16-09-22

Ph; från en solig dag i Brygge – det enda som länkar bilden till inlägget är min wanderlust. 
 
Hallå där människor! Nu ska ni få höra exakt hur fint mitt liv är för tillfället. Det brukar vara lite svajigt det där, så det gäller att ta tillfället i akt. Denna vecka har mer eller mindre bestått av plugg. Jag varvar grupparbete med en individuell uppgift och en avhandling som måste läsas. Det är så mycket information som måste bearbetas. Längtar redan till mitten av oktober när nästan alla inlämningsuppgifter är klara.
 
Förut idag gick jag till Willys med ett nytt poddavsnitt av Flora & Fridas podd, vilket gjorde att till och med handla mjölk och ägg blev kul. Sedan Måndagspepp la ner är det inte många poddar jag egentligen ser fram emot att lyssna på, men Flora & Fridas podd är en av dem! Därefter bosatte sig Jess och Mathilda i mitt kök med varsin dator. En eftermiddag med opponering av text och förberedning inför opponeringen imorgon stod på schemat. 
 
När de gick hem till sig började jag steka pannkakor som skulle kunna räcka till en hel arme. De flesta blev knapriga i kanterna för att jag stod med mobilen för länge, men vad gör väl det egentligen? Jag tänker att det är så himla mycket som går rätt i mitt liv just nu, att någonting var tvunget att gå fel. Jag kan helt klart leva med att det är pannkakorna som fick ta en för laget. En annan sak som gjort denna dag lite extra fin är Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros nya låt Sitter på en dröm! Jag hoppas innerligt på att det nalkas återförening för Snook, men jag är såklart glad för bara en låt också. 

Anyway, hoppas ni haft en jättefin dag. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback