Vi är alla en bit av ett pussel ,..

Ha... Jag kommer ihåg när jag gick i sexan och alla sa att "på sjöängen förändras man totalt...", det var något jag inte ville. Jag ville att allt skulle vara likadant, inga förändringar, alltid lika tryggt och säkert. Det var så det skulle vara bäst! Du tänker aldrig på det när det väl händer... För det händer hela tiden... Men när du kollar tillbaka eller ser på yngre kompisar... Så inser du hur det verkligen är.

Det var aldrig och har aldrig varit sjöängen som har förändrat alla, det är att alla har mognat.

Nu när jag kollar på alla och ser vad de har blivit, hur mycket vi glidit isär så undrar jag ändå om det inte var det bästa? Numera vet jag att ingenting varar för evigt och de kommer hända flera gånger innan jag somnar in. Genom att se hur lite/mycket vissa har förändrats så ser jag faktiskt hur mycket en själv har mognat genom åren.

Även fast jag vet om allt detta så kan jag inte riktigt släppa taget om allt det gamla, det är ju en del av mig? En sida av mig som inte visat sig på många år. Så varför gå tillbaka till den lilla, osäkra och blyga personen? Jag har ingen aning.

När man glider isär är det inte för att man vill utan för att man mognat på olika håll.

Man har fortfarande kvar alla minnen, alla skratt och alla tårar men man vet att det inte är något som kan komma tillbaka. Det är då man upptäcker att man är för olika.

I ett pussel är alla pusselbitar olika men vissa passar ändå, andra inte.

Jag säger till mig hela tiden att jag ska "gå framåt, inte stanna, inte vända mig om och gå tillbaka" men jag kommer alltid tillbaka till dehär jag just skrivit om. Varför ska jag aldrig inse på riktigt att det är såhär det är? Istället vänder jag om och kollar så att alla är med, om jag så måste dra dem fram på pulka så ska dem med. Ingen får lämna min sida. Dehär mina vänner, är att vara rädd för förändringar och släppa taget. Inte awesome.

Sånt jag sitter och tänker på någon gång ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback