Hallwylska museet

 
Hej människor! Nu är en ny vecka redan igång, men jag tänkte att vi tittar tillbaka lite på i söndags. I söndag hade jag bestämt träff med mina vänner. Vill egentligen kalla dem för mitt gäng eller nåt, men det låter otroligt cheesy och på gränsen till för mycket.
 
 
Vi hade bestämt oss för att besöka Hallwylska museet. Vi betalade 70 riksdaler för en guidad tur – mycket värt! Jag är inte ett jättestort fan av guidade turer på grund av att jag gillar att strosa omkring själv i den takt jag vill, men det funkade jättebra. 
 
 
Kort sagt är Hallwylska museet ett hus som är omgjort till museum och byggdes runt 1900-talet. Det var riktigt fancy och jag gick nästan vilse för att det var så många rum. 
 
 
Efter museumet letade vi på närmsta matställe och sen var söndagen mer eller mindre slut. Nu har vi i alla fall checkat av ett museum från "alla museum vi måste till"-listan. Ska bli spännande att se hur många museum vi egentligen besöker innan sommarn kommer. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Hanna! Jag såg dig på blogg.se's första sida och ser att du har läpp-käk-gomspalt. Det har jag med. Jag hoppas du inte tycker jag är konstig, men jag vill bara säga att jag tycker du är vacker! Kram

Svar: Hej, åh, tack så mycket! :)
Hanna Larsson

2017-03-29 @ 22:47:14
URL: http://hannaslillaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback