New York MinuteIgår natt kollade jag på denhär gamla filmen (från 2004 tror jag?).

Även fast den är så gammal har jag aldrig tagit mig i kragen och sett filmen. Ska jag vara ärlig så var den väl sådär, lite b. Lite för barnslig, lite för dålig. Vissa stunder var kul och ibland kunde man kanske skratta! Den duger till vardagsfilm eller om man vill fördriva tiden ;) Men man kanske inte ska ha så höga förväntningar.

I rollerna är olsentvillingarna och Eugene Levy (som jag mest känner igen från american pie). Filmen handlar om Jane och Roxy, två enäggstvillingar som är allt annat än lika. Jane är skötsam, har bland de bästa betygen och ska hålla ett tal i New York för att få ett stipendium till Oxford (tror jag det var?). Roxy däremot är raka motsatsen. Hon skolkar från skolan, planerar aldrig och tar inte så mycket ansvar. Tjejerna försöker att hålla sig så långt ifrån varandra som möjligt men det går verkligen inte i New York. För vad gör man när man ar ett psykfall och en skolkpolis efter sig? När man vill till Simple Plan inspelningen eller när man måste komma i tid för att kunna hålla sitt tal?

Men men, filmen är förutsägbar och allt så men vill ni fortfarande se den så gör det! :d Det är trots allt en tjejfilm... En rätt lam sådan men iallafall.
Trackback