Vecka 35.

 
Det är söndag och sleepwalking är satt på repeat. Runt om mig ligger kurslitteratur på hög och mina flikar i webbläsaren är många och spretiga. Plötsligt har det gått en vecka, nästan helt obemärkt, och vi har klivit in i september. Höst, plugg och måsten. Jag har på känn att det kommer bli en höst instängd på biblioteket, eller ja, lite iallafall. 
 
Veckan som varit har rullat på i vanlig ordning och jag känner mig inte helt inkastad i högskolevärlden längre. I tisdags spenderades x antal timmar i föreläsningssalar innan fika på Condeco väntade. Vi firade Jess och bokade ett par dagar i Köpenhamn senare i höst. Så pepp! Mitt wanderlusthjärta får en liten tröst när önskan egentligen är att korsa hav och alla möjliga gränser. onsdags mötte jag upp Sunanda för uppsats-prat. Vi har konstaterat att det är svårt att hitta något ämne som är intressant, går att begränsa till en kandidatuppsats och som ingen forskat särskilt mycket på. Två steg framåt, ett bakåt. 
 
torsdags hade jag tvätt- och pluggdag. Tråkigare kombo får en leta efter! Kan inte heller påstå att vakta tvättmaskiner är det bästa jag vet. Suck. I fredags väntade ett seminarium och sedan filmkväll hemma hos Joss med Sunanda. Vi gjorde det vi gör bäst: äter taco, tittar på film och bara hänger. Kravlöst och bra – sånt gillar jag. Igår städade jag lägenheten och pluggade. Kvällen spenderades hos Joss i samma anda som föregående kväll. Bra osv. Idag har jag grävt ner mig i plugg, men varvat det med att se på gamla avsnitt av Spårlöst, äta chips och gråta en skvätt. Ibland tror jag att jag inte borde tillåtas titta på/"utsättas för" saker som har med adoption att göra. Jag och mitt instabila känsloliv ♥.
 
Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback