STOCKHOLM!

Äntligen hemma från huvudstaden!

Hade det såklart awesome och så men tyckte att man kände sig smått stressad hela tiden :o Tror inte stockholm är nåt för mig... Men kul var det iallafall!

Måndag: Besökte riksdagen, hade stadsorientering och kollade på romeo och julia på dramaten! Riksdagen var oooootroligt stoooor :o Kul osv när man kommer bort ifrån klassen ;s Stadsorienteringen gick väl ganska bra, blev väldigt mycket tunnelbana (tunnelväg enligt becca (a')) och gående! Inte bra för fötterna! Romeo och julia var också bra men man var tvungen att lyssna hela tiden för att hänga med. Blev ganska segt ibland.

Tisdag: Naturhistoriska museet (cosmonova), skansen och grönan! Museet var ganska segt också... Cosmonovan var cool men vi satt så högt upp :s Inte bra om man är höjdrädd. Synd att 3D effekterna stoppades också ;s För er som inte vet vad cosmonova är så är det en 3D bio (y' Vi såg flying monsters som var sådär. Alla filmer som visas är ju faktafilmer! ;)

Vidare till skansen, satte oss uppe på solliden och fikade (y' Grönan efter de, otroligt kul! Hade ju tänkt att jag inte skulle åka någonting först men det blev iallafall lite grejer (y' När kvällen var slut var jag hes, inte bra inte bra.

Onsdag: Shopping och sen tåget hem! Vaknade ännu hesare, kändes som att jag kommit i målbrottet eller nåt :$ Iallafall, sen iväg och shoppa! Fick med mig ett par shorts, leggings, mors dag present, "bokstäver" och gooodis :d Jobbigt att släpa på packningen från lidingö (där vi sov) till tåget... Men det var ännu jobbigare att släpa på den till riksdagen första dagen ;s En ganska chill tågresa hem och nu sitter jag här (några timmar senare).

Har inte ens packat upp allt än men jag orkar verkligen inte ;s

Kommer sakna alla nattamackor, interna skämt, pressade bussar, att se ut som dagisbarn i våra klasströjor, ha fina morgonfrisyrer, trängas i kön till toan osv. Fast... Just ja, träffar ju alla på måndag ;) Awesome.

Sen kan jag ju säga också att min mobil har laggat ihop så har inte alls många bilder, inga alls typ. Är ruskigt sur och istället har jag en samsung hightec mobil utan kamera och musik. Mina kontakter har också försvunnit så har i stort sett inget liv! Tråkigt det kan vara ibland.Mathilda och Frida på tågstationen i hallsbergOskar L, Carl och Emma utanför riksdagen

Det var nog i stort sett alla bilder som jag vågar visa :$ Men knäppte ett par bilder med elins kamera som jag hoppas få! Om ni vill se mer bilder så kan ni gå in på mina klasskamraters facebook för deras mobiler/kameraor (s?) funkade! (y'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback