De där första dagarna i februari.

Hallå där. Det här med att skriva här på natten börjar bli en återkommande grej. Vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen. I alla fall. Tänker att vi fortsätter där jag sist slutade skriva: onsdag. I onsdags hade vi föreläsningar hela dagen och kvällen spenderades hemma hos Lollo. I torsdags satt vi med projektarbetet på dagen och på kvällen mötte jag upp dem andra för fika och bio. Tyvärr såg vi La la land och jag insåg att jag inte skulle gilla filmen när de sprang ner för gatan med alldeles för tydligt valda klänningar, och ville lämna biosalongen när de dansade bland molnen. 
 
fredags tog jag min dator och bosatte mig i Lollos kök under ett par timmar. Perfekt att göra om en känner att en saknar disciplin ibland – en måste liksom göra vettiga saker om det finns någon som övervakar en och själv gör vettiga saker. Framåt kvällen masade jag iväg mig själv till simhallen och på grund av det har jag haft spagettiarmar hela helgen. Gillar inte. 
 
Igår bestämde jag mig för att inte jobba på skolrelaterade saker överhuvudtaget denna helg – egentligen var målet att inte öppna några dokument alls, men jag har öppnat både excel-dokument och google docs. Bättre lycka nästa helg antar jag! I alla fall, på dagen gick jag och Jess och såg kortfilmen Black girl på Stadsbiblioteket. Jag försöker verkligen att konsumera en annan typ av media ibland för att inte bli alltför instängd och van. Den kortfilmen fick mig verkligen att tänka, fastän jag inte orkade sitta ordentligt genom hela filmen. Det var ingen film som gick obemärkt förbi. På kvällen kom Jess, Lollo och Nermina hit för att se på Melodifestivalen. Tyvärr var det ingen låt som jag verkligen fastnade för, men det är ju ett par lördagar kvar så det kanske dyker upp någon. 
 
Idag har jag njutit av att det är söndag – och njutit av att det varit helg. Det var länge sen sist jag kände att det faktiskt var helg. Måste nog uppmärksamma helger mer. Förut idag mötte jag upp Lollo för att simma och mitt nya inre mantra är "fortsätt simma", speciellt när medelåldersmänniskor simmar före i snigelfart. Förutom det har jag också börjat läsa lite i en av böckerna som legat orörd alldeles för länge på mitt nattduksbord. Skulle klassa detta som en väl godkänd söndag! 
 
Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback