Sista natten med gänget, 17/6-11

Igår (fredag) var jag till Skara sommarland på sista natten med gänget som är en avslutningsfest för massa nior!

Elin kom hem till mig tidigt och runt 12 åkte vi in till a-sund, hämtade irma och köpte godis (y' Bussen gick ifrån a-sund runt 13 och sen var vi påväg! När vi kom fram var det inte jättebra väder men sen började det regna också -.-' Surt. Som tur var så slutade det regna och mot kvällen blev det ännu bättre väder! Dock badade jag ingenting men det var så kallt, blåste osv :s

Verkligen en kväll att komma ihåg! Bl.a. att irma, sofia och elin sjöng kareoke! Det lät väl lite sådär men kul var det iallafall! Efter deras fina framträdande började vi leta på det omtalade discot! Hittade ett inomhus men där var det sjukt varmt! Istället höll vi hus ute i tälten där det var lika mycket ös men inte lika varmt. Bästa känslan som finns är när man känner basen gå igenom kroppen.

Alla dansade, hade roligt och var höga på livet! Tycker det var kul att de flesta a-sundare dansade med varandra också! Ni som inte åkte missade verkligen nåt! Kan inget annat än säga att det var awesome för stämningen och allt, det var perfekt! Slutade på toppen dansandes till big brother låten fest i hela huset.

Efter discot började vi dra oss mot bussarna och bussresan hem var skön! Vaknade vid Olshammar och hann lagom att vakna till tills vi körde in i a-sund. Trötta, sega och halvt sovande gick jag, irma och elin hem till irma och sov. Skönt.

Såhär blir det när man delar med sig av sitt godis...Aww, kärlek.Är man desperat så är man...Do you wanna taste my lollipop?Höhö.Sofia och Elin gillar kuddkrig (y'Jag?Pernilla och Emma... Dedär vann dem på första försöket! Tänk om jag också kunde ha sån tur -.-'

Kort sagt: Denhär kvällen var något jag aldrig kommer glömma! PARTY!


Kommentarer
Postat av: Julia

Kvällen var AWESOME! :D

2011-06-18 @ 15:30:24
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback