Fredagen den 13:e ,..

Hejsan ni trevliga människor som fortsätter att klicka er in på min blogg som är väldigt random! För det är ju alltid kul (a' Vore ju nästan lite tråkigt om det bara var jag och en annan ensam stackare som läste min blogg? :$ Hihu.

Iallafall! Fredag = skola... Tyvärr så var varken alva eller becca t i skolan! KATASTROF! Mina tjejor har bara försvunnit... Tragiskt. Men jag hoppas att få se dem på måndag iallafall, för det vore mycket trevlans tycker jag allt! Annars har det inte hänt så mycket, varit en ganska chilldag faktiskt!

Efter skolan blev det m-berg! Fick med mig en bikini (så jag slipper bada naken på torsdag när vi ska ha klassikerdag...) och shorts (så jag slipper dö av värmeslag i sommar...)! Så tycker allt var ganska nödvändigt jao :)

Kollar runt mig själv, usch! Ser bara en massa klädhögar som måste bort... Surt. MEN! Tror jag tar reda på dem senare... Inte nu iallafall. Dock verkar det inte bli så bra väder imorgon... Tråkigt.Fiiin bild nere vid hamnen i storstaden a-sund!

BTW! Idag är det fredagen den 13:e men ännu har det inte hänt något allt för konstigt! Får hålla tummarna och hoppas på att det fortsätter i den stilen...


Kommentarer
Postat av: Micki

Åh vad roligt med lite shopping!:)<3 Skulle också behöva en bikini.. fast jag har 3 stycken! haha. Men man kan aldrig få för många :D<3

2011-05-13 @ 22:02:22
URL: http://mickikarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback