11-04-15

Kan ju säga att denhär dagen har varit väldigt händelsefull ;o Med både bra och dåliga grejor :p Men ja, som ni ser så lever jag ju fortfarande... Det som inte dödar dig gör dig starkare eller hur var det? :p

Som vanligt så var det skola idag (också...)

Studietid - Jag och alva planerade våran idrottslektion :)
Matte - förbereda inför nationella...
Engelska - Simpsons :)
Elevtid - Prata om vettiga och ovettiga saker...
LUNCH
Idrott - Gå promenad, kuuuul ;p
Musik - Massa jobbig teori -.-'

Skolan --> Bussen --> M-berg!

Köpte ett linne och en tubtop som jag ska försöka göra till en längre tubtop då min avslutnigsklänning flashar allt för mycket av vad mina underkläder har för färger ;o Inte så kul om halva skolan ser de (aaa' Så får väl ta fram lite av mina dolda sykunskaper på lovet och trycka på pedalen! :dÄtbart ifrån hemkunskapen i torsdags :p

Något annat lite speciellt är att alla 9:or kunde kolla om de hade kommit in på sitt gymnasieval preliminärt :) Jag har faktiskt inte kollat... Men eftersom att alla som sökte teknik på allé (kollade andras papper) kom in så antar jag att jag kom in också :d Vilket är ganska awesome!

Att det är lov gör bara saken bättre :d För idag börjar nämligen ett lov på 10 dagar! Följt av askersundsmarknaden och valborg tätt inpå :p Dock har jag inga planer alls inför valborg men men.

Fast det är jobbigt att läxor, arbeten och sånt hoppade ner i väskan på vägen hem :/ Surt.

Svenska - Boken om mig själv.
Hk - Interljuv med gammal person...
Idrott - Skriva rent min och alvas lektion :)
Matte - Matte?
Bild - Göra klart bildspelet ;p

Ser inte så kul ut...Har jag sagt att jag och elin köpte majblommor utanför torghallen i torsdags? Det gjorde vi iallafall... Av en snäll, liten pojke som frågade oss :') Hur kan man säga nej då liksom? :$ Dessutom går ju pengarna till en hyfsat bra sak :) Tror dem går till någon klass eller förening (y' Förutom de så tycker jag att majblommor är en fin sak (y' Fint.

Det var meningen att detta inlägg skulle komma tidigare men mobilen och datorn ville inte sammarbeta så kunde aldrig föra över bilderna till datorn förens nu -.-' Segt. Men ja, kvällsbloggning är ju alltid lika trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback