Mean girls VS Mean girls 2

Alla (eller iallafall de flesta) har väl sett mean girls? Det näst intill ultimata tjejfilmen som man kan kolla på flera gånger om, om inte efter varandra på en kväll! Helt oslagbar och den blir aldrig dålig. Så många kanske inte visste att det fanns en 2:a? Tråkigt nog så gör det de. Den kom ut 2011 och jag såg den ikväll.

Så, hur var mean girls 2?

Nästan värdelös. Skådespelarna var bra, visst, men borde nog gå tillbaka till disney? Kändes inte alls som att de var bekväma som bitchig eller bitchigast. Namnet på filmen triggade upp förväntningarna på filmen, som var extremt höga eftersom att första filmen är awesome. Dock föll tvåan och försöket till en till lyckad tjejfilm.

Det kändes som att filmen bara gjordes för att göras? Varför förstöra mean girls med en efterföljare? :s Den tog ner namnet rätt mycket men första filmen kommer alltid att vara en del av "att se" - listan.

Måste jag kolla på den?

Nej, inget tvång alls. Vill du se disneystjärnor leka runt och försöka få fram tårar, fula tricks osv så visst! Men efter att ha sett den så har jag hellre en tjejkväll med första filmen än plågar mig själv igenom andra filmen. Men men, det brukar väl vara så att första filmen alltid är bäst? ♥

Så, allt som allt. 'The Plastics' i tvåan åker raka vägen till plaståtervinningen.

Trackback