Oinbjuden gäst vid poolen!

Usch! Jag skulle sola förut och vips så såg jag denna lilla krabat sitta på kanten! Höll nästan på att dö! Eller, nej. Jag lever i högsta grad men kan ju säga att jag skrek... Ganska högt också för den delen.

För dig som inte vet så är jag rädd för insekter, kryp, ormar, ödlor, grodor osv. Kanske är jag lite mesig men skulle ni vilja gosa med denna groda/prins när ni ligger och solar eller? :o Inte jag iallafall!

11-07-31

Hej folket!

Har, som ni kanske ser, fixat ny header (y' För övrigt så är det awesome väder ute! Synd att sitta inne. Kom nyss hem, har varit och handlat med m&p ;) Kul liv. Hihu, kan även tillägga att det verkar sjukt kul att åka på språkresa :o Men jag vill inte åka själv så den idén sågades ganska snabbt tror jag -.-

Snart ska jag och mamma gå ner till kusin + familj, kul!En av bilderna som finns i headern, YEY!

Animationsheader (y'

Är så glaaad! Min "animationsheader", som jag kallar den, funkar äntligen! Har trasslat med den sen 9 imorse. Med paus för frukost och handlande på willys (a'

<--- Check it out!

Fast jag vet inte om animationen funkar när det är liten bild... Men kolla på headern annars! :d Har alltid undrat hur andra bloggare har fått sin header att byta bild och nu vet jag ;) Coolt känns det.

Practical Magic

Denna film såg jag inatt, trots att den är gammal (1998) så såg jag den först inatt! Haha, när jag var mindre tyckte jag att magi, häxor, övernaturliga krafter osv var spännande och det var nog först och främst därför jag valde att titta på denna gamla goding. Men sen är ju en film med Sandra Bullock och Nicole Kidman aldrig fel, right?
Filmen handlar om: Gillian och Sally Owens, två häxsystrar som lämnas hos sina mostrar då deras mor dött av brustet hjärta. Det vilar en förbannelse över dem, att när de hittar sann kärlek till en man så dör han, tragiskt nog. Filmen utspelar sig när de är vuxna och de måste tillsammans använda mer än bara lite magi för att kunna fixa sina egna problem. Gillian är nämligen förföljd från de dödas grav medan Sally nästan helt förgäves försöker hitta sin sanna kärlek, utan att han avlider.
Hm... Det lät kanske inte alls bra när jag förklarade filmen men det var iallafall så den var :d Kolla om ni vill eller så låter ni bli! (y'

Soul surfer


Denna film såg jag på för ett tag sen! Soul surfer heter den iallafall! Började få in surftema i mina filmval så jag fortsatte på samma stil! Den är från 2011 (y' Vill även flika in att filmen är verklighetsbaserad!
Tänkte inte skriva en allt för lång åsikt om denna film, ett måste att se räcker nog gott och väl?
Bethany Hamilton älskar att surfa, havet är hennes hem och surfning hennes liv. Det tar dock en oanad vändning när hon är med om en hemsk olycka. Hon blir attackerad av en haj och förlorar sin vänstra arm. Först tror hon att allt ska bli som normalt igen, inga konstigheter, men det är först när hon inser att surfning är ganska mycket omöjligt som hon förstår vad som egentligen har hänt.
Filmen handlar om att kämpa, att tro på sig själv och andra och att göra det omöjliga till möjligt!

Lilla vän, för dig är livet så underbart, för mig, det tar snart slut med raketfart ,..

Hej alla trevliga (eller otrevliga) människor som fortsätter att kika in på min blogg, det uppskattas!

Har som sagt varit och jobbat idag, blev 3 Ica-timmar ;) När jag kom hem kom kusin på fika + kollade brors bil (y' Sen satte jag igång med mitt hemmaspa :d Har lagt ansiktsmask, rakat benen + smörjt med bodybutter, målat tånaglarna osv ;) Den avslutas med ett bad i badtunnan ikväll! Nice.

För en stund sen åkte moster, mormor och morfar, de kom nämligen på ett snabbt besök de också ;) Hehe, trevligt det är när släkten kommer på besök spontant! :)Ska väl försöka skrapa ihop en ny header sen också, vet bara inte av vad... Men det visar sig! Har lite planer osv som jag skulle vilja se bli verklighet men känns synd att sitta klistrad här när det är någerlunda bra väder ute!

Redo för jobb!

Nu sitter jag här, ska snart gå ner och börja trampa iväg på min supersnabba cykel :d Vi hörs väl någon gång senare idag men oj, nu blev klockan mycket! Ciao!Om jag stannar - Gayle Forman

Denna bok läste jag ut igår tror jag (a' Fast min bok ser inte ut såhär för den är pocket... (a' Men det fanns inga bra bilder på pocketboken :/
 
Vad handlar boken om?
 
Huvudkaraktären heter Mia, en person som älskar klassisk musik, spelar cello, har en rockig pojkvän och en kärleksfull familj. Allt tar dock slut på bara några sekunder, Mia och hennes familj är med om en bilolycka och den enda som klarar sig är Mia. Nåja, nästan iallafall. Hon hamnar i koma och det är där boken "utspelar" sig. Nu har hon bara valet kvar, att leva vidare eller släppa taget.
 
Även om hon har kvar många som älskar henne så har hon fortfarande förlorat sina närmaste, sin familj. Går det att återvända utan dem eller blir det för svårt? Mia är förvirrad, rädd och vilse men hon gör sitt val tillslut.
 
Vad tyckte lilla jag? :)
 
Den var bra och en bok du borde ha på din "att läsa" - lista! Jag förväntade mig mer men den dög gott och väl. Till skillnad från andra böcker av samma "typ" så handlar denhär boken om själva "valet" medan de flesta andra böcker handlar om innan h*n dör eller efter att h*n dött och någon bearbetar sin sorg.
 
Även om boken var bra så var den bara det, bra. Den satte inga "spår" inom mig mer än att jag kommer ihåg att jag har läst den men alla böcker tar dig inte i handen och säger "det ska alltid vara du och jag". Det är dock såna böcker jag gillar, som antagligen de flesta gillar men dehär var inte en sån bok.
 
PEACE OUT.

In my head (y'


In my cowgirl boots - Tabby (Rock version)

Hihu, me like it! Detta är alltså inte originalet, som jag föresten inte gillar, utan detta är en "rockversion" :d Jag gillar den MYCKET bättre! ;) Ehe... Tycker att originalet låter som någon barbieversion :$ Oops. Men jag slänger in musikvideon till originalet så får ni skaffa er en egen åsikt! :d

Originalet ;)

11-07-29

Jag känner basen gå igenom kroppen - SHIT, det är den bästa känslan som finns!

Dålig uppdatering idag men jag ger inga förlåt! Har ju jobbat idag, började vid 10 och slutade 18:35 :o Buhu, tycker det är skapligt tråkigt när Ica-bilen kommer timmar försent -.-' Ska nämligen jobba imorrn också (på en lördag!) men tur som det är så är det max 5 timmar och $$$ gillar/behöver jag! :d

En liten stund efter att jag kom hem kom även resten av familjen hem! Ett stort + på att dem hade med sig McDo med sig hem :') Var verkligen vrålhungrig! Men det var inte allt dem hade med sig hem... Bror skaffade bil idag (y' Me like: hans bas! :d Den är inte dum, inte alls.

Nu ska jag fixa lite osv, vila inför imorgon med andra ord (a' SES.Hehe, en bro jag ofta brukar gå över, fast den såg mer trashig ut förut... Men jag antar att någon snäll pys har fixat den ;) Antagligen våra grannar? :o Eller någon annan ^^

Ps. Det kommer komma recensioner på boken Om jag stannar och filmen Soul Surfer så håll utkik! Ds.

HEART

Hjärtat är inte perfekt, det har sina törner och fel, det är som kärlek. Det vi ständigt "söker" efter är "perfektion" eller att "passa in" och om vi inte är det som vi vill vara så älskar vi inte oss själva tillräckligt mycket, vilket vi borde. Trots att kärlek inte är perfekt, inte ens hälften av alla gånger, och den har sina törner och fel älskar vi kärlek iallafall. Kanske vi borde lära oss att göra med människor? Don't you think?

Deep feelings, I know. Håller på att rensa min garderob och det feels good! Imorgon blir det jobbet... Men eftersom att jag har köttbullar och makaroner i matlåda känns det rätt bra ändå :d

Got 2 Luv U!

Vi kör på snabbloggning! Inatt sov jag hos irma, idag hämtade m&p mig och sen bar det iväg mot Motala! Fick med mig lite kläder hem osv... Kul liv. Imorgon är det sommarjobbet som gäller, då kan alla andra få fint väder... Dock inte jag. Nu ska jag ut och ta vara på den lilla sol jag får ♥Hehe, gillar vad jag ser (a'

Från en håla till en stad!

Hej alla fina människor! :d Tror jag?

Idag har jag sommarjobbat, började ju kl 8 som vanligt på onsdagar. Finns inte så mycket mer att säga x'd Men men! Som rubriken säger, "från en håla till en stad", så ska jag faktiskt från en håla till en stad ;) Nämligen A-sund. Vill ni nåt så är jag i Irmas säng, GRR ;) Haha, men skämtåsido, jag sover där inatt ;) Kameran följer med så får vi se om det blir några bilder!

PS. Dehär är tidsinställt så förhoppningsvis har jag slutat nu ;) Om det inte skulle vara så... Så jobbar jag järnet! :d Men tror som sagt inte att jag bloggar nåt innan jag åker till A-sund, därav tidsinställda.Hihu, saknad tjej på bilden :o Kolla gärna hennes blogg också :L www.irmma.devote.se

Blue Crush 2: No limits

Ni ser rätt! Det är en efterföljare på Blue Crush!
 
Vad handlar denna film om?
 
Dana är en surfgalen tjej, dock fast i Malibu, med sin överbevakande pappa. Hennes mamma, som dog i cancer när hon var 5 ynka år, brann precis som Dana för att surfa. Men Danas minnen av sin mamma är bleka och suddiga.
 
En dag, efter att ha läst hennes mammas dagbok många gånger, får hon nog och åker till sydafrika för att förverkliga hennes mammas dröm, nämligen att surfa vid Jeffreys Bay. Vägen dit är lång och inte alls så smidig som hon först hade trott när hon lämnade Malibus trygga gator.
 
I sin resa inser hon att det är något hon letar efter. Antingen sig själv, sin mamma eller bara en familj. Hon får lära sig vad tillit verkligen är, hur mycket en familj verkligen betyder och genom det vem hon är.
 
Hon hamnar ofta med huvudet under vattnet men akta er, pappas flicka kan också! Det sägs att pappa betalar men denhär gången är det dyrt, hur mycket är hans egen dotter värd? Är det värt att förlora henne också eller är det dags att lägga lite tid på familjelivet?
 
Vad tyckte jag?
 
Jadu... Till att börja med, den har ingenting med första filmen (Blue crush) att göra så titeln är nog bara för att sälja filmen mer skulle jag tro? ;) Tycker att denna film förtjänade en egen titel men men... Filmen handlar inte allt för mycket om surfing heller... Men för att vara en surfingfilm så kanske det är lite lite? Inte vet jag.
 
Om vi nu istället fokuserar på det positiva så ska vi se! :d Filmen gav helt klart en feelgood känsla, något jag gillar otroligt mycket! Den motiverade mig till att verkligen se mina drömmar i det verkliga livet, se mig runt i världen och vara självständig. Fast ja... Vi vet ju alla att det inte är fullt så möjligt. Men om jag inte hade haft brist på pengar, ålder och passion för nåt så hade jag helt klart gjort de! Eller ja, alla har väl en passion för nåt kan jag tro men mitt är i sånt fall mycket stillsammare än att surfa ;)
 
Själv tycker jag att denna film är mycket bättre än ettan men många andra tycker att den första filmen är bättre ;) Jag säger: kolla själv och se vilken du gillar bäst! :d

YEAH, I'M AWESOME!

Eller så är det iallafall det känns ;) Har just anmält mig till en Nikon kamerakurs som följde med när jag köpte kameran, känns rätt bra. Synd att den är i september... Är ju ett tag kvar! Förut ringde min bitch och sa att hon hade hittat KOFTAN! Haha, vad glad jag blev :')

Nu tänker ni säkert att det är en helt vanlig kofta... Men ni har fel! Den är speciell, snygg och efterlängtad! Elin förstår. Så imorgon köper hon en till mig och sig :d Det är planerat så iallafall (aaa'Såhär ser jag ut idag? Shorts är skönt.Vackert.Så sjukt mycket vackrare! Man ska bjuda på sig själv eller hur var det? ;)

Trött tjej?

Känner mig sjukt seg idag :o Men sen jag kollade ut genom fönstret så blev jag liiite piggare (y' Ska snart slänga mig in i duschen, äta frukost osv. Har inget planerat för idag men det ryktas om att jag ska göra rent poolen? :o På min lediga dag! Iallafall... Man får ju sola (a'Random bild.

Det gick just upp ett ljus för mig (I)

Jag presenterar er för:

A.K.A min "depplåt"

Det var ett tag sen jag lyssanade på denhär (och det är ju bra) men när jag väl lyssnar på den så kommer minnen kan jag lova. Denhär låten är gammal men den går inte att ersätta, finns för mycket känslor i låten.

Jag har just kommit på att man inte kan hjälpa att man förändras, man gör det med tiden. Och det är grejen med tid, den förändrar. Man kan inte hålla ihop med någon "bara" för vänskapen man har för med tiden kommer den rinna ut i sanden precis som det ni hade gemensamt. Det svider att säga så.

Att förlora/glida ifrån sin "bästa vän" är inte som att tappa bort en femma, det är som att ofrivilligt hugga av en del av dig, för det är vad din "bästa vän" är, en del av dig.

Jag ser, till och med senast idag, att jag glider ifrån människor som förr stod mig närmare för varje dag som går. Såklart gör det ont och såklart vill jag spola tillbaka tiden men som sagt, alla förändras. Nu när jag tänker till så kanske det är bäst så, jag menar, människor kommer att komma och gå i ditt liv men vissa är här för att stanna!

Det jag egentligen vill säga med hela texten är att: du är inte den första som gått genom mitt liv och inte heller den sista.

Veronica Maggio – Sju sorger

Nu har jag precis filosoferat för mig själv och ni fick ta del av mina tankar, kul för er. Kan även inflika att det inte har hänt något "speciellt" med tanke på inlägget... Endel brukar bli helt snurriga när man tänker lite djupare än vad vattenpölar brukar vara (a'

Har ni någon "depplåt" eller någon åsikt om inlägget så är det bara att kommentera! :)

11-07-25

If you talk behind my back, you're in perfect position to kiss my ass! Just sayin'

Hej allihopa, äääälskar när ni kikar in på min blogg! :d Men det är nåt som fattas... Jo! Vart är alla kommentarer? :( Blir ju lite ledsen när ingen vill lämna en liten rad till mig :/ Aja, får väl överleva för denhär gången! ;)

Idag började sommarjobbet vid 11, ouch. Slutade vid 19 och åt mat precis när jag kom hem ;) Nu har jag suttit och bloggat och kollat runt! Trevlans. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det händer inte alls mycket när jag jobbar i stort sett hela dagen :/ Men imorgon är jag iallafall ledig, tummen upp på det (y'!Hm... Lite överredigerad kanske (a' För vi vet ju alla att gräset/gärdet/det gröna egentligen inte är så grönt :o

Blue Crush

 
Detta är en gammal goding från 2002!
 
Jag tittade på den på måfå för att kolla på film och inser att jag sett den förut ;)
 
Filmen handlar om: Anne Marie, en surftjej, som förbereder sig för pip masters (tror tävligen hette så?). Det är dock inte så lätt som många tror. För 3 år sedan var Anne Marie med om en drunkningsolycka och miste nästan sitt liv, på exakt samma plats där pip masters hålls och på samma tävling dessutom. Förutom tävlingen som sätter stor press och nästan ångest på henne så är hon både mammafigur för henne själv och sin lillasyster.
 
Mitt upp i allt blir hon även uppraggad av en fotbollskille som bor på hotellet där hon jobbade. Trevligt trevligt... Men fotbollskillar har ju alltid en speciell roll i filmer som man noga ska akta sig för!
 
Vad tycker jag om filmen? Hm... Jo... Filmen duger gott och väl till vardagstittande men är du ute efter en "helgfilm" så kan jag nog inte råda er att se denna. Att filmen har sina år på nacken gör såklart att filmen inte riktigt mäter sig med dagens filmer som är lite bättre gjorda osv... Men fortfarande, värd att se!
 
Den ger känslan av att visa att man ska satsa och att det är allt eller inget som gäller, i alla lägen! Nu när jag tänker efter... Så är livet precis som pip masters... Man måste kämpa, satsa och bara se vart man landar. För som sagt, man surfar bara inte på pip masters... Man dör också.

In my head (y'


TAT - Jump


TAT - Cover of soulshine (Allman Brothers)

TAT - Heaven on earth

Har nyss kollat Blue Crush 2: No limits, otroligt bra film! :d Bloggar mer om den och första filmen som bara heter Blue Crush imorgon! Som vanligt jobbar jag imorgon och det är risk för att sluta sent, som varje måndag, och då kommer ju bloggen lite efter. Har inte ställt några tidsinställda och har inte tid med det nu heller så vi hörs när vi hörs!

Duplicera sig själv?


Vi har väl alla någon gång hoppats på att kunna klona sig själv? Vara på flera platser samtidigt osv... Ja... I photoshop blev det verklighet! Dock är inte denhär bilden så nogrann och även min första "dupliceringsbild" så la inte ner allt för mycket tid på den... (a' Vet ni inte hur man gör så skickar jag med videon jag kollade på!

Verkligen en lätt film att följa! Enjoy!

18:01

Hej! Har ännu en gång parkerat mig här idag :o Inte bra! Hade ju tänkt vara duktig och fixa grejer på mitt rum men det går aldrig som jag tänkt mig :o Blir nog ett PLL avsnitt sen iallafall... Men först: Ta reda på klädhögar!


Var som sagt nere hos min kusin förut... Roligt nog stod det pärlor på bordet! Resultatet ser ni ovan (a'

11-07-24

Nu har jag parkerat mig här igen, inte bra inte bra! Slänger iallafall in ett snabbt inlägg för ska faktiskt inte spendera hela dagen här... Hoppas jag. Förut åkte jag, mamma och pappa till farmor, trevlans. Håller på att föra över bilder till hennes usb-minne! Kan knappt tro att hon har nåt eftersom att hon inte kan smsa :$

Senare tror jag det blir att besöka kusin + familj, det blir trevligt! :dRandom bild, jao!

Just sayin'

Jag konstaterar: att post-it lappar is thaa shiit!

Allt för länge sen, saknaden kommer tillbaka igen ♥

Jag vill trotsa gravitationens lagar och vara fri
Inte vara instängd bakom säkerhetens trygga dörr
Jag vill inte att mitt liv ska vara min största fobi
Inte förbli samma människa som jag var förr
Jag vill förändras, förändra, göra något minnesvärt
Inte vara kvar i mammas trygga famn
Jag vill göra något vågat, kanske till och med vulgärt
Inte gå efter samma gamla namn
Jag vill göra något annorlunda, börja leva mitt liv
Inte bara drömma om att vara fri

Random... Vet inte hur det låter eller hur det ser ut men jag vet att det kändes bra när jag skrev det så någonstans måste det ju vara bra. ♥

I want freedom, peace and love!

Gick ut på en liten promenad förut och kameran följde med! Hihu, har fortfarande mycket kvar att lära mig och det gör man väl bäst medans man håller på? ;)

Senare vet jag inte vad som händer, det är ju cruising i "storstaden" men känner mig inte så värst pepp på att åka in! Har inte riktigt besämt nåt med någon heller så ja, blir nog att ta det lugnt ikväll! Får väl se vart jag hamnar men det slutar iallafall i sängen (aaa'

POST IT: GLÖM INTE VARA AWESOME IDAG!

Ehe... Har faktiskt en förkärlek till post it-lappar :d Där kan det stå olika citat, saker man måste göra, saker man inte ska glömma osv :d Så ja, glöm inte vara awesome idag! Verkar vara en rätt skön post it.

Är hemkommen från Alvas place, sov över där inatt :) Ska väl berätta lite snabbt om gårdagen kanske!

Igår började det med att jag jobbade, ruskigt segt kan jag säga er! Iväg till frisören efter det, hon cuttade mitt hååår :d Blev inga stora förändrigar... Hoppas jag. När det var klart skjutsade mamma mig till åsbro där jag skulle spendera natten :) Det var tänkt att vi skulle tänka men alla hörde väl hur åskan mullrade osv... Inte kul att sova i tält då inte!

Så det blev en tältning i Alvas rum istället! Lika bra det.

Idag vaknade jag upp i Alvas rum, fick ligga och stirra upp i taket för de andra sov -.-' Kul liv. Men nu kan jag inte sitta här heller, jag har massor av lördagsfix att göra! :D

POST IT #2: Förut när jag kom hem så stod ett stativ i mitt rum :ddd Glad tjej! Då var det nämligen så att pappa hade tagit fram stativet som jag inte visste att vi hade :o Iallafall, tack pappa! :d

POST IT #3: Glöm inte skänka en tanke om inte kärlek till Norge ♥Hm... Ehe... Fin tjej där va! Bilden tror jag är tagen av Becca? :)

In my head (y'

Denhär killen vet verkligen vad kärlek är! Stor respekt till honom och hans fru dessutom ♥

11-07-21

Hej kära bloggläsare (om ni existerar)!

Nu är jag hemma, eller ja, kom hem vid 20 men det blev ju lite att göra innan jag kunde sätta mig ner och skriva ett litet inlägg. Åkte ju som sagt efter jobbet iväg med mamma och pappa neråt i landet! Imorse var vi uppe med tuppen och det bar iväg till Ullared! Älska, älska och älska ♥ Har åkt runt lite i Sverige tills vi lite innan 20 såg skymten av Brändåsen. Nu: Bilder!

Imorgon blir det inte alls mycket bloggning, kanske ingen alls! Har ju lite fullspäckat imorgon men vi hörs väl på lördag om inte annat? :) Självklart köpte jag saker i Ullared också men det kommer inte ut på bloggen, om det inte blir outfits då ;)

Massa kärlek till mina vardagsänglar och resten av världen ♥ PEACE OUT.

In my head (y'

Hm... Drogar låten lite sisådär halvt :') Fin är den.

Älskade lillasyster ♥ Del 4 ,..

Åh, lillasyster, jag önskade verkligen att du var här nu och tröstade mig. Be mig göra ostsmörgåsar utan kanter eller visa några av dina nya danssteg som du alltid hittade på. Jag saknar dig verkligen!


Gräset kändes hårt, marken kändes brännande och skrapsåren på benen jag fick när jag ramlade tärde på mig inifrån. Smärtan, tårarna, tanken på att snart göra dig sällskap, det fick mig att le. Jag hasade mig upp och satte mig lutad mot den nya gravstenen, din gravsten, något jag inte ville acceptera då. Mamma kom utspringandes, velandes, letandes efter mig. Till slut fick hon ögonen på mig, jag kände en lättnad. Ju närmre hon kom, desto mer hörde jag hur hon flåsade. När hon kom tog hon mig i sin famn, vaggade mig och sa att allt skulle ordna sig. Vi bara satt där, oberörda, i tystnaden. Min älskade trygga tystnad.

 

Efter en evighet i tystnaden öppnades kyrkdörrarna ännu en gång och alla människor kom ut. Ett par män bar din kista och kom emot oss. Vi reste sakta på oss, försökte se anständiga ut och ställde oss på rätt sida om graven. Plötsligt blev allt i slowmotion, nästan stillbild. Det enda som rörde sig var jag och mina tankar som virvlade omkring överallt. Det var som när man spelade musik och när musiken stannade så skulle man stå still, ni vet dendär leken? Nu kändes det som att någon stannade hela mitt liv, som att det varken skulle gå framåt eller bakåt. Allt stod bara stilla.

 

Mamma som stod tätt intill mig kunde inte hejda sina tårar, jag såg hur väl hon försökte, allt förgäves. Hon var på väg att ta upp en näsduk ur sin kappficka. Då såg jag att hon faktiskt kämpade, kanske inte lika mycket som du gjorde lillasyster men så mycket mer än vad jag hade gjort hela denhär tiden. Jag var som borta, okontaktbar, där hade jag suttit på sjukhuset och låtsas höra dina hjärtslag! Så dum jag var, att jag inte visste, att jag inte förstod. Du var borta och ingenting skulle kunna få dig att tillbaka. Jag till och med fällde en tår, kände hur den sakta rann ner för min kind. När de sänkte ner din kista i det kalla, nästan bottenlösa hålet stod jag bara där. Det kändes som en film som spelades mitt framför mig. Var det såhär 4D skulle kännas? Eller var det bara livet som spelade sin roll.

 

När vi alla hörde hur kistan träffade botten hörde jag hur alla drog en lätt suck. Inte för att det var över men kanske så att alla, inklusive jag, kunde börja sin resa genom livet igen. Att arbeta med sorgen, nu när jag var medveten om allt som hade hänt, visste jag skulle bli tufft. Mamma kramade om mig och drog med handen över min rygg, det var lugnande. ”Nu är du min enda dotter, hjärtat”, sa hon och jag kommer ihåg hur det värmde, hur trygg, självsäker och inte fullt så ensam som jag känt mig på sistone, eller som jag alltid gjort. Alltid åsidosatt, aldrig i centrum, alltid oansvarsfull och inte till mina sinnesfulla bruk, aldrig förståndig eller rätt.

 

Hade hon ersatt dig nu? Var du bara blott ett minne för henne? Nej. Jag ville inte. Jag ville inte att hon skulle älska mig mer, att jag skulle bli lämnad här medan du seglade iväg på moln och levde så änglalikt även fast du var död, jag ville bara vara vid din sida. Tillbaka till sjukhuset, där var jag trygg. Även fast jag visste att du inte fanns där bakom de kala väggarna längre, så kändes det bättre där än att vara hemma. Hela mitt liv att tagit en oanad vändning nu när jag faktiskt såg klart, insåg att du verkligen var borta. Jag flydde alla ledsna släktingar och okända personer som jag inte sett på år och dagar, jag ville bara bort. Därför gömde jag mig i bilen och väntade på att mamma skulle köra tillbaka mig till sjukhuset vilket hon gjorde utan att fråga, hon visste vart jag ville och hon visste precis varför. Hissen åkte upp och jag kom tillbaka till din våning, det plingande ljudet som sa att jag var framme gjorde mig ännu lugnare. Mary O’Brian kom nästan direkt och ledde mig till en soffa i ett litet utrymme med bord, soffa och ett par tidningar som låg på bordet. ”Lilla gumman”, sa hon.


Mediamarkt har ruskigt bra försäljare ,..

Hej mina kära vänner!

Slängde ju in ett tidsinställt imorse så ni hade något (o)intressant att läsa! Har som sagt inte riktigt haft tillgång till dator förens nu.

Mitt äventyr idag började i bilen, vid brändåsen... Då det var en lastbil med höns/kycklingar som hade vält. Åhnej sa vi i kör som började få bråttom till tandläkarn. Men det löste sig och vi kom fram med skinnet i behåll :d

Efter tandläkarn åkte vi omkring lite överallt runt m-berg! Däremellan ockå Mediamarkt. Hade ju sikat in mig på att köpa en systemkamera, och ja... Så blev det.Är det nu kanske som man ska låta bilden tala för sig själv? Det blev en Nikon D3100 D3000 hade utgått eller nåt sånt annat knas.

Nu ska jag sätta på lite musik, börja packa och senare blir det allsång på skansen tror jag allt!

Att göra-lista, 11-07-20!

Som ni ser är dehär lilla trevliga blogginlägget tidsinställt!

Just nu (09:30) är jag förhoppningsvis hos tandläkarn och fixar min tandställning! Tokigt det kan bli ibland :$ Vet inte hur mycket jag hinner blogga idag eftersom att jag har en liiite stressig vecka! Men slänger antagligen in nåt fint lite senare framåt dagen iallafall.

V. 29!

Måndag (igår): Sommarjobba.
Tisdag (idag): Tandläkarn, packa till Ullared och Alva på fredag, skriva inköpslista till Ullared.
Onsdag: Sommarjobba, åka till Ullared/i närheten av (aaa'
Torsdag: ULLARED! Sen hemfärd och uppackning!
Fredag: Sommarjobba, klippa mig och sen Alva på kvällen!
Lördag: Vakna upp hos Alva! (y'
Söndag: LEDIG!Sådär brukar mina veckor se ut!

OOPS!

Bonjour bloggen!

Har faktiskt glömt att blogga, ledsen för det! Men tur för mig så visar det ju bara att jag har ett litet liv utanför bloggen och denhär fyrkantiga skärmen! :')

Idag, som många andra måndagar nu, har jag sommarjobbat! Idag kändes det faktiskt mycket bättre än det brukar göra! Inte för att det brukar kännas dåligt men eftersom att vädret var dåligt idag så får man ju automatiskt ett till leende på läpparna!

Sen jag kom hem har jag googlat på olika kameror. Har faktiskt tänkt köpa min kusins kamera om de bestämmer sig för ett pris :) En kamera som inte används allt för mycket och är så gott som ny, inga fel med det! :d Kan även inflika att det är en nikon D3000 ;) Så om ni vet nåt om den, har en sån osv så kan ni ju kommentera vad ni tycker om den! (aaa' 

Btw, jag är en duktig flicka och hade sönder min tandställning imorse :$ Lagade den 2 ggr förra veckan! Så imorgon blir det örebro för att fixa den! Tror jag får skära ner på rostbrödet... :(Random bild kör vi på!

I've missed you ♥

Nu ska jag dejta sängen, börjar ju jobba imorgon vid 11 så måste vara lite pigg tror jag allt! Blir lite arg också på att den nya designen inte syns om man har google chrome -.-' Men om man kollar genom vanliga fina hederliga internet så är det prima! :d

Sen vill jag bara meddela att min saknade del, Irma, har kommit hem! Eller... Hon gjorde ju det för ett antal timmar sen. Hihu, blev liiite lycklig där va, som jag har saknat den människan!Random bild.

Bilder i en ram ,..

Såhär blev min ram, snäll pappa man kan ha som fixar ibland (aaa' Själv tycker jag att det blev ganska grymt! Tycker det är ganska snyggt med en fotovägg också... Eller vad man ska kalla det? Men mina väggutrymmen börjar ta slut... :/

Look at this!

Nu är jag klar! Det tog ju x antal minuter men det var det värt! Nu blev bloggen lite grå, men stilren tycker jag allt. Headern kanske var lite random men den får gå så länge! ♥

Hur tycker ni det blev?

REFRESH!

Usch! Är så himla trött på min bloggdesign :o Nu tryckte jag precis på lite grejor så nu är bloggen så gott som omställd till 0, känns bra med en nystart!I'LL GIVE YOU CANDY!

Hemma från en sväng hos mormor&morfar, hihu, snäll mormor jag har som ger godis :$ Annars känner jag mig lagom seg må jag säga, inte gjort nåt vettigt alls idag. Nu ska jag ta och välja ut lite bilder till min ram, det är dags att den blir fylld med bilder!

Älskade lillasyster ♥ Del 3 ,..

Ibland, kära du, undrar jag om mamma har glömt bort dig bland sina egna problem. För hon kommer aldrig hit längre, hon skickar inga blommor, inga kort, ingenting. Jag vill inte säga dehär men jag måste, ibland eller för det mesta numera känns det som att du är död för henne.

 

Senast jag såg henne på sjukhuset bar hon helsvarta kläder, som klädd för begravning. Vems hon skulle gå på visste jag inte, det var inget som intresserade mig. Hon drog mig nästintill genom sjukhuset och sa att jag var tvungen att följa med. Jag hade inget val. Jag satte mig i framsätet på vår bil, sa inte ett ljud. Mamma var lika tyst hon, men inte elakt tyst tror jag. Jag visste att det var dig hon sörjde, även fast du låg på sjukhuset så satt hon där och snyftade i bilen. Varför? Det var ju bara att vända bilen och köra tillbaka.

 

Rätt som det var körde vi upp på en grusväg, jag visste precis vart den ledde. Det låg en kyrka lite längre in med en kyrkogård bakom. Allt låg väldigt fint, en klarblå sjö låg precis bakom kyrkogården. Kyrkan var vit, gammeldags och i behov av att rustas upp, men det var det som gjorde den så speciell. Varje gång vi (vår forna familj) gick på dop, bröllop eller begravningar så var det hit vi kom. För mig var det tryggt att vara där, det kändes bra, för jag visste att hursomhelst så skulle jag alltid sluta upp här. Här skulle mitt liv någon dag ta slut, men jag skulle inte sörja, för alla säger ju att det är så vackert på andra sidan. Och inte är det värt att sörja något så vackert och heligt som det verkade vara.

 

Jag hörde hur vi var framme vid kyrkan. Inte bara för att motorn stannade utan för att jag hörde hur bildäcken rullades på gruset under oss. När jag öppnade ögonen såg jag ett flertal parkerade bilar bortanför vår bil. Ett par bilar såg bekanta ut men en del hade jag aldrig sett förut. Vilka var dehär människorna? Vems begravning var jag på? Mamma gick ut ur bilen efter att ha torkat sig under ögonen med en näsduk hon hade i fickan. Jag gick efter henne utan att streta emot, som en duktig dotter skulle ha gjort.

 

När de stora, mörkbruna kyrkportarna öppnades för mamma och mig blev jag rädd. Jag såg allt, verkligen allt. Alla människor vars blickar blev fästa på mig, hur de plötsligt började prata om mig. ”Jag hörde att hon är tvungen att gå på medicin.”, ”Är hon tillbaka från sin rehab? Stackars flicka.” eller ”Jag tror inte ens hon vet varför vi är här, det ryktas om att hon praktiskt tagit bor på sjukhuset. Utan för hennes rum.”.  Det gjorde mig paranoid, jag hörde röster överallt. Till och med ifrån den svarta kistan som stod längst fram vid altaret med två ljuspelare bredvid sig. På kistan stod ett kort med en tjej men jag såg inte vem det var, eller rättare sagt, jag ville inte se vem det var. Det kändes väldigt stelt och perfekt i kyrkan, en miljö jag alltid hatat. Det var som att om du hade problem så skulle du inte låtsas om dem, tvivlade du på dig själv så skulle du ändå verka självsäker, med andra ord så skulle du ”må bra”.

 

Ceremonin, eller vad man ska kalla den, var inte särskilt lång men det räckte för att den skulle klassas som utdragen och obekvämt lång. Hela tiden kändes det som att det var din begravning vi var på men jag visste ju att det var omöjligt. Du var ju på sjukhuset och höll på att bli bättre. När alla gick fram för att lägga sin ros på kistan gick jag också fram, mamma hade gett mig en ros precis innan. Då såg jag dig, där på kistan, du var tjejen på kortet. Vilket misstag! Det stämde inte, inte alls. Vad var det som höll på att hända? Hela min värld rasade samman, det gick inte ihop. Ingenting gick ihop längre. Jag stormade ut ifrån kyrkan med tårar rinnande längs mina kinder. Jag snubblade på det hala gruset och hamnade bakom en rätt ny gravsten. Jag ville därifrån men mina ben svek mig. Jag låg kvar, gråtandes. Kyrkan var inte längre en trygg plats, det var en förrädisk plats. Åt helvete med allt!


Systemkamera?

Hej folket!

Igår som sagt mina tjejor till mig, vi badade badtunna, grillade och kollade på filmen You again, awesome. Dock sov ingen över men jag klarade mig ändå. Hihu, ser fram emot tältningen/tjejkvällen nästa helg hos Alva (y'Till sent in på natten så satt jag och kollade runt på systemkameror! Why? No idea. Som ni kanske vet så har jag alltid tagit kort med min mobilkamera. Bilderna lite längre bak i bloggen är tagna med min Sony Ericsson C905 och bilderna lite längre fram, tills nu, är tagna med min Nokia (N8). För att vara mobilkameror är de ganska bra måste jag säga men iallafall...

När jag väl satt där och kollade runt så insåg jag att jag faktiskt inte vet alls mycket om kameror, att fotografera osv. Så egentligen visste jag inte alls vad jag letade efter. Så jag har ett par frågor ni kanske kan besvara :d Till ägare av systemkameror/intresserade/duktiga inom det jag inte är duktig inom :d

1. Är en systemkamera värd att köpa? För de känns faktiskt ganska klumpiga om jag ska vara ärlig.

2. Tror du/ni att en systemkamera skulle vara rätt grej för mig? Hm, vet faktiskt inte själv svaret på den frågan.

3. Hur tycker ni som ägare till systemkamera att det är?

4. Som nybörjare/amatör som jag är, vilken kamera skulle vara bra att starta med? Inte bra att ha en kamera som man inte förstår sig på ju :$

5. Något ni själva vill tillägga till mig? :) Om systemkameror alltså...En googlebild... Kanske borde införskaffa mig en sådan?

In my head (y'

Sean Banan – Händer i luft

Säger bara: Upp med dina händer i luft!

THIS IS ME!

Hm... Lite dålig bild kanske... Men såhär ser jag ut idag!


Ehe... Normal bild osv,

För övrigt så håller jag på att fixa mer musik till min mobil, kan behövas!

Svinalängorna

Filmen jag såg igår (y'
 
Vi får följa Leena, vars familj flyttat från Finland, genom hennes barndom. Men hennes uppväxt var aldrig som alla andras, den var hemsk. Hon tar hand om sin lillebror, försöker städa deras lägenhet så gott det går och hålla hennes föräldrar i schak. Visst är det hemskt när alkoholen tar över och barn tvingas växa upp?
 
När Leena sen är vuxen har hon ett annat liv, en man och två barn, som inte vet någonting om hennes uppväxt. Det är först när hennes mamma ligger på sjukhusbädden som hennes man nästintill tvingar ner henne till hennes rötter.
 
Usch, började nästan gråta av filmen igår! Här räcker det inte att säga det är inte lätt när det är svårt för det är bara att skrapa på ytan. När man ser filmer med mycket "problem" så kan man faktiskt undra varför vissa (ibland även jag) klagar över småsaker som inte ens är viktiga. Hm, skäms faktiskt lite när jag tänker på det!
 
Ni/du/någon måste kolla på filmen, även om den är svensk, för det är den värd!
 


Dehär var mitt 1000:e inlägg föresten :o

LET ME JUST DO MY THING!

Hej folket!

Är vaken tidigt, oj oj oj! Förstår själv inte varför, det är ju lördag?! Iallafall, ska nog ner och ta en dusch, känner mig lite ofräsch :$ Ueek. Kommer ju antagligen blogga mer idag... Men kan ju berätta mina planer iallafall ;)

Senare ikväll kommer mina tjejor och har tjejkväll med mig, YEY! De sleepar här och kul kommer det bli! Ska vi gissa hur många timmars sömn det blir? ;) Hähä. Lite synd att det inte blev nåt poolparty men ändå skönt eftersom att en tjejkväll inte är så dumt! :dEn bild på en blomma (?) i vår häck (?).

X-men: First class


Vi har väl alla kollat på x-men som små, yngre eller unga? Om inte nu!
Kan ju säga att jag iallafall har gjort det. Har alltid tyckt det varit lite coolt med övernaturliga krafter, t.ex superkrafter, trollkonster och sånt ;) Magiskt ni vet. Hähä.
 
Dock har jag krassligt minne och kommer inte ihåg vad alla x-men filmer handlade om (kanske borde kolla om dem?). Iallafall! Nu till den nya filmen ;)
 
Den nyaste filmen är filmen ovan och handlar om innan, när och hur allt började. Hur mycket mer behöver jag säga? Det är x-men, vilket betyder att det alltid är spännande! Kollar ni på filmen så blir ni nog inte besvikna, känns inte som ett tvång att se filmen men har du tittat på de andra filmerna så gör det ju inget att kolla denhär också! ;)
 
Så... Om ni hade en "superkraft" eller mutation som det faktiskt är... Vilken skulle du vilja ha?
 
Själv skulle jag vilja kunna läsa tankar och sånt, alltså vara en telepat (är det så det kallas?) :o Det verkar så coolt! Faktum är att det faktiskt går också... Om du känner en person tillräckligt bra, umgås tillträckligt länge/ofta så går allt på räls tillslut. Det kan vara din bästa vän, syster, mamma, bror osv osv osv. Någon som står dig nära helt enkelt. Inte bokstavligen, såklart, men ni förstår ändå? Ni vet när du och t.ex. din bästa vän avslutar varandras meningar, inte behöver prata men förstår varann ändå (osv)? För mig är det äkta vänskap, kärlek, eller vad det nu är. När en person är så viktig för dig i ditt liv, att den är en del av dig, då är det äkta kärlek.

Och nej, att vara beroende och besatt är inte samma sak. Bara för att säga det liksom.

Ciao.

11-07-15

Buhu... Har faktiskt ingen lust att blogga... Vet inte varför heller? :o

Men ska väl iallafall försöka få till ett inlägg så ni har nåt att läsa! Igår så åkte jag, moster och min ena kusin till m-berg och shoppade (y' Fick med mig en tröja, nagellack och berlock hem :) Kände mig lagom död när jag kom hem så blev det att kolla på X-men: First class. Borde väl komma en recension om den också... När jag orkar.

Idag blev det sommarjobbet, slutade kvart över 18 idag, ouuh. Hemma satt familjen + kusin (och familj) och åt så det blev att äta mat med dem :) Nu har vi (dem) fikat (y'

Tycker det är sjukt skönt att det är helg nu! :d Hade tänkt ha poolparty imorgon men vet faktiskt inte hur det blir nu? Aja, det får vi se imorgon! Ciao.11-07-14

Vet aldrig hur jag ska börja? Så, hej.

Har nyss vinkat av mina föräldrar som drog iväg på rally idag, kul för dem! ;) Själv så är man ju ledig idag :') Runt halv 13 kommer min moster + kusin och hämtar mig, vidare till örebro sen! Hähä, jag är ju duktig tjej... Hade sönder tandställningen när jag kom hem efter att ha lagat den :/

Efter tandläkarn blir det shopping på m-berg! Inte illa, inte illa.

Men nu kan jag inte sitta här längre! Måste galoppera in i duschen, tjocka i mig frukost och steeeka som en korv i solen (y' Hm... Kul man kan vara då.Hihu, söt sak.

HELENA - Josephine Angelini


Hm... Fanns ingen större bild :o

Okej... Denhär boken läste jag ut för ett tag sedan! Jag vet att man inte ska döma boken efter dess omslag men eftersom att jag är så ytlig, bara ibland (a', så gjorde jag såklart det och det var det som lockade mig till att läsa boken i första taget.

På bokens baksida står det: Helena Hamilton är extremt blyg. Så blyg att hon faktiskt mår fysiskt illa av att dra till sig uppmärksamhet. Vilket inte är så lätt att undvika eftersom att hon är lång, blond och vacker som en gudinna. Hon är dessutom fruktansvärt starkt och övermänskligt bra på löpning.

Men den senaste tiden har underliga saker börjat hända, och hon hemsöks av blodiga mardrömmar och syner. Och när hon träffar Lucas Delos för första gången drabbas hon plötsligt av ett överväldigande hat och försöker döda honom. Inför hela skolan. Trots det känner sig Helena oförklarligt dragen till Lucas, och bitvis börjar sanningen om vem hon är uppenbara sig...

Spännande? Ja, lite faktiskt. Men när man har läst baksidan så känns boken lite lam, inte tråkig... Bara det att den kunde ha varit mycket mer. Boken är den första delen i triologin Starcrossed.

Enligt mig är boken: Spännande. Lite övernaturlig men helt okej! Den greppade tag om mig och jag ville veta mer, läsa mer, men boken tog slut för snabbt. Bara att vänta på nästa del.

Och nej, boken är inte en annan vampyrhistoria, tack och lov! Tycker att vampyrböcker är väldigt bra, bra skriva, intressanta, spännande osv! Men efter ett tag blir de uttjatade... De är inte heller någon trollkarlshistoria, abra kadabra lilla vän! Det är nämligen en historia om något mäktigare än oss själva.

Vet inte vad jag ska säga mer utan att avslöja allt för mycket så vi kör såhär! ;) Och missförstå mig inte, boken är värd att läsa men är du en van läsare så är nog boken lite för lättläst för dig. Men det kan förstås vara skönt att ta det lite lugnare på sommarn och göra nåt som är lätt för en gångs skull!

In my head (y'

Hihu, duktiga tjejor där va!


Och originalet med suveräna Demi Lovato!

11-07-13

Upp och jobba idag med, puuhh. Kom iallafall hem straxt efter 16 och har gjort lite av allt tills nu :) Bl.a. städat lekstugan tills på lördag, solat, fotat mycket random saker osv! Såklart kan jag inte sitta här allt för länge, solen skiner ju fortfarande!Lerbäcks kyrka, bild sen i söndags (y'

När man inte har någon riktig glass får man ta en av plast :$

I wish I could see mistakes I've already done so I don't need to do it all over again.

Hähä, nu ska jag ringa upp mitt liv och be det komma tillbaka till mig! Ciao.

In my head (y'

Eric Saade – Hearts In The Air
Hähä, manboyen Saade, här är en låt med skönt beat eller vad man ska säga :) WEEII, vill ha party nu nu nu :( Tror jag iallafall?

Is it over when it's over?


Buhu... Nu har jag nått säsong 2, avsnitt 4! Tråkigt nog finns det inga fler avsnitt att kolla på... Men tror ett kommer upp imorgon, hoppas verkligen! Ingen bok har jag att läsa heller för den läste jag ut idag :/ Borde ju komma en liten recension om den men det får bli en annan dag! (a'

För övrigt har jag nyss kollat på allsång på skansen, woohoo för att veronica maggio var där idag! :d

Btw, det värsta med att kolla på serier är att man måste vänta på att nästa avsnitt ska komma! Åh, vill att Irma ska ta och komma hem nu, inte långt kvar faktiskt! Men innan det så har jag roliga saker inbokade så tiden går nog snabbt! :d Får hoppas.

11-07-12

Hej.

Idag har det inte hänt alls mycket kan jag säga er. Följde med m & p förut till a-sund (y' Träffade filip en stund och åt glass :) Sen tillbaka till farmor och äta mat (y' Kom väl hem för någon timme sen eller mer... Har faktiskt ingen koll. Nu ska jag fortsätta göra ingenting, kanske kolla lite PLL eller en film :p

Btw, har ni läst del 2 av min novell? ;)

Älskade lillasyster ♥ Del 2 ,..

Kära lillasyster, förlåt för att jag aldrig vågar gå in och se dig på riktigt men det gör så ont. Ibland känns det till och med som att du inte är på andra sidan väggen och jag bara inbillar mig att du fortfarande är kvar. Men älskade du, jag tänker aldrig lämna din sida!


”Jag vet att livet är hårt ibland, det tär på livet att det ska vara så svårt och ibland tycker man inte ens att det är värt att vara kvar” sa O’Brian rätt ut i det fria. Jag har svårt för att se om det är mig hon talar till eller om hon bara tänker högt men för att inte verka oartig så svarar jag lika fritt som henne. ”Livet är orättvist och inte min bästa vän, man måste inte älska allt och alla men för det är det ingen ursäkt till att hata allt och alla man inte älskar.” Jag blev förvånad att det just hade kommit från mig, att det var mina ord och att de lät så kloka och närvarande. Inte på många månader hade jag känt mig så levande och närvarande som nu. Mitt liv stannade upp och rörde inte på sig det minsta, jag var fast där jag var och jag kämpade inte ens för att komma någonstans. Jag var nöjd med vart jag var och ingen brådska fanns till att försvinna därifrån.

 

Hon var åter tyst men jag behövde inget gensvar, vi lät tystnaden tala emellan oss. Förut brukade tystnaden kännas obehaglig om jag delade den med någon men inte längre. Tystnaden hade väldigt länge varit min trygghet, mitt revir, under tystnaden kunde ingenting gå fel. Vad var det som var så speciellt med denna Mary O’Brian som delade min tystnad, min sorg och sin förståelse med mig?

 

Sakta och lite stelt reste jag mig upp från golvet där jag länge suttit. Mina slitna jeans hade sett bättre dagar och renare golv, hela jag erkände för mig själv att dehär var en av de dagarna då jag var på botten. Jag bara låg där, på botten, ihopkrupen i fosterställning, jag såg ut som ett rop på hjälp.

 

Utan någon tidsuppfattning vandrade jag omkring på sjukhuset, runt, runt, runt. Jag brydde mig inte om att jag alltid såg samma sak för varje gång, varje varv, var det något nytt, något jag inte la märke till förut. Sjukhuset blev en del av min trygghet, jag visste det innan- och utantill. Att känna ett sjukhus kanske inte verkar som något speciellt men när du inte ens känner dig själv så är ett sjukhus bättre än någonting annat.

 

Lillasyster, du kände mig. Utan dig känner jag inte ens mig själv, vem är jag? Ingen aning. Även fast jag är borta i mig själv så vet jag att jag alltid kommer att vara din storasyster.


All sjukhuspersonal respekterade mig och mitt sätt att sörja, de förstod att varje enskild person har sina sätt och sitt sätt att leva. Det uppskattade jag något enormt, även fast jag aldrig visade det. Ibland bad de mig dock att komma tillbaka senare på kvällen eller nästa morgon och jag gav mig av lika snabbt som de avslutat meningen. När sjukhusdörrarna öppnades för mig på bottenvåningen blinkade jag alltid till. Inte för de automatiska dörrarna utan för dagsljuset. Många gånger blev det att jag glömde bort hur ljust ljuset kunde vara och hur mycket lite ljus kunde göra. Det fick allt att se så ljust ut, som att det var värt att leva och hoppas på bättre dagar.

 

Vanligtvis brukade jag sätta mig på ett café och vänta tills jag fick komma tillbaka till dig. Att ringa mamma kom aldrig på tanken, som hon sa, ”Jag kanske är din mamma men du är inte min dotter längre”. Därför är jag ingens dotter längre, inte heller har jag varit pappas lilla flicka, det är för svårt när man inte ens vet vem ens pappa är. Alla ser mig som övergiven men jag valde att gå, den enda jag ville hålla i handen var dig lillasyster. Du hade fortfarande föräldrar som älskade dig. Jag var det svarta fåret medan du var allas gullegris. Men aldrig var jag avundsjuk på dig, du var trots allt alltid mindre, yngre. Att du var en lillasyster säger och förklarar så mycket när jag blickar tillbaka.

 

 


 

Som rubriken, del 2 på min "novell". Hoppas ni läser och tycker den är någerlunda bra hittills. Är det möjligt att avguda och älska sin lillasyster så mycket som "hon"  gör? Ja/nej?


I feel like dancin'

Hejsansvejsan!

Är liiite sjukt taggad känner jag :$ THIHI.

Idag har det inte hänt så mycket... Tråkigt liv, jag vet! Har ju sommarjobbat... Och mitt i det åkte jag till tandläkarn! Sen tillbaka dit och jobba det sista :) Kul. Imorgon är jag leeedig, nice! Ska in till a-sund, äta lite glass med kompis filip tror jag :d Smsa om ni har lust att ses!

Nu ska jag fortsätta chilla järnet, jao!Fiiint...

Je t'aime ♥

Bloggar liiite snabbt här va?

Nu sitter jag ready for work men jag börjar inte förens om 40 min, yey... Senare blir det tandläkarn och tillbaka till jobbet ;o Messed up. Sååå det blir nog så att jag inte kommer hem förens sent? :o Eller sent och sent, men vid stängningsdags skulle jag tro? :/ Hursomhelst, vi hörs när vi hörs.Har inte ens smakat på klubban sen jag kom hem? ;O Varför köpte jag den...

Kyrkbacksungens hemlighet ,..

Ibland ska man inte tro på rykten och allt som man hör men nu stämde det faktiskt!

Som sagt så har jag hört att teatern skulle vara väldigt bra, nu har jag även sett den med mina egna ögon! Den var precis lika bra som alla sa att den skulle vara, om inte bättre. Jag förstår fortfarande inte hur smart och full av talang man måste vara när man själv kommit på hela teatern, musiken, att spela sin roll, det är värt att beundras!

Ni som tänker att det bara är en teater, hade ni kunnat gjort det bättre eller? Ah, fast nä. Jag skulle iallafall inte ha gjort det. Dock vet jag inte om teatern passar för mindre barn men jag tror att ungarna som var där gillade den iallafall? :)

Värd att se helt enkelt!Nu ska jag njuta av resten av min lediga dag, imorrn som sagt väntar jobbet. Tror jag ska leta på mig nåt ätbart och trycka play på ett avsnitt av PLL. Peace.

ON MY WAY!

Om drygt en halvtimme eller nåt åker mamma, jag och pensionärerna för att kolla på teatern nedan. Spännande säger jag bara! Nu måste jag byta om och lite sådär :p Vet inte alls hur lång teatern är men kanske bloggar om den eller nåt när jag kommer hem? :)

Om inte, så är det jobbet kl 11 imorgon som gäller för mig! Okontaktbar hela dagen kan jag tänka mig! Puh. Kan inte heller tro att vi har haft sommarlov i snart en månad! Känns verkligen inte som de.

Det sista jag vill säga, innan jag ska gå, är att: Jag tycker ni är liiite snåla på att kommentera :/ För jag vet att det är en liten (okej, mycket liten) skara som läser min blogg, dagligen! Och det vore ju trevligt om ni vore lite mer levande än en siffra i min statistik? :d
Au revoir mes amis! ♥

Grab somebody sexy tell 'em HEY!

Hihu, insåg just att det blev ganska mycket bloggning igår? :o Lalala, brist på liv tror jag det kallas. Iallafall, nu på morgonen har jag bloggat ett inlägg på Irmas blogg så gå gärna in och läs det. Inte för att det står något livsviktigt dock :$

Även denna dag är chill, vet inte vad som händer förutom teatern ikväll :)Intressantliv.se

Dress to sucess!

När kvällen börjar dra sig mot natt och shoppingbegäret för stort så brukar vi väl alla klicka oss in på lockande affärer? Iallafall jag. Åh, ta mig till m-berg någon!

Gina tricot:

Cubus:Rut m fl:Junkyard:

Hm... Det är bara att börja drömma, ledsen Hanna men plånkan isn't home. Fast jo, den bara börjar gråta för den är liiiite tunn just nu. Hähä, tur att man sommarjobbar...

Done!

Säsong 1 är avklarad, nu trycker vi play på säsong 2!

- Life isn't easy -


In my head (y'

Jason Derulo – Don't Wanna Go Home
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]
Mohombi – Coconut Tree
Beyoncé – Run The World (Girls)
Har legat på trallen och solat järnet, hade med mig headset:et så låtarna ovan spelades mycket och väl! Nu har jag tagit en "paus" från solandet (bara för idag) för vi vet ju allihopa att det egentligen är farligt att sola för mycket :/

Promenad (y'

Hähä, tog en promenad i det kungliga vädret! Snart ska jag väl ut, sola och sånt :) Skönt!Skruvar håller ihop saker, it's sort of their thing.

Vi behöver skyltar för att veta vart vi är och vart vi ska.

Vi hörs när vi hörs ♥

Beastly

Denhär filmen kollade jag på igår kväll! Awesome.
 
Filmen är en modern version av Skönheten & Odjuret, ni vet disneyfilmen? Hähä, fast det var väldigt länge sen jag kollade på gamla disneyfilmer... Kanske borde ta en dag och göra den lite disney? YEY. Även fast den då blir lite förutsägbar så är den fortfarande värd att se!
 
Filmen handlar om: Kyle, den mycket populära och ytliga killen med den rika pappan, som "försöker" vinna ett val om miljön i skolan. Han trackar ner på allt och alla som är fula, dumma och/eller sämre än honom. Ändå så gillar alla honom? Skolans häxa Kendra har fått nog av att trampas på av Kyle så hon sätter honom i en förbannelse... Eller vad man ska säga. Det är inte längre miljövalet som är viktigast att vinna utan någons kärlek som uttrycks i de 3 orden. För honom var det förut lätt att få alla att falla men är det lika lätt när man är avskyvärd?
 
Hihu, jag tycker att filmen var awesome, värd att se och allt dedär! Såklart finns det baktankar med filmen, att utseende inte spelar någon roll osv. Det är något jag inte behöver predika om nu, det borde ju alla redan veta :$ Och även fast man känner sig som världens fulaste/värdelösaste/mest hatade person som gått på jorden ibland så kom ihåg, det är bara en dålig dag. Om det skulle hjälpa, vi har alla dåliga dagar ;)

In my head (y'


Filmdags!

Hähä, nu ska jag ta mitt lilla liv och kolla på en film! :d Nice.

/YES, I'm a nolifer and I'm proud of it!Hihu, såhär ser en nolifer ut idag... Pinsamt att man glömde stänga garderoben (a'

Älskade lillasyster ♥ Del 1 ,..

Jag vill visa dig, bevisa för alla, att jag duger, att jag är värd att sakna och älska. Det här är till alla er som inte trodde på mig. Ps. Jag älskar dig lillasyster, kom ihåg det! Ds.


Jag sitter lutad mot väggen i sjukhuskorridoren, lysrören surrar omkring mig och det enda jag hör är en man som sitter och hostar i andra änden av korridoren. Lika mycket som jag vill vara inne på ditt rum och krama dig tills du inser hur mycket jag älskar dig så vill jag inget annat än vara så långt borta ifrån dig som möjligt. Det räcker med att sitta lutad mot väggen in till ditt rum för att inbilla mig att jag hör dina andetag, tunga och kämpande, att jag känner dina hjärtslag gå igenom mig som musikens bas under hög volym. Den enda skillnaden är att musikens bas har jämna slag och ger en adrenalinkick så att det känns som att man är hög på livet medans dina hjärtslag får mig att inse vilken tur jag har som inte är du just nu.

 

Klockans dömande visare ser på mig med bitterhet, de beskyller mig för allt jag gjort. De är inte som mamma som bara sneglar på mig med en cigarett i ena handen och en tändare i andra. Hon har gett upp hoppet om mig och bryr sig inte mer. Istället jämför hon mig och mina problem med en cigarett, om jag börjar brinna, försvinner jag då? En cigarett är borta på några bloss, några minuter och sen är den redo att fimpas. Det enda som är kvar av det vita misstaget är problemen som sätter sig i lungorna. Om hon ändå älskade mig så mycket som hon älskar dedär glödande pinnarna. Hon vet att de är problem, ett misstag hon gör varje gång hon drar med tummen på den väl använda tändaren. Ändå så håller hon så hårt i sina kära cancerpinnar. Den gula änden har inget slut och den fortsätter att komma tillbaka där den trivs väldigt bra, mellan hennes pek- och långfinger. Däremot är hon väldigt snabb med att fimpa mig och mina problem. När jag behöver min mamma som mest, dedär ”kloka” och ”visa” råden alla säger att mammor ger, de har jag aldrig fått.

 

Jag har suttit längs väggen i flera timmar och jag vill aldrig gå. Aldrig mer tänker jag lämna dig ensam, aldrig mer tänker jag svika dig eller få dig att tro att jag inte älskar dig mer än jag älskar mig själv och hela livet. För jag kommer alltid vara din storasyster och en storasysters enda syfte, enligt mig, är att ta hand om sin högst älskade lillasyster (dig).

 

En sjuksköterska hukar sig ner framför mig, inte påtvingat men obekvämt. Hon har håret uppsatt i en slarvig bulle som sitter högt upp på baksidan av hennes huvud. Iklädd en neutral sjuksköterskeklädsel och vita skor ser hon högst oskyldig ut, som att hon inte har någonting att gömma eller glömma. Med hennes påklistrade leende blir hon bara mer trovärdig för omvärlden, men inte för mig. Jag vet sanningen, sanningen som stämmer och drabbar alla. Ingen är lycklig, ingen är perfekt, ingen är normal. Jag förundras allas dolda skådespelartalanger, för det är vad vi är och vad vi gör. När allt inte är som det ska vara så börjar vi spela oss själva istället. Det farliga med det är att om du spelar tillräckligt länge så tror du att dina problem försvinner, tinar bort, bara du blundar tillräckligt hårt och låtsas som att allt är som det ska. Denhär sjuksköterskan, Mary O’Brian, försökte att låtsas så mycket som hon bara kunde. Jag vet inte om hon spelade tapper för mig eller om hon gjorde det för alla men det var slöseri med tid och ork på mig. Jag såg hur sliten, hur nära att gå in i väggen, hur vilse hon var. Vi har alla en tendens av att på något vis börja låtsas som vi vill att det ska vara i hopp om att det någon dag kommer bli som vi så länge låtsas.

 

Utan att veta så antog jag att hon såg hur sliten, sorgsen, övergiven men ändå hur älskad jag var. Älskade, älskade lillasyster, du var alltid den som trodde på mig och älskade mig ovillkorligt. När du var liten berättade du för mig hur vacker jag var och jag trodde på mig. Nu vet jag att du aldrig gick efter utseende, du gick efter själen, något jag aldrig kunnat göra.

 


Dehär är en lite längre novell som jag börjat skriva på, vet inte heller när eller hur den kommer att sluta :$ Detta är resultatet av sömnbrist på natten. Enjoy.


11-07-08

HEY!

Nu har jag parkerat mig själv framför datorn igen, oops! Lyssnar iallafall på All time lows album, ska måla mina naglar och ta fredag! Sjukt skönt att det är helg nu (y' Idag har jag (som varje fredag) sommarjobbat! Ska inte göra något speciellt ikväll eller resten av helgen vilket är väldigt skönt det med. Har för mig att mamma, jag och pensionärerna (mormor, morfar och farmor) skulle åka och kolla på årets lerbäcks teater föreställning!

Iår heter teatern Kyrkbacksungens hemlighet och den är skriven av Johan Gille & Peter Nyström. För er som inte sett någon av deras teaterföreställningar eller inte ens visste om att det fanns en teater i lerbäck eftersom att det ligger lite ute på vischan så tipsar jag er om att ta er lite tid av er sommar till att kolla på teatern! :d

Jag har ju inte sett den än men de brukar inte göra en besviken och många har sagt att den är bra även iår! Den slutar visas den 14 juli så passa på :dFina berlocker ,..

Hihi, tycker att demhär berlockerna var fina! :d Eller rättare sagt den 1:a, 2:a (om jag skulle ge bort den till nån ^^) och den 3:dje! För er som inte vet så har jag ett sött litet berlockarmband som jag skaffade mig när jag konfirmerade mig för 1 år och några månader sen :) Tycker armband är fina men diskreta och de går att bära närsomhelst (y' Har ni något smycke som ni gillar extra mycket? :p

11-07-07

Hej alla!

Kom hem för drygt en timme sen eller nåt (?) från a-sund (y' Jag och min bitch Elin hade kuuuuul, tjockade massa mat. Imorgon blir det att jobba, hähä :pYEY!Hähä, fin tjej!

Pappataxi is thaa shiit!

Bloggar en snabbis (y' Hähä, idag åker jag och min bitch Elin till A-sund och muppar oss... Vet inte hur eller när jag kommer hem... Men det upptäcker vi :d Nu måste jag äta, fixa och klä på mig! Ciao!En av mormor&morfars alla katter (y'

11-07-06

Idag är det onsdag vilket betyder att även idag sommarjobbade jag. När jag skulle dit så regnade det så mammi skjutsade mig (y' Men när jag sen kl 15:15 slutar så ser jag att det är världens bästa väder ute! Åååhh, blir så depp när det alltid är fint väder när jag jobbar :(

Snart ska jag och mammi åka iväg till mormor&morfar för att äta mat, trevlans! Kommer väl hem någon gång ^^ Imorgon är jag ledig, hoppas på fint väder! Dessutom kommer min rätt så saknade bitch elin till mig (aaa' Tror vi tänker ta pappataxin till storstaden A-sund! Så om det är någon som håller till i a-sund då så får den ringa eller smsa (a' (mp)Random bild.

Don't wanna go home ,..

Haha, min eftermiddag spenderades hos min kusin och hennes familj :) Efter ett tag kom mamma och mormor och fikade (y' Hoho, fick mat ocskå :') Gooott. Har kollat allsång på skansen (jag tycker det är ett måste på sommarn) och ganska bra artister var det ju :d Håkan Hellström och Ulrik Munther ♥ Hade inte riktigt börjat "gilla" Ulrik Munther innan men nu är det som bortblåst! Hihi, söt var han (a' Tror jag blev lite förälskad eller nåt...

Imorgon väntar sommarjobbet kl 8, oj. Btw, känns inte som att jag har sommarlov :o Eftersom att jag jobbar (bara 3 dagar i veckan men ändå) så känns det inte som "riktigt" sommarlov :o Nej, dehär går inte! Tycker det är dags för lite stekväder, galna kvällar/nätter och awesome folk! Ses.Ehe... Fint... Bjuder på en bild på mig :$

Det här är allt - Aidan Chambers

Hm... Det fanns ingen bild som dög när jag sökte på google så fick fixa fram en själv!

Jag presenterar er för min s.k "tjockisbok"! Denhär har jag läst i en månad och några dagar, nu är den dock slut. Vände på sista sidan idag och hoppades på att en fortsättning skulle komma inrullande men nej.

Boken handlar om: 19-åriga Cordelia Kenn som väntar barn. Hon skriver ner sitt liv sedan hon var 15 i en s.k "kuddbok" för att när hennes barn är 16 ska kunna se (läsa om) hur hennes mamma (Cordelia) var i hennes ålder.

Berättelsen är fylld men erfarenheter, egenskaper, liv och död. Det här är en bok och livet själv. Man får ta del av vänskap, kärlek, oskuld, skuld, familjetragedier och mycket mer! Att vilja eller att bara vela omkring, att stå upp för sig själv eller låta sig trampas på. Tankarna är oändliga.

Cordelia är en tjej med en saknad men dock med passion för poesi. Hon gör misstag, reagerar, tänker, går in i sig själv, stänger folk ute osv precis som alla andra. Det finns inte ord för hur bra, dock komplicerad och en aningen svårläst, denhär boken var!

Boken passar: Alla som gillar att tänka lite mer och lite annorlunda än vad man brukar göra. Bli inte rädd för bokens sidor för det är nödvändigt att läsa alla om inte flera gånger!

Boken är bra för att: Det känns som att Cordelia skriver till DIG! Att du är hennes dotter som hon väntar, att hela boken är skriven just för dig och ämnad till just dig. Dessutom är det första boken jag har läst av Aidan Chambers (författaren alltså) och jag ångrar mig inte. Han har (iallafall i denhär boken) ett annat sätt att skriva på, ett sätt jag inte var van att läsa men dock älskade!

Alla timmar jag spenderat på boken har varit värt de!

Ps. Jag lånade boken på kommunbiblioteket, boken är tryckt 2005 och finns då kanske inte i en bokhandel eftersom att de bara brukar ha nyare böcker. Inte vet jag! Sök upp boken om ni vill läsa den :) Ds.

Sunshine? NO...

När solen inte skiner får man vara sin egen sol ,..

Typ eller nåt? ;) Iallafall, hej! Vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg :/ Sitter fortfarande i pyjamas... Kanske borde klä på mig lite mer vanliga kläder! :d Idag har jag inte planerat nåt vilket är otroligt skönt! Ska väl ta mig härifrån, läsa min bok, kolla lite PLL (kanske), gå ner till min kusin :d (kanske) och fortsätta skriva på min lilla "berättelse" som jag påbörjade igår (aaa' Stör mig på att jag får världens "flyt" på natten... När jag ska sova. Det kanske är för att då är man för trött för att inse att det är sjukt dåligt :$

Aja, håll ögonen öppna, den kanske kommer ut här på bloggen... (y'Såhär känns vädret idag... Även fast det inte riktigt ser ut så... (a'

Fast Five

Igår kollde jag på denhär filmen (fast five).
 
Det är den sista filmen i en serie av 5 st filmer.
 
Filmen handlar om: att Dom, Mia och O'Conner är på flykt, förföljd och efterlyst av FBI. Dem drömmer om att vara fria, att slippa gömma sig och fly varje gång. Därför bestämmer dem sig för att göra ett sista jobb för att skaffa tillräckligt med pengar för att kunna försvinna för gott. Som pricken över i:et ska dem ta Reyes, han som styr hela staden (eller var det landet?), pengar. Det är inte lätt och det måste göra snabbt, fast car!
 
Vet inte vad jag ska säga mer? Det är ju ganska smart att kolla de andra filmerna i serien först :d Är smått nerkärad i filmerna och bilarna är ju sjukt snygga :$ Hähä.

TEKNIKTJEJ HÄR VA!

Hallådärköpblåbär!

Imorse gjorde jag mig iordning och åkte ner till sommarjobbet lagom till 11 när jag började. Jag har jobbat hela dagen och kom hem lite innan 19. Puh, lång dag! Sitter här nu och knaprar i mig två knäckemackor med ost :') När jag kom hem väntade ett brev på mig! Om ni läser rubriken en gång till så fattar ni nog vad brevet handlade om! :D

Så till hösten (närmare bestämt 22/8-11) är jag en tekniktjej :d Får hoppas på en bra klass, bra lärare osv :d De flesta säger att teknikprogrammet är rätt så awesome så får väl lita på alla andras omdöme!

För övrigt så sitter jag här och fixar lite braaaaa musik till mobilen, kände att det kanske behövdes! Imorgon är jag ledig, tummen upp på de! (y'En skuggbild?

In my head (y'

David Cook – The Time Of My Life
David Cook – Right Here, With You
David Cook – Don't You (Forget About Me)
David Cook – The Last Goodbye
Hähä, fräsig musik ;p

YEY!

Igår förmiddag åkte mamma, jag och pensionärerna (morfar och farmor) till lerbäcksmarken och shoppade loss... Eller? Nä, men fick med mig marknadschoklad och det är väl det bästa :o Hähä, min drog. Vi kollade på Kikki Danielsson men själv tycker jag inte att hon var något speciellt att hurra för :$ Vidare hemåt för att fika! :d

Senare blev det att gå ner och kolla på lilla astrid (mitt kusinbarn), en liiiiten beeeebis, jao. Där blev det lite smått mer fikande (y' Hem efter det och äta fisk :oGullig bebis, jao.

Efter maten osv blev det att cykla till min bitch som skulle tälta vid Multen med några roliga brudar. Vi försökte få upp tältet men det var inte lätt... Blev iallafall kvar där, hämtade sovsaker och tältade jag med! Det blev dock en sömnlös natt (sov kanske 1 timme eller mindre?!) och begav mig hem kl 8, tidigt för sommarlov! Nu sitter jag här och bloggar lite (y' Har inte gått och lagt mig än... Hm... Kanske borde göra de?Dehär är konst... Elin och Emma (y'Ser ut som att det är klart... Bara att lägga sig och sova ;dEtt tält i ett tält :$ + Elin!

Hejdå, nu ska jag dejta sängen ganska rejält... Får se om jag bloggar senare... Mycket senare. Idag kommer ett inlägg upp på Irmas blogg 11:11 (y' Hon har även visat livstecken på sin blogg och gjort ett inlägg! Ciao.

The runaways

Denna filmen kollade jag nyss på!
 
Filmen är baserad på The Runaways karriär, från botten till toppen och tillbaka. I huvudrollerna: Kristen Stewart och Dakota Fanning.
 
Den handlar om Joan Jett som vill starta ett tjejrockband, något som inte kommit på någons tanke än. Hon träffar producenten Kim som övertalar henne och hennes framtida band att de kommer bli kända och göra samma sak som The Beatles. Från att besluta att ett band ska bildas till att öva i en husvagn där det bara finns den plats de behöver. De samlar ihop bandmedlemmar och Cherie Currie (sångarn) är det sista som behövs för att få ihop ett band! Men alla vet att sångaren ofta hamnar i centrum, frivilligt eller ofrivillgt.
 
För övrigt handlar filmen om att kämpa tills du får vad du vill ha, hur rebellisk man får vara innan man går över gränsen och hur rebellisk man är när man väl passerat gränsen och insett att det inte finns någon återvändo. Hur mycket är det värt att offra för att få vara i rampljuset och hur mycket är man villig att ge för att få stanna kvar med publikens jubel överallt.
 
Jag har många gånger varit nära på att titta på filmen förut men sen tveksamt låtit bli. Nu tog jag chansen (hade inget annat för mig) och jag ångrar mig inte. Filmen är bra men jag vet inte om jag skulle kunna kolla på den en andra gång :$ Iallafall, hoppas att någon läser mina "filmtips" och kanske tycker likadant som jag (aaa'

11-07-01

Idag är det 5 år sedan Louise Magnusson dog i en båtolycka, r.i.p ♥ Idag fick jag ett till litet kusinbarn, nämligen Astrid... Hoppas på att få träffa henne imorgon ♥ För övrigt idag så har jag jobbat, duktig tjej! När jag kom hem satte jag mig och läste i min bok som jag snart ska fortsätta läsa i. Mamma et pappa kom hem med "iläggssulor" fast bara med "häldelen" till mig. Har haft ont i högerfoten i en månad nu för att jag la vikten för mycket på den ;s Så nu går jag runt med såna i mina converse ;) Dessutom har jag hört att det inte är bra att gå runt med platta fotsulor (t.ex. skor som converse) just för att sulorna är platta... Stämmer?

Men nu ska jag bege mig härifrån! Läsa lite och ta helg ;) T.G.I.F! Imorrn blir det lerbäcksmarken, kul.Hähä, akta dig innan jag ger dig en stöt :o