Livet leker, vill du vara med?

Hallådär ni lustiga filurer! Innan skolan idag gick jag ner till kusin och drack lite te, mysigt. Etfter den enda lektionen jag hade idag åkte jag vidare till A-sund, mötte upp Bea och fikade på tutingen! Riktigt kul var det eftersom att jag inte sett henne på väldigt länge och att bara prata - helt klart awesome. Vidare till Trivsamt där jag cuttade mitt hår, men det blev inte jättekort! ;) 

Nu ska jag fortsätta tycka att veckan är lagom awesome! ♥

Min fantasivärld ekade tomt

Detta är en av novellerna jag publicerade första stycket på för några dagar sen! Enjoy.

Varje morgon när jag vaknade såg jag mig i spegeln, studerade spegelbilden och ännu närmre mina komplex. Jag försökte intala mig själv att spegeln inte skulle spricka, att allt var normalt och att jag var normal. Jag lyckades aldrig. Psykiskt eller fysiskt, jag var aldrig bra nog.

Ibland svek jag mig själv och vägrade gå till skolan. Ibland ljög jag och sa att jag mådde illa men jag visste sanningen, jag tyckte synd om alla de som skulle se mig såhär. Svag. Fet. Äcklig. Ett missfoster. Varför skulle någon vilja ha med mig att göra tänkte jag när inte ens jag ville se mig själv i spegeln? Därför stannade jag hemma.

De dagarna väcktes jag först efter skolan av att du drog av mig täcket, drog upp persiennerna och kollade granskande på mig. Det var besvikelse i dina ögon. En skam kom alltid över mig och det kändes som att jag bedragit dig, varje gång. Ibland straffade jag mig själv för det och ställde mig vid spegeln. Långsamt föll jag isär inifrån och plågade mitt psyke.

Det var plågsamt att behöva äta och ren tortyr när någon såg på. Varje gång såg jag hur siffrorna steg och spegelbilden växte. Jag hade ingen kontroll längre och jag visste inte vad jag skulle göra. Det var dags att sluta. Siffrorna steg inte längre, maten behövdes inte och jag började beundra min spegelbild. Du, däremot, blev orolig, och jag förstod dig.

Rollspel. Varje gång du var i närheten låtsades jag och åt så att du såg. Ditt leende på dina läppar var obetalbart och blicken du gav mig, blicken som sa att du var stolt över mig, var heligare än något annat. Efter varje bit kändes det som att jag kvävdes, som att jag andades genom ett sugrör och kämpade för luft.

Efter veckor av ångest ledde du mig ut i solljuset men jag hörde fortfarande människor viska bakom hörnen. Det ska inte kännas bra, men det gjorde det, och uppmärksamheten det gav var mer än jag upplevt förut. För en gångs skull var jag nöjd med mig själv och jag kunde stolt säga att jag var lycklig. Utan att förändra något kom jag tillbaka till skolan men där fanns inte samma blickar och min stolthet försvann direkt när jag kom innanför dörrarna. Rösterna som ekade i korridorerna, blickarna som sneglade i matsalen och tankarna jag visste att alla tänkte – De fick mig att rysa. Allt kändes fortfarande så långt bort och overkligt.

”Jag måste fråga… Har du anorexia?” Orden ekade, träffade närmaste fönster och kvar låg glassplitter. Pratade du med mig eller om mig i tredje person för jag var någon helt annanstans. Det sved. Orden brände mig och jag var fast, tagen på bar gärning, att jag varit så blind. Hela tiden låtsades jag vara stark men min svaghet vann och istället för att möta mina problem blundade jag och började springa. Min fantasivärld där jag är stolt över att se vad jag är existerade inte.

Jag förlorade allt, till och med min själ, till anorexian och kampen om att få tillbaka mitt liv var som att försöka hitta ut i ett rum utan dörrar. För mig var att äta en synd men jag anade inte att motsatsen skulle ta mig levande eller död.


Sweetness.God morgon alla härliga människor! Idag visade det sig att jag inte börjar skolans fören 14:05 och hur skönt är inte det?! Ska i vilket fall gå ner och äta lite frukost nu. Resten av dagen spenderas nog med kameran i handen eller någon annanstans. Gash, visste att denhär veckan skulle bli awesome ♥

Been there, done that.Alla bilder är tagna från WeHeartIt, måste bara tillägga att jag gillar den sidan mycket starkt.

MP3 love.Detta kanske inte är en hitlåt men det betyder inte att den inte har ett fint och awesome budskap!

It's all about the pants.
Ph1; Coola brudar. Ph2; Pizza på Milano! Ph3; Ett random bord i skolan.

Hallådär duuudes! Måste säga att denna vecka startade ovanligt bra och fortsätter antagligen i precis samma stil! En vanlig sovmorgon följt av en chill teorilektion i idrott, dega i en timme framför en dator, äta pizza på Milano med bra tjejer och sen dags för de sista två lektionerna utan ansträngningar. Jag måste säga att vi inte planerade vilka byxor vi skulle ha på oss idag... Men ändå rätt kul att det blev som det blev iallafall! 

Nu ska jag kolla klart på säsong 6 av oth! ♥

Don't die like a copy.
Åkte till m-berg idag med la famille och dagens inköp blev de röda byxorna ovan från cubus. Tråkigt att jag målade mina naglar rosa igår så de skär sig med byxorna. Vi tog med oss mat hem från chili & wok (tror det heter så?), skapligt gott var det iallafall! Efterrätt: Semlor. Trots att det är söndag så har jag numera ingenting som behöver pluggas eftersom att jag gjorde det i fredags när jag kom hem. Chill. Ska väl sätta mig och kolla klart på oth nu och sådär... Kanske packa väskan tills imorgon? Ser fram emot en skapligt awesome vecka!

What's your number?

<--- Filmen jag såg imorse! 

Vad handlar den om? Om jag ska vara ärlig så handlade den inte riktigt om vad jag hade tänkt mig... Men den är fortfarande sevärd såklart. Ally inser att hon legat med för många män och bestämmer sig för att leta bland sina ex för att hitta drömkillen. Eftersom att människor förändras, men ibland inte till det bättre tyvärr. 

Vad tyckte moi om filmen? Helt klart sevärd, en bra komedi med bra skådespelare dessutom. Har velat se denhär filmen länge så nu kan jag checka av den från min "att se" - lista!

Teasers.

"Laglig, ordentlig, feg, omtänksam, omogen och oerfaren – Detta är ord som beskriver vem jag verkar vara enligt de i min omgivning. Det finns ett ord till, som verkar spela väldigt stor roll, och det är oskuld. Jag säger aldrig att jag är det stora o:et men ibland tror jag att det står skrivet i min panna. Blicken någon ger mig eller sättet de ser på mig berättar från första början om jag är det stora o:et i deras ögon eller inte. Även om jag är fördomsfull just nu så ligger det en sanning bakom varje ord. Varje morgon när jag ser mig själv i spegeln vill jag kunna beskriva mig med ett ord; tillräcklig."

"Varje morgon när jag vaknade såg jag mig i spegeln, studerade spegelbilden och ännu närmre mina komplex. Jag försökte intala mig själv att spegeln inte skulle spricka, att allt var normalt och att jag var normal. Jag lyckades aldrig. Psykiskt eller fysiskt, jag var aldrig bra nog."

Detta är två stycken i början på "två noveller" som jag skriver som en svenskauppgift. Ämnet är en av de sju dödssynderna men novellerna handlar inte om samma. Kanske kommer fortsättningarna upp på bloggen... Vem vet, ellerhur? ;)

Enjoy.

Umgås med mina böcker.Alltid vetat att jag har snyggast hår på morgonen så ni behöver inte kommentera det ;) (aaa'

Hallådär och god morgon! Eller ska jag säga god lunch? Vaknade faktiskt inte nu utan kl 9 imorse men har suttit och kollat film och lite. Ska börja plugga nu men jag vill inte egentligen... Något som låter mer lockande är att smaka på bullarna mamma bakar därnere eller gå och duscha... 

Dagens i-landsproblem: Hittar inte mina strumpor? Fryser istället fötterna av mig. 

Väx upp, skaffa ett liv, fixa ett annat tidsfördriv,
Känn ingen press, men alla är less,
(de kommer besöka din adress)

Time for bullar!

Weird stuff.

Kan verkligen inte förstå mig på vänförfrågningar på facebook? "Vännen" och jag har x antal gemensamma vänner, bor inom samma län osv... men jag har aldrig sett människan?! :o Jag borde inte veta vem denna "vän" är, vilket jag inte gör, och det gör mig extremt förvirrad? :o Det kan vara allt från småsyskon till människor jag gått i samma skola som eller liknande. Särskilt om jag "rensar" "vänner" och de personer jag nyss rensat bort plötsligt frågar en vänförfrågan efter 10 min. Jag är inte ytlig, men jag gillar när jag iallafall träffat mina "vänner" i verkligheten? :$ 

Det kan också vara så att jag fått x antal tomma sms från en person vars nummer jag aldrig sett. Då blir hitta.se min bästa vän och jag tror att numret kommer komma ifrån skåne eller nåt, men nej. Det är bosatt i lilla åsbro. Vilken tur att det finns en sökfunktion på facebook säger jag! Nu undrar jag bara hur mitt nummer hamnade hos en människa som jag aldrig pratat med förut? Är det någon som går och dealar mitt nummer lite här och var eller? Så inte okej. 

Sånt jag inte förstår mig på... Kul ellerhur?

Ett halvt skåp på mitt skrivbord.Ph1; Min helg. Ph2; Dit vill jag.

Hallådär! Tänkte blogga lite innan jag sätter igång med min hög av plugg, nolifer hela helgen ♥ Det blev så tungt att min väska gick sönder, men som tur var har jag magic fingers så jag fixade den :') Den har varit med sen åttan så den måste hålla. Dessutom har vi haft en überseg vikarie/gammal lärare idag... Han får mig nästan att bli liiite självmordsbenägen... Bara nästan. Vidare till ica efter skolan, blev inte alls länge idag så får se hur det blir nästa vecka! 

Nu ska jag sätta igång med alla mina skolböcker, kärlek till dem eller hur var det?

841:an hem.

Hallådär duuudes! Har bildbrist och har haft det ett tag nu, vilket suger rätt så skapligt. Morgonen spenderades med roliga filurer följt av random lektioner. Efter skolan tog jag tåget till Örero, mötte upp Elin som jag inte träffat på länge. Vi fikade och drev runt på marknaden lite - Marknadschoklad, mumsmums

Sitter här och väntar på hemmagjord pizza medan jag försöker klura ut vad jag ska skriva för novell i svenskan. Sem de flesta andra fredagarna så är det skola imorgon och jobbet som väntar efter det! Chill med helg efteråt. ♥ Måste bara säga att jag blir väldigt irriterad på respektlösa människor som tror de äger gatorna vi går på och därför manglar ner alla som kommer i dess väg, t.ex. på marknader. Såna vill man ju bara slå rätt så hårt.

12-01-25

Hallådär! Imorse hoppade jag av i Åsbro, nice. Gick till Alva, tittade tv (bl.a. landet för länge sen) och åt frukost (y' En väldigt bra start på en onsdag! Hade random lektioner osv. Bussen hem & sen dammsuga (duktig tjej?). Nu sitter jag här och äter, kollar oth (såklart...) och annat skoj. 

Som jag sa i ett annat inlägg så känner jag på mig att följande vecka/veckor kommer bli rätt awesome och de fortsätter i samma stil även imorgon! Ska nämligen in till Örebro direkt efter skolan, kuuuuul. Nostalgi ♥

Wanna be my light in the dark?Det gör ont att säga att jag har gått igenom iallafall hälften av dessa men det är ingenting jämfört med att se dem jag älskar gå igenom någon av följande punkter. Passar någon av följande in på dig?Dags att ändra på det!
Bara för att DU har en dålig dag, vecka eller månad så blir inte ditt liv det sämsta i universum. Vi har alla våra dagar när allt känns värdelöst men då ska du tänka på de som gör dina dagar värda att leva. Tänk på att för någon är DU dendär personen som gör dess dag värd att leva.

"Am I alone in this fight?"

Ph1; Min snygga vän Bert som hälsade på under fysiklektionen. Ni måste erkänna att han är galet snygg... Även fast han kollar i kors och saknar näsa. Ph2; Festisarx2 med ordspråk!

Negativa Hanna säger: Jag är förkyld, har träningsvärk utan anledning och kan därför inte sära på benen och trött är det minsta jag är!

Positiva Hanna säger: Jag ska lägga mig och kolla oth för att bli friskare, sluta vara så biff och somna tidigt ikväll!

Sovmorgon imorgon så breakfast @ Alva's! Lyx. ♥

In my head (y'

K'naan feat. Nelly Furtado - Is anybody out there

Oh, me like this! En skön låt med ett nice budskap. Lyssna och lär mina vänner! ♥

New Year's Eve

<--- Filmen jag såg på bio igår.

Hallådär! Tänkte skriva en liten recension på filmen medan jag sitter och fördriver tiden i biblioteket - Kul liv.

Vad handlade filmen om? Jo! Staden är New York, kvällen är nyårsafton och möjligheterna är vidöppna! Vi får följa människor, som alla är olika, när de ännu ett år ska fira nyår. Trots deras olikheter har de två sakar gemensamt, staden och kvällen, och deras liv flätas samman.

Vad tyckte moi om filmen? Hm... Ja... Filmen är ju i samma "serie" som Valentine's day (som jag borde ha recenserat (s?) om...) och följer därför lite av samma stuk. I denna film är de färre skådespelare vilket är lite synd eftersom att det var så många bra i Valentine's day. Det positiva är däremot att filmen inte alls blir lika rörig och därför hänger man med mer.

Sevärd? Absolut! Kanske inte den bästa filmen jag sett men inte heller en av de sämre.

Du, jag och dina "Hello Kitty" - strumpor...Bio!

Hallådär! Var lagom nice att träffa sjuklingarna idag eftersom att de varit sjuka i nästan en vecka?! Random lektioner osv. Efter skolan åkte jag till Örebo med Irma och Sandra, åt på McDo och kollade på New Year's Eve - Inte illa, inte illa. Imorgon väntar ett CAD-prov på mig och jag är inte så lite körd heller! Nåväl, känner på mig att de närmaste veckorna kommer bli rätt bra för att... Ja... Ni vet när man har dendär känslan bara? Just den känslan har jag. ♥

This is my mind.

Jag är lyckligt lottad och borde inte klaga, men de flesta som känner mig känner även mina i-landsproblem. Jag vill gärna se mig själv som positiv, en sån som får allt att gå framåt. Ibland tycker jag att jag lyckats rätt bra hittills, men ibland vill jag bara begrava mig i min säng. Dagen har spenderats framför oth, serien jag slaviskt följer just nu, och jag har just börjat kolla på 5:e säsongen. Jag grät till första avsnittet och tänkte "Jag hoppas att min vänskap inte dör ut sådär...". 

Nu ska jag packa idrottskläder tills imorrn och hoppas att imorgon blir en awesome dag! Vilket jag vet att det blir. För det finns ingen chans att den kommer bli sämre än awesome.

We were here.

<--- Ny header + lite nya färger på bloggen!

Allt är på is.

Hallådär! Känner att bloggningen varit lite allmänt tråkig och inga bilder har jag heller... Så kanske borde ta en bloggpaus eller nåt? Hm, jag återkommer om den delen. Synd bara att det nästan är som ett beroende :$ Nåväl, vaknade väl för drygt en halvtimme sen eller nåt men ska gå och ta på mig så jag kan gå ner och äta! Senare idag ska jag till min faster för lite fika och fira att hon fyller. Kul. Så... Att... Sms-kompis sökes!

Ha en fortsatt bra lördag (trots att många av er inte ens har vaknat än)! ♦

Oh, ah, två gamla bilder ur arkivet.

In my head (y'Hihu, sitter och söker efter covers på youtube :$

I know that I can fly, so don't try to bring me down.Bild från ! Men tyckte bilden var lite skön. 

Hallå där!

Tandläkarn imorse, hihu, och han tog bort nåt så nu känns det jättekonstigt? Fint. Till skolan för två och en halv lektion. 704:an till lerbäck där pappa hämtade mig. Jag och rostis ♥ Hoppade på min racercykel och svischade till ica. Kul att det inte fanns något att göra så var där i drygt en timme innan jag cyklade hem igen. Nu har jag suttit och kollat på diverse sidor men ska ta tag i mitt samhällsarbete som egentligen inte vill samabeta ;s Efter det tar jag nog helg från denna otroligt sega vecka, sätter på nåt avsnitt på en random serie och väntar till nästa vecka. 

/ Positiv_tjej95

Fräsch tjej.Nyduschad tjej som snart ska lägga sig, med blött hår dock. Kul det blir att gå med det håret till skolan! Tror jag går och somnar till första avsnittet på fjärde säsongen av OTH. Imorgon ska denna brud till tandläkarn på morgonen, vidare till skolan och därefter ner till ica för att jobba! Får hoppas på att tjejorna är friska imorgon, har känts liiite tomt de senaste dagarna :/

Haha, btw... Tror jag har dålig koordination? För att förut på zumban t.ex när jag precis hunnit gå alla steg åt höger så hade resten börjat gå åt vänster! :o Jag antar att det är något som man kan träna upp men till och med alla russin till tanter hängde med bättre än mig! :o KRIS.

TC-kampen i Linde.Ph1; Min namnskylt! Ph2; Teknikcollege-logga? ;)

Hallå där! Idag har alltså TE11A+TE11B från Alléskolan varit till Linde för att vara med i TeknikCollege-kampen tillsammans med andra skolor runt om i örebro län. Var väl roligt att träffa lite folk och sådär men stationerna och maten var sådär. Kan iallafall säga att dagen var bättre än en dag med näsan i fysikboken! Ni som inte var med idag, jag lovar, ni missade inget livsviktigt. 

Senare åker jag iväg på zumba med mamma och moster, niiice. Känner mig som en riktig soffpotatis :$

All that glitters isn't gold.Mina naglar jag fixade igår, svart som basnagellack och "guld-glitter" nagellack över.

HEY! Sitter och för över lite musik tills imorrn då TE11A+TE11B ska till Linde! Det kan bli spännande osv. Skönt iallafall att slippa lektioner för en dag ;) Dagen har varit rätt så seg och jag vet faktiskt inte varför. Ska väl snart fika med lite folk därnere och senare blir det väl att kolla på sista avsnittet av tredje säsongen - OTH. 

Disney learned us to dream, live and hope ♥Jag hittade bilden på WeHeartIt

V
em har inte kollat på disney när ni var små? Jag vet att jag har det iallafall, och inte bara när jag var mindre ska jag säga. Disney är klassiker, något man inte växer ifrån, det är kärlek ♥ Jag pratar inte om Hannah Montana eller Jonas Brothers utan om det riktiga Disney! Det får en, iallafall mig, att önska att jag var liten igen.

Även om jag inser att att prinsen kommer att komma inridande på en vit häst, och särskilt inte upp på mitt rum, så kan man fortfarande drömma. Jag tycker att bilden ovan säger "Var inte rädd för att misslyckas eller för att leva livet" vilket jag tycker stämmer väldigt mycket.

Om ni vill får ni kommentera er favorit-disneyfilm! Jag vet inte riktigt vilken som är min.

Proud of calling you my friend.Random bild

Jag har egentligen ingenting intressant att berätta.
Men jag bloggar för att ingen ska gå och tro att jag dött eller nåt. För det vore ju för sorgligt! Dagen har varit lagom seg för att det är tisdag, alldeles för lite sömn, Alvaaaa var sjuk och ja, se vad tråkigt det lät genast. Sitter och kollar OTH, såklart, men ska snart gå ner och äta lite mat. Ikväll blir det sängen tidigt... Och nej... Det var ingen lögn. Jag ska försöka iallafall :')

This is the choice you made. End of story.Random bild när min broder spelar...

Hallådär! Satt x antal timmar på en "föreläsning" om inriktningar, kursval och grejer som händer efter gymnasiet. Har faktiskt lite panik över alla dessa val som verkar komma! Som om man inte led tillräckligt mycket när man skulle välja gymnasium :o Hade inte så många andra lektioner efteråt men dagen var ändå hyfsat seg. 

Tro det eller ej men självklart sitter jag och tittar på OTH nu... Inte bereonde eller så :$ Eller var det så det var? Får hoppas ni har en fortsatt awesome måndag och sen hörs vi när vi hörs! ♥

Hur många gånger?Bild från We♥It.

Bilden ovan visar en lögn som jag tror att de flesta har sagt, tråkigt nog mer än en gång. Känner ni igen er? Det finns fler lögner som ofta brukar dras men låt oss hålla oss till denna för nu. 

Här har jag liiite dubbelmoral om jag ska vara ärlig, vilket jag ska och är, då jag tycker synd om de som väljer att säga att "allt är bra" när någon frågor, när allt inte är bra, även fast jag ibland har svarat precis samma. Varför brukar då jag, och många fler, säga just denna lögn?

Är det för att om vi intalar oss att om ingen vet något så är allt fortfarande bra? Är det för att vi inte vill berätta hur det verkligen är för den som frågar? Är det för att de runtomkring oss antar att vi mår bra och bara frågar för att vara "artiga"? Jag har ingen aning.

Hanna tipsar!

Hallådär! Skulle hålla mig borta från denna bereondesak men icke sa nicke! Här sitter jag igen och istället för att plugga så har jag gjort allt möjligt annat, YEY. Jag är så stolt över mig själv. Jag ville i vilket fall som helst bara tipsa om en blogg, http://annaellinor.devote.se/, som är väldigt awesome. Det är iallafall min åsikt. 

Ta en titt om ni, som mig, vill undvika att plugga till varje pris! ♥

Söndagsplugg.

Hallådär duuudes! Nu sitter jag här och försöker få ihop mitt samhällsarbete... Jag kan inte säga att det går som planerat. Usch. Har lovat mig själv att få nåt gjort innan jag börjar kolla på någon serie så får nog sätta igång att jobba. Egentligen så borde jag nog stänga ner t.ex. Facebook-fliken för mitt eget bästa men iallafall! Random bild.

Isgata.Random bild.

Hallådär! Äntligen en dag utan huvudvärk, någon där uppe måste verkligen gilla mig :') (a' Tro det eller ej men även denna dag har spenderats framför OTH, haha, vilken nörd jag blivit. Kan inte annat än säga att det är überbra! Tog en paus för att kunna vara med på julgransplundringen i Rönneshytta förut, gash alla barn var så söta när dem dansade :$ :') Mamma och jag fick oss en hal promenad hem också - Tur att ingen ramlade! 

Har nyss kommit på att mina högtalare på tv:n är spräckta också. Det kan bero på att jag råkade spräcka dem en sommar :$ BTW, har jag sagt att jag hatar feta flugor? De äcklena flyger omkring i mitt rum som om det vore okej?!

Ha en fortsatt awesome lördagskväll! ♥

När var den senaste gången du gjorde något för första gången?

Det finns bra stunder och det finns dåliga stunder precis som det finns bra människor och dåliga människor. Allt däremellan är en gråskala som spelar större roll än vad många tror. Vi brukar le och vi brukar gråta, berätta sanningen eller leva på våra lögner, göra misstag eller våga lyckas, vad vi än bestämmer oss för att göra så kommer tiden ifatt. 

Du kan hitta på ursäkter eller ignorera frågan men när var den senaste gången du gjorde något för första gången? Du kan inbilla dig att du lever för andra eller säga att du är nöjd med hur allt är men inget går upp mot att prova något nytt, våga lite mer, vara lite mer DU. Kanske är det bara jag som känner så eller är det en sanning som ingen vågar säga? Jag är inte egoistisk, jag tar bara inte mig själv för givet längre. 

Detta är mitt nya motto, vad är ditt motto?

Old school love.En kreativ skapelse!

Hallå! Denna dag har varit mer eller mindre ovärd, fml typ. Åkte till skolan imorse och mådde bra - Efter första lektionen fick jag huvudvärk för tredje gången denhär veckan och åkte hem. Spenderade därefter fyra timmar i sängen - lagom död. Eftersom att det är fredagen den 13:e idag så passade det ju "bra" att pg skulle skada sig (y' x'd Så han kom in och sen fick vi skjutsa in honom till vårdcentralen :o Men han lever!

Har gjort klart fysiken nu och ska ta och kolla på någon serie nu; Vilket liv jag har. Hihu, egentligen så ville jag bara berätta för Alva att jag lever :$

Jag älskar att kolla på tv-serier, i-landsproblem all night long!Hej alla ni roliga filurer (och alla tråkiga också...)! Dagen är i stort sätt som gårdagen var, alvedon är min nya loverboy, ipren bara sviker hela tiden... Så... Vi är så över. Sen jag kom hem från skolan så har jag ätit x2, kollat OTH och "pluggat". Dehär med serier, det är nog min grej, avsnitt 7, säsong 2 just nu! Hähä

Vaknar jag upp imorgon och mår kasst så tänker jag gå in i vägen! Eller... Iallafall dyka ner i sängen igen. Lite fml. Nåväl, får väl iallafall mysa lagom med min älskade filt... Om det nu skulle vara någon tröst. 

BTW, idag när jag åkte buss, och Alva hade gått av, så somnade jag! Som tur var vaknade jag helt panikslagen en hållplats innan jag skulle av! Kul att ett gäng tanter på andra sidan glodde på mig också... Dessutom var dem utländska så jag vet inte om dem förstod? :o Om jag hade sett mig själv hade jag dött av skratt ;$

Mind your own buisness.

Limited Edition.Hey, I'm awesome, got a problem with that? Jag gillar människor som vågar vara sig själva, som vågar vara den personen som de vill vara och som är lite konstigare än alla andra. För att vara random means awesome. Iallafall enligt mig.

Huvudvärk.Just nu är allt okej, sitter och kollar på OTH och ska äta pannkaka... Dock har jag huvudvärk men drack nyss äcklig alvedon, ni vet som som löser upp sig i vatten liksom ;$ Hade helt glömt bort är vidrigt det smakar. Förut var mamma och jag nere hos min kusin en sväng men huvudvärken blev ju inte direkt bättre. Ska sluta klaga nu, känner att det börjar bli lite för deprimerande... :s Btw, tror jag hinner börja på andra säsongen av OTH ikväll, buuusigt.

I miss you like a crazy bitch miss to slap someone.Ibland tycker jag synd om alla de som går runt och låtsas att de är glada, men sen kommer jag ihåg att det lika gärna kunde vara jag. En kram på alla er därute som kämpar! ♥

Dessutom tycker jag att det är kul att ni kikar in här för jämnan! Kommentarerna är få men iallafall. Vet fortfarande inte vilka som läser bloggen och det är inte direkt någon som vill kommentera och berätta vem just du är. Nåväl, hade bara tänkt slänga in dehär inlägget för att säga godnatt och att vi hörs imorgon!

Jag har en klubba, Alva äter kulor, vi pratar om ekonomispiraler och accepterar gärna kakor.HAHA, jag och Alva har humor, en printscreen från Alvas dator i skolan! Hihu, vill ni veta mer om ovanstående så får ni kolla bilden på facebook.

Årets första skoldag är avklarad! Som ni kanske läste så hade vi sovmorgon, kanske inte så lyckat. Följt av en fysiklektion som jag gärna hade slippt. Lunchen innehöll valar, valrossar (tror det var dem?) och wordfeud-nördar. Jag känner mig så inte forever alone, inte alls... Var iallafall kul att träffa tjejerna igen efter ett härligt jullov! Två lektioner efter håltimmen och lagom chill på samhäll. 

Kom hem för drygt en timme sen och senare ska nog jag och mamma åka iväg och fika hos några som vill bjuda på fika :') Gott. Resten av kvällen vet jag kommer spenderas framför OTH men även ett nytt avsnitt av pretty little liars, bra kväll, bra kväll.

Kiss my butt.

Hej duuudes! Sitter i biblioteket med Elina och Alva. Älskar verkligen att vi fick reda på att vår första lektion är inställd. Kan första dagen i skolan börja bättre? Ohja. Nåväl, får väl ha lite kul med dem brudarna :') Upptäckte också att det finns roliga smileysar på facebook (därav rubriken) men det verkar som att alla inte kan se dem, *sadface*. Har inte så mycket mer attt säga så ska väl ta och läsa igen lite bloggar! :)

BTW, detta är mitt 1400:e inlägg!

Hälsosam as hell.

Hihu, har just kommit in från en promenad, man kan ju nästan tro att jag håller på att bli mer hälsosam? :$ Nåväl, jag kan ju försöka iallafall. Som ni kanske vet så är jag inte känd för att vara speciellt sportig heller :$ Faktiskt inte alls! Imorse vaknade jagav alarmet kl 8 men snoozade vidare. Kul liv. Har städat lite smått men ska snart ta itu med min garderob! Måste få in alla kläder... Vilket problem. 

Hm... tror att resten av dagen får spenderas framför OTH ♥Kompisgungor är gjorda för två eller fler för att det krävs två eller fler för riktig vänskap.

A cinderella story: Once upon a song

<----- Filmen med Lucy Hale.
 
Hihu, det är den tredje "a cinderella story" och de andra är: 

http://www.imdb.com/title/tt0356470/
med Hilary Duff.
http://www.imdb.com/title/tt1071358/ med Selena Gomez.
 
Precis som de andra filmerna är storyn precis densamma och det är lite disney över dem. Dessa tre filmer är ett gulligt och bra vardagsfördriv men det är ju bara det de funkar till (a' Nåväl, ta en titt om ni vill men om inte så missar ni inte så mycket ;)

Rädslor.Jag är rädd för att komma till dendär stunden i mitt liv då allt kraschar och jag inte hittar någon vändzon.
Jag är rädd för att en dag se mig själv i spegeln och inte känna igen mig själv.
Jag är rädd för att en dag stå ensam kvar när alla andra fortsatt med deras liv.

I dare you.Ville bara berätta att jag har målat mina naglar och redigerat lite bilder... Två filmer håller på att bli mina och ska roa mig med dem.

Facebook.Jag hittade dessa bilder på We♥It.

Du förtjänar en post-it lapp.

Hej era randoms! Inatt sov Irma över hos mig, nice med tunnbad osv! Efter att vi vaknat åkte vi till a-sund, släppte av henne och åkte sedan vidare till farmor. Ligger och lyssnar på skidor eller nåt men jag måste erkänna att det är väldigt ointressant! Usch. Senare idag åker jag vidare till åsbro och möter upp tjejerna för lite fika osv så vi hörs när vi hörs! :)


SEX IT UP.Random bild. Hihu, rubriken är från en bild jag hittade på We♥It.

Hallådär duuudes!

Är en aning trött då jag började jobba vid 8, inte kul när man vänt på dygnet. Slutade iallfall innan 14 och sen dess har jag bara chillat galeeet. Ska väl skriva några rader på min bokrecension för den vill aldrig bli klar, kan det bero på att jag skriver 2 meningar per gång som jag "pluggar"? :$ Kanske. Borde kanske städa mitt rum lite också, dvs. plocka bort alla klädberg... Och bära upp en madrass också... För jag vill inte dela säng med Irma för då blir det så trångt :( Sadface

Känns lite galet att det skola om 3 dagar, ohmygash. Kul att träffa alla TE11A:or (muppigt dedär såg ut...) igen men är man en teknist så kommer en massa plugg också :( Blä på äckel-fysik!

Nåväl, ska väl inte sitta här och driva bort tiden?! Resten av tiden får spenderas framför OTH, min nya drog, jao?

One tree hill.Coolt, då har jag förlorat min "one tree hill" - oskuld då?! :o Tänkte kolla på andra avsnittet och sen gå och sova då jag ska jobba imorgon, tidigt dessutom! Haha, sjukt många säsonger det fanns :$ hör väl av mig när mitt liv är tillbaka :')

In another life.

Hallå där! Nu sitter jag här, kollar lite stuff på youtube men funderar på att gå ut och gå. Duktig tjej här va? Kan meddela att jag inte bryr mig om Sverige vann eller inte... Hur vet jag dehär då tänker ni? ;) Jag har facebook. How simple is that. JAG. ÄR. GLAD. Hihu, ville bara säga det för att jag... Är glad? :d Ska försöka leta på mitt headset först, kommer inte ihåg var jag hade det sist :( BTW, jag sov som en riktig saccosäck inatt, älskar mitt nya täcke ♥ Hm, oj vad osammanhängande dehär blev... Men vi syns och hörs! :d 

Jag har inga roliga bilder.

In my head (y'Här kommer en sjukt fin låt med Jason Mraz och en cover på den av Christina Grimmie.

12-01-05

Hallå! Måste verkligen försöka vända på dygnet samt plugga lite, nästan pinsamt dehär :$ Idag följde jag med till m-berg och med hem följde täcke, kudde och en lampa från ikea. Nice. Om ett tag kommer moster, kusin osv också så då väntas fika! :') 

BTW, vet ni någon rätt så awesome serie som ni tror att jag skulle gilla så kommentera den! :) Random bild.

Random little things.

Ovärda små saker som handlar om mig:

- Jag har för det mesta högra foten på min lilla bas när jag sitter och lyssnar på musik på mitt rum :$ Awesome fotstöd och sen gillar jag att jag faktiskt "känner" basen :$
- Ibland önskar jag att jag inte är ett kontrollfreak...
- Jag säger saker som för stunden låter awesome men efter ett tag så förstår jag inte själv vad jag sagt!
- Jag förstår verkligen inte vad alla FETA flugor vill mig?! Äckliga varelser dedär.
- Jag... har en hamburgartelefon som jag fick av min bitch ♥ In your face.

En framtid inom städning?Hm... Ja... Bilden säger väl det mesta? Idag är det städdag i vårt klassiskt röda hus medd vita knutar. Alla tomtar ska bort och allt ska dammas. Puh. Nu ska jag börja torka golven osv... För det är så intressant för er att veta! Annars står jag här nu, med pyjamas och allt, och funderar på om jag kanske skulle börja ta itu med lite skolsaker senare? Vill verkligen inte. Orken är alltså inte här... Undrar när den kommer? Nåväl, ska väl börja någon gång så jag blir klar med allt någon gång idag. Btw, tror jag håller på att bli sjuk eller nåt för min hals ville låta som någon p12:a imorse, inte okej.

The real shit.

HEY. Det är dags att vi är lite seriösa här. Dehär inlägget kommer bli enkelt, simpelt, inte alls så spännande som ni kanske hoppats på. Vad vet jag? Ni har fortfarande ingen aning om vad dehär handlar om, am I right? Nåväl, jag tänker inte berätta. Så... Jag låter dessa punkter sväva genom era huvuden... 

- Ibland är det bra att sätta sig själv i första hand men ibland så gäller det att se bort ifrån sina egna SMÅ i-landsproblem.
- Vi är bara en person var och vi kan inte klona oss... Men ibland gäller det att bara finnas där. De är tillfällen där de inte spelar någon roll vad du säger... Bara du finns där.
- Visa att du uppskattar de du har, dina nära och kära framför allt.
- Ibland är det skönt att veta att om du skulle falla, att du har någon bakom dig som tar emot dig. Alla känner så. Varför då inte vara dendär personen som tar emot någon som faller? Du vet ju hur bra dendär trygga känslan känns.
- Alla gör fel ibland - misstag.

Jag ska inte säga att jag är något heligt helgon för det är jag inte, långt ifrån skulle jag säga. Jag kan inte heller säga att jag alltid är dendär perfekta och underbara vännen som alltid finns och förstår men jag försöker. Mina vänner är bland de heligaste jag har och utan dem vet jag inte vad jag skulle gjort. Det låter lite kliché men jag bryr mig inte. Därför uppmanar jag er att "sträva efter" att vara dendär perfekta och underbara vännen som ni ofta ser på tv, hör om eller drömmer om att ni hade.

Jag vet att karma är en bitch men hon ger bara tillbaka det du själv ger. ♥ Utan förklaring eller liknande, ja, faktiskt. Kom ihåg att ord är bara ord tills du bevisar dess mening.

12-01-03

Hey

Kanske lite dålig uppdatering idag men åkte till Filip vid 11 och efter det åkte jag till moster på direkten men nu är jag hemma! :) Älskar att det blåser så ute så man ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" när man kommer in i värmen igen. Nu blir det vanligt facebookande, kika på We♥It och lyssna på musiiiik! Funderar på att försöka vända tillbaka dygnet, låter det som en bra idé? Nu blir det ett avsnitt av Pretty little liars, inte så lite nice heller. Aja, har inget mer roligt att säga så... HejdåRandom bild.

In my head (y'Minst lika bra som originalet! Denna kommer spelas mycket och väl den närmaste tiden.

Innan jag dör - Jenny Downham

<--- En annan bok!

16-åriga Tessa har leukemi och hennes dagar är räknade men innan hon dör har hon en lista som hon betar av och vi får följa hennes resa! Det är en väldigt känslomässig bok och första gången jag läste den så var inte ett öga torrt! Usch. Den passar de flesta, även de som inte gillar att läsa, men jag tycker att man måste vara "redo" för denhär sortens böcker eftersom att den är så pass känslomässig. Budskapet är så pass starkt så man får sig en riktigt tankeställare! 

För här har just det nya året börjat och de första två dagarna har jag i stort sett ruttnat bort av tristess, gash, borde verkligen ta vara på dagarna dvs livet mer!

The Carrie Diaries - Candace Bushnell

<--- Boken ! 

Har som sagt letat efter denhär "bokrecensionen" men inte hittat den så nu skriver jag en ny... Antar jag. För jag tycker att denhär boken är så pass bra att läsa!

Vad handlar boken om?

Well-o-well... Den handlar om Carrie när hon är ung. Om hennes uppväxt fram till att hon bestämmer sig för att komma till NY och bli den Carrie vi alla ser henne som idag :') Man får veta mer om hennes umgänge, hennes familj osv. Det var ju ett tag sen jag läste denhär men ja... :$

Vad tyckte jag?

Awesome! Faktiskt. Iofs är jag en SATC-älskare men det är en riktigt bra chiclit-bok :') Tror också att det är lättare att läsa på svenska faktiskt! Hm... Kanske borde läsa om den för att färska upp minnet? :$

Hej, jag skulle vilja beställa ett liv tack!Sitter och leker med webcamen för jag har inget liv. Jag har tråkigt och alla andra är tråkiga pysar. Har lite saker som ska göras till skolan men motivationen är SÅHÄR liten. Ni älskar mitt rum i bakgrunden, am I right?! Särskilt att min garderob alltid är öppen också... 

Gash, måste sluta göra ointressanta blogginlägg som någon liten stackare kommer klicka in på och sen kryssa direkt.

Still waiting.

God morgon duuudes!

Iofs är klockan halv 1 men jag vaknade vid 11 så har ju varit vaken ett tag! Har dock inte ätit någon frukost än så är hungrig som satan! :$ Nomnomnom. Kom just upp från duschen, fräsch tjej. Idag när jag vaknade så var all snö borta, sadface. Vet inte alls vad som händer idag, rätt så tråkigt faktiskt! Så de som vill får väl vara sociala med mig :') (aaa' Antagligen så kommer dedär recensionerna jag lovade er ut idag också... Får seRandom bild en random dag.

New.Med ett nytt år krävs en "ny" blogg och därför har jag kastat ihop denna svartvita sak!

Videosar.

Har suttit och kollat igenom videosar jag har, inte så lite awesome heller! 

Buuhuu, jag saknar 9e ♥ för vi var så jävla awesome. Jag saknar alla konstiga och störda normala franskalektioner och alla människor där. Dansande kondomer in my ♥2012, snöstorm och hungrig som tusan.

God morgon alla snälla, rara, pigga, trötta, bakfulla, sovande eller jobbande människor

2012 har knappt börjat men jag har redan gjort mitt första misstag: 
Vid midnatt skulle min moster, min kusins man och jag släppa iväg en såndär rislampa som är väldigt fina att se på dessutom. Det började bra... Men den fastnade sedan i närmaste träd och vi trodde att hela trädet skulle brinna upp?! :o Det gjorde det inte bättre att trädets grenar gick över taket på närmaste hus (y'

Som tur var brann ingenting upp men istället får vi kolla på dendär dumma rislampan som sitter i trädet hela året ut! Fml vad irriterande.

Resten av dagen spenderas nog inne i det varma, aldrig att jag går ut idag! BTW, tycker det är otroligt roligt att innan midnatt igår så var alla sociala på sms... Men efter midnatt så "dog" alla plötsligt :( R.I.P? 

Nåväl... Nu ska jag fortsätta med mitt och hoppas att ni får ett grymt 2012 - Precis som ni har förtjänat ♥

BTW
... Nu är det bara 182 dagar kvar, alltså 6 månader kvar? :)

2012, yes?

[Tidsinställt] - Inte här.Iofs sa jag Gott nytt år i det förra inlägget för drygt några minuter sen?! Men iallafall... Ville ju inte göra denna bild helt i onödan :o Satt ju med den i hela 5 minuter kanske (aaa'