Att leva och att överleva är två helt olika saker ,..

Ibland får man stanna upp och blunda ett tag,
Ibland behöver man någon som gör ens dag,
Livet handlar ibland om att ge och att ta,
Att ibland känna att allting är som det ska,
När man är ensam och livet känns hårt,
Då blir allt plötsligt så himla svårt,
När alla vänner bara försvinner,
Och det känns som att hela du brinner,
Du väntar på att någon ska släcka dig,
Men alla bara springer och gömmer sig,
Ibland måste man våga ta plats,
Du måste springa och ta sats,
Det är okej att drömma och att leva,
Bara du har de som hjälper dig att överleva ♥


Sista februari ,..

What goes around comes around (y'

Dagen har varit helt awesome och mycket skratt! Började i bussen med pernilla och slutade i bussen med PG och sen allt där imellan då!

NO x2 - Rätt tråkigt om jag får säga de själv? :o Men awesome med elin iallafall!
Bild - Trés bien som vanligt men inte så kul att städa bord? ;o
LUNCH - Falafel? Köttbullar... fast utan kött... Och med grönsaker/svamp/annat ist?
Svenska - Slöseri med tid.
Franska - Vet inte riktigt vad vi gjorde egentligen? :o Får reda på provet imorgon!
Elevens val - Foto & film, men ska byta :o Till syslöjd (y' Så jag kan få klart/börja med min klänning (y' Hoppas den blir awesome.Ehe. Random bild idag på elevens val!

Nu ska jag börja skriva på författarporträttet! Vet inte riktigt hur det kommer gå men det blir säkert bra :'d tror jag.

Imorgon ska jag till tandläkarn och skaffa räls :$ Det kommer bli fult som stryk. Yey. Fin chey. Och på "kvällen" så ska jag klippa mig :o Vet inte riktigt hur det kommer bli? Eftersom att jag klippte mig för inte så länge sen.

Lalala, filmer jag vill se!

Om ni inte märkt de... Så kollar jag väldigt mycket på film :$ Så här kommer två trailers på filmer jag skulle vilja se :') Och antagligen kommer att se så småningom!Soul surfer - Den verkar vara djup och bara trailern ger en känsla av att allt är möjligt!PROM - Som jag hörde i trailern: graduation is for the parents but prom is for us.

Lalala, enjoy!

In my head (y'

We'll be alright - Travie McCoy

Lalala! Jag tycker detta är en awesome låt som lyfter allt ett steg ifrån den dystra, kalla, vanliga dagen! Ni borde lyssna på den :) Inte för att den är så ny då :o Men iaf ^^

"We are young, we run free
Stay up late, we don't sleep
Got our friends, got the night
We'll be alright"

It feels awesome ,..

HÄhÄ!  Ville bara säga att allt känns awesome just nu! :o Och jag vet inte varför? ;o Min rum börjar se normalt ut igen och jag är klar (tror jag) med min bokrecension... Jag har av ett rent ryck tagit bort mitt konto på bilddagboken för det är helt onödigt att ha kvar (y' Dock fick jag ett till ryck och nu håller alla mina bilder/videoklipp på mobilen att raderas :o

Som tur är så har jag allt nödvändigt sparat på datorn (y' Nu ska jag gå ner och ta mig någonting att äta för jag hungrar ihjäl.Me like picture.


11-02-27

Känns sorgligt att veta att det är skola imorgon :O Men blir kul att träffa folket igen (y'

Igår kom irma till mig och vi kollade melodifestivalen och sånt :) Kanske inte så bra att vara vaken till halv 4? :$ Men annars awesome! Hon har "precis" åkt hem och nu ska jag börja min dag! Känns inte så lockande om jag ska vara ärlig. Surt.

Iallafall, ska väl gå ner, fixa till mig lite, göra klart min bokrecension och röja upp här lite!


Wazzup?

Lalala, scary movie (y'

Hehe, spotify spelar lady gaga och jag har ätit frukost, redan (y' Hur mycket jag än städar bort de stora högarna av kläder så kommer de tillbaka? ;o Har rätt fina berg på min byrå också :$ Ehe. Får väl "ta tag" i de... Igen. Ellernåt. På måndag så är det skola igen :o Känns bra men ändå inte? :p

Iallafall! Får väl börja städa/röja/gömma alla höger i mitt rum nu :'d Hähä, ikväll kommer irmaaaa och kollar melodifestivalen med mig (y' Nice.Håhåjaja, använd bild.

M-berg --> Barnvakt --> Nu.

Imorse så drog jag och mamma till m-berg :d Hittade ett par shorts och sen åt vi på dendär asiatiska restaurangen (s?), ovanför lekplatsen och dedär ;) Tycker själv att jag är duktig som inte köpte något annat (y'

Efter det blev det hem och fika lite och sådär :) Och runt 16 så blev jag hämtad och har i stort sett varit barnvakt sen dess :o Vi har 3-4 pers på en unge men det behövdes nog ;o :$ Lite pinsamt kanske... (a'

Nu är jag hemma och är trött/hungrig/allmänt seg :o Borde gå och anfalla min kära säng men känns ändå inte som de? ;) Btw, försökte söka på shortsen men hittade dem inte ;o De finns iallafall på cubus och på marieberg så hänger de i skyltfönstret :) Till höger (aaa'Random bild (y'

Despicable me clips (y'Vet att alla inte blev i jättebra storlek och så men så blev det...

Snabb make-over ,..

 <--- Den nya headern (y'

Ja... Tyckte det var dags för en förändring? :) Headern blev lite sådär men tillräckligt bra för att vi sitta kvar. Satte även dit lite småbilder på vänstersidan. Annars, inga större förändringar ;) Nu ska jag göra en make-over i mitt rum istället! Au revoir ♥

11-02-24

Jag är vaken! Oj. Somnade inte förens 2 inatt eller nåt :$ Duktigt Hanna... Iallafall så ska jag hoppa in i duschen efter dehär inlägget, äta frukost och städa i mitt rum, eller snarare rensa, för det behövs verkligen. En annan plan är att jag ska göra om bloggen idag också :) Så måste ta någon "bra" headerbild så det inte ser helt fail ut."Close your eyes and let's pretend, please tell me it's not the end."

En random bild jag tog inatt.

Random inlägg o.O

Här pratar vi om chilldag! (y' Men det är väl de lov går ut på? ;) Låg och kollade på MTV imorse och visste faktiskt inte att lady gaga hade haft på sig en klänning som var gjord av kermit:ar :oMen iallafall! Nu ska jag kolla gossip girl (y'

In my head (y'

Rocketeer - Far*east Movement

Lalala, låten som spelas på spotify nu :o


Mitt kära anteckningsblock ,..

Dehär är någonting jag skrev för ett tag sedan och jag vet inte riktigt vad den har för mening? Men kan väl vara "kul" att spara här ifall att min dator skulle få nåt ryck och radera allt jag har.Jag skulle vilja skriva någonting som verkligen betyder någonting och inte bara kladda ner det i mitt gamla anteckningsblock som jag gömt längst in i byrån under ett par cd-skivor och gamla presenter. Jag skulle vilja att anteckningsblocket kunde ligga framme, för alla, för allmänheten, för de som vill läsa det jag kladdat ner. Men för det behövs det läsare och ingen vill läsa mina tankar, mina ord, de vill städa undan de som ligger i vägen och just nu är jag en stor fet fläck som de gnuggar bort med såpa och skurborste.

Med lampan tänd över sängen och med anteckningsblocket tryggt i min famn när jag ligger där och tänker, då är jag fri. Ingen stänger mina tankar inne utan de är fria, precis som jag. Jag får le och skratta så mycket jag vill, bara ingen ser på. För tänk så hemskt det skulle se ut om jag visade lite lycka. Lilla jag, jag måste alltid vara olycklig, alltid ledsen och aldrig glad. Alltid oönskad och aldrig älskad. Har du någonsin prövat på att vara jag?

När jag står lutad emot tegelväggen och väntar på att rasten och de plågsamma orden ska ta slut så är anteckningsblocket mitt enda hopp, min räddning, mitt skäl till att stanna kvar. För närsomhelst så kan jag ta upp det och skriva ut allt jag känner, vill och tänker. Då är de inte längre bara tankar eller idéer som folk kan försöka lura bort, då är de på riktigt, svart på vitt, kan de få någon att inse att det inte är på låtsas så har jag lyckats. I alla fall för just den dagen, ett till skäl till att fortsätta vandra även fast jag alltid lyckats ta fel väg. Även om jag vandrar utan skor så fortsätter jag att gå.

Vid matbordet, tystnad. Det är inte så det borde vara men det är så det är. Plågsamma tystnad, när ska du lämna mig ifred och äntligen låta mig leva mitt liv? Bestick som skrapar i porslinet, sluta. En familj som inte pratar, som inte älskar, som inte är en familj. Jag väntar på att någon ska ropa ”Bryt!” och att teatern ska ta en paus men det är aldrig någon som ropar och jag fortsätter att spela, ända tills någon ropar.

Jag väntar. Ni ska bara veta hur mycket jag har väntat. Hur ofta jag drömmer om er, hur ni kommer fram till mig, hur ni säger det jag väntat på så länge, ”förlåt”. Ett ord är vad jag väntar på. Även fast jag vet att det aldrig lär komma så håller jag utkik, hoppet kanske finns ändå, det kanske kommit bort på vägen hit. När min värld rasade samman, det var då jag behövde er som mest. Istället fick jag ligga som nu, ensam i min säng med anteckningsblocket i famnen. Ingen knackade på dörren och frågade mig hur jag mådde, ingen ringde mig för att höra min röst, för att höra att jag fortfarande var vid livet. Ingen gjorde det.

Exakt när blev anteckningsblocket min värld och min enda vän? Det är ju bara papper men ändå så känns det som att det förstår mer än vad ni gjort på flera år. Var de så du hade tänkt? Att anteckningsblocket skulle ersätta dig när du försvann? För nu känns det som att jag har pappersbollar i mitt hjärta, och du vet, papper brinner bättre än vad du skulle ha gjort. Sätt eld på mig, se mig brinna upp med mitt anteckningsblock, se hur allt blir till aska. Sprid ut mig i en pappersfabrik och gör mig till mitt sanna jag. En bunt med papper som brinner så snabbt, som inte känner någon smärta, som bara finns där men som kan gå upp i rök vilken sekund som helst.

Med de sista bladen kvar i anteckningsblocket så ska de få känna på de mest känslosamma meningarna jag någonsin skrivit. Tomt. Tomma meningar, tomma rader, inga ord. De som säger minst säger ibland mest. Med ett par meningar kvar så lämnar jag dem oskrivna, de får tala för sig själva.

Never let me goIgår kväll såg jag denna film och den var lite konstigt ;) Fin, gammal men konstig. Hela idén om att de bara var skapta för donationer när de blev äldre gjorde det inte bättre heller? :) Iochförsig så gillar jag inte "gamla" filmer :o Eller filmer som utspelar sig förr. Så det kan vara därför också ;) Men iallafall, den var bra gjord och sånt där antar jag (y'

Men det är inget tvång med att se den :p

11-02-22

Idag blev det en riktig chilldag :o Har inte gjort mycket ska jag säga er. Kollat film, läst lite bok, lekt med dagbarnen, kusin + familj kom en sväng och mitt i allt så tyckte jag att dagen var tråkig så gick ner och duschade för att få en "ny start" eller vad man säger. Sånt funkar utmärkt!

Vill även höja (y' för 'My life as Liz' som går på MTV. En helt awesome serie :)
Eller asså... Den har ju gått ett tag på mtv i ungefär ett år och lite till? :) Så den är ju inte precis ny men tycker den ändå förtjänar en (y'!
Lalala, oviktig information.
Fast and furiousIstället för att chansa och ta en film man aldrig har sett förut så bestämde jag mig för att se fast & furious istället. Den filmen är en film som jag kan se om och om igen, men ändå så är jag en sån som hatar att se om på filmer. Det gäller föresten hela den serien, man kan se filmerna hur många gånger som helst.

Hela serien handlar om bilar, på vilken sida av lagen man står och hur långt man är villig att köra sin bil. Jag kan i stort sett ingenting om bilar men jag gillar filmerna ändå :) Jag rekommenderar att ni kollar på filmerna i följd men det är ingen större katastrof om ni hoppar lite. Dehär är, antar jag, den näst sista filmen i serien :)

Eftersom att filmen 'Fast Five' kommer ut i april på bio (y' (Den sista filmen i serien...)

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om ,..

Ha, undrar hur många gånger man sagt/känt dedär? "Alltid vi...", "Du kan alltid räkna med mig" eller "Vi två tills döden skiljer oss åt!". Alltid är en lång tid och aldrig är nästan omöjligt att säga? Men, man kan inte vara med allt och alla :o För på något håll så glider man ifrån varandra, det kan vara ett stort bråk eller bara tiden men om det skulle vara "föralltid" så löser de sig ju tillslut, right? Och tro mig, jag har nog precis som alla andra försökt att dela mig i fyra bitar bara för att kunna vara med alla på en gång och slippa glida ifrån folk :d God tanke men helt omöjligt det med. Istället är jag med de som för stunden känns awesome!

Och jag kan ju helt och säkert garantera att om 1/2/3 år så kommer inte min vänkrets att vara densamma som JUST NU. Det känns hemskt att behöva säga/skriva men man kan inte leva på moln hela tiden för alla faller igenom. Jag tänker släppa taget om alla men de är de som kommer tillbaka/stannar som jag aldrig kommer släppa igen.

- Ingen bild för jag vet inte vad jag ska välja för bild? Blev lång text ist -

11-02-21

Nu har jag varit hemma i drygt en timme? :) Och ska snart resa mig härifrån för att fixa lite med pepsi och äta lite kvällsmat eller nåt (y'

Har som sagt varit med sofia och det var mysigt :) Vi vandrade ner till haga för att ta lite fina vinterbilder och det var ju inte direkt varmt :/ Hähä. Sen gick vi hem till henne igen och kollade två filmer :)

Börjar få lite ångest över avslutningsklänning och klänning till avslutningsmiddagen? :o Och det är fortfarande bara februari. Känns som att alla redan har bestämt sig vad de ska ha på sig och redan köpt klänning/kläder :o Iallafall, ska förhoppningsvis med mammi till m-berg på fredag så ska väl gå och småkika lite (y'Hihi, mysigt (y'

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv ,..
Har just kommit på att jag inte tar kort på mig själv så ofta? :o Så därför är denna bild ungefär en månad gammal! :o

Ps.
Eftersom att detta är tidsinställt så kanske man ska förklara vad jag gör istället? :) Om det inte redan kommit ett inlägg om det vill säga... Så, ja, jag befinner mig förhoppningsvis i askersund just nu för att spendera eftermidagen med sofia :) Det kommer säkert att bli awesome! :d Bloggar antagligen när jag är hemma igen? :) Ds.

He's such a girlIgår spenderade jag ett antal minuter på denna film, varför? :o

Jag satt och hoppades att den skulle bli bättre, iallafall någon gång i filmen liksom :o Jag väntade och väntade men det roliga/bättre kom aldrig :/ Besviken. Så mitt lilla råd till er är: Titta aldrig på filmen för den är inte värd det. Och jag vill inte sitta och skriva en hel bok om en film som är urusel så ja, PUNKT.

Sweet (y'

Tycker det är gulligt att "så många" ger en liten del av sitt liv och tid till att kolla på min lilla blogg någon gång ibland :) Sweet! Nä, men det är roligt tycker jag allt :) Att varje gång jag checkar statistiken så är det alltid lite högre en förra gången jag kollade (aaa'

Iallafall! Förut idag så klädde jag på mig (tillräckligt) för att gå ut och gå en sväng :) Tog väl cirkus 40 min eller nåt? Lite fina bilder på vägen fick jag nog också (y' Bara pluspoäng där allt. Efter de förtjänade jag en mugg med varm oboy (y' Någon gång måste man ju skämma bort sig själv? ;) Och jag gillar att göra det ofta och mycket! Ända tills pengarna tar slut och jag vaknar upp :$Så underbart kan det se ut om man går på en promenix i rönneshytta (y'

Har suttit och kollat på hellcats ett tag nu och ska nog fortsätta med de :) Förut hade jag och familjen "familjefika"... Ni vet när man mer eller mindre är tvungen att gå ner? :p Ett sånt fika hade vi. Random att veta (y'
Senare blir det väl solsidan och annat chill :') Musiken rullar ut igenom högtalarna! (y' Nice. Vet inte riktigt vad jag ska ersätta min 30 dagars lista för den är ju trots allt slut snart :o

Om ni vet någon bra film som är värd att se så kan ni ju kommentera den också :)

In my head (y'

Som sagt, har ganska blandad musiksmak och blev faktiskt "uppxäxt" med per gessle. Kommer ihåg hur besviken jag blev när hans "nya" skiva kom ut och den var på engelska x'd Och det var 2005 så då var jag alltså 10 år? :) Iallafall! Lyssna :) För mig betyder per gessle FLASHBACK!

Son Of A Plumber – I Have A Party In My Head (I Hope It Never Ends)
Per Gessle – Här Kommer Alla Känslorna (På En Och Samma Gång)
Per Gessle – Smakar På Ett Regn
Per Gessle – Vilket Håll Du Än Går
Gyllene Tider – Sommartider
Gyllene Tider – Kung Av Sand (Ommaster '00)
Gyllene Tider – Flickorna På TV 2
Gyllene Tider – När Vi Två Blir En
Gyllene Tider – Juni, Juli, Augusti
Roxette – It Must Have Been Love
Roxette – How Do You Do!Nu har jag tänkt att jag ska gå ner och äta lite frukost och sen ska jag faktiskt, eller har iallafall tänkt, att jag ska gå på en liten promenix i den lilla byn jag lever i :) Mysigt.

28:e bilden: En tokig bild ,..Tokig nog? ;)

Btw,
mitt 700:de inlägg :o

In my head (y'

Boom boom boom - Firefox ak (öppnas i spotify)

Hihi, hörde låten imorse på mtv (y'

Less is more (y'

Random rubrik sådär när fantasin bara står still (y'

Ah. Förut var jag på kalas hos kusin då :) Hon fyllde 26 år i onsdags, trevlans att träffa släkten (y' Fikade, kollade tv och socialade mig, antar jag? ;) Fick skjuts hem av morbror och nu ska jag fixa lite med pepsi :) Förut åt jag och bror mat och är fortfarande mätt :o Ehe.

M & P kommer hem imorgon så det blir ett par chill timmar (y' Senare ikväll så blir det melodifestivalen och sen slår jag nog om till QX Gaygalan :)

Vet inte riktigt vad jag ska syssla med på lovet eftersom att de flesta är upptagna med dendär sportlovscupen i närlunda? :o Och själv är jag ju inte så fotbollsintresserad... Men men, får väl se vart detta lov tar mig :) Förhoppningsvis till ett avkopplande bad, "ta-hand-om-dig-själv" - dag och annat skönt som man aldrig brukar hinna med på de 7 dagarna som en vecka ger annars :)

Lalala, ses ellernåt.


27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt ,..Lalala, en gammal print screen bild (y' Fina taggningar... Fortfarande Marithas vänsterprassel (y'

11-02-19

Har varit vaken ett tag nu men måste verkligen gå ner och äta frukost :) Senare blir det kalas hos kusin, trevlans! Skönt att det är LOV! ;dRandom.

11-02-18

Ja? Blev ju som sagt ingen bloggning igår men kan ju berätta lite nu då, om igår alltså (y'

Dagen började som vanligt med att gå upp och allt dedär och åka till skolan. Fysikprov på direkten :o Efter det så fick vi reda på hur det gick på matteprovet också (y' Engelska var nästa lektion men gjorde inte så mycket? :) I slutet kom L-E och visade oss fysikproven :d Så alla prov gick AWESOME.

Luuunch efter det... Kommer knappt ihåg vad det var för mat :$ Iallafall! Gå det fortaste vi kan upp till IP och åka skridskor. Kan väl inte direkt säga att det gick awesome men jag (och alla andra...) lever ju fortfarande :d Sista lektionen, som var musik (y' Satt och "spelade" gitarr.

Vidare till busstorget och vänta på en försenad buss -.- Efter det, tjejkväll @ elins place! Vilket också var riktigt awesome :) Vi kollade burlesque, åt, kollade olika låtar inför elins audition på rytmus och massa annat skoj! Kom inte hem förens 12 och gick inte och la mig förens 2 eller nåt? Och jag orkade verkligen inte blogga mitt i natten -.-' Segt.Snygga brudar där va?!

Ehe. En av några videosar igår :) Mycket fin blev den allt!

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med ,..
Woohoo! Min alldeles egna bitch är det på bilden! aka elin.

Med henne har man aldrig tråkigt om man inte har pms eller nåt för då är hon en riktig pain in the ass kan jag säga er :o Men annars är det väl hyfsat lugnt? :) Crazy chick!

Ps. Eftersom att detta är tidsinställt så ja... Vad gör jag 14:00? Antagligen väntar jag på att musiken ska sluta och efter det... tjejkväll @ elins place! Kommeri nte hem förens på kvällen antar jag så blir seeeen bloggning eller ingen alls. Ds.

11-02-17

Hm? Ja. Hur var min dag idag då?

Engelska --> läste upp min "sak" och det gick great!
So --> kollade någon film ;p
Läs Estetarna --> Spelning i korridoren (y'
Lunch --> Lunch?
Slöjd --> Började göra mönster för min klänning :')
Matte --> Vikarie (säger allt...)
Hk --> Toasts (y'

Sen blev det hem och min snälla pappa hade hämtat mina böcker som jag beställde för ett tag sen! Och bilderna nedan är hur de ser ut :)

 &  = AWESOME.

Äta mackor och hjälpa mamma att städa :) Och nu har jag nyss kollat igenom fysiken som vi har prov på imorgon! Samt laddat upp lite bilder på facebook m.m. Känner mig ganska flitig idag ska jag säga er! Ringde även till ica för att höra om sommarjobb och ska ringa dit imorgon förmiddag för hon jag ville ha tag på hade gått hem för dagen :/ Får hoppas det går vägen imorgon!

Nu ska jag leta efter någonting i kylskåpet, plugga mer fysik och lite annat krims krams som jag "måste" göra och som jag är väldigt duktig på att skjuta upp. Imorgon --> Tjejkväll @ elins place!Shaa!

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad ,..Lalala, gammal bild sen sommarn...

Men iallafall! Denna underbara varelse gör mig alltid glad och finns alltid för mig! Denna underbara varelse heter irma och hon har en blogg (y' ----> www.irmma.devote.se och den tycker jag att ni ska checka!

Ps. Till irma, du vet inte hur mycket du betyder för mig! Ds.

Lalala ,..

Förut så kom kusin + familj och mormor&morfar hit på fika :) Mysigt! Senare blev det att kolla glee (y' Och nu så ska jag hinna med en massa saker kom jag på innan det är dags för sängen :o Så ses!Random bild.

11-02-16

Istället för att flyta iväg så är jag nertryckt i marken. Att vara fri och låta sina vingar sväva är en dröm långt bort när ditt liv och förnuft är en stor boja som håller dig fast ända ner till rötterna. Random.Ett konstverk av ett barn.

Ska försöka berätta dagen lite kort.
Matte --> Random saker.
So --> Film, segt.
Livsviktigt --> Prata middag.
Idrott --> Körde "Flaggan".
Lunch --> Åt.
Sv --> Gjorde ingenting :$
Språk --> Prov i 20 min, gick typ awesome!
Fysik --> Lektion i 20 min.
I väntan på bussen --> Sällskapa med PG, max och arvid.
I bussen --> Samtala med PG.
Hemma --> NU.

Sitter och väntar på att mammi ska sluta jobba (y' Btw! Mina böcker har kommit idag :') Men jag måste hämta ut de på posten. Min kusin fyller år idag också så på lördag blir det kalas (y' Kanske kommer ett inlägg till... Eller så gör det inte det (y'

24:e bilden: En bild som gör dig glad ,..

Har ju inte direkt någon bild som gör mig sådär GLAD så kör en video istället!Så... Varför just denna video då?

Jo! För att varje gång jag trycker på PLAY och lutar mig tillbaka så skrattar jag nästan varje gång och om inte så sitter jag och ler riktigt mycket! För det är nämligen en video på och med några av världens underbaraste! Och de ger mig ett leende på läpparna i denna trista gråa vardag. ♥

Tusen gånger starkareKände för att ta en paus ifrån allt och titta film, på tusen gånger starkare. Men egentligen så var det bara lite resetid för jag kom nästan tillbaka precis där jag är.

Filmen handlar om jämställdhet och rätt och fel inte har något större värde. Hur man är rädd för förändring. Att om man är för länge i problemen så behövs det någon/något ny/nytt som pekar. Hur blind man blir med tiden och hur man bara vänjer sig utan att protestera och bara flyta med.

Jag hade mina förväntningar och handligen var bra. Dock var den ganska dåligt gjord och den slutade i halva filmen kändes det som. Dock är det inte så sällsynt som det är i filmen som man vill att det ska vara.

För att vara en svensk film så är den nästan sevärd och den ger dig en tankeställare, visst. Men för min del är den ingenting jag skulle rekommendera eller kolla på igen.

Budskapet med denna film är väl ändå: att alla ska sluta vara så blinda och bara flyta med strömmen. Att man ska våga vara annorlunda, stå upp för sina åsikter och att man ska kunna skilja på rätt och fel. Som borde vara en självklarhet... Men! Varför är det då så att om du kollar på din egen klass eller på någon annans klass, att du kan se likheterna? Att det kanske är en blandning av den/din klass. Är det en självklarhet för alla?

11-02-15

Gossip girl laggar ihop och i brist på annat så har jag letat på och skrivit ut en massa intervjusaker till mitt författarporträtt om Rachel Cohn. Kul som det är så cpar skrivaren och slukar alla papper den kan -.- Segt.

Men iallafall! Ska väl försöka få till ett hyfsat inlägg som inte är för långt :$Alla bilder är ifrån idag.

ITV --> Håltimme.

Som vanligt, på alla tisdagar, så var det ITV. Egentligen skulle vi haft franska, som vi hade... Men utan lärare. Så gick väl mest omkring och gjorde ingenting (a' Lämnade in skrivuppgiftssaken och övade lite på provet. Blev skjuten av irma men fattade egentligen inte så mycket av vad hon höll på med? ;o

Svenska --> Biblioteket.

Efter det, svenska. Vi förflyttade oss till biblioteket för att se hur vi skulle göra våra författarporträtt. Verkar ganska jobbigt. Suck! Lånade iallafall Naomi & Elys kyssförbudslista igen eftersom att jag måste läsa en bok och göra en recension om den...

Matte --> Matteprov.

GAAH!
Tror det gick ganska bra? :o Eller... man tror alltid att det går bra tills alla andra säger hur deras uträkningar och svar blev :$ Och då känner man sig dålig. Nä, men ett VG hoppas jag på :o För så dåligt gick det väl ändå inte? :$Lunch.

Engelska --> Vikarie.

Gjorde något tråkigt, men ganska chill ändå.

So --> Läxa.

Om jag ska vara ärlig, enligt mig är historia det tråkigaste som hänt i världshistorian! Jag är en sån som blickar framåt och det oväntade, reaktioner och beteende intresserar mig :) Sånt som händer just nu eller sen. Inte sånt som hände förut... Så ganska segt.

Bussen --> 704:an --> Pappataxi --> OSV.

Åkte buss med becca och blev hämtad av pappa (a' Mackor och te, plugga fysik&franska och nu kom jag på att jag måste läsa historia också... Ehe. Har iallafall fått lite intervjupapper utskrivet och ska egentligen sitta här för jag har saker jag måste göra... OOPS.

Ps. alva var inte i skolan idag... Kändes tomt, jao. Ds.Dessiner - Dessiné - Att rita - Ritat.

Aww. Ett dagbarn skulle försöka ta sig upp på en sånhär barnstol förut... Och han kom inte upp :/ Och han är jättebra på att säga R :o Så det lät ungefär såhär "Hjäääälp :/ Jag kommer inte frrrrrram :(" Som tur var så kom han ju upp efter ett tag. Det lät roligare och gulligare då... Bara så att ni vet...

Jag sa ett kort inlägg... Oops.

In my head (y'

Fefe Dobson – Stuttering

Christina Aguilera – Express - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack

E-P-R-E-S-S,
Love, sex,
Ladies no regrets,

Ehe. Har fått den lilla biten av låten på hjärnan, vet inte varför men gillar den på nåt vis? Skumt. Typ.

23:e bilden: En bild från i somras ,..1 Juli, en ros jag och pernilla köpte hos trädgårdsmästaren innan vi cyklade till kyrkogården. Samma kväll blev det att se eclipse med irma. Hade kunnat ta väldigt många andra bilder ifrån i somras och det är flera dagar jag minns sådär som att det var igår men nu blev det denna.

Blogga --> Plugga --> ?

te&macka --> plugga fysik&franska --> facebookpaus --> plugga fysik&franska --> gossip girl paus --> "äta någonting ätbart" - paus --> plugga fysik&franska = Inte så kul.

Lalala, som sagt! Ska ju ta och plugga denhär eftermiddagen! Lär behövas! Var iallafall "tvungen" att blogga lite, ehe. Kommer antagligen typ 3 inlägg senare? Så håll min blogg öppen bland flikarna.Hähä, får bli en bild på mitt rum i 1:20 cm eller nåt. Som ni kanske ser så har jag inte kommit så långt men det går framåt, långsamt men framåt, dock.

Komma över - Ingrid OlssonTänk att jag slösade bort, ja, några dagar på denna dåliga bok! Början var ingen hit men hoppet fanns ju iallafall kvar, att den skulle bli bättre. I mitten blev det lite dystert och det såg inte så ljust ut för boken... I slutet var allt som bäst, då tog äntligen den dåliga boken slut!

Handligen var ganska lame, en kille som inte kommer över sitt ex, bor i en sunkig lägenhet och lånar pengar av sina föräldrar. Hela boken var egentligen ganska meningslös och texten var rätt lättläst och tråkig. Varför tog jag den egentligen? :o

Jag vet ju att svenska författare inte ger samma känsla som engelska författare så varför chansade jag? Jo, för att omslaget var lite fint. Mitt tips är: Låna/köp inte denna skräpbok! Du kan lika gärna leta på något gammalt som du skrivit och läsa ett par gånger.

Imorgon ska jag till biblioteket och lämna tillbaka denna bok, hoppas att mina böcker kommer snart! Det börjar bli surt att försöka hitta en bok att läsa på biblioteket när man läst alla som är värda att läsa.

Alla ♥s dag ,..Som säkert ingen missat, alla ♥s dag idag!

Dagen började med dubbla fysikpass, geni man är här va! Följt av en bildlektion (y' Har äntligen börjat på mitt bildarbete på riktigt! Det går perfa kan jag säga er :') Lunch efter det. En ganska seg svenska lektion efter det, lärarn pratade om hur vi ska göra vårat författarpoträtt, ehe. Kan bli spännande.

Lite "pyssel" i klassrummet och sen till aulan för att kolla världens segaste, dåligaste, hemskaste film, nämligen älskar, älskar inte! Den är verkligen inte kul att kolla på så slösa inte era timmar på den filmen säger jag bara.

Nu ska jag snart börja översätta några franskatexter tills imorgon och annars blir det att plugga fysik och franska tills på fredag och onsdag. Imorgon har vi även matteprov, great! Antar att det blir ett avbrott med hellcats också! Hähä, kan inte sluta kolla.Sofia, elin, irma och karro idag ♥ Sexy bitches.

Dagens "Kolla, vem var de?": Behovet.
Dagens "Du blev snygg ändå": Fiiilip :')
Dagens gulligaste: Arvid & Jonna :) (Johannas blogg!)
Dagens suck: Tre prov på en vecka, great.
Dagens egotjej: Rebecca åhs. Ps. Hon lämnar fina egobilder på andras mobiler. Ds.

22:e bilden: En bild på en tid du saknar ,..Liseberg 09 med sofia och elin, den dagen var rolig och lagom crazy!

In my head (y'

Born this way - Lady gaga

Oh! Hähä. Ny singel! Inte som alla andra låtar :o


Hellcats ,..

Just nu håller jag på att kolla på en serie, hellcats, som är som bring it on-filmerna fast i serie liksom :) Den är iallafall awesome! Hittills iallafall. Förut så försökte jag plugga lite fysik men slutade försöka nästan lika snabbt. Sen blir det chips och solsidan tror jag allt!


Franska, hm, nej ,..

Nu ska jag då försöka plugga lite och franska står högst upp just nu! Har ett miniprov på onsdag men främmande språk, kanske inte riktigt min grej? Spotify spelar iallafall bra musik så jag överlever nog!


Life as we know itEn riktigt skön film med en blanding av allt! Den var sorglig men det fanns det roliga i det, den var gullig och ibland fick den små vändningar som man inte väntade sig. Helt klart sevärd!

För övrigt, ja, nä, men den var sevärd! ♥ Ehe.

21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig ,..Vet inte riktigt vem jag ska sätta på denhär bilden men jag säger pernilla! Hon har ställt upp för mig från så långt mitt minne går tills nu, och även fast vi bråkade i 7:an eller 8:an och har bråkat ofta och mycket innan så är hon nog den som har ställt upp mest för mig genom åren!

Visst, tiden förändrar folk och ingen av oss är som vi var när vi gick i lekis eller i 6:an men vi var ändå bästa vänner och utan henne skulle jag inte vara den jag är idag, det är helt klart.

Så ja, pernilla vet jag skulle ställa upp för mig, spelar ingen roll om vad, hur eller när, hon skulle alltid ställa upp för mig. Ibland känns det surt att människor förändras så, och det värsta är att man inte kan göra någonting åt det.

BurlesqueNu har jag kollat på denna film och den är helt klart sevärd! Orkar inte riktigt skriva en hel bok om om den heller för nu trycker jag på PLAY på kvällens andra film! ♥

In my head (y'Like sucide - Christian Walz

ÅH! Är ganska arg/sur/förbannad/besviken på svenska folket just nu :o Han skulle ha gått vidare och inte sanna aka hon som höll på att tappa sin klänning och stod i sin boll halva låten... Eller! Till andra chansen iallafall! Istället för den gående munken, han har väl ett eget tv-rum att motionera i :s Inte behövs globen för de ;s

Facebook har alltid rätt ,..Lalala, jag älskaaaaar "gilla" - saker :') Och det värsta är att det stämmer.

Jag skulle aldrig lämna min matbricka på bordet om mina vänner sitter kvar och jag ska hämta mjölk, självklart tar jag med den! Om man är smart så tar man inga risker. Det kan ju hända att man får en mixad blandning eller borttappade bestick...

Jag loggar, förhoppningsvis, alltid ut ifrån facebook innan jag lämnar datorn... Annars riskerar man att bli facerapad, få otroligt många kommentarer och sjutusen "den, den och den har gillat din status".

Jag anfaller den som sneglar på min mobil i t.ex. klassrummet! Bilder, sms och andra saker står på spel! Inte för att jag har så hemliga sms men för andra kan det ju bli ganska pinsamt... :$

Ett random inlägg sådär på en fredagkväll.

11-02-12

klockan är 11:08 och jag är vaken! Har faktiskt varit uppe sen 08:31 :o Har precis hjälpt mamma att städa osv och nu är det dags för fika (y' Ska kolla reprisen på let's dance också :o För det missade jag igår -.-'Random bild sen imorse.

In my head (y'

Jag kommer - Veronica Maggio (öppnas i spotify)

Åh, skön låt!

20:e bilden: En bild på dina närmaste ,..

  

Hähä, föräldrarna + bror (y'

In my head (y'Count on me - Bruno mars

Har "upptäckt" att detta är en riktigt fin låt! Den får mig att tänka på sommar och riktigt underbar vänskap, om det finns? ♥ Lyssna iallafall.

Peeeeeeeeez!

Lalala, dagen började med studietid och efter det hade vi lååångrast (ellernåt) men om någon missade det... Så var det snöstorm ute så det kändes inte så lockande att gå utanför dörren... Lektioner efter det, tvungen att gå ut för att äta lunch.

Tycker synd om den lilla tjejen och "toapappret under skon" - olyckan. Men! Inget mer om de, kan ju bli lite pinsamt :$ Idrott i klassrummet efter det (y' Kollade isfilm och lekte lek, killarna förlorade och sprang runt huset (y' Fina de blev som rullade sig i snön :') Musik sist på dagen, kan väl säga att det nästan var underhållande? :p

Hem i snöstorm och allt och iväg till m-berg med mammi och kusin + familj :) Hittade ett par shorts till sommarn! Fast känns lite fel att köpa när snöstorm håll på utomhus. Hem igen som snabbast, det vill säga så snabbt som det gick, och sen iväg till "minsta" kusinen som fyller 9 år imorgon :o Stor han blir :(

Nu har jag varit hemma ett tag då, sitter och lyssnar på bruno mars, soft. Ska väl försöka fixa lite ny musik till mobilen osv i helgen. Har massa plugg också som jag måste göra, hemskt!Min "lilla" kusin i somras, enda bilden jag har på honom :$Söt PEZ jag köpte idag, jao. Moget osv.

19:e bilden: En bild som du är nöjd med ,..Fint. Utan. Snöstorm.

11-02-10

Lalala, nationella prov i svenska (skrivsaken) idag i 3 timmar, tjocka fika sista timmen eller nåt :$ Slöjd efter lunchen, har bestämt mig för att sy en klänning :o Ehe. Hoppas mina syskills inte sviker mig. Sen lite lektioner efter det. Riktigt halkigt var det förut :o Och snöade också. Trodde verkligen att snön hade gett sitt men nejnej.

Så, hem och skotta :o Såg ut som en slickat katt när jag kom in... Fint! Har gjort lite random saker och sånt. Pluggat matte (som jag fattade till slut) och beställt böcker! :'d

  <--- De böckerna har jag beställt (: Undrar när de kommer? :o

Nu ska jag ta och leta på nåt att äta och sen är mitt rum i akut besök av dammsugaren :$ Vågar inte tända lampan för det är så himla äckelpäckel på golvet :$ Fast... Nä, men nästan så känns det som.

Bloggar antagligen imorgon kväll eftersom att det blir lite ont om datatid imorgon ;p

Ps.
Mitt 666:e inlägg :o Ds.


18:e bilden: En bild på din fritid ,..Ja, en bild på mig. Min fritid är mig själv. Jag gör pysslar om mig själv, sitter vid datorn med mig själv, är med kompisar osv osv. Allt sånt som är nödvändigt att skriva ner och spara.


För lite att tänka på ,..

När man har för lite att tänka på så tänker man för mycket,
när man har för mycket att tänka på så tänker man inte alls,
tänk om man bara kunde sluta tänka, men vad skulle man då göra?


Friluftsdag ,..

Matte - som gick great.
So - Som jag sov på.
Livsviktigt - GRR!
Maten - Äta knäckebröd.
Ica - Handla godis.
Elins mormor - Äta upp lite godis.
IP - "åka" skridskor.
Omklädningsrummet - FIKA!
Länsbussen - Hem.

Skjuts hem och sen ääääta! Iväg till mormor&morfar en sväng efter det. Har suttit och kollat böcker så när pappa kommer hem så får jag väl fjäska lite eftersom att man måste vara 18 -.-' Snart ska jag ta hand om min fullproppade väska med äckligt gammalt fika och stoppa i nytt tills imorrn (: Kul att sitta och göra nationella imorgon i 3 timmar!

Iallafall, chilla chill.Random.

17:e bilden: En ovanlig bild ,..En ovanlig bild på ost- och skinksås (:

Nationella i svenska ,..

Inte kul dag idag alltså. Först hade vi ITV och sen sitta med nationella i 1 timme och 20 min ;o Då krävs det fika kan jag säga! Matte efter det men vi fick rast ellernåt, iallafall lite grann :) Lunch efter det, vet inte riktigt vad jag åt om jag ska vara ärlig? :o Men det funkade väl. Engelska, gjorde absolut ingenting -.- Seeeegt. So lektion sist då, blir ganska trött av att lyssna på första världskriget ;o

Efter skolan följde pernilla med mig till bokhandeln och biblioteket, som tur hittade jag en bok ;o Lite panikångest där ett tag... Sen! Hem > Äta mackor > Kolla facebook, bloglovin', bilddagboken > Blogga (som jag gör nu då) > Titta nytt gossip girl avsnitt > Läsa i so boken > Skaffa mig ett liv.

Btw, bara coola har Agnes i Despicable me som ringsignal :')

Skulle vilja orka göra om bloggen också men har inga bilder, ingen ork/lust och allt är bara tråkigt just nu.

Ses.


16:e bilden: En bild på dig själv ,...Någon random bild som jag tog med den andra kameran på mobilen ;p

Alla älskar snake (y'

Hoho! Vet ni? :o Min farmors mobil (ja, hon har en mobil :$$) är den enda mobilen som numera har snake! Eller ja, finns väl andra pensionärer med snake också... Men kan ju inte låna deras mobil och spela på -.-' Iallafall! I söndags så tog jag hennes mobil och spelade (y'

Farmor: Hanna :o vad gör du? :/
Jag: Jag spelar snake farmor :'d
Farmor: Men! Du får inte ha sönder den så jag inte kan använda den :o
Jag: Farmor.. det är ett spel? :o
Farmor: Nä, men jag vet inte riktigt... du kan väl lägga bort den? :o Så den inte går sönder eller nåt.
Jag: Farmor... mobilen går inte sönder pga ett spel?! :O
Farmor: Nä... Men håll inte på och greja med dendär nu :) NU FIKAR VI IST :'DDD
Jag: Okejj :''')Jag bara kom på det nu :$ Ehe.

11-02-07

Hähä! Dubbla fysikpass på morgonen, fick jobba med IQ 1 som bara pratade med IQ 2 -.-' Nästa gång byter jag ut henne mot oskar! Han är rätt tyst, säger rätt vettiga saker och är smartare än både IQ 1 & 2 tillsammans ;p Medan resten av klassen hade bild så var jag med irma och ricky och skrev "alla-hjärtans-dag" - hälsningar (y' Fina blev dem allt! Gillar mina fantasifulla hälsningar mest ;p

Sen lunch, men det var raggmunk? Som smakar bajs. Men mjölk är ju alltid gott (y' Efter det svenska ;p Vi checkade grejer inför nationella proven i svenska imorgon. Hm, börjar bli lite nervös :o Eller ah, sådär... Lite men ah... Ni fattar.

Jag: *räcker upp handen*
Lärare: ja, hanna? ;p
Jag:
vad gör man om någon håller på att pedofila sig bakom en och petar på en hela tiden? ;O
Lärare: då vänder man sig om om slår till den personen...
Jag:
*vänder mig om och slår till viktor* nu känns det mycket bättre :')Random bild.

Franska efter det, känns faktiskt som att jag börjar fatta lite av det väldigt främmande språket :') Dock har jag ju haft det i tre år så tycker väl att man skulle kunna vara bättre eftersom att den första meningen jag kommer på i huvudet är je ne pas parle francais som betyder jag pratar inte franska
:p

Elevens val efter det, gör inte alls mycket där -.-' Tråååk. Efter det blev det iallafall en sväng till vårdcentralen och sen vidare till farmor :') En farmor som min borde alla ha! Hon gör choklad och tar fram masarin när jag kommer :')

Nu ska jag väl flytta mig härifrån så att jag inte växer fast här eller nåt! ♥

15:e bilden: En bild på barndomsvänner ,..Tiden då man var snyggast, sötast, underbarast osv osv? Iallafall jag och linnea när vi var mindre? ;) ♥ Man får ju bjuda på sig själv ibland ;p


Filmer jag måste seCars 2Fast fiveFriends with benefitsNo strings attachedHow do you knowBlack swanLOL: laughing out loud

Och massa andra filmer som jag inte hittar trailer eller bilder på ;p

11-02-06

Förut idag så följde jag med in till askersund, kollade klubblokalen och så :) Vidare till farmor för fika! När jag kom hem så blev det att kolla lite på läxorna. Har inte gjort så mycket mer ;p Målat naglarna om det räknas? Ska som sagt kolla film nu!Random bild.

Ursäkta att man vill bli lite älskad - Johanna Thydell

Lalala, borde sluta läsa böcker och skaffa mig ett liv... Men iallafall! Rubriken är boken jag läste ut förut. Ganska konstig var den allt och jobbigt skriven också för den delen :s Den var bra men inte bäst och den är väl sådär att läsa men absolut inte ett måste ;p orkar inte sitta och skriva en hel bok om en annan bok...

Nu ska jag iallafall ta och kolla på Tangled (y' Som heter Trassel på svenska :)


118 100 - random svar på random frågor ,..Sånt som inte är värt att veta, men man vet ändå -.-'

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider ,..En suddig bild på bollplanket på RH, tagen i somras :p


In my head (y'

Still loving it - Eric saade (länken = spotify...)

Tydligen en ny låt, har inte hört den förut :)


Lördagskväll ,..

- När man blir orolig för att det kommer upp en blå ruta med vit text på datorn med en massa koder och error... Och plötsligt så stängs datorn av!

- Lättnaden när man inser att bilderna och allt är kvar efter en blå ruta med vit text!

- Spänningen som byggs upp när man hör melodifestivalen ta sin början!

- Leendet man får när danny sjunger sin låt, in the club!

- Minen man gör när man ser vem mer som går vidare till globen!
Alva har världens gulligaste klocka på deras toa :') Eller ah, badrum ;p

It's kind of a funny storyDetta är filmen jag nyss såg!

Den var lite konstig och lite annorlunda och den hade ett rätt konstigt men ändå normalt budskap? Den säger till dig att inte stressa, att det är bra att inte alltid tänka, att bara leva. För de är väl så alla känner ibland? Inte så att man måste in på sjukhus men att vardagen kan vara lite tuff ibland. Att man måste leva, men tänka framåt för annars kan du inte leva sen. Att tid är viktigt och att du borde få ut det mesta av alla minuter som går på ett dygn.

Att ett dygn inte ska vara detsamma som förra dygnet för då slösar du bort ett dygn? Att det bara går 365 dagar på ett år och att det egentligen inte är någonting. Ett år går så fort att du glömmer bort hur underbart det är att du faktiskt har levt ett till år. Att det är si och så många sekunder, minuter, timmar, dagar, nätter, dygn, veckor, månader, år tills dedär och dedär händer?
Jag blir stressad bara av att läsa det jag skrivit, att allt bara flyger förbi.

Tycker du ska kolla på filmen, den verkar lite konstig, och det är den, men den kan få dig att tänka på ett annat sätt, se på ett annat sätt, göra på ett annat sätt, våga på ett annat sätt, äsch... Jag vet inte? Och det är så himla skönt ibland! Att jag inte vet vad jag ska göra, när nästa lektion börjar, när jag ska göra dendär uppgiften eller när jag "ska ta tag i mitt liv".

Ibland behöver alla bara chilla lite. ♥

Det händer nu - Sofia nordinBoken jag läste ut inatt :/

Vad handlade den om?

Jo! Den handlade om hur stella ser på sin bästa kompis, sigrid. Att vara bästa vänner är bra, särskilt att vara bästa vän med sigrid, men om man vill mer? Ha mer, vara mer, älska sigrid, mer. Att sätta vänskapen med sigrid i gungning är ingentinng stella vill riskera men hur ska hon göra? Varje gång, som är ganska ofta, som sigrid är i närheten så blir stella varm och varje gång sigrid ler åt eller rör henne så vill stella bara ha sigrid ännu mer.

Men istället för att verkligen säga vad stella känner för sigrid så börjar hon utforska sina andra relationer, speciellt den till hannes, sigrids storebror. Saker går hett till och utan att stella hinner blinka så är hon i sigrids hus, i soffan, med hannes under sig och hans händer under hennes tröja för att knäppa upp bh:n, som går förvånansvärt snabbt.

Vad tyckte jag om den?

Jag tyckte att handlingen i boken var bra eftersom att jag inte läst så många böcker som har någon liknande handling. Dock var boken lite "larvig" och rätt lättläst, vilket är bra om man känner för de :) Boken hade ett visst flyt och man behövde inte stanna upp och läsa om, som det kan vara i vissa konstiga böcker...

Värd att läsa?

Både ja och nej. Du överlever ju om du inte läser ;) Och du missar inte så mycket heller för den delen... Men om du är ute efter en hyfsat bra bok som inte är för "svår" så kanske dehär är boken för dig! ♥

13:e bilden: En bild från ett ställe du älskar ,..Stället heter rönneshyttas skola och att vara där är som att känna sig liten igen. Samma känsla ger rönneshytta i sig. RH:s skola är en plats med så många minnen, fina som hemska. Det är där jag "växte upp", där jag gungade varje rast, där jag ramlade ifrån klätterställningen och skrapade upp handen. Det var där vi gick bakom matsalen, möttes i trekanten (som är ett bollplank...) eller lekte med pinnar i skogen och byggde kojor.

Livet var RH, vad behövde man mer? Det fanns inget som hette problem, att "växa ifrån varandra" eller att gå ensam. Problem existerade inte och om de gjorde de så gick de över. Man växte aldrig ifrån varandra, man blev istället sammansvetsade. Du var aldrig ensam.

Kort och gått... ALL KÄRLEK ÅT RH, platsen där jag växte upp och även om jag skulle flytta till kina så skulle alltid en del av mig vara kvar i RH ♥

Livet leker ,..

Det är lördag, melodifestivalen börjar ikväll, fixar filmer att kolla på, bror sover, föräldrarna målar klubblokalen, gymnasievalet är fixat och allt känns awesome! Btw, gymnasievalet fixade jag igår (y' Blev teknik :o

Nu ska jag gå ner och äta frukost, klä på mig och kanske gå/cykla bort till kusin som är sjuuuk :/♥Tjejkväll @ alvas place (y'

Lalala, tjejkväll hos alva är awesome! Vi har ätit mat, kollat på eva&adam och nu sitter de andra och spelar buzz :) Låter som att det inte går så bra för vissa (aaa'

Dagen har också varit lagom awesome! På studietiden så fixade jag med mitt "minirum" (y' Ehe. Jag skulle limma med limpistol och hade en tidning under :d Tills elin drog bort den... Det blev lim på bordet och våran lärare fick rådamp! Lyckat. Massa lektioner. Blåste en lärare också, dock fattade hon inte ens att vi blåste henne :$ Pinsamt läge.

Tog bussen hem till alva, nice (yyyy'Random bild för vågar inte kolla på alvas bilder :o

12:e bilden: En bild på din vardag ,..
Printscreen (y'

Ps.
Tidsinställt! Håller antagligen på att sluta musiken just nu? Efter det tar jag bussen med tjejorna och vi kommer ha det awesome @ alvas place! Kanske bloggar om jag får låna alvas dator... Annars får ni en update senare på kvällen! Ds.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för ,..
Jag har och kommer aldrig att berätta "allt" för någon men jag har och kommer att berätta någonting för alla. Sorgligt nog kanske?

In my head (y'Teardrop hittin' the ground - The veronicas(tar ett tag innan låten börjar...) Teardrop hittin' the ground - Kelli Ali

Vilken version tycker ni är bäst? :o För jag gillar The veronicas mer :)  

För övrigt, rätt gammal låt ;) Men bra ändå.

It's so FLUFFY!

Lalala, är så himla trött på folk. Alla bara blir småsura på varandra och andra verkar inte ens ha vuxit ifrån mellanstadiet? Seriöst. Dags att växa upp lite. Säger som robert, VI SKA ALLA VARA VÄNNER :'''DDagen har för övrigt varit bra! Första lektionen var matte tror jag? Vi håller på med massa √4, alltså roten ur 4, osv. Funkar ganska bra, förutom att jag inte kan gångertabellen :$ Hade ingen so så blev håltimme istället. Nice stund där ett tag med klassen (y' 'Livsviktigt' efter det men vi körde ett konstigt klassråd ist eller nåt?

På idrotten blev det fotboll och eftersom att jag har noll bollkontroll, ingen kondis och är bollrädd så gick det inte så bra :o Men fick iallafall ingen boll i huvudet, vilket jag brukar ha oturen att få :s LUNCH. Svenska efter det följt av franska.

Blev en rätt akward stämning på franskan ;o Vet inte riktigt vad som hände där. Så inte okej. Sist på dagen, biologiprov! Trodde verkligen det skulle bli svårare :s Och en del saker jag hade tränat på var inte ens med -.-'

Har inget mer att säga och har egentligen inga bilder heller -.-' Tråkigt.


10:e bilden: En bild på din favoritplats ,..
Min favoritplats är en dag på sommaren, eller en dag då det är riktigt varmt, i gräset med en filt under sig så långt bort från bilar man kan komma. Alltså, ute på "landet" eller i trädgården... Ligga och sola med andra ord, bara ligga där, det är en riktig favoritplats!

Nackdelar med att sola i gräset är att man kan bli påkörd av gräsklipparen ;o och man får inte lite panik heller när man ser att den närmar sig filten, mobilen eller någonting annat man måste flytta på!


11-02-01

Första februari idag! En månad på 2011 har redan flugit förbi, it's insane!

Försöker plugga biologi men fattar inte alls mycket av organ, hormoner osv. Allt kommer bli bra, jao. Iallafall.

Igår så kom min kusin + familj och fikade här (y' Och sen tittade jag spårlöst med mamma. Tycker det är så sorgligt när det byggs upp en massa förväntningar och att den snart ska få träffa sin mamma/pappa/annan person och sen faller allt bara :( Men! Om programmet skulle hålla på tills jag är 25 så skulle det vara coolt att vara med och åka tillbaka! Ganska illa dock om jag inte skulle hitta någon levande? ;sGammal bild.

Idag, skola som vanligt, tränade till nationella i svenska. Usch, usch och ännu en gång, USCH! Slutade, som varje tisdag, tidigt idag så gick till bibliotket och lånade lite böcker (yy' Efter det fick jag skjuts hem av min kusin + familj (y' Lyx att inte behöva vänta på bussen!

Som sagt så försöker jag att plugga nu men det går lite halvdant. Ska snart byta till franska och skriva av lite saker som jag har på lösblad -.-' Sånt är värdelöst! När jag har gjort allt så ska jag kolla gossip girl ♥Gammal bild.


Stativ till mobil (y'HANNA TIPSAR!

Har länge velat ha ett stativ till min mobil för att kunna göra lite roligare bilder m.m eftersom att min mobil inte kan stå på egna ben -.-' Nu har jag äntligen hittat ett stativ som jag tänkt köpa :) Det finns HÄR på clas ohlson och kostar 299 kr. Står ju att den funkar till mobiler så den borde funka? :)

9:e bilden: Någon i din släkt ,..
Sommaren 10, morbror, jag och ida (mitt kusinbarn) ♥

8:e bilden: En person som du saknar ,..
Jag saknar många människor, bl a de på bilden som jag brukade umgås rätt mycket med men inte gör längre, eller inte lika ofta ska jag väl säga... ♥

Ps. Eftersom att dehär är ett tidsinställt inlägg så vet jag inte riktigt vad jag gör? Ds.