Brännbollsdagen och avslutningsmiddagen, 14/6-11

I tisdags spenderades hela dagen uppe vid IP för vi hade brännbollsdag. Årskurserna tävlar mot varandra och sådär. Dock förlorade vi alla matcher förutom en, tror inte vår klass var så pepp när det regnade och sådär :s Men men, inte blev vi sura för det :d Man är ju inga dåliga förlorare ;)

Efter det tog jag och becca t bussen hem till henne och sen fick vi skjuts hem av hennes mamma för mina skor var dyngsura :(

Vi åt iallafall mat, fixade det sista på skrindan och sen gjorde vi iordning oss för avslutningsmiddagen som hölls på kvällen! Vi blev väldigt snygga måste jag säga ;) Kvällen började i aulan där varje klass framförde något spex!
9a - Dans
9b - Bildspel
9c - Film - Robin Hood
9d - Film - En vanlig dag i 9d
9e - Låt - Gjorde om Martin – (Du Ar Sa) Yeah Yeah, Wow Wow!

Hähä, det var verkligen kul att kolla på allt som alla hade gjort! Men mest kul var ju att det kom fram massa lärare och berömde oss för låten och "textvideon" som var i bakgrunden!

Kvällen fortsatte i matsalen med en fin middag, massa tal från hjärtat (eller improviserade tal), allsång, dansande osv. Tog massor av kort och dansade tills klackarna stod i taket! Tack alla nior för den underbara kvällen, ingen kväll man glömmer i första taget direkt ;)Becca å och Elin (y' Fina tjejor...Elin, Irma och Louise :pSofia (y'Elin, Julia, Becka, Julia och Irma ;)Karro och jag :)Alva och jag (y'Simon - Han som alltid hade svarta kläder på sig men kom i en rosa tröja!Arvid, jag, Irma, PG och Love ;)Övre raden: Arvid, Ricky, Love och PG
Undre raden: jag

Denna bilden får avsluta men det finns många fler bilder på facebook!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback