Sunedagen, 13/6-11

Har inte bloggat ett tag så bloggar dag för dag nu istället!

I måndags så hade hela skolan städdag på förmiddagen. Lagom segt att städa ur bänkar, skåp osv. Som tur var hade jag tagit med mig massor hem under veckan så behövde inte bära hem så mycket i måndags (y' Efter att hela klassen hade städat klart övade vi på vår låt (y'

Resten av dagen fortsatte med sunedag! För er som kanske inte vet så är sunedagen en tradition på min (förra) skola där man i klassen klär ut sig i ett speciellt tema, går runt på stationer och tävlar mot de andra klasserna! Dagen avslutas alltid med godisregn.

Vi i min klass hade togatema så vi hade vita lakarn och sånt på oss! Tvivlar på att vi vann men kul var det iallafall! Jag och Elin hade även en station under dagen där det var lagom mycket kaos! Ojojoj. När dagen var slut så slog vi (jag, becca t och elin) ihjäl lite dötid = satte oss på ett café och fikade! Mysigt.

Därefter tog vi åsbrobussen hem till becca för att klä skrindan/balvagnen/vagnen.Rebecca å, Frida, Anna och Elin (y'Pernilla och Becca t (y'Pernilla och jag :oPG!Ida och Karro (y'Oskar O, Carl och Jespher :pKlassen (y'Vårat lakarn vi gjorde till våran vagn!

Har såklart fler bilder på facebook så kolla gärna där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback