Sista november ,..GAAH, såhär såg det ut för ett år sedan! Undrar verkligen vart snön tagit vägen detta år?! 

Hallådär!

Hade sovmorgon imorse, guld värt! ♥ Följt av en mycket behövd fysiklektion, vore det konstigt om jag sa att jag börjar förstå fysiken nu? :$ LUNCH. En övning i referatteknik tills på fredag, gash, prov i språksociologi på fredag. Tror jag måste fundera på vad jag tycker lite mer! Random mattelektion efter det. 

När jag kom hem blev det en macka och sen satte jag mig direkt med fysiken. Känns som att vi är ett gift par, så mycket tid umgås fysiken och jag ♥ Vem vill vara brudtärna? :$ "Gav upp" aka "skaffade mig ett liv" och satte mig här istället. Ett glee-avsnitt ligger och väntar på mig, alltid lika mysigt med sång och drama... Så länge dramat stannar när man stänger av. 

This is for those who haven't realised what 'grow up' means.

'

Kort: Jag måste skriva av mig. Det känns som att tiden har spolats tillbaka 4 år eller mer. Jag går fortfarande kvar på Rönneshytta skola, vilket jag i vanliga fall skulle vara överlyckig över! Dock är allt jag känner igen mig i bara drama. Människor som går bakom matsalen för att snacka skit, hur vi klättrade upp i trekanten (ett bollplank) och trodde att ingen hörde oss, hur vi valde sida och det var 5 personer mot 6 andra.

Jag trodde verkligen att när man "växer upp", att det verkligen är så också. Att all oväsentlig drama är något vi inte håller på med längre. Men vem försöker jag lura? Vi är fortfarande omogna töntar som försöker att "växa upp".

Jag hoppas att ALLA som läser detta tar åt sig men SÄRSKILT några mer än andra.

Det handlar om hur du ser på dig själv.

<--- Proffsiga tjejer, jag ser dock ut som en död fisk. 

Hallådär fina människor!

Idag var det sune-dagen i skolan för alla teknister och därför är vi klädda som på bilden ovan! Lite coolt var det att se massa teknister gå omkring på skolan. Efter det följde plugg och det är ju inte så intressant! Längtar verkligen till jullovet! Det är ju om drygt 3 veckor. 

Nåväl, nu ska jag leta på lite ätbart, titta på Gossip Girl och njuta av att jag (förhoppningsvis) har sovmorgon imorgon! ♥ En kopp glögg på det verkar inte dumt? Au revoir mes amies. ♥

I stole this from my friend.GAAH, jag stal denhär från min kompis Sofia men jag tyckte det hon skrev var så awesome så jag blev copycat... Hennes blogg ---> http://sofiaaas.blogspot.com/, checka, kommtera, läs or whateeever! 

Och om DU, Sofia Björck, skulle se dehär så måste jag säga att du blivit en väldigt klok kvinna där nere i botten av vårat land! Måste även säga att jag saknar dig otroligt mycket! ♥

I jakt på skjorta och slips, stil och status?

Hallådär!

Dagen började tidigt men jag och Alva bestämde oss för att åka tidigt till skolan för att börja skriva på tekniklaborationen... Eller var det så att jag "tvingade" henne hon insisterade? Ja, så måste det ha varit. Efter timmars av slit med ritteknik och laborationsskrivning blev det äntligen mat! Hur kommer det sig att det alltid är jag som frågar vad det är för mat och säger jag är hungrig när jag sedan inte äter alls mycket? :$

Skolan > bussen > hem > plugga > hämta skjorta hos Nellie (om du skulle läsa dehär, taaaack så mycket för lånet :')) > plugga > äta > hämta slips hos kusin (SJUKLIGT SNYGGT!) > fika med halva släkten > plugga > blogga > MAT

Imorgon ska alla teknister på Allé gå klädda i skjortor och slipsar så då får ni spana efter snygga teknister :$ Random bild - Jag har bildbrist ♥

Attention whores.Bild från We♥It.

Vi har alla våra stunder när vi leker attention whore, grr på det eller? Men när lek blir spel är det inte kul längre. Det som en gång var lek får nu regler och bara de bästa får vara med. Den som syns mest vinner - desperatast efter uppmärksamhet vinner. Vi behöver alla bekräftelse och det är inget att skämmas över... men ibland går det väl lite över gränsen? När spel blir krig är det inte bara att få sig själv att synas mest, det handlar också om att få alla andra att synast minst. I krig och kärlek är allt tillåtet och dehär var krig eller?

För att bli accepterad, älskad och betydelsefull måste du först acceptera, älska och betyda något för dig själv. Självförtroende och självkänsla lyser igenom.

Spy kids: All the time in the world

<--- Nostalgi! 

Cool tjej har just kollat klart på den "nya" spy kids filmen! Inte lite nostalgi heller. När jag var liten lekte jag att jag var spion... Såklart blev jag aldrig lika cool som en spy kid :$

Vad handlar filmen om?

Marissa har sedan en lång tid pensionerat sig från livet som spion - men nu återvänder hon! Till sin hjälp får hon sina styvbarn. De måste stoppa "the Timekeeper" från att ta över världen innan tiden runnit ut. Den ena dagen kämpar Marissa för att vinna sina styvbarns kärlek, nästa dag för tiden med sin familj. 

Vad tyckte moi om filmen?

Hm... När jag var mindre hade jag säkert tyckt att denhär filmen varit awesome, precis som de andra spy kids-filmerna men nu, inte riktigt som jag hade förväntat mig. Kan det bero på att jag vuxit upp och hellre tittar på väldigt snygga men dock blodsugande vampyrer istället för coola ungar som räddar världen? Ja, kanske

För er som kollat på de tidigare spy kids-filmerna så måste ni se denna, bara för nostalgins skull. ♥

Första advent.
"Shake up the happiness
Wake up the happiness
Shake up the happiness
It's christmas time"


Hallådär!

Igår var jag till m-berg, nya skor inhandlades! Älskar dem redan ♥ Vidare på kalas hos mina kusiner och sedan for jag iväg till världens ände, spenderade kvällen/natten/morgonen där med min bitch. How awesome is that?! Mysigt att komma hem till världens julstämning! ♥ Nu ska jag hjälpa mamma att baka till min födelsedag och efter det; dyka ner i matteboken.

In my head (y'Chris Medina - One more time ♥

Värd att lyssna på. För varje dag som går så hittas nya stjärnor, såsom Chris Medina eller varför inte Adele. Nu är det deras tid att fånga alla musikälskare och de är här för att stanna.

I don't wanna look for someone, I want someone to find me.Här är bilden alva! :')

Hallådär!

Dålig bloggning idag men jag tänker inte ursäkta mig, bloggen har helt enkelt hamnat i andra hand. Som vanligt skola idag, random lektioner som inte är värda att prata om osv. Nu känns det verligen att julstämningen börjar komma då det var gröt i skolan idag! Jag är dock inget fan av gröt så såg på medan de andra mumsade i sig. 
Efter skolan satte jag mig på bussen hem, jobbet väntade x antal timmar.  

*På samhällslektionen, vi redovisade om bl.a. adoptinsbidrag*
Klasskompis: Hur mycket kostar det att adoptera?
Jag: Jag har ingen aning! Men jag var inte billig... 
Klasskompis: HAHA, okejj! 
Jag: Ahh, ingen rea här inte! 

Imorgon händer det iallafall roligheter, tur det! ♥

In my head (y'Skulle vilja säga att detta är en bra låt... Men det räcker inte till ♥

Vi säger att vi kan vara oss själva med våra närmaste vänner och då blir vi galna/konstiga/awesome/random. Börja vara galen/konstig/awesome/random utan dina närmaste vänner, då är du dig själv hela tiden. Javisst, människor kan kolla snett på dig när du t.ex. sjunger i korridoren, skuttar över skolgården, attackerar folk utan mening, följer efter folk för att det är kul eller misstolkar precis ALLT men då är du dig själv.

Börja vara dig själv - Inte en dag för tidigt! ♥

En knapp för varje vacker sak.Fräsig tjej gjorde en knapp och en magnet idag på "kärleksdagen" :L Jag och alva är coola, vi har likadana knappar (den till vänster, STATUS).

Hallådär!

Ovärd skoldag idag, sitta i aulan = inte så kul. Det enda som var bra var väl min och alvas knapp-produktion (?)! Skillade tjejer. Efter skolan följde irma med mig hem, awesome! Vi har suttit och druckit glögg och kollat bilder på We♥It. Myyys.
Gaaah, humor ♥

11-11-24

Idag är det en månad kvar till julafton! How awesome is that? :ddd För övrigt sitter jag i biblioteket och pluggar, duktig tjej! :L Idag ska vi ha "kärleksdag" så 08:45 sitter vi alla bänkade i aulan, kärleksfulla som små tända ljus. Har inte så mycket mer att berätta :$ Inte så intressant you know. Mitt 1300:e inlägg också!Sorrysorry, men google är min bästa vän!

All I want for christmas is you ,..Bilden säger väl det mesta? Nu vill jag ha JUL! Bara snön som fattas och sen kan vintern komma på riktigt!

You put a smile on my heart ,..Yey, kreativ tjej på mattelektionen.

"Chill-pill"-dag idag. Inte så mycket vettigt hände om jag ska vara ärlig :$ Imorgon ska vi ha "kärleksdag" eller nåt, låtar ju... KUL? Fast så var det ju inte. Ska rycka upp mig och ta tag i skolarbetet (usch, känns som att jag bara skriver om plugg...)! 

BTW! Vad tycker ni min bild föreställer? :) När jag målade den skulle det bli ett hjärta med en smiley i men nu ser det ju ut att det kan vara en gubbe med stort skägg och fina ögonbryn. Fantasi mina kära vänner!

Ibland gör små saker skillnad ,..Bild från We♥It.

Vet ni känslan av att allt går från dåligt till bra på en väldigt kort stund? Senast igår kändes allt "mindre kul/bra/positivt/roligt" och det kändes som att jag hade somnat i soffan men inte hade orken att gå tillbaka till sängen. Lite så kändes det, bara för stunden, men det var så det var. 

Just nu är allt annorlunda. Problemen finns fortfarande kvar, lika illa och alla är lika skadade men jag såg just en chans, en chans för att det ska bli annorlunda. Det roliga är att för varje erfarenhet så ser vi på ett annat sätt. Ett smartare, mognare, kanske till och med bättre sätt. Denna otroligt lilla sak som antagligen ingen annan har tänkt på - Den flög igenom mitt huvud, igenom mina tankar. Vilken uppenbarelse, wiihoo! 

Vi borde ta reda på de små ögonblicken, detaljerna och minnena för till slut kan det vara de små sakerna som är avgörande. Om någon inte alls förstår vad jag filosoferar om så gör det ingenting.

I searched for a smile, I found happiness instead.Använd bild, jao.

Hallådär! Denna dag gick från low (↓) till great (↑) ganska snabbt, jag har mina vänner att tacka för det! ♥ På tekniken fortsatte jag och Alva med våran raaaacerbil (brum, brum), bra att den körde rätt in i väggen, tappade ena hjulet, studsade osv. Random lektioner efter vår håltimme och sedan hem

Har tagit tag i idrottsgrejen nu, känner mig verkligen duktig! Ska dock ge mig för idag och belöna mig med ett gossip girl-avsnitt! Imorgon har vi älskad sovmorgon - Jag kan ta en riktigt sen buss!

POST-IT: Om jag fick skulle jag sitta och titta på bilder hela tiden på We♥It. Jag förstår inte hur quotes kan stämma så mycket - Kärlek. Ibland känns det som att någon läst min innersta dagbok och gjort om den till olika låtar. ♥

Det är dags att jag börjar kämpa för mig själv.


So worth l♥ving ,..Använd bild.

Hallådär! Dagen började med sovmorgon, guld värt ♥ En rätt bra dag visade det sig bli. När jag kom hem umgicks jag med min kära mattbok men lite fick jag gjort iallafall! Ska leta på lite ätbart, börjar bli lite hungrig nu :$ Inser att det jag skriver är extremt intressant men allt känns faktiskt hyfsat bra nu - Så bra att jag väntar på att något dåligt ska hända.

Men ack, vad vore världen utan drama? Åh, just det, bra.

In my head (y'Glee - Rumour has it/someone like you, awesome ♥

11-11-20Hallådär! 

Imorse var jag på introduktionskurs, tur att jag inte var forever alone för då hade jag inte överlevt 3 timmar. Synd att jag inte får börja övningsköra fören om drygt 1 månad - Perfekt med halt väglag och snöstormar. Sedan dök jag ner i fysikboken, känner mig lite smartare nu! Funderar på om jag ska skriva lite på idrottsuppgiften också. 

För övrigt är jag lagom trött, en bra film skulle inte skada nu! Imorgon och resten av dagarna på veckan är så gott som pluggfri. Ni förstår säkert inte hur skönt det är att kunna stå vid skåpet vid slutet av dagen och säga "Vad ska med hem idag?" och sen komma på sig själv och gå därifrån utan en tung väska

BTW! Var är snön? :$

Fotomässa - Stockholm.

Hallådär!

Imorse vaknade jag och Alva vid 6, vadå pigga? Därefter bussen till huvudstaden, lagom segt! Gaah, fanns så mycket att kolla på! Ett uv-filter och en tidning följde med hem. Bussen hem i ytterliggare 4 timmar, död. Åkte direkt till moster där släkten satt och filurade, chill

Tack Alva för en awesome dag! ♥

Ska själv snart gå och sova, känner mig som en död fisk. Imorgon blir det någon övningskörningskurssak (?), spännande! Dock känns den väldigt lång då alla säger att den är 2-3 timmar lång?! Nästan så att man behöver ha med sig fika för att överleva. 

Be cool.

In my head (y'Alla gillar Dave Days! ♥

11-11-18Sorry for party rocking! Hihu... heeeej :') 

Skaplig dag idag också även fast den började med ett samhällsprov... Efter skolan var det tänkt att jag skulle jobba men det blev inget med det - fika hos kusin istället! Nu är jag hemma, ska packa lite! Sover nämligen hos Alva inatt och imorrn åker vi på äventyr! Tror att bilder kommer! Vet inte hur uppdateringen blir i helgen men ni får gärna vara sociala då jag ska sitta i en buss x antal timmar

Vart är vi påväg? ;)

Det gäller att hitta sin egen väg när andras inte räcker till.

Breaking Dawn: Part 1

<--- En biiild :') 

Jag ska försöka göra en recension av filmen UTAN att spoila allt för mycket. Here I go! 

Vad handlar filmen om?

Well-o-well... För er som inte läst boken eller inte vet, jag ska berätta. Bella och Edward har kommit till ett nytt stadie i deras förhållande. I det stadiet åker den vita klänningen på och prästen fram. Det enda som "stoppar" deras för alltid är att Edward är en vampyr medan Bella är en simpel människa. All I can say is that magic happens in the bedroom. Dethär är första delen i Edward och Bellas framtid, förevigt.

Vad tyckte jag om filmen?

Gaaahh.... Den var helt amaaazing! Jag trodde hade väldigt höga förväntningar och filmen lyckades nå upp till de flesta. Filmen är helt klart sevärd! - Om du är ett twilight-fan vill säga. Jag kan inte vänta tills del 2 kommer ut!

Yesterday was the day before today.

Bilder från igår:Hallådär!

Var lagom trött igår när jag kom hem, trött tjej! Idag åkte jag tidigare till skolan för att göra svenskaprovet och sen två lektioner på det. Spenderade resten av eftermiddagen i Örebro, kul att vänta hela tiden eller hur var det nu? När jag kom hem blev det fysikplugg, känner mig lite IQ-befriad nu. Nu fixar jag lite med en idrottsgrej och sen ska jag ta itu med samhällsplugget, det väntas prov imorgon

Nåväl, det händer mycket kul i helgen som jag får se fram emot! :d

Tjej, 16 år, Sverige; en helt amaaaazing filur.

[Tidsinställt] - Örebro med nice people, awesome."A true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas; over and over again." - Kärlek. Grattis min fina vän! 

Hallådär stalkers!

Dagen har börjat med sovmorgon, ni ska bara veta hur mycket det är värt. Ett par random lektioner och sen tåget till Örebro med the birthday kid, Alva och Becca :))) Just nu sitter vi förhoppningsvis på en god restuarang/matställe och väntar på att bion ska börja. Vi ska nämligen kolla Breaking Dawn - På premiärdagen och allt! Kommer inte hem fören ganska sent ikväll så förvänta er ingen bloggning duuudes. Gaaah, äntligen är Part 1 här! BTW, jag är Team Jacob.

POST IT: JAG MÅR AWESOME!

Hallådär!

Förkyld tjej här va! Tror att kvällen får spenderas med en kopp te och plugg inför veckan. Ska väl fixa lite inför imorgon också. Idag har dagen varit lagom bra, ju mer veckan går, desto bättre blir den. Min och Alvas biiiil vi bygger på tekniken, hightec där va!

Har inte något intressant att berätta, men gaaah vad allt känns bra! :') ♥ Alla förtjänar att någon gång få må såhär bra, att känna hur allt går som man vill och ingenting är omöjligt. När det känns som att man vill stanna tiden för att leva i nuet för alltid, det är då det känns riktigt bra.

Lycka för mig, vad är lycka för dig?Gammal bild.

Har ni någonsin funderat på vad lycka är för er? Jag har. Att sätta ord på det är rätt svårt men det kanske är värt ett försök? En del brukar känna "lycka" när allt går bra, skolan/jobbet är awesome, drömmarna börjar bli sanna och kalendern är fullproppad med roliga evenemang! Inga fel med det, tvärtom, det är awesome! En del brukar bry sig mer om andra än om sig själv vilket är riktigt omtänksamt, önskar jag kunde vara omtänksam ibland. Det är en otrolig känsla att känna att man gjort något för en nära vän eller tillochmed gjort någons dag, amaaaazing. 

Det är också underbart när man känner och vet att man gör någons hela dag, att man kan vara så viktig i en persons liv, det är stort. Jag lovar er, det tar ett tag innan man kommer till den speciella platsen. Jag måste också säga att det är värt det. Det är ingenting bara du kan bestämma över, inget du kan köpa med pengar eller muta med olika lockelser. Tillit är stort, något man varken slösar eller struntar i.

Nu kanske vi kom bort från ämnet... Oops. För mig är lycka när jag lever, verkligen lever! Inte när jag bara existerar utan när jag lever och gör skillnad! Det kanske lät dumt men så är det. Jag tror att varje människa behöver känna att den är betydelsefull och gör en stor skillnad i någons liv (och inte bara dess eget). 

Jag är inte den mest omtänksammaste personen och inte heller den mest framgångsrika. Ibland tar jag folk för givet och märker det inte ens. Även om jag försöker göra en liten skillnad i varjes vardag så är det inte så lätt. Vi kan försöka att vara hur perfekta vi vill men vi kommer aldrig lyckas. 

Allt är som bäst när det delas med någon annan. ♥ End of story.

Oj, var ju meningen att jag skulle gå och lägga mig tidigt men nu har jag suttit och funderat på detta, inte bra! 

Vad är lycka för dig?

In my head (y'Where have you been - Rihanna, inte dumt, inte dumt.

"Du spela mina nerver ut tills dem brast, en cancer i röven vart jag än satt. "Hihu, söt eller vad? ;)

Hallådär!

Har inget speciellt att uppdatera om vilket är rätt trist. Skolan som vanligt och plugg som följde med hem. Var en duktig dotter förut och dammsög på nedervåningen, jättebra tänkte jag! Det var när mamma sa att hon redan hade dammsugit det kändes otroligt dumt. Där får jag för att jag försökte vara duktig! Fixar lite ny musik till mobilen, börjar bli tröttsamt att höra samma låtar dag in och dag ut. Ett avsnitt av The Secret Circle ska nog klämmas in också! 

PeaceOUT.

11-11-14

Hallådär!


Just nu sitter jag i biblioteket på skolan och gör inprincip ingenting alls. Åkte hit för att plugga men det är ju lagom segt. Ska nog gå och dricka en kopp te, mycket mysigare! Tror verkligen att dagen - och veckan - kommer att bli väldigt awesome. Wiihoo, och idag är det alvas första dag på Allé, spännande!

Studera, prestera, fira och jobba.
Jag studerar, ska prestera, kunna fira och sedan börja jobba. Kul.

Hallådär fina söndagsmänniskor!
Helgen har gått riktigt fort, redan söndag och fars dag. Timbuktu spelas genom högtalarna och engelskaplugg ligger på mitt skrivbord. Ska väl börja dagen nu och ta mig i kragen! Om ni tror att jag ska sitta och plugga hela dagen så är det inte riktigt mina planer. Tänkte ge mig ut på en promenad senare men om jag ska vara ärlig så ser det inte så lockande ut. Senare blir det fars dags-middag hos mormor och morfar.

In my head (y'Justin bieber - Stuck in the moment

Lagom gammal låt och jag är inte största bieber-fanet men denhär låten är ju bara för gullig! ♥

112, my heart has been stolen.


Dimman får världen att se mycket mindre ut.

Hallådär. 

Vaknade imorse, duscha och äta frukost (y' Efter det åkte Irma hem och la famille åkte vidare till m-berg! Ett nytt skrivbord och lite följde med hem så nu ska jag fixa till mitt rum och rensa lite hade jag tänkt. Ville bara säga att mitt plugg stalkar mig, lagom creepy. Muggar jag fick från Irma igår. ♥

11-11-11, 11:11:11.

[Tidsinställt] - In tha school just nu!Bild från We♥It.

Hur ska jag börja? Förutom att denhär dagen kommer bli awesome! Dehär datumet, dehär klockslaget, helt amaaaazing! Jag är så glad. Känns verkligen som att allt börjar fixa sig också, små som stora saker. Jag hoppas verkligen ni också önskar er nåt :') Kanske låter lite fucktard att älska ett datum och klockslag så mycket men det har och betyder väldigt mycket som jag inte kan förklara då det kanske låter ännu mer fucktard. 

BTW! Bloggningen kommer vara riktigt low idag då jag går i skolan och sticker direkt till jobbet sen. Efter det kommer Irma, vi ska ha dejt med våra mycket snygga pizzor och "fira" 11-11-11, 11:11:11 ;) Men det kommer nog bilder på det, måste ju spara minnen från en sådan dag! Hihu, vi ska ju tillochmed byta presenter!

<--- Kärlek. ♥

Karma's a bitch.

Hallådär!

Idag har varit en bra dag, tillochmed en väldigt bra dag. Det gillas starkt! Nu sitter jag här och traglar med svenskan och samhällsboken och ingenting vill verkligen fastna! Usch, vad trött jag blir. Nåväl, får iallafall hoppas att nåt fastnar även om det inte känns så. Vid sidan av pluggandet håller jag på att installera mitt sims 3 som äntligen kommit tillbaka! Det har nämligen varit borta. In my head (y'Cher Lloyd - With Ur Love ft. Mike Posner

Godmorgon! Sitter just nu i biblioteket på skolan och har just gjort klart min laborationsrapport, duktig tjej! Nu ska jag snart gå vidare och dyka ner i anteckningsblocken, yey... Men ville bara publicera denhär låten som jag hörde på MTV (min älsklingskanal ♥) imorse. Idag slutar jag tidigt, vilket är väldigt skönt. Tänk att det snart är helg, gud vad chill!

In my head (y'Eric Saade – Hotter Than Fire, inte så lite bra låt heller! Dance.

Greta - Surviving summer

<---- Filmen! 

Vad handlar denna om då?

Jo! Greta är en väldigt krävande rebellisk tonåring som pressar alla till det yttersta. Hon skriver ner alla tänkbara sätt man kan dö på i en liten anteckningsbok men även allt hon vill göra innan hon tar sitt sista andetag. Hennes mamma klarar inte av henne längre och skickar därför iväg henne till hennes mormor och morfar över sommaren. Någonstans mellan rebellisk och alla problem inser hon att det finns något finare i livet än att tänka ut olika sätt att dö på.

Vad tyckte jag?

Den var helt klart värd att se! En bra vardagsfilm som heter duga. Förutom det "vanliga" får filmen en att inse hur mycket en bra mor och dotter - relation är värd och hur man ska kunna räkna med de som finns runtomkring. Men kom ihåg! Ibland gör du saker bara för att skapa drama och det gillas inte.

11-11-09Kanske inte just matte jag pluggar nu men pluggar det gör jag!

Hallådär!

Kom hem för x minuter sen! Åkte till skolan tidigare för att plugga, duktig tjej. En rätt chill fysiklektion och LUNCH efter det, nomnom :') Efter det tog jag tåget (första ggn jag åkte tåg alldeles ensam men jag hittade rätt) till Örebro. Tandläkaren på direkten och sen upp mot stan. Möta roliga brudar och känna skuldkänslor för att vi "tappat bort" den tredje bruden, oops. 

Nu ska jag leta på något ätbart, min mage kurrar så mycket och högt så att en jordbävning skulle kunna startas. Pinsamt där va! Kanske måste klämma in lite plugg också fast det känns som att jag pluggat väldigt mycket. 

BTW! Råkade trycka på stopp-knappen på bussen förut när jag skulle tända lyset och bussen var nedsläckt. Bra att vi var mitt på motorvägen också, men det finns ju en första gång för allt ;)

Did something special happen today? No, I'm just happy.En random bild på ett random löv.

Hallådär! (Mycket medveten om att jag alltid skriver "hallådär!" i början av inläggen men jag kommer verkligen inte på någon annan hälsningfras... Alla andra låter lite "konstigt" eller vad man ska säga. Det känns inte okej.)

Har parkerat mig framför denna fyrkantiga sak men ska snart skynda mig härifrån, har nämligen kommit på att jag spenderar allt för mycket tid framför denhär dumburken och facebook. Inte konstigt att jag aldrig "hinner" plugga när dumburken "tar" all min tid. Förut var jag på utv. samtal också, scarY. Nä, men jag är nog en snäll skötsam liten flicka! :')

3 st charmiga prov väntar på mig nästa vecka, ojdå! Samhällsböckerna ligger och trycker i väskan, de ska bli mitt sällskap nu och kanske en timme framåt? Tills jag stupar. Kärlek ♥

GAH, imorgon ska jag åka tåg... All by myself. To be continued...

Hm... Massa onödig text som är helt random men iallafall! Randomness is awesomeness. ♥

Det krävs två för att gunga på en kompisgunga ,..Hihu, många saker har hänt på dendär gungan :$

Hallådär!

Första skoldagen efter lovet - Känns ganska ↓. Det var iallafall kul att träffa klasskompisarna igen (y'. Efter skolan drog jag mig mot A-sund för att spendera eftermiddagen/kvällen med Irma. Vi gjorde... Ingenting men det var kul ändå :') Nu ska jag leta på mig något ätbart och sen dyka ner i min underbara säng, känner att jag varit allt för trött idag :o 

Hihu, ser fram emot allt (okej, det är inte så mycket men iallafall) roligt som kommer hända framöver! (y'

I need to be needed.Kollade nyss the secret circle och denna quote blev sagd, eller nåt i den stilen iallafall!

10:05Random bild.

Godmorgon! Nu är vi här vid lovets sista dag, usch och fy! Hur den ska spenderas är inte 100% än men chill ska den bli iallafall. Vanligt söndagsfix är iallafalll klart! Kanske kolla på allla avsnitt på alla serier, titta lite film, ta med kameran på en promenad? Ja, det finns mycket att göra för den sista dagen ska vara my waaaay

Hur spenderas eran sista lovdag? Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! :)

Filosofi.- Tycker att vi missbrukar ordet bästa vän. Numera kan det lika gärna vara en disktrasa. 
- Sanna vänner däremot är som små chips i chipspåsen, de är lite bättre och lite mumsigare.
- Jämför dina problem mot världens och dina blir genast i-landsproblem
- Random människor som inte hälsar när man hälsar är otrevliga typer. 
- Falska människor får dig att le medan äkta människor får dig att lysa.

KronjuvelernaDenna film såg vi igår! (Hade skrivit världens text som bara raderades sen... Kul osv.)

Så... Vad handlar den om?

Hm... Okej, gansk snabbt såhär! Fragancia och Richard Persson är jämnåriga och bor i den lilla staden. Vi får se hur hon berättar hennes uppväxt på ett polisförhör då Richard Persson blivit skjuten och hon är misstänkt. Hennes uppväxt har varit minst sagt rörig men för att få en rätsida på det hela är det mer än nödvändigt. 

Filmen bjuder på kärlek, dramatiska händelser och förvirring.

Jag tyckte den var...?

Rätt... konstig och lite klurig att förstå vissa gånger men människorna i filmen gjorde helt klart filmen! Handligen var sorglig och lite knepig dock :o Passar bra till vardagsfilm!

You'll only see what you wanna see ,..Hallådär!

Har försökt skriva en recension om filmen Kronjuvelerna men texten raderas hela tiden, usch vad less jag blir. Idag har det hänt väldigt ointressanta saker, så ointressanta att de inte ens behöver skrivas. Senare åker jag ner till kusin + familj, alltså flyr fältet, medan massa människor kommer hit. Kul.

Small things seems big.

[Tidsinställt] - Sorrysorry, men samma anledning som förut ;)))


11-11-04

[Tidsinställt] - Jobbar just nu (antagligen) och sticker till Alex och träffar fina brudar direkt efter!Hallådär!

Detta är alltså ett tidsinställt eftersom att jag inte vet hur mycket jag skulle ha hunnit blogga idag egentligen. Snart är höstlovet slut vilket är väldigt synd, det har verkligen gått för snabbt! Å andra sidan blir det väl kul att träffa klassen igen efter en veckas uppehåll men dessa högar av måsten och plugg lockar inte särskilt mycket! 

Trots att lovet har sprungit som-jag-vet-inte-vad så har det varit ett bra lov iallafall och det är ju inte fy skam. Hoppas ni haft ett lika chill och awesome lov som jag! 

Avslutar detta inlägg med TGIF så hörs vi när vi hörs!

In my head (y'Inna - Club rocker // me like ♥

Uppkopplad med världen igen ,..

Bjuder på en liten minibildbomb eftersom att uppdateringen har varit low ↓ idag.

Hallådär levande som döda!

Tjejkväll hos Alva igår som sagt, spenderade natten där också! ;) Vi myste framför tv:n, datorn samt pratade massor. Riktigt härligt att hitta på nåt. Idag satt vi bara och degade framför tv:n också, riktiga soffpotatisar. Nästan pinsamt! Pappa hämtade iallafall mig och Becca (y' 

När jag kom hem sen så kom moster och kusin, fikapaus :)))) Det slutade med att familjen impulsiv drog iväg för att kolla på en bil, smart. Kan också meddela att jag har både tv och internet igen så nu har jag kontakt med omvärlden! :d 

Nu ska jag ner och hänga upp tvätt osv, kan bli en riktig hemmafru snart? Sedan ta en mugg glögg och sätta mig och kolla på alla serieavsnitt jag missat.

Trött tjej!

God morgon... Eller ska jag säga god dag?

I vilket fall som helst så är jag ganska vaken nu men otroligt seg. Vi (Alva, Becca och jag) har suttit och degat framför tv:n, riktigt chill! Vet inte riktigt när jag kommer hem men det blir väl någon gång senare idag. Resten av dagen har jag inte planerat men den blir väl lagom chill den också :')Random använd bild ur arkivet.

The smurfs

<---- Denna såg jag på för ett par dagar sen! 

Vad handlade filmen om?

Hm, ja, självklart smurfarna! De lever säkert i sin lilla by tills Gargamel hittar ingången. De måste då fly men Clumsy springer fel och Papa och några smurfar måste då springa efter honom. Där ställs det mot väggen med Gargamel, att hoppa in i konstig hål eller tillfångatas av honom. Utan att veta vart de är påväg hoppar de in i hålet och kommer till en plats där de aldrig varit förut, New York. Med Gargamel i hälarn har de små blåa figurerna det inte lätt! 

Vad tyckte moi?

Alltså... Ja... Åh, vilken gullig film :') Väl medveten om att detta är en barnfilm sitter jag och småler. Alla måste erkänna att smurfarna är de sötaste varelserna i en påhittad värld :) Jag tycker såklart att den är sevärd men sen beror det ju på hur mycket barnasinne man har kvar :$

Tillåt er att vara barn någon gång ibland, det är så svårt att komma ihåg nu när allt ska vara så allvarligt och seriöst. ♥

Let yourself be loved.


Finding someone who's worth fighting for ,..En bild sen en dag som jag inte minns vilken.

Godmorgon! Idag vaknade jag sent, väldigt skönt! Tro nu inte att jag vaknade precis nu för jag har suttit uppe och sorterat med mina bilder. Dock går det inte så bra och jag får egentligen inte ihop någonting så jag tror snart att jag överger idén om någerlunda sorterade bilder på datorn. Pain in the ass är vad det är. 

Nu ska jag gå ner, äta frukost och fixa iordning mig. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Ny kategori: Quotes about stuff.


Wiihoo, nu har jag fixat en ny kategori här på bloggen, kände nämligen att det fattades nåt. Får se när första kommer ut men förhoppningsvis snart! :)

Pirates of the Carribean: On strangers tides

<---- Denna film såg jag för några dagar sen! 
Har även kommit på att det tar sjukt stor plats att ladda upp hela bilden i originalformat så blev i miniatyr istället! :) Fast det funkar väl lika bra?

Iallafall... Till filmen nu då! Jag vet att den är ganska "gammal" men tiden har inte räckts till för att hinna se den, tills nu då. 

Vad handlar filmen om?

Well-o-Well... Kapten Jack Sparrow är huvudkaraktären i denna film och i jakt efter ungdomens källa. När någon sedan söker män under hans namn blir han misstänksam. Han blir en del av Kapten Svartskäggs besättning som seglar mot ungdomens källa. På skeppet är även hans forna kärlek Angelica, även känd som Svartskäggs försvunna dotter. 

Vad tyckte moi om filmen?

Hm... Ja... Vad ska jag säga? Den var bra och helt klart sevärd men om man jämför med de förra filmerna så slår dem denhär med hästlängder. Något jag inte gillar är att varken Keira Knightley eller Orlande Bloom är med. Hade gärna velat se hur deras "nutid" hade sett ut.

11-11-01En redigerad bild som jag tog igår (y'

Hallådär!

Kom hem för en timme sen och dagen har spenderats hos saknade Alva i Åsbro. Vi gick ut och fotograferade, myyys. Pratade väldigt mycket också, behövligt! Imorgon blir det ännu trevligare då jag ska tillbaka till samma place tjejkväll med Alva och Becca :)

Måste bara säga att jag älskar quotes (eller citat på svenska), de är så underbara. Egentligen skulle jag kanske ordna en helt ny kategori med bara quotes men eftersom att varenda inlägg innehåller det så lär det bli lite svårt. 

Har ni någon quote som ni tycker om lite extra mycket? Eller ett ordspråk kanske.

Har inte så mycket mer att säga mer än att dagens bilder kommer upp så fort jag har kollat igenom dem :$ Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥

Is this what it feels like? To be clueless.Vad hjälper det om du viskar till alla andra men inte säger till mig?

God morgon! Vaknade för 10 minuter sen (alltså 08:00). Är det ens lagligt på lov? Lider. Första november idag, mycket kul som kommer hända i november! :) Vädret är lagom kasst och så är resten av världen. Positiv tjej. 

Denhär rubriken och bilden var tänkt att vara publicerad igår kväll men jag struntade i det för jag trodde att bilden inte gick att ladda upp... Vilket var tur det! 

Nu ska jag ta mitt lilla liv, äta frukost och invänta dagen! Senare åker jag mot bättre tider eller trakter (?), ÅSBRO är iallafall planerat. ♥