CHECK IT OUT!

Hoho, jaja! Tänkte vara en hygglig vän och länka till min biiiaaatch elin :') Nu sitter ni och tänker "ååhhh, ännu ett fjortisinlägg på alla dessa jobbiga bloggar" men nej ;) Fjortisinlägg är lite näää. Men iallafall, ni är ju en härlig liten grupp med människor som alltid kollar in min blogg så ni borde väl veta vem denna superwoman är? ;) Om inte, elin heter hon och hon är lagom crazzzzy! ;)

Madeforthis.blogg.se <--- KLICKA!

Glöm inte heller att mina andra vännor också har bloggar! Alla är inte länkade men några iallafall! Länkarna hittar ni i min drodown meny ;)Den blonda kvinnan till vänster är Elin och den rödhåriga andra kvinnan till höger är Irma. Sen har vi ju kryckorna i bakgrunden också... Dem är Pernillas ;)

Iallafall! Den blonda kvinnan har åter igen börjat blogga så hennes kära blogg tycker jag att ni ska kika i! Hon bloggar flitigt (ibland eller väldigt sällan) och ja, vi får väl hoppas att det håller i sig ;) Men inget är lovat. Kom ihåg, checka bloggen ;) Jag vet att ni vill... Annars kanske hon kommer och förvaltar er eller nåt.

www.madeforthis.blogg.se <--- *klick*

PS. På torsdag kommer ett tidsinställt inlägg ut här på bloggen... Det vill ni inte missa! DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback