Blue Crush

 
Detta är en gammal goding från 2002!
 
Jag tittade på den på måfå för att kolla på film och inser att jag sett den förut ;)
 
Filmen handlar om: Anne Marie, en surftjej, som förbereder sig för pip masters (tror tävligen hette så?). Det är dock inte så lätt som många tror. För 3 år sedan var Anne Marie med om en drunkningsolycka och miste nästan sitt liv, på exakt samma plats där pip masters hålls och på samma tävling dessutom. Förutom tävlingen som sätter stor press och nästan ångest på henne så är hon både mammafigur för henne själv och sin lillasyster.
 
Mitt upp i allt blir hon även uppraggad av en fotbollskille som bor på hotellet där hon jobbade. Trevligt trevligt... Men fotbollskillar har ju alltid en speciell roll i filmer som man noga ska akta sig för!
 
Vad tycker jag om filmen? Hm... Jo... Filmen duger gott och väl till vardagstittande men är du ute efter en "helgfilm" så kan jag nog inte råda er att se denna. Att filmen har sina år på nacken gör såklart att filmen inte riktigt mäter sig med dagens filmer som är lite bättre gjorda osv... Men fortfarande, värd att se!
 
Den ger känslan av att visa att man ska satsa och att det är allt eller inget som gäller, i alla lägen! Nu när jag tänker efter... Så är livet precis som pip masters... Man måste kämpa, satsa och bara se vart man landar. För som sagt, man surfar bara inte på pip masters... Man dör också.
Trackback