En "en sida" - novell av moi (y'

Den är liite konstig men läs gärna ändå (y' en kommentar efteråt skulle inte heller vara dumt!

Jag känner ingen smärta längre och jag behöver inte känna mina tårar rinna längs mina kinder längre. Allt det där är förbi sen igår. Det känns som att jag i hela mitt liv har legat i koma men äntligen vaknat upp på riktigt nu. Mitt hår är inte längre slitet och min kropp äcklar mig inte längre när jag ser på mig själv i spegeln. Hon jag ser i spegeln är inte samma person som igår, det är ett bättre jag, ett jag som jag är nöjd med. I mitt huvud går inte längre självmordstankar och inte heller tankar om viktminskning. Ökennamn finns inte längre för de försvann igår. Idag är jag mitt vanliga jag, det ärliga och spännande jag. Den jag drömde om att vara när jag var åtta år, den drömmen har nu blivit verklighet. I mitt rum finns inte mängder med smink, jag har inte längre något att dölja för världen. Jag väljer att visa mitt rätta jag som står upp för sig själv och som är nöjd med sig själv oavsett vad.


Nu är jag lycklig på riktigt och det känns som att jag har en chans med kärleken. Att äntligen bli kär i någon även om jag nu är kär i denna underbara verklighet som jag hamnat i. Jag vill känna känslan alla beskriver med oändliga bokstäver som bildar texter som försöker uttrycka kärleken de känner. Den vill jag dela med någon som känner samma saker som jag.


Gårdagens minnen tynar sakta bort och det jag försöker minnas har en svag dimma över sig. Även om jag inte vill minnas så försöker jag och misslyckas. Allt för att garantera att jag aldrig kommer att känna, minnas eller höra om allt det hemska som egentligen hade en gnutta kärlek med sig då det tog mig till denna underbara verklighet.


Här ska jag ständigt leva med lycka i kroppen och jag ska leva som aldrig förr. Här känner jag mig oövervinnerlig och ingen kan ta den känslan ifrån mig, inte nu, aldrig igen, aldrig ska det bli som förr. Jag kan inte förlåta mig själv för hur jag lät de gå så långt som det gjorde igår och dagarna före det. Jag visste inte att denna underbara verklighet kunde visa sig där med. Hur skulle jag kunna veta om jag aldrig smakat på den såkallade underbara verklighet som livet hade att erbjuda? En gång var jag också lycklig där, allt för länge sen.


Jag hade inget att förlora så beslutet var inte så svårt. I denna underbara verklighet har jag vunnit allt men jag kommer aldrig att behöva riskera något av det. Denhär gången sitter jag säkert. Alla de som är mitt förflutna säger nu hur mycket de älskade mig men det är inte nu jag behöver höra det. Det var då jag behövde höra de, igår och alla dagar före det. Nu har jag gått vidare och lever mer än vad jag gjorde förut. Jag känner mig underbar och älskad!


Jag är lycklig och inget kan ta bort mitt leende på mina läppar. Det är dock skamligt att det behövde gå så långt som såhär. Jag förstår fortfarande inte att jag begick självmord igår, att jag vågade hålla i rakbladet. Jag kände hur det skar mot min hud och jag såg hur mitt blod lämnade min kropp. Jag tycker fortfarande att det var rätt beslut. För nu är jag i min numera underbara verklighet, omgiven av allt som fattades. Jag lever mitt liv så som mitt förflutna inte blev.


För mig blev framtiden efter döden mer underbar än jag kunde drömma om men det lilla jag kommer ihåg från mitt förflutna är alla de underbara stunderna som faktiskt existerade i mitt liv. De gjorde de värt lidandet och smärtan som jag fick för just de stunderna gav mig ett extra liv, en inre styrka som jag tvingade mig själv att leva på. I väntan på att få uppleva en av de underbara stunderna igen! Jag gav upp till sist, jag orkade inte mer men du min starke vän, du ska klara det! Du ska få ett liv fyllt av underbara stunder för att inte gå samma väg som jag. Vi möts i framtiden efter döden när de underbara stunderna har tagit slut. Dehär var min utväg, min död, jag hoppas den inte blir din.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Se, jag kommenterar :DMI LIKE NOVELL ;d

2010-07-21 @ 23:52:14
URL: http://sofiaaas.blogspot.com
Postat av: ellen

jättebra novell hanna, du är duktig! <3

2010-07-22 @ 00:15:01
URL: http://ellenlina.blogg.se/
Postat av: Jossan

Shit, asbra! :D

Bli författare- NU! :O

2010-07-22 @ 15:13:31
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback