Ett par svajiga oktoberdagar.


Ph; något jag hittade i en tunnel. 

Hallå där människor! Hittills har denna vecka sprungit ifrån mig och jag har suttit med plugg varenda dag. I måndags satt jag och Sunanda med vårt uppsats-PM, och jag spenderade därmed hela dagen i skolan. Tisdagen var i princip måndagen på repeat. Igår vaknade jag upp och kände mig omotiverad till allt. Sömnbrist, uppsatsstress och ett opepp humör är ingen bra kombo. Uppsats-PM stod på schemat, igen. Vi tog paus där vi gick på Kultur på campus och lyssnade på när Sanna Bråding pratade. Kul och intressant och sådär. Efter en heldag i skolan åkte jag, Lollo och Kat hem till Joss för häng – pizza, film och bra människor fick huvudvärken och stressen att försvinna. Fint. Välbehövligt. Bra. Blir less på mig själv för att jag pendlar så mycket i humör. Från att ha varit en relativt positiv och glad person, ungefär hela tiden, till att vara oberäknelig och trött på livet. Kul människa. 

Idag har varit en bra dag. Jag lyssnade på Håkan från att jag gick upp ur sängen till att jag öppnade dörren till grupprummet på skolan. Vi satt med opponeringen av kurskamraters uppsats-PM och jag levde på befrielsen över att vi skickade in uppsats-PM:et igår. Vid lunch gick vi på en föreläsning där en alumn pratade om sitt jobb på H&M, men tyvärr var det lite för ekonomiinriktat för min smak. Efter skolan gick jag en sväng på stan och tittade på allt fint som Monki hade. Fick övertala mig själv att inte köpa en till skjorta, men, egentligen, kan en verkligen ha för många skjortor? Tror inte det. 

På eftermiddagen gick jag ut och sprang för att sedan spendera en evighet i köket. Två poddavsnitt senare stod ett par köttbullar, ett försök till pepparsås och en potatisgratäng på bordet. Jag kom på mig själv med att stå och vispa i såsen, lyssna på ett poddavsnitt och läsa igenom kurskamraters uppsats-PM samtidigt. Blev lite irriterad på mig själv för att jag inte bara kan göra en sak utan känner något slags tvång över att multitaska. Allt för att vara produktiv. Usch. Kvällen har ägnats min projektanalys som ska in om mindre än en vecka. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback