En måndag i Vitabergsparken och allt innan det

Ph; Summer Camp.  
 
Hallå där människor. Nu är det dags för lite vardagsuppdatering här. Igår låg jag i Vitabergsparken med en bok halva dagen. Försökte trycka undan framtidsångesten som sköljer över mig utan förvarning. "Lyckades rätt så bra" sa jag samtidigt som jag skickade in en ansökan om utdrag från belastningsregistret och skickade iväg mitt CV till ett bemanningsföretag. 
 
Ph; utomhusbio i Rålis. 
 
Så, augusti. Jag måste kolla igenom kalendern för att veta vad som hänt hittills denna månad. Känns inte superstabilt. Jag har hamnat på AWs, fikat i mängder och läst böcker. Var på utomhusbio i Rålis också, men vi störde oss för mycket på alla människor och det obefintliga ljudet, så vi gick.
 
Ph; Vitabergsparken.
 
Igår tog jag mig till Vitabergsparken. Försökte upptäcka lite mer av Stockholm. Det är lätt att gilla den här staden, vilket gör det ännu svårare att lämna den. Gick runt på Söder ett tag innan jag tog mig till närmsta tunnelbana och åkte tillbaka hem. 
 
Anyway, dags att kicka igång denna tisdag på riktigt. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. Nu ska jag äta frukost, läsa om feminism och skriva tills det inte finns några ord kvar.

Kommentarer
Postat av: Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Åh vad härligt <3 Jag försöker också att mjölka ur varenda sista droppe ur den här sommaren ☺️

2017-08-22 @ 14:42:47
URL: http://mariaanderzon.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback