Dagstur till Hjo och Karlsborg.

 
Till skillnad från igår så sitter jag just nu och letar inspiration till mitt CV i min pyjamas. Det ska uppdateras och försöka urskilja sig från mängden. Det har stått på min "att göra"-lista i evigheter, men det har aldrig blivit gjort. Jag försöker iallafall att ta itu med det. Igår blev det traditionsenlig dagstur till Hjo och Karlsborg med de vanliga resesällskapet. På bild har vi morfar, funderandes, under vårt första fikastopp.
 
 
Fastän jag varit till Hjo fler gånger än jag ens kan komma ihåg, så slås jag alltid av samma fina vy. Hjo är en sån mysig och liten stad, och Vättern gör sig alltid bra på bild oavsett var en är. 
 
 
Titta här bara! Ibland så tänker jag att "jag vill alltid bo i närheten av Vättern", men det blir ju ändå lite begränsat. Men vatten, vatten i form av kanal eller sjö vill jag helst bo nära. Det kanske inte är för mycket att ha på sin önskelista? 
 
 
Den minsta resenären, Meya, ville prompt ha glass. Vi gick till vårt stammisglasställe i Hjo – Gula paviljongen! Där gör de sina egna glasstrutar och har alldeles för fin inredning! Det är någonting med vimplar liksom. 
 
 
Tyvärr blev Meyas glass snart övergiven och hennes uppmärksamhet studsade fram och tillbaka som en gummiboll. Barn tar verkligen allting med en klackspark. Ibland önskar jag att livet var så enkelt och att jag också kunde göra det. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: NICOLE

Håller med dig om att Hjo är så fint! :) Tack för poddtips! Ska lyssna på dem :)

2016-07-15 @ 09:19:56
URL: http://nwistrand.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback