11-05-09

Idag mina vänner har jag och några andra KF:s (Kristna Fjortisar...) varit konfirmerade i exakt 1 år! Haha, vi var allt ett härligt gäng! Det finns ett inlägg tror jag om konfalägret vi var på i kategorin "Oförglömliga stunder" eller nåt sånt (y' För den som är lite intresserad av att veta nåt om det...Titta så fina och vita vi var!

En annan större grej med idag är att idag fyller min älskade bror 18 år! Känns lite konstigt faktiskt? Men men, ålder är bara en siffra! Men iallafall, grattis grattis till honom :') (y'

Annars har hela denhär dagen varit rätt awesome! Väldigt varm och solig! Men eftersom att jag är sååå smart så glömde jag nyckeln till skåpet hemma... Inte riktigt så bra. Men större problem blev det när jag skulle in i huset när jag kom hem och insåg att jag inte har någon hemnyckel heller :o Fick vänta tills mamma och bror kom hem!

Senare kom kusin + familj och firade bror! Det var trevlans! Vi åt pizza och finfina kakor! Niiice.

Imorgon skulle jag ha varit barnvakt men så blev det inte så är fri (y' Kul det med. På onsdag fyller min bitch 16 år så ska till henne och fira med ett par (20 st...) tjejor! Det blir nog nice det med. I helgen ska jag umgås med min fina vän irmaaaa (y' Det blir också nice :o Vi ska somna i min soffa har vi bestämt... Sånt är bra, mysigt och sånt annat vettigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback