker när jag inte haft dig nära!
Men jag vill att du ska vara stolt över mig för att jag klarat det, jag vill att du ska vara lika stolt över mig som jag är över dig! <3

We'll be ghost friends ,..

 
Bara för att Hanna alltid HOPPAS på att vi är vänner livet ut, så tänkte jag på Hanna direkt när jag såg den här!
Som Hanna säger vi kan bara hoppas på att vi är vänner livet ut, för vi vet inte alls vad som händer i framtiden. Men om vi är vänner livet ut vill jag att vi ska vara spökvänner och skrämma skiten ur alla när vi är döda! 
 
Love you tjejen! Snart är du hemma igen och jag är ledig från onsdag-söndag så jag hoppas du har tid för mig någon gång då :)

Förut var det nedräkning tills du skulle åka, nu är det ned räkning tills du kommer hem.
 
3 Veckor
2 Veckor
1 Vecka
6 Dagar
5 Dagar
4 Dagar
3 Dagar
2 Dagar
1 Dag
HEMMA!

Lördagsmys!

Jag hoppas att ni alla har en mysig lördagskväll, eller bara festar på? :) Jag ska spendera min lördagskväll med att städa, packa och mysa framför tv med pappa, kusinen och småsyskonen! Imorgon är dag dags att åka hemåt så sista veckan ska jag verkligen försöka vara riktigt duktig på att skriva här, och jag ska skriva ett djupt och tänkvärt inlägg! Det behövs här på Hannas blogg när det bara är jag som skrivit massa oviktiga inlägg, det beror på vad ni/Hanna tycker.. Men för mig känns det som lite tråkiga inlägg :( Hanna! Kom hem din bananåkandebåt sak! Saknar dig och bara jätte mycket dig! <3 Och jag har solat! Det har jag gjort för din skull (aa'


Sommar med regn,..

Bilden är tagen när jag var på promenad med min kusin! :) här i Norrböle är det inte mycket mer än några hus, kringliga vägar och skog! Tror Hanna skulle springa runt som en galning och ta massa fina kort :) Har lite svårt att veta vad jag ska skriva och speciellt skriva mycket när jag skriver på telefonen men jag ska snart skriva på datorn igen! :)


One day in paradise.

Hej och hallå alla fina människor! Hanna har nu varit borta ungefär halva tiden och det känns skönt :) Saknar den där pricken så mycket! Trodde inte jag skulle sakna henne så mycket som jag gör, jag saknar nog henne mer ån vad hon saknar mig. Fast det är nog endast för att jag är på hemma plan! Ska väl berätta att jag tittat klart på första säsongen av PPL, och den är super bra! När jag kommer hem blir det att titta på nästa säsong :) för er som inte sett den titta på det! Hanna har nog tipsat om det och nu har jag också gjort det, har du tänkt att titta på den men inte gjort är det dags att göra det nu :) Förlåt för att det bara blir text nu, men jag har så dåligt internet så bilderna kan inte laddas upp :( Hoppas det är okej! Men imorgon ska vi till ett ställe som förhoppningsvis har 3G täckning :) Ha en bra dag även om det regnar!


Du är fin!

Lappen jag pratade om igår! Jätte söt :)


Lugnet behövs i livet!

Yes nu sitter jag här på kvällen i mitt paradis! Norrland, Örnsköldsvik, Norrböle! Jag mår bara för bra här, ett underbart ställe där man inte behöver tänka på det där hemma. Alla borde få ha ett sånt här ställe :) Jag hittade en lapp på ica i form av ett hjärta med texten "du är fin". Blev riktigt glad, även om lappen inte var riktad till mig gjorde den min dag! :') Puss och hej leverpastej :*


This is me!

 
Ja det här är jag! Irma Kristoffersson. För er som inte vet vem jag är, så är jag en av Hannas mycket underbara vänner! (När jag har chansen kan jag ju skriva vad jag vill!)
 
Jag träffade Hanna första gången när vi gick i 7an. Vi skulle inte riktigt börja i samma klass, men i samma franskagrupp! Jag har många minnen av att jag inte alls hade tänkt bli kompis med henne.. Hon kom bara med på köpet. Men efter dagar, veckor, månader och till och med ett år så var Hanna min vän hon var en av mina bättre vänner. När jag ser tillbaka nu skrattar jag bara åt det, man tror att man inte har ett dugg gemensamt när man träffas men man växer ihop och gör sakerna gemensamt! Hanna vet vad mitt första intryck av henne var, och hon sa desamma om mig. Hon ville inte heller bli min vän. Jag har  nog lärt mig att vänskap är inget som bara kommer utan det är något man gör. För snart 4 år senare är vi vad jag säger bästa vänner ♥
Jag har en underbar tjej som vän och jag kan inte för mitt liv förstå vad jag skulle gjort utan henne! Nu i efterhand är jag sjukt glad att jag valde franska istället för spanska!

I know exactly what I want and how I'm gonna get it.

[Tidsinställt] - Jag har nu varit borta i en vecka och jag har två veckor kvar. Förhoppningsvis har jag det så himla underbart men jag hoppas även att ni har det toppen! Kram. Bilderna är från Weheartit.

I want you here

 
 
Saknar dig Hanna! - Bild från We♥it.com
 
 
Att det inte varit några inlägg dom senaste dagarna är för att jag haft fullt upp med annat! Men nu i helgen ska jag försöka lägga upp mer, även om jag jobbar kväll så ska jag ju hinna skriva något på dagen! :)
Nästa vecka är det min tur att åka på semester men datorn och telefonen är med så det kämmer finnas inlägg under den veckan också! :)

Nobels testamente ,..

[Tidsinställt] - Nu har jag just anlänt till Jersey skulle jag tro! Träffat min värdfamilj och sånt. Vilket äventyr hörreni! 

 <--- Filmen! 

Vad handlar filmen om? På Nobelmiddagen blir två människor skjutna, och inte vilka som helst, och Annika Bengtzon är vittne då hon såg gärningsmannen. Hon jobbar även för kvällspressen som reporter men nu har hon fått yppandeförbud och får inte uttrycka sig på något sätt om vad hon sett. Förutom reporter är Annika även mamma och sambo, även fast hon lägger ner all slit i hennes jobb. Dock ger sig inte Annika och vill verkligen ta fast gärningsmannen, trots yppandeförbudet. 

Vad tyckte moi om filmen? För att vara en svensk deckare kan jag bara tacka och ta emot. Däremot missade jag själva "slutet" där man får se hur allt löser sig osv men inte gråter jag för det. Filmen var bra underhållning och en klassisk vardagsfilm! Jag kan inte säga att filmen var något utöver det vanliga men du fick i stort sett det du ville se. Absolut inget tvång att se denna film, varken slöseri med tid eller något meningsfullt med den. 

This is so Hanna!

[Tidsinställt] -- Vissa glider runt i Paris och vissa jobbar just nu men så är livet!
 
 
 
 
 
 
Bilder från WeHeartIt.com
 
Vår fina Hanna är otrolig, hon vet vad hon ska säga även om hon inte vet.
Hon är OTROLIGT rädd för kryp/insekter och allt som låter biii och även om dom inte gör det.
Det är hon som sätter söta post-it lappar och påminner sig om att "Idag är du mer awesome än vanligt!"
Att vara chill, det är hennes mellan namn.
Och att vara en riktigt bra vän är hon riktigt bra på, hon tröttnar aldrig på det eviga tjatet :)

Var glad att jag är här.

Hej och hallå där!
 
Som ni antagligen vet är Hanna en riktigt bra bloggerska (kan det vara för att hon vill bli krönikör av något slag?). Jag är urdålig jämfört med henne, och bloggar sällan men försöker hålla min blogg vid liv för att det ändå är kul att blogga! Men Hanna då, joo hon bloggar i stort sett varje dag så jag ska försöka mitt bästa att blogga så mycket som möjligt och så roligt som möjligt! Jag hoppas inte Hanna tappar läsare p.g.a. mig, men i fall ni tycker det jag är tråkigt sluta läsa bloggen men bara till den 21 Juli, för då är Hanna tillbaka igen :)
 
Men något roligt ska vi hitta på nu :)
Hanna får ur sig många fina quotes men jag tänkte ge er några roliga ordspråk istället! 
 
"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli." - Tack du gentleman!
 
"Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool..." Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i Beatles, 1962 - That's what he said.
 
"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." Nalle Puh - Den björnen kan vi alla lära oss något från :)
 
"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra." Margaret Mead - Tyck inte att du är dålig nu, men precis som hon sa du är unik precis som alla andra. Men det bästa är att vi alla är ollika unika!

She's gone, but I'm here now!

Hej på er, Hannas läsare!
Jag hoppas ni ska vara okej med att jag kommer gästblogga på hennes blogg under dom här tre kommande veckorna? :)

Ja, ni kanske undrar vem jag är? Det är frågan om jag vill berätta det ens! För Hanna avslöjade det ju faktiskt inte i senaste inlägget. Fast jag kanske har avslöja mig på min blogg? Jag minns inte ens vad jag själv skriver! Så om jag nu har skrivit det på min blogg kanske någon som läser både min blogg och Hannas blogg vet vem som bloggar nu? Jag ska nog hålla det hemligt ett litet tag till! :)
 
Som ni vet är Hanna på språkresa, just nu befinner hon sig i Paris sen 3(?) timmar tillbaka. Hon har nog precis kommit från flygplatsen och kommit in på hotellet eller vart hon nu ska bo underdagarna hon ska få vara i Paris!
På tisdagkväll rullar tydligen bussen mot Jersey däremot! Då hon kommer till sin värdfamilj och själv språkresan börjar på riktigt! Jag är stolt över henne, trots komplikationerna som uppstod åkte hon ändå själv. Allt blev inte som hon tänkte men när hon kommer hem är hon förhoppningsvis lika nöjd för det! :)
 
 
 
 
Bilder från weheartit.com !
 
När hon nu är i Paris tönkte jag att två fina bilder på Eifeltornet passade bra in! :)
Det jag hoppas på att se när jag kommer hem är en massa fina bilder på denna fina byggnad när hon kommer hem :)
 
Som dom säger i frankrike, au revoir!