"Hare Bra"

Woohoo! Igår kom min kusin med sin symaskin så klänningen är ihopsydd och jag har fållat (s?) den där nere :d Nu ska bara banden på och lite till! Känns verkligen awesome :) Den kanske inte ser köpt ut men den ser awesome ut för att vara gjord av mig :o

Idag är det onsdag för den som inte vet det. Hade som vanligt lektioner... Fick tillbaka "boken om mig själv", fick veta hur det gick för mig på nationella i engelska (det gick rätt awesome kan jag ju säga) och hur musikprovet (som vi gjorde idag) gick! Trodde det skulle gå sämre men godkänd blev jag ju iallafall!

Dessutom hade jag och alva egen lektion idag på idrotten! Den gick också hyfsat awesome kan jag väl säga :) Faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå! Det visar på hur mycket vår klass har växt tillsammans och enskilt! Tror att stockholmsresan kommer bli awesome! :d Längtar!

Något som gjorde mig förvirrad idag var... Att vi åkte länsbuss till skolan idag? :o För er som inte vet så bor jag i en liiiten håla där det inte går några länsbussar = inga busskort = konstig buss. Det var iallafall väldigt förvirrande och eftersom att jag egentligen inte gillar länsbussar så mycket så blev det en rätt konstig morgon :o Dessutom så fick vi åka den bussen hem också?! Såååå inte okej.Vet att bilden inte blev så bra men ville inte att bussen skulle köra över mig (a' Det står iallafall "Hare Bra"... Men eftersom att man är lite IQ befriad så sa man ju "Kanin bra :D"!


Kommentarer
Postat av: Karolin

Kan inte du ladda upp ditt bildspel som du gjorde till bilden? :) Vill gärna se den!

2011-05-18 @ 21:55:34
URL: http://www.oneandeleven.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback