Alldeles för mycket te och alldeles för mycket slask.


Ph; i onsdags såg det ut såhär. 
 
Människor, äntligen! I onsdags såg det ut såhär och jag lät julmusik fylla hela lägenheten på morgonen. Nu är det äntligen socialt accepterat att spela julmusik, men om jag ska vara ärlig så tjuvstartade jag för länge sen. Efter en dag i skolan åkte jag, Jess och Mathilda till A6 för presentletande innan vi parkerade oss själva i Lollos soffa. 
 

Ph; i torsdags ockuperade jag och Sunanda hennes köksbord.
 
torsdags tog jag bussen hem till Sunanda och spenderade x antal timmar som på bilden ovan. Aningen rörigt, men skriver en C-uppsats så gör en. Jag låtsas att vi vet vad vi håller på med, men egentligen känner jag mig ganska vilse. Hoppas att handledningen på tisdag ska ge lite mer klarhet! 
 

Ph; i fredags firades Kat med brunch och sällskapsspel.
 
fredags samlades jag + bra människor för att fira Kat och äta brunch. Mycket bra start på fredagen! Gillar verkligen när människor fyller år, kalasstämning är det bästa! På eftermiddagen åkte jag, Jess och Mathilda till Skogskyrkogården för att vandra omkring där. Hur knäppt det än låter, så gillar jag verkligen den kyrkogården. När jag går omkring där får jag ett slags lugn och perspektiv på saker och ting. Fint.
 
Ph; i fredags eftermiddag vid Skogskyrkogården.
 
Igår varvades serier, film och plugg hela dagen. Börjar tro att jag pluggar bättre om jag multitaskar, men det kan också vara ren inbillning och bara en anledning till att inte fokusera 110%. Framåt kvällen gick jag och Mathilda hem till Lollo för att titta på Så mycket bättre – rätt så nice lördagstradition om ni frågar mig. Och så plötsligt var det söndag! Jag borde göra matlådor, men istället sitter jag här och klurar på vilken Håkan-låt jag gillar mest.
 
Anyway, snart börjar ännu en vecka med C-uppsats! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback