Första maj ,..

Idag är det första maj, är väl rätt så trevlans antar jag? :) Har nyss suttit och fikat med familjen, det var nice (y' På förmiddagen åkte mamma, jag, min kusin + kusinbarn till godegård (s?) för att gå på marken :d Det finns så sjukt mycket mer saker och sånt där än i a-sund ;s Dock började det snöa/hagla/regna vilket var hemskt ;o Det var kallt innan eftersom att det blåste så det blev ju inte direkt bättre? Great.

Senare följer jag med pappa in till a-sund för att intervjua farmor (aaa' Hoppas på fika och kakao (aaa' Ätbara saker är ju alltid lika trevligt!

Imorgon är det skola (som vanligt), orkar verkligen inte! Men blir ju iallafall en rätt chill vecka har jag för mig? För på onsdag ska jag och becca t ha jour (torka bord, stå i cafeterian och annat), det brukar inte vara så roligt egentligen? Men man får väl offra sig ibland? ;) På torsdag tror jag vi skulle ha nationella i matte, inte så kul. Men har inget att oroa mig för tror jag så det ska nog gå! På fredag har vi leeeedigt! Nice! Ser rätt ljust ut ändå!

Ciao.Random bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback