Sista maj/valborg/party/trevligt folk/kuuuuul.Random bild.

Hallådär alla fina! Är just nu ensam hemma, überskönt. Roligt nog lämnade mamma en "att göra" - lista tills mina föräldrar kommer hem... Borde egentligen plugga fysik idag men orken försvann när jag vaknade! Ikväll kommer Alva till mig och sen drar vi till vallen för valborgshäng. Har inte direkt något mer att säga så får väl hoppas att alla har en bra valborg! 

Till alla mina vänner som bestämt sig för att dricka: Gör ingenting ni inte skulle göra nyktra! Meeeen... Om det ändå skulle hända, filma det. Kraaaam.

Feelin' goooood, ohyes I do.
Bilder från idag, jao. Btw, post it:s is thaa shiit.

Hallådär! Idag har jag hunnit med: blomshopping i Motala, pluggat lite samhällskunskap (och somnat med boken i soffan...), gått tipspromenad och blivit idiotförklarad, övningskört så att passagerarna fått vipplerskador (tvärbromsningar uppskattas inte...), fikat hos moster med folk och nu ska jag återgå till samhällsboken! 

Kommande vecka verkar rätt fullspäckad; kuuuul. 

Måndag:
Valboooorg!
Tisdag: Godegårdsmarken, ohyeah.
Onsdag: Plugga som satan i gataaaan.
Torsdag: Fika i Örebro med saknade brudar!
Fredag: Jobba ($$$)
Lör-sön: Pyjamaschilla, i min pyjamas, totalchilla. That's how I roll!

Lalala, sommarkänsla ♥

12-04-28Hallådär! Börjar bli lite irriterad på mina sovrutiner, ohyes, somnade halv 1 inatt men vaknade kl 7 imorse? Kuuul. Ingen huvudvärk är iallafall ett skäl till att ge tummen upp på denhär dagen! Sen fixade jag och bror i trädgården, för vi är duktiga. Idag har jag dessutom skrivit klart min bokrecension till engelskan så att lalala vad bra jag är! Tog bara sisådär 4 dagar för att skriva 2 A4... Nu blir det att chilla galeeet ända till kvällen då det blir tunnbad, mat (nomnomnom) och en superbra film! 

"Everybody wants something, better want something, what are you living for? Everybody needs something, fighting for something, I know what you're fighting for, cause we all" - Rihanna

MP3 love.Kärleeeek åt Dave days.

Jag är en pyjamastjej.

Tänkte blogga lite snabbt så hej på er! Hähä, glaaaaad tjej var jag på bussen till skolan, typ överlyckligt glad! Det gillas. Däremot fick jag huvudvärk och har haft det hela dagen lång. Första lektionen; samhällskunskap - Jag satt och tittade olika festivaler medan alla andra satt och letade nyheter, kuuuul. Dog lite varje gång jag såg vilka artister som skulle komma... Ledsen tjej. Efter det åkte jag till tandläkarn i Örebro och missade fysiklektionen, riktigt tråkigt att missa den... Verkligen. Känner ni hur jag lider? Yepp. Tillbaka till matten, som var chill, och mat efter det. 

En vanlig engelskalektion, som faktiskt ganska ofta betyder att titta på film och svara på "filmfrågor". Bussen hem med hörlurarna i och när jag kom hem däckade jag mer eller mindre på altansoffan. Vaknade runt 16 av att mamma undrade om jag skulle följa med till marieberg men eftersom jag hade ont i huvudet så fick jag strunta i det. Ledsen tjej där också. Gick upp, däckade i min säng och vaknade runt halv 19 ellernåt? Håller faktiskt inte koll på klockan så mycket. 

Nu ska jag gå ner och kolla let's dance (Läs: Anton Hysén), hoppas på att inte bli sjuk, hoppas Alva blir frisk och fortsätta vara awesome i min pyjamas! Känns som att jag skrivit ganska mycket om min pyjamas och gör för övrigt väldigt mycket i min pyjamas? Men hur kan man låta bli? Det är bland det skönaste som finns... En mänsklig rättighet skulle jag nog säga! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

MP3 love.Kan bli kär i röster? Ja.

Pyjamasplugg.En såndär bild där miniräknaren lärt sig stava osv. Kul tjej.

Hallådär! Efter inte lagom många timmars sömn inatt åkte jag till skolan iförd det skönaste jag kunde hitta och ofixat hår. Där väntade svenska nationella, skrivdelen, som man fick sitta och skriva på i tre timmar. Jag valde att skriva om min syn på olika sorters vänskap, ellernåt sånt, men satt till typ 9 - halv 10? Hade ett hååål till klockan 12 då prov #2 skulle sätta igång, den gången teknikprov. Låtsades vara effektiv på håltimmen men tror min sociala sida tog över, duktigt. 

Hann med bussen som gick 13:35 och var hemma vid 14. Pyjamasen har åkt på, musiken har skruvats upp och sakta men säkert försöker jag få bort pluggberget! Är egentligen skapligt seg i huvudet idag och hungrig är jag också. Har iallafall gjort klart fysikuppgifterna men kvar är: matteuppgifter, engelskabokrecension och fysiklabbplanering. Kuuul att jag pratar om skola och plugg, vilket liv! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Livet; musiken.

"Swim for the music that saves you when you're not sure you'll survive" - Weheartit

Jag tror verkligen att musik har räddat många liv, dåliga dagar och fått människor att gå igenom svåra perioder som mest liknar att gå igenom eld och vatten. För många är musik en del av dem själva, något som definerar dem. Ibland säger musiken du lyssnar på precis vem du är, vad du har gjort och vad du har varit med om. Det du inte tänkte säga till någon levande människa, det sjunger din favoritlåt om och om igen som den går på repeat. Just din musikstil är unik, precis som du själv, och ingen annan kan bestämma den. Precis som med dig själv så hittar du inte din musikstil som om den skulle ligga på gatan, nej, du skapar den, formar den och gör den till din egen. Den kommer förändras med tiden, växa och anpassa sig efter just dina perioder i ditt liv. Viktigast av allt kommer musiken alltid finnas där, även när alla andra är så långt bort att det bränner.

Rösterna, erfarenheterna, basen, trummorna, glädjen, sorgen, gemenskapen, livet; musiken.

Marken var utdöd men vi levde iallafall.Random bild.

Hallådär duuudes! Nu ska jag berätta om min nästan perfekta dag! Sovmorgon sitter alltid lika bra, älskar onsdagssovmorgonar (?). Däremot var Alva sjuk idag vilket var ett rejält minus då jag hade tänkt gå på marken med henne. Småjobbiga lektioner hela dagen men sen blev det Askersundsmarken med roliga människor, blev helt klart bättre än jag väntat mig. Marknadschoklad fick följa med hem, nomnomnom, som jag ska ha till svenska nationella imorgon men sitter och äter på nu. Inte bra egentligen. Nu ska jag gå ner och vara social mot mina kusiner som är här på fika, kul! Efter det, antagligen börja plugga... Känner att det blev rätt mycket att göra! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer.

Bjuuuder på några bilder från mobilen, kul va?

Hallådär! Hade som sagt svenska nationella idag och håltimme efter det vilket fylldes med fika på God Smak. Random hela dagen sen och mot samhällslektionen som var sist på dagen var jag död. Vidare till Örebro efter skolan för att hämta farmor, snälla barnbarn är vad jag och min bror är! Ville bara säga att jag är rätt så glaaad nu, trots allt inte en så dum dag. 

Nu ska jag gå och äta mat, börja skriva på min engelskabokrecension och om tiden finns kvar... Fortsätta läsa på Hungerspelen! Imorgon hoppas vi på fint väder och glassihamnenhäng.

Fördriver tiden, jao.

Hallådär! Tänkte slänga in ett inlägg eftersom att jag har lite tid att fördriva, 1,5 härliga timmar så att säga. Har precis haft svenska nationella och det gick väl hyfsat? "Satsade" väl det jag hade och antar att jag får nåt liknande tillbaka. Är rätt seg och denna dag kommer gå seeegt, betona e:et jäkligt mycket där. Hoppas på att några roliga människor ska bli klara med sitt nationella snart så att jag kan få ett socialt liv, ellernåt. Nä, kanske ta och leta reda på mina såkallade kompisar? /Forever alone forever. ♥

Nostalgisk.

Det var en gång för länge sen... Eller nej, det var en gång för ett år och ungefär fyra månader sen. Jag var glad, så himla glad. Femton år fyllda och omringad av finfina vänner, inte kunde jag klaga? Just då var jag glad, bara glad, och galet galen, livet lekte helt enkelt. Allt var precis som jag ville ha det, livet enligt mig liksom. De finfina vännerna fick mig att le, nästan alltid, och det är ju så det ska vara. Jag fångade oss, det vi var, det vi alltid gjorde, i en video, som en sammanfattning. Nu betyder den videon så mycket mer än bara en rolig video.

Det var en gång för ett år och ungefär två månader sen som jag skrev, här på bloggen,

"Och jag kan ju helt och säkert garantera att om 1/2/3 år så kommer inte min vänkrets att vara densamma som JUST NU. Det känns hemskt att behöva säga/skriva men man kan inte leva på moln hela tiden för alla faller igenom.Jag tänker släppa taget om alla men de är de som kommer tillbaka/stannar som jag aldrig kommer släppa igen."

Just nu bränner dessa ord, jag hade så rätt, jag visste det så länge... Och även fast jag trodde att jag var beredd så var jag inte det. Det överrumplade mig totalt, som ett isbad på morgonen, så hemskt var det. Ni kanske läst väldigt mycket om att tappa varandra, tappa vänner osv osv. här på bloggen, men jag är full av sånt. Just kring det ämnet har jag så många åsikter... Så mycket som vill fram... Så mycket känslor som måste ut. 

Dendär videon fick mig alltid att skratta och gav mig ett leende på mina läppar. Igår insåg jag dock att den inte gav mig den effekten längre. Även fast den fått mig att gråta förut... Så var igår då jag verkligen insåg. Jag kollade inte ens på den men den spelades upp "inom mig" för så många gånger har jag tittat på den. Denhär gången spelades även När livet sviker - Sofijah upp som en slags bakgrundsmusik till hela videon som ändrade hela videons mening. 

Jag insåg att den videon är något av det allra minsta jag har kvar efter högstadiet, olika skolor, flytter och brutna band. Av så mycket är det så lite jag har kvar. Människorna i videon finns inte längre kvar, de har flytt och ändrat sig totalt. Kanske inte bytt efternamn men ändrat sig till oigenkännbarhet. Vissa mer än andra. Inte heller kan jag förneka att jag har ändrat mig, det händer med farten. Kanske har vi inte ändrat oss alls? Bara låtit våra olikheter kommit fram? Var vi någonsin så lika? För ja, ibland, så lika men ändå så olika. 

Igår tänkte jag ta bort videon, radera den totalt. Ta bort den från där jag någonsin lagt upp den och radera den från min hårddisk. Jag ville ha den försvunnen och begravd, precis som allt annat förutom minnena. Ett tag kändes den tanken skön, som att det skulle få tårarna att sluta rinna. Även fast jag nu vet att det inte skulle det. 

Det var en gång en video sammanfattade lycka för mig och nu är den vad som nästan bryter ner mig. Nu har jag just lovat mig själv att aldrig radera videon, för det var en gång jag och min värld, mitt liv, och de människorna var bland det bästa som hänt mig.Varning för högt ljud. Ni kanske inte kan se glädjen i videon eller förstå skämten... Men det är så vi var. Ingen kunde riktigt förstå oss, våra skämt eller varför vi inte var "normala". Vi var på jakt efter delar av oss själva och nu antar jag att vi har hittat oss, skapat oss, på tu man hand. ♥ Håll hårt om era fina vänner.Jag presenterar min officiella "depplåt", den säger så mycket än själva låttexten. ♥

Glada tider, glada miner.Slänger med några webcam bilder! Jaaao.

Hallådär! Haha, igår kväll/natt fick jag något slags nostalgisammanbrott (?), kuuul. Låter iofs nåt som helt klart skulle kunna hända mig. Nåväl, nu är jag åter mitt positiva och glada jag! Nästan så att jag kan säga att livet leker. Hade sovmorgon idag så kunde ta två senare bussar, alltså komma till skolan 10:10, chill. Inte så ansträngande lektioner heller så kan väl kalla denna dag rätt chill? Har just ätit rostmackor och nu väntar jag på att mamma kommer hem så vi kan gå ut och gå i det gråa, fina och sköna (?) vädret! 

Imorgon är inte en lika rolig dag med svenska nationella så får väl tröstäta lite för att kompensera? Dessutom har jag svenska nationella och teknikprov på torsdag, kuuuuul dag och lagom död. Yey!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

MP3 love.

Lyssna:
Kent – 999
Panetoz – Dansa Pausa

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.Random bild.

Hallå? Hejsan! Okej. Lika bra att köra igång detta inlägg med detsamma! Trevar mig igenom gamla musikinlägg som jag publicerat här på bloggen... Rätt kul faktiskt. Låtarna säger inte bara vilken musikstil jag hade just då utan hur jag kanske mådde just då. Massa små detaljer som man inte tänker på. Vaknade så tidigt som kl 8 imorse, kuuuul. Övningskörde till Askersund idag, stolt tjej! Ska jag nämna att det var söndag förmiddag och skogsväg enda till Askersund? Kanske. Nåväl, lika stolt är jag för det. 

Kom nyss hem från min kusin + familj nu, trevlans. Sitter och spanar på olika makrons/macarons - recept just nu, funderar på om det är nåt jag ska försöka ge mig på. Verkar lite småklurigt faktiskt men kanske värt ett försök? Ska iallafall börja läsa på Hungerspelen idag, återkommer om den någon dag. 

Skönt med sovmorgon imorgon, ciaaaooo!

Resten får du ta reda på själv - Lauren Oliver

<--- Så ser den uuuut. 

Vad handlar boken om då? Sams (Samanthas) liv verkar perfekt. Hon och hennes vänner är vad alla ger sin uppmärksamhet till, hon har fångat den populäraste killen och regler är en utsuddad gräns som hon sedan länge klivit över. På amorsdagen, den 12:e februari, tar hennes liv en oanad vändning och Sam är helt säker på att hon just dog. Hon börjar däremot tvivla när hon nästa dag vaknar till väckarklockan, dock är det den 12:e februari igen. Det är ingen mardröm. Sam får 7 stycken chanser att göra rätt för sig på sin dödsdag.

Vad tyckte moi om boken? Jag tyckte inte det var något speciellt med boken. För mig var den allt för seg då man fick läsa om samma dag 7 ggr med några få ändringar. Har hört många säga att den ska vara väldigt bra och läsvärd så såklart hade jag höga förväntningar! Kanske för höga? Trots att den var seg så bläddrades sidorna bara framåt i raketfart. Så... Slutbetyget: Den funkar, helt okej.

Idag är inte igår, idag är så mycket bättre.Random bild.

God morgon duuudes! Känner på mig att denna dag kommer bli rätt bra och mycket bättre än gårdagen. Har legat och läst ut min bok nu på morgonen så en bokrecension kommer väl under dagen antar jag. Funderar nu på vilken bok jag ska läsa härnäst... Hungerspelen vs Skamfläck. Borde gå ner och äta frukost så ska väl antagligen göra det nu! I eftermiddag åker jag + familjen till Örebro för att träffa filurer vi inte träffat på en evighet, awesome. Ha en fortsatt bra lördag pysar!

MP3 love.

Call it a curse or just call me blessed: Nicki Minaj – Marilyn Monroe

Här får ni en låt som är värd att lyssna på.

Some people care to much. I think it's called love.Random bilder.

Hallådär! Har inte någon större blogglust egentligen men tänkte slänga in ett inlägg bara för att. Kanske borde köra på en bloggpaus? Var som vanligt i skolan imorse och efter att jag slutat åkte mormor, morfar, mamma och jag till min moster på fika. Känner mig riktigt seg och därför känns det inte som nåt galet fredags-mode utan snarare trist vardags-mode. Därför har jag bara suttit och läst bok sen jag kom hem, rätt skönt det också. Hihu, fick ett brev från sts idag med en massa reseinfo, taggtaggtagg. Även fast jag kanske inte just NU är så pepp över nåt så vet jag att sommaren kommer bli galet bra! Om jag inte hör av mig så får ni väl höra av er, au revoir. ♥

En äkta vän är att vara en äkta vän, även när ni inte ens är vänner längre.

En medvetslös Einstein springandes i Örebro.
Ph1; Dagens outfit + ett par jeanshorts. Ph2; Dagens inköpta böcker, "Skamfläck" och "Hungerspelen". Alla säger att Hungerspelen är mer än värd att läsa så kan ju inte vara sämre än att läsa den. Ph3&4; Dagens inköpta kärleeek... Bikinin sitter perfaaa och kommer bli riktigt snygg i sommar, matchandes med en solbränna såklart.

Hallådär! Åkte tidigare till skolan för att plugga fysik men blev så frustrerad att jag till slut hamnade hos de kortspelande naturvetarna med fysikboken inkastad i skåpet. Jag måste erkänna, stundtals känns fysik som det värdelösaste som finns. Däremot känner man sig som Einstein om man nu skulle råka räkna rätt och jag låter alla i samma klassrum veta hur smart jag känner mig just DÅ

På idrotten blev jag livräddad 3 ggr och inte för att jag höll på att drunkna 3 ggr utan för att jag gärna ställer upp och leker medvetslös. En medvetslös som sjunger och pratar med den som livräddar vill säga. Kul tjej.

Efter skolan åkte Alva och jag till Örebro och spenderade eftermiddagen där. Även mina pengar spenderades och några inköp ser ni på bilderna ovan! Vi åt lyxigt gott på La Baguette och hade en riktigt lyckad shoppingeftermiddag! Iallafall jag som handlade grejer :$ Blev även helt förälskad i en vit klänning inne på Rut m.fl. Det kanske stämmer att de speciella kläderna hänger längst in i affärerna. Hade jag slutat nian eller tagit studenten hade jag absolut köpt den men tyckte nu att det var lite onödigt med en vacker klänning som bara kommer agera prydnad i min garderob. Kanske en annan gång. Den satt verkligen perfekt och var riktigt enkel men fortfarande, åh, så vacker! Länk till klänningen: http://www.rutmfl.se/kollektion/alla-plagg/?colcat=27.

Tog 841:an hem och kom hem runt 19. Har nyss ätit mat och nu tänkte jag avrunda inlägget med att jag nu ska gå iväg och läsa min nuvarande bok: Resten får du ta reda på själv av Lauren Oliver. Väldigt många säger att även den boken är otroligt bra och såklart kan jag inte vara sämre än att läsa den! ♥ Au revoir!

Saker som fick mig le en onsdag.1.
Glädjen när man hittar pengar i bh:n ♥
2. När man sitter på bussen och inser hur barnslig man var förra valborg.
3. När man ser sin bror cykla iväg på ens cykel som en galning ♥ Trots att den kanske har punka.
4. Att sluta försöka vara alla till lags och inse att inget kan hålla tillbaka en längre.
5. Kobojsarna – Jag Vet Du Vill Ha Mig

Och ja, jag dansar helt crazyyy just nu, ni vet sådär som man vill att ingen ska se en.

Jag springer bara i regnet.Random bild.

Hallådär! Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen, som för övrigt varit rätt chill. Började, som varje onsdag, 10:40 idag. Random lektioner osv som inte behöver nämnas. Fick cykla till bussen imorse också men idag betydligt fortare då jag såg PG cykla förbi och trodde att jag var försenad, ehe... Bra där. 

Nu ska jag göra mig några rostisar, kolla glee och GCB, packa inför imorgon och läsa boken jag lånade igår som alla säger ska vara SÅ bra. Btw, gott att dem säljer mazariner i skolcaféterian, blev just en riktig  stammis. ♥

Very LeFreak - Rachel Cohn

<--- Bokeeen. 

Jag läste för någon dag sen ut boken ovan, som är på engelska, då jag ska skriva en bokrecension om den på engelskan. Därför är jag inte riktigt säker på om den finns på svenska :$ Men iaf. 

Vad handlar den om? Jo! Very LeFreak (Veronica) är student på Columbia men studierna är det sista hon tänker på. Very är en riktig partytjej med ett liknande rykte. Dessutom är hon elektronikberoende vilket gör att hon inte kan vara utan laptopen, mobilen och allra minst hennes ipod. Musik är en väldigt stor del av henne, och det är definitivt något vi kan relatera till. När vänskaper brister och hennes stipendium står på spel ser hennes vänner inte någon annan utväg än att beslagta alla hennes elektroniksaker och tvinga henne att åka till ESCAPE (ett slags rehab-läger). Hur ska hon överleva utan de senaste uppdateringarna och konversationerna med El Virus, en kille som Very sedan länge sen chattat med och är otroligt förälskad i.

Vad tyckte jag om boken då? Den var skön att läsa, kanske för att den var rätt lättläst och därför behövde man inte anstränga sig så mycket. Handlingen var rätt okej den också men det känns som att den var lite seg i början och att hela boken kunde blivit längre. Tycker fortfarande den är läsvärd!

Mening/syfte med boken? Jag tror att vi ska öppna ögonen och se hur beroende vi själva är av våra elektroniksaker och hur mycket vi värdesätter dem. Kanske är det dags att börja värdesätta annat istället?

MP3 love.BTW, dagens låt idag: All Time Low – Heroes

If you stand for nothing, you'll fall for anything.En cykel jag såg när jag var ute och gick, hähä.

Hallådär! Hade som sagt sovmorgon imorse så fick cykla till bussen. Dagen har varit helt okej och dels för att jag bara hade 2 lektioner idag. Kan ju inte direkt klaga? Däremot tycker jag att vädret kan sluta vara så pmsigt?! Regn, snö, hagel och solsken på typ en timme eller vadå? Kuuuul. När vi gick från tekniken snöade det så mycket att det kom tillräckligt med snö i min urringning för att kunna bygga en snögubbe där nere. Inte okej. Att de jag mötte tyckte jag såg ut som en snögubbe var väl ungefär lika smickrande. Slutade runt 14 idag men satt kvar för att sociala mig med Alva och Elina. Ikväll blir det utvecklingssamtal men tror inte jag har något att oroa mig för. 

Återkommer/moi.

Music: on; World: off.God morgon! Borde egentligen sova men kan verkligen inte?! Kunde inte heller sova igår kväll, suuug. Något som däremot är bra är att jag börjar 11 idag så har mycket tid på mig att vakna till. Dessutom låter tre lektioner/dag hela veckan ut inte heller så dåligt! Kul vecka det kommer bli, jao. 

BTW, grattis till min fina Sofia som fyller år idag! ♥ Tycker du är lite för långt borta för något typiskt födelsedagsanfall etc. men du får väl ha en awesome födelsedag utan mig!

Hähä, finns det nåt bättre än att lyssna på musik på morgonen eller? Det hjälper mig att vakna och får mig att rent av dansa runt i hela huset lagom crazy. Känner ni igen känslan? Den är så awesome. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Någon klok person gör dessa quotes.
Bilderna är tagna från Weheartit.com

Marknadschoklad, recept.Hallådär! Bakade marknadschoklad/marknadsnougat tidigare idag och tänkte dela med mig av receptet! Detta är en av de få saker jag faktiskt kan göra i köket. Har aldrig varit mat- och bakduktig faktiskt. Ehe... Tänkte iallafall skriva till punkt och pricka hur man ska göra... Alltså ska jag skriva så enkelt och exakt att även JAG skulle kunna baka detta om jag hittade receptet på en annan sida. 

TIPS: Mät upp alla grejer innan du börjar hålla på, du sparar tid, vilket är väldigt bra.

1. Kolla att du har alla ingredienser (dem som står på bilden) hemma! En kastrull, en brödkavel, en slickepott, ett antal skedar, dl mått, en plåt (inte djup) med bakplåtspapper på och en stooor bunke/skål/nåt som rymmer smeten kan också vara bra att ha. Annars blir det lätt problem.

2. Ha ner vetemjölet, florsockret och kakaon i den stora bunken. Jag brukar även sila kakaon för att undvika några som helst klumpar. Jag brukar även röra runt lite i pulverblandningen... Men det är nog inte nödvändigt.

3. Skär upp margarinet, lägg det i kastrullen och smält det. På vissa recept står du att du ska använda cocosfett istället men det tycker inte jag... För det kan börja brinna och ja... Det är nog inte helt omöjligt för mig så det är ett stort NEJ!

4. När margarinet har smält häller du i sockret och vattnet, rör om och vänta tills sockret har smält. En gång glömde jag smälta sockret vilket inte gör något... Det blir bara knastrigt som satan.

5. Nu gäller det att vara SNABB! Allt som du haft i kastrullen ska nu hällas i den stora bunken med pulverblandningen (mjölet, kakaon och florsockret). Här kommer slickepotten in i bilden. Använd den för att röra omkring smeten. Du måste skynda dig och vända omkring smeten osv eftersom att den stelnar riktigt snabbt.

6. När du tycker att smeten är fiiin och bruuuun har du ut den på plåten, som du redan förberett, och plattar ut smeten. Jag la ett till baklåtspapper på och tog då brödkaveln och plattade till allt med. Smeten är rätt varm så att platta ut med händerna rekommenderas inte!

7. Ställ undan plåten där det är kallt så att chokladen stelnar, skär den sedan i lagom stora bitar (bestäm själv) och potionera i t.ex. påsar!

TIPS: Ät inte allt på en gång... Man får lätt ont i magen :(

This is me not caring, get used to it.Hallådär! Vaknade upp till lätt snö som sedan blev snöblandat regn, till bara regn och nu skiner solen med bara några moln som svävar på himmelen. Körde boxercise på idrotten idag, dåligt för naglarna men desto bättre för kroppen... Kanske går jämnt ut då! Fick dessutom reda på resultatet på senaste matteprovet så nu sitter jag stolt här och belönar mig med en japp. Hähä. Inget skyhögt betyg men inte heller bottenlågt. Bra där! 

Nu ska jag gå ner och äta nåt lite mer mättande ätbart, fixa skjuts osv tills imorrn och andra roligheter. Kanske däcka på altanen som jag gjort de senaste dagarna :$ Återkommer väl om det är nåt viktigt som händer, ciao!

Therefore, I think so.Bilden är tagen från weheartit.com

Hej, jag heter Hanna och jag tycker människor inte uppskattar varandra tillräckligt. Ännu mindre visar det. Därför vill jag säga att jag har massor av fina människor runt omkring mig, vardagligen. Tack för att det finns vidriga människor som gör att dem fina träder fram ännu mer. Ibland måste man ta saker i egna händer och även om det innebär att man ibland måste stå själv så vet jag att jag i slutändan inte är ensam, tack för den tilliten. Tack till allt som hållt mig tillbaka en gång i tiden men nu gör att jag kan ta mig framåt. Tack.

Ge dig iväg härifrån nu och uppskatta dina fina och vidriga medmänniskor. ♥

@ tha altan.
Hallådär! I skrivandes stund sitter jag och lyssnar på musik men ska snart dra mig neråt för att chilla galeeet i rummet med massa fönster aka. altanen. Planerar även lite vad som ska hända i veckan, kul där va. Senare tror jag det blir en promenad, synd att dega inne ju när vädret är på topp ute! Au revoir.

MP3 love.Nicki Minaj – Automatic

MP3 love.Något nytt i april.

<--- Tyckte det var dags för lite ändrig här på bloggen så kastade ihop något lite snabbt!

Hands up, and touch the sky, can't stop, 'cause we're so high.För vackra ting har inget namn, kalla mig vad du vill.

Hallådär! Igår efter skolan följde jag med Irma hem och spenderade natten där. Vi delar på ett paraply i regnet och äter glass under "teddy björns" -  filtar, mysigt. Imorse gick jag till farmor, hähä, snällt att hon bjuder på kakao och mazarin ♥ Just the way I like it. Därefter hämtade mamma mig och var hemma runt 11 eller nåt. Kameran och musik i hörlurarna följde med mig ut på en promenad in Rönneshytta city. Stället är så awesome att det är bortglömt och ingen vet vart det ligger... Eller så är det bara öde. 

Fräscht att slänga sig i duschen efter det, mitt hår såg ut som "hej kom och hjälp mig" ellernåt. Suttit och redigerat bilder sen dess men nu ska jag leta på mig nåt ätbart och sätta mig med en bok ute på altanen. Wanna try my drug? It's called the chillpill.

Ha en bra lördag så ses vi när vi ses och hörs när vi hörs!

Quotes of today.
Alla quotes är hittade på Weheartit.com, själv tycker jag den sista var den bästa.

MP3 love.
Nedanför hittar du spotify-länkarna till låtarna om du inte bara vill söka på "Jessie J" i sökfältet.

Jessie J – Who You AreJessie J – Who's Laughing NowJessie J – Nobody's PerfectJessie J – DominoJessie J – Price Tag och Jessie J – Do It Like A Dude - Explicit Version

Enligt mig är Jessie J en grym sångerska som ska ges allra minst respekt. Hennes låtar inspererar och de flesta har ett awesome budskap också! Helt klart en brud jag beundrar. Har säkert länkat hennes låtar förut på bloggen, men hellre en gång för mycket än en gång för lite. Enjoy!

I was shaking like a leaf.I looked so innocent, but how 'bout now?

Hallådär! Imorse var jag skapligt trött, tror jag behöver sova mer än 5h. Därför satt det ju extra fint med ett matteprov direkt på morgonen. Konstigt nog känns det ganska bra vilket innebär att det bara kan ha gått dåligt :/ Brukar iallafall oftast bli så. Dessutom fick jag leka ninja och klättra över ena bänkraden i aulan då jag satt inklämd mellan två stycken som inte hade skrivit klart sina prov när jag ville gå. 

Fördrev tiden mellan att jag kom ut från aulan tills att idrotten började med att känna hur nervös jag var inför muntliga nationella och med några barn- och fritidare i andra änden av skolan. Har även efter idrotten kommit på att jag nog måste börja röra på mig mer (a' Så vi får väl se om mina föräldrar vill "sponsra" mig :d 

Innan muntliga nationella så skakade jag, kände mig jättenervös och tillochmed mer nervös än jag brukar vara! Inte okej. Däremot släppte det mesta när jag började prata (a' Tyckte själv att det gick bra så får väl hoppas att lärarn tycker detsamma :$ 

Nu ska jag städa, packa osv så vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Jag är en syster i jeans.Hallådär! Kul att mina inlägg nästan börjar likadant varje gång. Det kallas kreativitet på hög nivå! Dagen har iallafall rullat på men är liiite nervös inför imorgon. Matteprov och muntliga nationella i svenska på samma dag, borde inte vara okej tycker jag. Ska iallafall öva satan på mitt muntliga nu, är ett par meningar som jag nästan inte själv förstår. Btw, om någon skulle veta var min mamma är så hör av er! Vet nämligen inte alls vart hon håller hus :$ 

Jag har dessutom insett, ännu en gång, varför jag inte gärna vill ha på mig jeans. De kliar, är stela och det känns som att de alltid ska åka ner fastän de sitter som ett smäck runt midjan. Tummen ner för jeans helt enkelt! 

GE MIG SOMMAR.

I accepted reality.

"People said I've changed so much. Well, here's the truth. I grew up. I stopped letting people push me around all the time. I learned that you can't always be happy. I accepted reality."

Ni vet redan säkert att jag är ett stort fan av quotes men den här satte nog pricken över i:et. Det är en quote som jag verkligen kan återspegla mig i.
Här sitter jag och brukar skriva om att människor förändras och oftast de runtomkring mig då jag märker det mest. Något jag inte nämnt är att även jag har förändrats. Det är inget jag tänker eller märker vardagligen men om vi backar tillbaka ca 4 år, till början av sjuan, då kan ni bara se den brud jag blivit idag om ni tittar riktigt noga. 

Jag har blivit mer utåtriktad, social och klok. Gamla saker är glömda och bortkastade, inget jag längre ägnar någon tid eller energi åt. Människor har kommit och gått, vilket till sin fördel har gjort mig starkare. Den lilla tjejen jag var då är sedan länge borta. Nu vågar jag ta för mig mer, ta mer plats, och verkligen stå upp för mina åsikter. Jag har alltid haft en åsikt om precis allt men nu har jag gjort rum för mina åsikter för att de ska få höras. De ska eka i varje rum och alla ska veta att dem finns. 

Inte bara för mina åsikter har jag lärt mig att stå upp, även mig själv har jag försökt att sätta mer i centrum. Jag har insett att jag inte längre kan acceptera att vara något annat än en enskild invid och inte någon småflicka som låter sig nöjas med det minsta eller puttas undan. Det var bara dags att sätta ner foten, växa ifrån barnsligheterna och börja bestämma över mig själv och hur jag ser på mig själv. 

Att veta att ingenting är som i sagor, att det kan gå åt helvete, att inte förvänta sig för mycket av någon/några man trodde brydde sig mer, att det ibland finns bra stunder som väger upp det dåliga och att räkna de få som står bakom din rygg, det är verkligheten. Ibland är allt orättvist. Ibland känns allt rentav förjävligt. Men ibland får man känslan av att man är lycklig och allt känns sådär perfekt och awesome! 

Quoten är hittad på weheartit.com

Inside all of us is a wild thing.Tulipaner var det här!

Hallådär duuudes! Första skoldagen efter ett skönt lov, känns rätt okej ändå. Dessutom fick vi reda på individuella valet till tvåan och även preliminära klasserna. Känns fortfarande som att det var igår jag köade till aulan, precis som första dagen, och var jättenervös över att börja på gymnasiet. Så länge sen, men den osäkra och en aning blyga tjejen är sedan länge borta likaväl som en del gammalt. Känns bra.

Direkt efter att mamma slutat jobba åkte vi till Örebro för att hämta farmor på sjukhuset, kom hem för kanske en halvtimme sen eller nåt. Nu ska jag snart sätta igång och öva inför svenska nationella, hehe. Jag vet att jag kanske skriver massor om det men om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös! Inte för att jag är blyg, men att tala inför människor, särskilt framför tavlan, är lite av en dödsscen. Shit shit shit.

Jag ska då prata om adoption och hur det är att vara adopterad så jag tänkte att det kanske är nåt intressant att skriva ut på bloggen? Kanske i tankar som svävar? Annars går det såklart bra att lämna en kommentar i nåt kommentarsfält om ni känner för det men jag vet att en del går runt och tror att det är ett väldigt känsligt ämne och inte vågar fråga överhuvudtaget. Hm, får tänka på det och ni får väl säga om det verkar intressant? Inte vet jag. 

Nu ska jag ta och sätta igång, sedan leta på ätbart och njuta av sovmorgonen jag har imorgon! Chill. 

Svar på "A" som i anonym.Hej! Även fast jag uppskattar att ni kommenterar så blir det ju lite lättare att svara på era kommentarer om ni t.ex. inte skriver som "anonym" eller kanske länkar eran blogg? :) Tycker denna filur förtjänar ett svar och denne har nog missförstått mig något. Jag tycker inte att facebook är onödigt, jag är ju själv lite beroende? Haha. Däremot tycker jag det är rätt synd hur facebook påverkar vårt samhälle, det tar liksom över. We're the facebook-generation. Yepp. 

Jag tycker det är roligt att mina inlägg väcker tankar och åsikter, för någon måste ju göra det. Såklart har ingen tvingat mig att använda facebook, helt på egen risk hörredu. Däremot var min poäng, hur många skulle komma till byggnaden och hur många skulle enbart lämna kommentarer. Puss på dig "Anonym"!

In your facebook.

Ska vi prata? Skriv till mig i chatten. Åh, vad gulligt att du älskar mig av hela ditt hjärta! Yes, jag skrev det i din logg för att alla skulle kunna se det. Ring till mig när du ser det här! Wait whaaat, du kan inte leta på din såkallade hemtelefon och ringa mig lite old school? Gash, du puffade mig :') Ohja, istället för att överraska dig i din säng. Du har inte uppdaterat din status på 5 timmar, är du död?! Nej, och min internetuppkoppling dog inte heller, smsa mig om du vill vara en del av mitt liv bitch. Har du ett förhållande nu?! Wow, trodde aldrig att det skulle bli ni! Grattis :') Hade jag inte bytt relationsstatus hade du aldrig vetat, men ja, tack för din "omtanke". Jaha, I see, du är kusin med henne... Yepp, vill du veta vem min mormors pappa var också? Varför kommenterar du söta saker i hennes logg?! För att jag inte vågar titta på henne i verkligheten /blyg_kille. HAHA, han gillade din status! Omg, I've got a stalker ;o

Haha, oj... Större delen av ovanstående text är rätt orelevant men jag bara "for med" så att säga. Nu ska vi komma till the real deal! Om jag, teoretiskt sett, skulle skriva "Jag är ledsen, men jag vill inte leva längre. Brb, högsta byggnaden jag hittar." vem skulle då dyka upp av mina såkallde vänner? Vilka skulle kommentera nåt sorgligt eller om att jag inte ska hoppa? Vad bryr jag mig om en kommentar på facebook när jag känner vinddraget i mitt hår liksom? Inte alls. Vilka skulle gilla och tro att det var på skämt? Jag tror faktiskt de flesta. Åhnej, här har jag inga höga förväntningar på mina facebook-vänner. Vilka skulle komma? Vilka skulle hindra mig? Vilka skulle leta efter mig på den högsta byggnaden? Jo, de få som faktiskt bryr sig. 

Jag tycker att, iallafall de flesta jag vet, är rätt beroende av facebook. Istället för att ha djupa konversationer öga mot öga så skickar vi pingviner och skit i chatten. Inte konstigt att många har problem med att lita på sina medmänniskor. De flesta ser dig som en siffra i deras vänlista och i verkligheten är du mer eller mindre orelevant. Har vi träffats eller inte? Spelar egentligen ingen roll för den som har flest "vänner" på facebook "vinner". Kul spel ellerhur?

Eftersom att "vännerna" bara är en siffra så spelar identiteten ingen roll den heller. Jag kan vara en 50-årig pedofil, en ensam klimateriekossa med 27 katter, en kåt ungkarl som tänder på allt eller en tonårstjej som är osäker på sig själv och skapar en självsäker tjej på facebook. You name it. Det värsta är att du har inte den blekaste aningen ibland. Nu ska jag inte säga att alla har "okända" människor i sin vänlista men en del har faktiskt det. 

Varsågod och fundera på detta! In your face, facebook.

MP3 love.Enligt mig den bästa covern på We Are Young, kanske lite gammal, men ändå den bästa.

Keep calm and pull yourself together.

I stort sett min dag, bilden längst upp till höger är mitt bidrag till samhället, omtänksam jag är.

Hallådär. Vi har nu kommit till sista dagen på påsklovet och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Dessutom startar skolveckan imorgon med en dödar-dag, massa jobbiga lektioner tätt lagda och heldag. Visst låter det lockande? Nej, nu måste jag sätta igång med pluggandet för även fast jag till och med har öppnat böckerna under lovet så känns det som att jag inte har lärt mig någonting. Oopsie? 

Även fast det känns som att du befinner dig vid världens ände, på botten, så finns det alltid en väg upp igen och någon, om så bara en enda själ, som försöker dra dig upp igen. Okej, om du har en rutten dag, men det betyder inte att du har ett ruttet liv. ♥

It's spelled quotes.
Weheartit har talat och detta är vad hen sa.

Tillit och djupa ord.

Tillit. Det kan ta lång tid att bygga upp lika väl som det bara kan finnas där vid början. Ur min synvinkel är tillit något av det viktigaste i alla sammanhang. Dessutom är det inget man går och strör ut, det är viktigt, speciellt och sällsynt. Därför tycker jag att tillit förtjänas och det går inte att köpa. Du kan inte förvänta dig att bara för att vi pratat ett antal gånger så ska jag plötsligt lätta på mitt hjärta och prata med dig om alla mina problem. Det är inte så det fungerar. Jag blir ledsen på människor som missbrukar tilliten, det är värdefullare än vad vissa förstår. Tillit är som en spegel, när den väl blivit förstörd kommer du alltid att kunna se sprickorna.

Allt är så fullt av tomma ord. De säger att 'hata' är ett starkt ord men det är 'älska' också, men det slängs runt som ingenting. För mig har dessa ord värde och det krävs något "speciellt" för att jag ska säga att jag älskar dig. Då menar jag inte ett facebook-förhållande som sedan tar slut eller en vänskap som varat i mindre än ett dygn. Till slut kommer dessa ord att vara fullt missbrukade och därför tappat värde. Då kan vi allt kalla oss duktiga... Eller? Nä, en del ord är till för speciella tillfällen och speciella människor. Lär er skilja på saker och ting. Jag vet inte hur det är med er men det är så jag brukar se skillnaden på falska och äkta vänner.

Trött, tröttare, Hanna.Hallådär alla morgonpigga? Jag är nämligen trött som ett as men jag antar att jag får skylla mig själv lite? Borde veta bättre än att somna efter halv 2. Tror jag börjar vända på dygnet?! Inte bra det här. Hade iallafall en rätt bra kväll igår, inte ensam, tittandes Harry Potter och halvblodsprinsen. Dock har jag inte sett så många "Harry Potter" - filmer som jag kanske borde göra för att förstå? Ehe. Kan det ha att göra med att jag tyckte att de var vidrigt läskiga när jag var mindre? Ja, kanske. Fast... Lite så är det nu med :$ Jag menar, det är ju inte en film med Adam Sandler direkt ;) 

Så... Den som vill ha ett låååångt Harry Potter - Marathon med mig kan ju säga till? ;) Vad kan det ta? En vecka eller? :o Nä, men filmerna är inte lite långa... Och inte lite många heller... :$ 

Idag ska jag ta mig i kragen och plugga satan, faktiskt. Riktigt duktig ska jag vara! Kanske borde ta bort internetuppkopplingen då? Yeeees. Dessutom får jag väl försöka hinna med en promenad med la famille, trevligt. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Påskafton.
Glad påsk på er! Ska snart bege mig till mormor och morfar på ännu en påskmiddag. Lagom tjockt! Dock råkade jag frysa laxen i torsdags, som vi tydligen skulle ha idag, så den är djupfryst :$ Sånt som händer mig antar jag? Ikväll blir det nog bara att sitta hemma, låter kanske lite tråkigt men hellre det än att sitta och dega med massa medelålders (a' Smsa gärna!

Paris har charm.

Paris har charm. Jag har aldrig varit där men jag tycker ändå att staden har charm. Det är något magiskt helt enkelt. Att kolla på bilder på Paris får mig att le, gash vad glad jag blir av det! Vissa säger att det inte alls är speciellt, vilket jag vägrar att tro på. Det finns en anledning till att människor ändå tycker det är något visst med Paris. Det finns, förhoppningsvis, flera anledningar till att allt verkar så perfekt och magiskt i staden. Snälla, förstör inte min vision. Strosa omkring på gatorna och vara i staden dit alla vägar leder, shit vilken känsla. Förväntar jag mig för mycket? Aldrig. Kanske. Ibland. Kanske ibland? Nu? Ingen aning. Allt blir vad du gör det till och jag vill att det ska vara perfekt, magiskt och jäkligt grymt! Bra inställning är vad vi kallar detta! 

Även om jag skulle gå vilse i Paris så skulle det ha charm, jag är iallafall kvar i staden då. Låter jag som en turist nu? Ganska förälskad i Paris dessutom? Bra. För jag är en turist... Och jag är förälskad i Paris. 85 fina och underbara dagar tills jag strosar i Paris och ytterliggare några dagar tills jag invaderar Jersey, blandningen mellan Frankrike och England. Taggad. Taggad. Taggad som fan. /Glad_tjej95

Långfredagen.

God morgon duuudes! Igår var jag barnvakt vilket resulterade i att vi plöjde igenom ett antal barnfilmer. Blev lite segt mot slutet men gick ändå inte och la mig innan halv ett... Bra där! Nu sitter jag hos farmor och väntar på påskmat... Är sjukt hungrig! Har inte ätit någon frukost än :$

Btw, vad tycker ni om vädret då? Jag tycker att det kan gå och ta sig någonstans. Verkligen stekväder!

Något som däremot är bra är att jag inte alls behövde lämna in min mobil igår :') han höll in alla möjliga knappar och sen var den fixad!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Tror det blir lite av en pluggdag resten av dagen...


12-04-05Ph1; min frysta telefon... Ph2; Serien, vars sista avsnitt jag ska kolla på NU.

Hallådär! Jag har nästan nyss städat huset, duktig tjej här va! Väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan åka till m-berg, inte dumt inte dumt. Ska även lämna in min telefon... Skärmen har fryst och har varit så sen igår kväll. Inte lika kul. Hoppas ni får en bra dag!

American Pie: ReunionLaid - Matt Nathanson (LÅTEN i American Pie...)OBS, denna film skall endast ses av folk med rolig humor. Annars förstör ni "American Pie" - Känslan. Rekommenderas även att ni har sett de tre första filmerna i serien så ni hänger med på alla skämt... Tack på förhand!

Vad handlar filmen om? Jo... Ehm... Det är ju lite lättare om ni har sett de tidigare filmerna... Men iallafall! :d Avgångsklassen 99 är tillbaka i Great East Falls för deras klassåterträff. Mycket har hänt sen sist och men humorn är den samma! Filmen "blickar tillbaka" på deras galna fester, pinsamma stunder men bevisar även att internet är för evigt. Allt med en twist av American Pie.

Vad tyckte jag?
Såklart tyckte jag att den var helt awesome, mycket nostalgi där faktiskt! Att vi sedan hade ett marathon förra lördagen hjälpte bara till på traven. Om jag ska vara ärlig så är de tre första filmerna i serien de bästa, med originalcastet, och sen bar det bara utåt. Mina förväntningar på filmen var rätt höga men jag blev absolut inte besviken. Enligt mig är filmen mer än värd att se... Men å andra sidan... Jag tror du måste ha humorn... Liksom.

12-04-04

Hallådär! Nu har Sofia och jag ätit frukost och väntar på att åka in till A-sund för att jag ska till tandläkarn (a' Efter det blir det att gå hem till Irma, senare ta bussen till Örebro, fika och gå på bio med förut nämnda tjejer och Alva! :d Inte alls en dålig dag, kanske till och med en av de bästa på lovet? ;) Nåväl, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

"Funny when you're dead how people start listening"Kvalitén blir alltid så bra i webcamen...

Hallådär! Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik, inte dumt, inte dumt. Väntar på att Sofias buss ska komma så att bror och jag kan åka och hämta henne! Hähä, satan vad bra! Tror vi kan ha väldigt mycket att prata igenom då vi sågs senast i början av september förra året. Väldigt länge sen med andra ord! Hon spenderar även natten här, därför madrassen i bakgrunden, och även hela morgondagen med mig. Kan det bli mycket bättre eller? Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

Whatever you do, don't say you're happy 'cause then people will try to destroy you.Ser detta lockande ut?

Idag har varit en riktig plugg-dag. Mattepappret är gjort (det jag kunde vill säga... :$), mini book-reporten är skriven och boken har jag börjat läsa på samt "svenska nationella" - talet tror jag är fixat. Kul att det är 4 minuters prattid och mitt tal är nästan 9 minuter?! Jag menar, vem vill inte sitta och lyssna på när jag pratar på om oviktiga saker framför tavlan... ;) 

Sitter faktiskt här och ler för mig själv. Jag ler åt hur bra dagen kommer bli imorgon, och såklart hur bra dagen efter den kommer bli. Jag ler åt människan jag träffar imorgon, som är mycket saknad, och åt människorna jag ska umgås med på onsdag. Satan i gatan vad bra allt känns. Nästan lite läskigt. Allt har en tendens till att bli riktigt uselt när man tycker att allt känns bra. Nästan så att man inte ska säga att det känns bra, bara lite så.

Ge mig nåt som tar mig någonstans.Random bild.

Hallådär! Sitter och lyssnar på Håkan Hellström just nu. Föreställ er sena sommarkvällar, Håkans låtar och bra folk ♥ Haha, har ju mina olika musikperioder... Och just nu har jag kommit in i ännu en liten Håkan-period. Guld! Ska snart slänga in mig själv i duschen och sparka igång dagen! Ska försöka ta tag i plugghögen som har hamnat på mitt skrivbord. Inte kul. Hoppas även att det slutar blåsa ute så jag kan ge mig ut på en promenad, vill ju inte riskera att blåsa bort eller så. Har hört att sånt kan hända... Helt klart mitt skräckscenario. 

Fortsätt vara fina människor. För "nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa."

Vettiga saker från allt och ingen.Alla quotes är från weheartit.com

Texten om dig, mig och alla oss.

Låt ingen annan definera dig. Du är du och ingen annan. Stå upp för dina åsikter, även om det innebär att du måste stå ensam, och säg aldrig förlåt för att du existerar. Fall inte för grupptryck och nöj dig inte med att bara vara en i mängden. Var medveten om att du är bra, för det är du. Vi har alla gjort våra misstag, men låt inte de definera dig heller. Alla behöver ibland en andra chans, för alla behöver någon som fortfarande tror på en. Ibland gör väldigt lite väldigt mycket. Våga ta plats. Visa att du finns och lever fullt ut. Nöj dig aldrig med att bara andas och existera. Ta vara på dina nära och kära. De betyder ofta mer än vad du anar. 

Hur ofta hör du allt detta? Hur ofta läser du allt detta? Alltid. Dock är frågan inte hur ofta utan hur mycket du faktiskt tar åt dig. Det är viktigt. Du är viktig.

"This one time... At band camp..."Random bild.

Hallådär alla fina! Igår åkte mamma och jag och fikade hos min kusin, mysigt! Därefter hämta Irma och invänta Alva och Becca som kom en stund efter. Vi körde igång vårat "American Pie" - marathon runt 18 (?) eller nåt? Paus för mat och behovbesök. De sista filmerna var rätt sega och ögonen ville inte riktigt hålla sig öppna :/ Dessutom gick det inte så bra att sova då Irma och jag fick nåt slags skrattanfall... Antagligen av trötthet :$ Lovar er, vadsomhelst var roligt just då. Oh, vi var/är så dåliga att det är pinsamt. 

Jag vaknade igen runt 10 och kunde inte somna om... Det kunde dock alla andra så fick ligga i sängen så snällt... (a' 4 timmars sömn är inget att hurra över men jag är faktiskt rätt pigg just nu! Eller ja, lite seg kanske. Efter att alla åkt hem satte jag mig och pluggade matte, som jag nu tar en låååång paus ifrån, men ska snart gå ner och äta nybakad bröd! Nomnomnom

Tror att jag lägger mig rätt tidigt ikväll... Undrar varför :$ Nåväl, vill bara säga att detta påsklov är och kommer bli grymt. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!