2012; En återblick.

Nyårlöftena jag sa förra året:

- Vara förändringen jag vill se.
- Ta varje chans jag lyckas få.
- Tänka mer på mig själv.
- Göra 2012 så oförglömligt som möjligt! 

Firade nyår med en del av släkten nere hos min kusin! Januari: Vänner, bio, fika i mängder och plugg fyllde mina dagar.
Februari: Plugg, någon tur till Örebro och oth-beroende. Yey. Kameran och jag var tajta. Det kom även en hel del åsikts/tankeinlägg och olika quotes. 
Mars: Dagar fyllda med vänner, släkt, bortresta föräldrar, matrester, magsjuka och "american pie" - marathon.
April: Min fina Sofia kom på besök, kollade nyaste "american pie" - filmen och längtade till språkresan. Firade valborg med Alva vid vallen, mysigt! 
Maj: Umgicks med både den ena och andra saknade människan, diverse kalas, glassbesök i Askersund och tvd-beroende.
Juni: Glassbesök i Askersundshamnen, kalas, någon tur till Örebro, jag slutade ettan, broder tog studenten, förlorade min "ben&jerry's" - oskuld, hade den årliga "Hanna&Irma" - dagen, stunder med släkten och sommarjobbade. 
Juli: Åkte på språkresa till Jersey och Paris, lärde känna så sjukligt fina människor - Verkligen ett minne för livet! ♥ Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som var så lik mig själv som min rumskompis Jessica var. Annars fylldes juli med jobb när jag kom hem. 
Augusti: Kalas, jobb, mys med vänner, började tvåan, lärde känna nya människor och andra lärde jag känna mycket bättre. 
September: Hjälpte till på rally, umgicks med släkten, plugg, mys med vänner, träffade efterlängtade Paris-tjejerna, fick en liten kusin vid namn Meya och kollade bio.
Oktober: Kalas, plugg, turer till Örebro, mys med vänner, umgicks med släkten, reunion party i Göteborg med saknade vänner och sen fick jag min telefon. 
November: Umgicks med släkten, kollade Breaking Dawn Part 2 på bio, kalas, plugg och mys med vänner. 
December: Kollat julkalendern, bakat, massa plugg, julhandlade, åkte till Ullared, umgicks med fina vänner, jobbade, träffade barndomsvänner, tomteframplocknning, bytte julklappar och standard-fika på God Smak. Fyllde 17, firade en lite annorlunda julafton, shoppade på mellandagsrean och ett nytt objektiv inhandlades. Under detta år har jag vuxit otroligt mycket som person, men jag har en lång väg kvar att gå. Har skapat oförglömliga minnen och sett saker jag aldrig trodde att jag skulle få se. Drömmar har verkligen gått i uppfyllelse. Dessutom har jag riktigt fina vänner vid min sida - Guld värda ♥ 

Detta nyår kommer spenderas hemma hos mig med Elina och Alva. Det ska badas i badtunnan, tändas rislampor och ätas både middag och annat gott. Dessutom ligger det madrasser på mitt golv så spenderar början av 2013 med dem också! 

Detta år kommer jag inte att säga några nyårslöften men jag klarar mig nog utan dem. 

Kommentarer
Postat av: jossan

Bra där Hanna! Gott nytt år på dej :D

2012-12-31 @ 15:49:37
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback