Blue Crush 2: No limits

Ni ser rätt! Det är en efterföljare på Blue Crush!
 
Vad handlar denna film om?
 
Dana är en surfgalen tjej, dock fast i Malibu, med sin överbevakande pappa. Hennes mamma, som dog i cancer när hon var 5 ynka år, brann precis som Dana för att surfa. Men Danas minnen av sin mamma är bleka och suddiga.
 
En dag, efter att ha läst hennes mammas dagbok många gånger, får hon nog och åker till sydafrika för att förverkliga hennes mammas dröm, nämligen att surfa vid Jeffreys Bay. Vägen dit är lång och inte alls så smidig som hon först hade trott när hon lämnade Malibus trygga gator.
 
I sin resa inser hon att det är något hon letar efter. Antingen sig själv, sin mamma eller bara en familj. Hon får lära sig vad tillit verkligen är, hur mycket en familj verkligen betyder och genom det vem hon är.
 
Hon hamnar ofta med huvudet under vattnet men akta er, pappas flicka kan också! Det sägs att pappa betalar men denhär gången är det dyrt, hur mycket är hans egen dotter värd? Är det värt att förlora henne också eller är det dags att lägga lite tid på familjelivet?
 
Vad tyckte jag?
 
Jadu... Till att börja med, den har ingenting med första filmen (Blue crush) att göra så titeln är nog bara för att sälja filmen mer skulle jag tro? ;) Tycker att denna film förtjänade en egen titel men men... Filmen handlar inte allt för mycket om surfing heller... Men för att vara en surfingfilm så kanske det är lite lite? Inte vet jag.
 
Om vi nu istället fokuserar på det positiva så ska vi se! :d Filmen gav helt klart en feelgood känsla, något jag gillar otroligt mycket! Den motiverade mig till att verkligen se mina drömmar i det verkliga livet, se mig runt i världen och vara självständig. Fast ja... Vi vet ju alla att det inte är fullt så möjligt. Men om jag inte hade haft brist på pengar, ålder och passion för nåt så hade jag helt klart gjort de! Eller ja, alla har väl en passion för nåt kan jag tro men mitt är i sånt fall mycket stillsammare än att surfa ;)
 
Själv tycker jag att denna film är mycket bättre än ettan men många andra tycker att den första filmen är bättre ;) Jag säger: kolla själv och se vilken du gillar bäst! :d
Trackback