X-men: First class


Vi har väl alla kollat på x-men som små, yngre eller unga? Om inte nu!
Kan ju säga att jag iallafall har gjort det. Har alltid tyckt det varit lite coolt med övernaturliga krafter, t.ex superkrafter, trollkonster och sånt ;) Magiskt ni vet. Hähä.
 
Dock har jag krassligt minne och kommer inte ihåg vad alla x-men filmer handlade om (kanske borde kolla om dem?). Iallafall! Nu till den nya filmen ;)
 
Den nyaste filmen är filmen ovan och handlar om innan, när och hur allt började. Hur mycket mer behöver jag säga? Det är x-men, vilket betyder att det alltid är spännande! Kollar ni på filmen så blir ni nog inte besvikna, känns inte som ett tvång att se filmen men har du tittat på de andra filmerna så gör det ju inget att kolla denhär också! ;)
 
Så... Om ni hade en "superkraft" eller mutation som det faktiskt är... Vilken skulle du vilja ha?
 
Själv skulle jag vilja kunna läsa tankar och sånt, alltså vara en telepat (är det så det kallas?) :o Det verkar så coolt! Faktum är att det faktiskt går också... Om du känner en person tillräckligt bra, umgås tillträckligt länge/ofta så går allt på räls tillslut. Det kan vara din bästa vän, syster, mamma, bror osv osv osv. Någon som står dig nära helt enkelt. Inte bokstavligen, såklart, men ni förstår ändå? Ni vet när du och t.ex. din bästa vän avslutar varandras meningar, inte behöver prata men förstår varann ändå (osv)? För mig är det äkta vänskap, kärlek, eller vad det nu är. När en person är så viktig för dig i ditt liv, att den är en del av dig, då är det äkta kärlek.

Och nej, att vara beroende och besatt är inte samma sak. Bara för att säga det liksom.

Ciao.
Trackback