En dagstur, en utgång och en teater.

Ph1&2; Gränna.
 
Hallå där! fredags var jag ledig och spenderade därför dagen söderut tillsammans med Alva. Första stoppet gjordes i Jönköping för lunch och för att kolla på mitt rum som jag ska flytta in i till hösten. Jag gav henne en snabb rundvandring i Jönköping som gjorde att jag fick lite hemlängtan. Jönköping är en himla fin stad! Nästa stopp gjordes i polkagrisarnas stad Gränna. Att vara bilist i Gränna var backigt och trångt – jag fick motorstopp flera gånger om och svor åt andra bilister som prompt skulle ge sig in där med både husbilar och husvagnar.
 
Ph3&4; på Visingsö.
 
Sista stoppet innan vi åkte tillbaka hem stod Visingsö för. Verkligen en svensk sommaridyll! Tänk att bo på en ö – fridfullt, men också isolerat på samma gång. Jag är osäker på om jag hade trivts där under en längre period, men det kan ju ändras. Kanske är det jag som står där, om väldigt många år, med en stuga på en ö?
 
Lördagen kom och därmed också jobb. Framåt kvällen blev det grillning, kubb och utgång i Örebro med vänner jag inte sett på ett halvår. Mycket trevligt att uppdatera varandra om vad som hänt på sistone. Precis som resten av världen har jag även gått och letat Pokemon. Tyvärr är det inte ett idealt spel för oss lantsbor då det knappt finns några Pokemon här ute på vischan. Tufft liv och så vidare. 
 
Plötsligr var det söndag och ännu en jobbdag nalkades. Jag har jobbat tre helger av fem nu och jag kan knappt vänta tills jag är ledig! Det kommer bli två tuffa veckor jobbmässigt framöver, men plånboken lär iallafall må bra av det. Jag vill så gärna åka på weekend till Köpenhamn i höst – hoppas verkligen att det händer! Måndag, måndag, måndag. Även den fylld med jobb. Efter jobbet blev jag upphämtad och mötte sedan upp släkten på Lerbäcks teater. Det var dags att se årets sommarteater: Robin Hood. Rekommenderas! 
 
Anyway, Krunegård sjunger att det är tjugo grader kallt ute och det har blivit dags för sängen. Imorgon väntar andra roligheter. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback