Mina tankar har dunstat bort ,..

Rubriken kommer ifrån en film jag såg ikväll, den gick på ettan och hette 'Spanglish' tror jag. Rätt okej var den väl? Ingen toppenfilm... Men iallafall, tycker att meningen var så 'fin' så självklart var den tvungen att vara med!Sitter och bloggar på natten... Tror det kallas att nattblogga? ;p Är iallafall inte trött än så ja. Dags att berätta lite om min mycket spännande dag? Hey ho, let's go!

Dagen började i sängen > duschen > köket >>> skolan. Första lektionen så kom det två stycken från ett fotbollslags och pratade om alkohol, droger och att röka är fel. Visste ni att vattenpipa är lika skadligt som att röka en vanlig cigarett? ;o Lite förvånad blev jag allt när dem sa det. Lägg de på minnet, det kan vara kul att veta ellernåt.

Efter de, matte & engelska som jag har med mig hem -.-' Surt. Så det kommer jag antagligen sitta med på söndag och för att inte tala om franska glosorna som är baaajs, ursäkta mitt eleganta språk, jao. Den dagen den sorgen elleeeer? Tråkigt att det är på söndag.Fin utsikt man har från sörgården (y'

Och vi fortsätter! Stressig/jobbig/whaaaat (?) elevtid efter de, som vanligt är det nästan inget vettigt som sägs :o Läraren är lite velig, eleverna är veliga och allt annat är stöööört :p NICE. Sen lunch på en och en halv timme, skönt. Dubbelpass i musik efter det så nu kan jag nästan spela lilla snigel på gitarr,
här har man skills!

Hem och knapra knäckebröd (extra kärlek till knäckebröd ♥). Iväg till m-berg med mamma. Köpte ett par stövlar på 'the finale sale' eller vad dem nu kallar det. Nej, det är inte skoaffären...
Dem är köpta på din sko :') 

HANNA TIPSAR!

Din sko är faktiskt en underbar skoaffär med bra priser och inte som skopunkten (där skorna är lite av den dåliga sidan på skon... = kvalitén är baaajs). Storlekarna är också guld för den delen. Iallafall för mig som har mini i storlek :$ Alla vet att storlek 35 inte klassas som vuxenstorlek, eller det är iaf så jag har fattat det? På din sko så är det en vuxenstorlek! Så därför, underbart nog, så slipper jag gå runt i skor med blommor och barbiedockor på :') Hur awesome är inte det?

Fina var dem iallafall :) Skydd till mobilen och grejer till pepsi (y' Mitt nya mantra är "köp inte onödiga saker" och det är = hanna, du köper för mycket skit, köp inte för att köpa, köp för att överleva! Tummen upp på det (y'Ni ser rätt, om ni inte har fel på synen, det är en krok man hänger jackor på. Ja, jag tar kort på krokar, även papperskorgar, godispapper, matrester osv osv osv bara för att leka med kontrasterna :) Random jag vet.

Tycker också det var proffsigt av mig att göra dedär tidsinställda inlägget förut idag (y' För annars hade alla andra som inte såg dehär inlägget gått in i onödan på min blogg :/ Ihopp om att få läsa mina mycket fina inlägg och sen blir dem sååå besvikna, tummen upp för tidsinställda inlägg säger jag då!

Jag sa förut att jag inte var trött, men när jag är trött så bloggar jag såhär = lite osammanhängande, veligt och helt random. Som att jag pratar med mig själv faktiskt, vilket är heeeelt okej, om man är scihzofren.

Tänk så mycket man kan skriva om en dag... Sängen kallar! Skulle kunna skriva puss men det känns ganska whaaat så jag skriver: Om tredje hjulet på en trehjuling faller isär, blir trehjulingen en cykel då eller faller allt samman? Inte konstigt alls. HA, jo ellerhur tänker ni.
Men det finns en tanke, sorgligt nog så kanske era tankar har dunstat bort...

/care.

UPDATE: Glömde skriva lite (aaa'

För några dagar sen...

Jag: *ser tv11 fd tv400 reklamen på tv*
Jag: Hm -.- synd att vi aldrig haft tv400...

Idag... eller igår kväll? Eftersom att ingen läser nu? När jag nattbloggar vill säga...

Mamma: Ååh, HANNA!! Kolla :d Där var de ju :) (y'
Jag: VADÅ? :O
Mamma: Tv11 :'D det var väl de du sa att vi inte hade? :)
Jag: Ja :o men vi hade inte de... Hur hittade du det? ;o
Mamma: Jag sappade :) Kollade på 27 dresses igår på den kanalen :d
Jag: -.-' Jag letar, hittar ingenting, du sappar, hittar den på direkten? ;o
Mamma: Visst är det kul att vi har den? :)
Jag: ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback