Nattorientering ,..

Ikväll är det nattorientering så alla 8:or och 9:or ska springa runt i skogen med (förhoppningsvis) en ficklampa och en eller två springkompisar. Jag ska virra bort mig med alva och becca, det kommer gå bra hoppas jag. Det gick det iallafall förra året.

Det var verkligen kallt imorse, usch usch usch. Ska det vara kallt så ska det vara vinter och ska det vara vinter så ska det vara kallt på riktigt! Och är det vinter så ska det vara jul, glögg och tomtar så långt ögat kan nå! Ingen mesig vinter här inte. Vinter är faktiskt den mysigaste årstiden tycker jag :')För övrigt så sitter jag här och skriver tills so-provet. Känner mig helt blä då politik inte är någonting för mig. Politik är faktiskt väldigt knepigt och jag fattar fortfarande bara hälften. Men men, det får gå som det vill och som det vill, så är det! Har faktiskt 5 st ämnen hemma just nu! Alla säger att 8:an är tuffast och att 9:an är chill, snälla, berätta var jag kan hitta dedär "chill" för just nu känns det inte alls chill.

Har haft lektioner som vanligt idag och allt har väl varit rätt så okej. Hade franska, också som vanligt. Och såklart lika kul. Sitter och skrattar åt arvid och robert jag vet inte hur ofta. För roliga är dem iallafall!

Nu tänker jag återgå till mitt "pluggande" frivilligt. Wow säger alla då i kör. Vi hörs imorgon, förhoppningsvis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback