YEY!

Igår förmiddag åkte mamma, jag och pensionärerna (morfar och farmor) till lerbäcksmarken och shoppade loss... Eller? Nä, men fick med mig marknadschoklad och det är väl det bästa :o Hähä, min drog. Vi kollade på Kikki Danielsson men själv tycker jag inte att hon var något speciellt att hurra för :$ Vidare hemåt för att fika! :d

Senare blev det att gå ner och kolla på lilla astrid (mitt kusinbarn), en liiiiten beeeebis, jao. Där blev det lite smått mer fikande (y' Hem efter det och äta fisk :oGullig bebis, jao.

Efter maten osv blev det att cykla till min bitch som skulle tälta vid Multen med några roliga brudar. Vi försökte få upp tältet men det var inte lätt... Blev iallafall kvar där, hämtade sovsaker och tältade jag med! Det blev dock en sömnlös natt (sov kanske 1 timme eller mindre?!) och begav mig hem kl 8, tidigt för sommarlov! Nu sitter jag här och bloggar lite (y' Har inte gått och lagt mig än... Hm... Kanske borde göra de?Dehär är konst... Elin och Emma (y'Ser ut som att det är klart... Bara att lägga sig och sova ;dEtt tält i ett tält :$ + Elin!

Hejdå, nu ska jag dejta sängen ganska rejält... Får se om jag bloggar senare... Mycket senare. Idag kommer ett inlägg upp på Irmas blogg 11:11 (y' Hon har även visat livstecken på sin blogg och gjort ett inlägg! Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback