In my head (y'

Beautiful - Bethany Dillon

Lalala, gammal låt men iallafall? Tycker denhär låten är så otroligt bra. Till alla er som har dåligt självförtroende, dålig självkänsla, inte är nöjda med er själva osv, lyssna på låten! Ingen är nöjd med sig själv helt och hållet, antingen så är det psykiskt eller fysiskt. Vi behöver inte vara perfekta. Vi har alla problem men vissa är bättre på att gömma dem än andra. Ibland spelar det ingen roll hur älskad man än är när man bara vill kunna älska sig själv.

Idag tycker jag att det är allt för många som är riktigt duktiga på att peka ut sina mindre älskade grejer och även andras. Man behöver inte ett finger eller en mening som säger vilka fel man har för man är mycket medveten om dem. Vissa saker går bara inte att ändra på. Tycker att alla borde ta och tänka lite extra på dehär, lite think outside the box.

Tidsinställt:
Nu tror jag att vi håller på att shoppa loss i stockholm stad! Vårat tåg skulle komma tillbaka till hallsberg 17:30 så förväntar mig väl att jag är hemma till 18 (y' Vi hörs när jag är hemma på riktigt (aaa'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback