Avslutningsdagen, 15/6-11

Igår (onsdag) slutade väldigt många nior grundskolan, t.o.m. jag ;).

Haha, skämtosido ;) Det är faktiskt något jag varit ganska "rädd" över, att släppa taget om så många eller att plötsligt förändra så mycket väldigt snabbt är inte riktigt min grej tror jag? Hoppas iallafall att jag håller kontakten med de flesta och inte glider ifrån dem allt för mycket :(

Igår morse vaknade jag jättetidigt och kunde inte somna om! Kanske var det nerverna som spökade lite? Satte mig iallafall vid facebook en stund. När det blev tid började jag göra mig iordning, äta frukost och allt annat nödvändigt! Satte på mig min klänning och satte upp luggen, inget allt för avancerat!

Åkte med bussen in och väntade på att alla nior skulle börja gå till landskyrkan. Vi hade en väldigt fin avslutning med många elever som sjöng och/eller spelade. De delade också ut klassikern i kyrkan. Något som "berörde" mig var att rektorn sa att vi var "klasslösa" nu. Att vi inte har någon klass längre, att vi inte är 9e längre, att vi är "fria" fram till hösten. För mig är inte fri när jag är "klasslös" för det känns som att jag är vilsen.

Gå tillbaka till skolan (klassrummet), fika lite, ge presenter till våra klassföreståndare (Lars-Erik och Maritha), kolla på bildspelet och så :) Tror faktiskt inte det var så många som grät, knappt ingen. Kanske för att inte så många har insett än att de faktiskt tog slut där, att vi inte kommer komma tillbaka eller ses efter sommarlovet.

Efter det gick vi upp till ledet för att kunna gå ner för trappen, skrika vårat och sedan få massa blommor av släkt och vänner :)

På trappan:

Jag - 1, 2, 3!
9e - FINT FOLK KOMMER ALLTID SIST!

Efter vårat trappan-moment så började vi dra oss mot vår snygga skrinda! Tog lite bilder och sådär lite överallt. Åkte skrindan med 9e och hade en aweome time! Efter ett par varv och mindre röst kvar klev vi av och tog en klassbild! Därefter blev det fika hemma hos mig med släkten. Vila litegrann och sen in till a-sund igen för att träffa folk, äta pizza och sånt som kvällen hade att erbjuda! Kvällen slutade med att jag och elin satt hemma hos filip och fikade (y' Kom hem vid halv 1 och somnade kanske några minuter efter!Jag :p HAHA, happy face man var då x'dPernilla och Alva!Sofia och Elin (y'Jag och Alva :)Elin, Filip och jag! :)9e - Vårat utsläpp på trappen! Som även är med på na.se! KOLLA HÄR!Folk!9e och våran vagn!

Har nog lite bilder på facebook också! Haha, men kommer aldrig glömma bort hur insane vi var! Trots allt var vi en awesome klass som levde livet! ♥ Har så roliga minnen med er!

Och du, lova mig att vi inte är såna som glider ifrån varandra ♥

Kommentarer
Postat av: Irma

Jag är inte klasslös och kommer aldrig vara det! För jag kommer alltid ha 9B! OCh samma sak för di Hanna, du har alltid 9E! :) <3

2011-06-16 @ 13:09:06
URL: http://irmma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback