11-04-24

Måste börja inlägget med att säga vilket awesome väder det är :$ Sommar, sommar, sommar! :d Hoppas att det förblir såhär :d Så har suttit i solstolen hela dagen med hörlurar, nice. Kan inte se om jag fått någon färg men man tycker ju att man borde bli lite mer pepparkaka kanske? ;) Men! Man måste komma ihåg att dricka också :$ En mycket viktig detalj kan jag säga!

Runt 14 åkte familjen till mormor&morfar där släkten väntade! Det blev påskmat och fika, nice (y' Efter den lilla släktträffen blev det att åka till m-berg, köpte skorna som jag kollade på i torsdags och en födelsedagspresent till sofia!

Så när jag kom hem så tog jag på mig skorna och avslutningsklänningen, såg verkligen bra ut! Det är sånt som får en att inse att  det faktiskt inte är så lång tid kvar av högstadiet :o Närmare bestämt 52 dagar = 7 veckor och lite till! :) Det är inte helt fel! Nu är det bara att hoppas på att min klänning till middagen (som jag håller på att sy i syslöjden) blir klar i tid, vilket den borde bli antar jag? (aaa'Random bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback